- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Temerti
tag
válasz
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #23655 üzenetére
Takarításhoz esetleg a Glary Utilities-t tudom ajánlani, van benne registry defrag is.
-
Temerti
tag
válasz
userxy #23394 üzenetére
Glary Utilities Fájlok és mappák/Ismétlődő fájlok keresése
-
Temerti
tag
válasz
jagada #23367 üzenetére
Format Factory
Konvertáláskor a Kimenet beállításainál a Haladó részben van ilyen opció. -
Temerti
tag
Én sem értem, de ha csak pár fájlt akar törölni akkor megteszi az ultrashredder program is, ez felülírja a törölt fájl helyét is jópárszor.
-
Temerti
tag
válasz
Krókusz #7862 üzenetére
Legjobb emlékeim szerint miután elindítod a videót, jobb kattintásnál (a videóra) a menüből kiválasztod, hogy "Tulajdonságok", akkor az így kapott panelen ott lesz a videó directlinkje, amit bármelyik letöltésvezérlővel leszedhetsz így. Ha tévedtem volna, akkor előre is elnézést.
-
Temerti
tag
Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tudnátok-e olyan programot mondani, amivel jelszóval tudok levédeni néhány könyvtárat. Előre is köszönöm.
-
Temerti
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan programot ajánlani ami az xp tálcájának értesítési területén megjeleníti a processzor hőmérsékletét? A speedfan valamiért csak a hdd-t írja ki. (ha valaki tudja hogy kell beállítani azt is megköszönöm
) Az everest a végső megoldás valószínűleg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest