- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Lacces #24598 üzenetére
Zene/Videólejátszó: MPlayer/SMPlayer
Zenelejátszó: Max Tray Player
Böngésző: Comodo Dragon (Majdnem biztos, hogy ez sem lesz az igazi)Felugró ablakokat én inkább egy reklámblokklóval oldanám meg:
Privoxy
Proxy, keveset eszik (natív, nem JavaScriptes plugin), böngészőfüggetlen. -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Van egy konfig öcsémnek koliba:
384mb, 1,3Ghz proci...És az lenne a kérdésem, hogy az alábbi feladatokra melyik programot tudnátok ajánlani, ami ezen a gépen is elfut (Windows XP 32bit).
Linux disztrók nem játszanak driver gondok miatt, ezért kell win-es alkalmazáswebböngésző, zenelejátszó, videó lejátszó.
Webböngésző esetében teljesen jó, egy olyan progi, ami például a chrome, vagy mozilla motorját használja, de mégis beéri kevsebb teljesítménnyel (böngésző pluginok nem nagyon kellenek, de ha felugró ablak blokkoló van hozzá az plusz pont)
A válaszokat előre köszönöm
-
cellpeti
nagyúr
üdv
milyen progival tudom végignézni a HDD-men lévő összes szektort, hogy hibás-e vagy sem?
HD Sentinel? HD Tune?
-
cigam
titán
-
Pecc
őstag
Üdv.
Adott 3pc, win7 mindegyiken. A hálózat valahogy sosem akar összejönni, nem látja, nem tud kapcsolatot létesiteni, hálozati diagnosztika egyebek.. nem így volt ez xp-vel. Állandóan felhasználonév, jelsz stb...Egy tp 743nd-n keresztül kapják a netet kábelen.Milyen program ami egyszerü és nagyszerü, oly könnyen beállitható, mint az xp hálózata, valamint tökéletesen és stabilan használható fájl oda-vissza másolásra, megosztásra, esetleg hálózati nyomtató elérésére mindegyik gépen?
Köszi
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #24581 üzenetére
Hát ha rájönnék hogy kell a kettő közül bármelyiket is beállítani
-
válasz
enginev3.0 #24552 üzenetére
Bocs, hogy eddig nem reagáltam, csak az év ezen szakaszában megy már a roham, napi 12-16 órában pakolok/telepítek gépeket, alig élek...
van hotkey menü is az általam ajánlott progiba, de az ilyen jellegű feladatokhoz(CTRL+C-t átteni F1 stb) az AutoHotkey
Ez egy script alapú progi, sokkal összetettebb feladatok elvégzésére is alkalmas. -
tomek017
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy melyik a 'legjobb' program törölt állományok visszaállítására?
Leginkább képeket szeretnék visszaállítani.
Próbálkoztam 1-2 programmal, viszont azokat a képeket nem kaptam vissza amik lényegesek (szinte csak azokat amik megvannak a hdd-n). Az adott merevlemezt nem formáztam, miután töröltem a cumókat.
Ezért kérek segítséget.köszi
-
GEPESZ66
veterán
válasz
vivera #24578 üzenetére
Ha jól értem:
Berakok a DVD meghajtóba egy lemezt, elindítom a programot, végrehajtom a kijelölést (partíció), megadom neki a mentés helyét (DVD meghajtó), s elkészíti a lemezt-Jól értem?
A visszaállítás nem tiszta.
Arről a lemezről bótol be a PC,
vagy először elindítom a gépet, berakom a DVD meghajtóba az előzőleg elkészített lemezt,elindítom a programot, megmutatom neki a DVD-lemezt, ill. a partíciót, amire mentenék, s ezt követően végrehajtja-erre a másodikra gondolok, hogy így kell csinálni a visszaállítást.
Elnézést, hogy ilyen sokat kérdezek, s nem volt egyértelmű számomra! -
vivera
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #24577 üzenetére
Én ezt a verziót használom. Egy kis videó ami lépésről-lépésre végigvezet. Elindítod-->egy rendszerindító lemezt csinálsz-->kiválasztod a menteni kívánt partíciót-->beállítod milyen tömörítéssel legyen-->adhatsz neki jelszó védelmet-->kiválasztod hová mentse--> és finish--> rendszer újraindul-->a boot lemezzel és végrehajtja a mentést--->pár per és meg is van.
A visszaállítás ugyanilyen Boot lemez-->kiválasztod a mentett állományt-->kiválasztod hova állítsa vissza (feltételezhetően oprendszer így a C-->pár perc és vissza is állította
A mentés készítésénél lévő állapot kerül visszaállításra, tehát ugyanazt kapod mint mentés előtt volt. Partíciót ment, tehát nem kell újrakonfigurálni semmit. -
zone
őstag
válasz
concret_hp #24573 üzenetére
Meg se nézted? Ingyenes és még telepíteni sem kell...
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
A WIN7-et magam szoktam újratelepíteni, de a következő dologban nem vagyok tájékozott.
Ha újra feltelepítem a WIN7-et és az Office2010-et (jogtiszta, tisztaszoftveres), valamint a szükséges programokat, akkor melyik az a program, amivel teljes mentést tudok csinálni a rendszerről úgy, hogy utána csak ezt keljen újrarakni , ha ismét friss rendszert szeretnék? Gondolom, ha így újrarakom a rendszert, akkor aktivált marad a WIN7-is?Esetleg az általatok javasolt programról van-e valahol leírás, hogy miként kell ezt csinálni? -
kispx
addikt
válasz
concret_hp #24571 üzenetére
-
concret_hp
addikt
olyan progit keresnék vagy valami megoldást arr,a hoyg 1-2 fontos dolgot fel tudjak írni egy fájlba amit letitkosítok. nem konkrétan juzer / passwordot, hanem pl bankszámlaszámot, teló pin kódot stb, hoyg ha elfelejteném ne kellejn mindent csomó idő alatt megkeresni, hanem meglegyen 1 helyen. emiatt viszont ugye jó ha le van titkosítva.
-
fasirTTT
őstag
nekem olyan progi kellene, ami a letörölt progikat kitisztítja a reg-ből. mert van fenn valami szenny, ott ami bezavar, de a progi már elvileg nincs fenn...
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,megfogom nézni,a CCleaner használom is de úgy látszik nem ismerem elégé.De közben találtam egy célprogramot amely ingyenes és még magyarul is tud a neve Hardwipe elég jónak tűnik ö is.
-
zoltanz
nagyúr
XMedia Recode helyett van valami más nincs? Több gépen el sem indul, meg van olyan ahol ha átméretezést is választom száll.
Vágni, átméretezni szeretnék h.264 -es újra tömörítéssel videókat. Köszi. -
scope2007
addikt
válasz
qwertly #24557 üzenetére
van progi.
HDSentinel is tudja, de googleba így keress rá.
hdd data destroy, vagy wipe hdd data stbasszem működésük az, hogy az egész hddt tele írja 0-1 essel (itt is vannak magasabb eljárások) és ezáltal az előtte lévő adatot már nem lehet visszahozni. sima formatnal ugye könnyen visszaállítható.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van valamely program amely a win7 feltelepítem és egy dokkolón felcsatlakoztatok külső hdd és a telepített programmal felül tudom írni vagy formázni a külső hdd.Úgy-hogy adatokat ne lehessen róla vissza nyerni? -
scope2007
addikt
hali.
tudtok olyan jelszó kezelőt, ami winen és androidon is futhat? szinkronizál?hm, keepass van is csak keepassdroid a neve
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #24551 üzenetére
Én csak annyit szeretnék hogy
F1--re bindelni a ctrl+c, F2-re a ctrl+w, F3-ra a Tab gombot stb stb , szóval mind egy kombináció lenne, de nem akar összejönni
-
válasz
enginev3.0 #24550 üzenetére
Elindítod, New gomb/command mellett Click lenyíló/select program, document or file/betallózod, amit indítani szeretnél és leokézod, lenyomod a szükséges bill. combót és OK és ennyi.
Most pl a RAD Studio fejlesztőkörnyezetemet indítom a CTRL+ALT+SHIFT+Q gombbal: [link]
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #24549 üzenetére
Csak én vagyok balfa... hogy nem tudom beállítani?
-
válasz
enginev3.0 #24548 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van egy régi billentyűzetem, 300ft volt a piacon, így semmi makrózható gomb nincs rajta, de nagyon fontos lenne hogy pár billentyűkombinációt betudjak állítani bizonyos gombokra, bármelyikre. És ez a funkció könnyen kikapcsolható legyen.
-
gyulank
addikt
válasz
Visormail #24544 üzenetére
Sztereó konfiguráció esetén ki lehet pipálni a Virtuális Surroundot, amin, ha ott tartom a kurzort, azt írja ki, hogy a surround hangot sztereó kimeneti jellé alakítja mátrixdekóderrel felszerelt rádióerősítők számára. Ez mit jelent? Nem mintha észrevennék különbséget.
De 3-féle ProLII verziót választhatok a házimozin, film, zene, és mátrix, szóval ebből gondoltam, hogy több lehet mint sima sztereó felkeverése 5.1-re abban az esetben, ha prologic2 jelet kap a bemenetén. -
cigam
titán
válasz
gyulank #24540 üzenetére
Sztereó bemenet, vagyis maximum 2 sávot (bal, jobb) fogad. Gondolom a számítógépet is a hangkártya analóg sztereó kimenetével kötötted össze.
Vagy digitális összeköttetés, vagy a csatornaszámnak megfelelő analóg kapcsolat szükséges az átvitelhez.
Magyarul nem fog menni. -
gyulank
addikt
Sziasztok! LG HT202SF 5.1-es házimozit szeretném 5.1-es erősítőként használni, de csak sztereó bemenet van rajta, viszont van benne ProLogic 2 dekóder, de nem tudom mivel lehetne DolbyPrologic 2-vel kódoltan lejátszani. Csináltam egy 6 csatornás AC3-at, minden csatornán más van, de mégis minden hangszóróban több dolog szól. Próbáltam winamppal, telepítettem az ac3 plugint hozzá, próbáltam vlc-vel, mkvmerge-el rátettem egy videóra, és úgy is próbáltam vlc-vel, de ugyanaz történt.
-
kispx
addikt
válasz
Killerlaca #24538 üzenetére
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
AZ lenne a kérdésem, hogy létezik olyan program amivel egy adatmentés után visszanyert sok ezer képből ki tudnám törölni azokat amelyek többször vannak meg?A nevük természetesen más....sőt még a méretük is lehet hogy eltér pár KB-ot.
Köszönöm
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Segítsetek légyszi hogy , valami progi kellene hogy ne lehessen Facebookozni a számítógépemen. OS Win7.
Köszi. -
flash-
veterán
sziasztok
egy üzletben dolgozom ahol sokan érdeklődnek telefonon hogy mikor lehet visszahozni a garanciális,terméket,stb..
ilyenkor nyitok mindig egy jegyzettömböt,és abba írom bele,de ez elég átláthatalna,és lássuk be nem a legjob módja a fontos ügyek feljegyzésének.tudtok e ajánlani olyan programot ami pont erre van kihegyezve hogy sok kis dolgot feljegyezhessek,hogy aztán könnyen kereshető legyen a bejegyzés,stb..?
-
Szafter
tag
Sziasztok!
A Diskeeper 2012-n kívül melyik a leges-legjobb töredezettségmentesítő szoftver, amit ajánlanátok és működik Win 8-al is? Fizetősre gondoltam.
Köszi!
-
cigam
titán
-
bb.bocs
őstag
sziasztok.
olyan programra lenne szükségem, amibe tegyük fel van 20 cím 1 kerületen belül.
beírom a 20 címet és mint a google maps, kidobja hol van. ezután jó lenne hogy ha mind a 20 pontot érintve megtudná tervezni a legrövidebb útvonalat gyalog.
fontos lenne, mert sok időm megy ez azzal hogy kitaláljam merre hova mint menjek, hogy ne legyen idöveszteségem.( a google maps jónak tűnt, de csak pár címet fogad, 20 30at már nem tud kezelni és utvonalat tervezni legrövidebb gyalogosként )
köszönöm a segítséget -
vivera
csendes tag
válasz
pethYeti #24522 üzenetére
Esetleg ezt próbáld ki
River Past Screen Recorder Pro -
pethYeti
addikt
Milyen progival tudok frapson kívül játékból képet lopni? irfanview játékból egyáltalán nem csinál képet.
-
sfdrakex
nagyúr
-
RaZroX
addikt
Üdv! Az Androidos Angry Birds Star Wars-t mivel tudom futtatni PC-n ? (Mindenképpen az Androidos verziót)
-
macera2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ez ideig dalszöveg keresőként, az EvilLyrics-et használtam, sikerrel. 16 millió dalszöveg, ..stb. Kb. fél év után ismét elővettem. Megdöbbenésemre, semmit nem tudok vele letölteni. Azokat se találta, amit eddig letöltöttem. Tudtommal ingyenes. Újra telepítés, eredmény u.az. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a probléma? Vagy valamilyen ekvivalens ajánlat? Előre is köszönet. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
bandras0226 #24513 üzenetére
Protected Search ezt is távolítsd el a telepített programok közül.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bandras0226 #24511 üzenetére
Toolbar killer? Ne engedélyezd a kiegészítésekben, és ne telepítsd a toolbarokat.
-
Üdv!
Egy hatékony toolbar killerre lenne szükségem ami működik FF,IE és Chrome-on is! -
tknof1871
őstag
Üdv! Melyik oldal az, amit megnyitok a böngészőben, és mindent kiír, amit meg lehet állapítani rólam? IP cím, OP rendszer, böngésző verziója, stb, stb, stb.
-
vk1972
csendes tag
Létezik olyan program amire windows vistán android appokat is lehet telepíteni? Azért érdekel mert a megvett appokat jó lenne a PC-n is használni.
Köszi a tippet. -
vivera
csendes tag
válasz
Mexildos #24504 üzenetére
Még mielőtt valaki megkérdezné, nem állok kapcsolatban a jetAudio fejlesztőivel, de én erre is ezt használom. Bármilyen típusú média lejátszás, konvertálás audio / video, internetes rádió, rippelés, felvétel, cd írás. Könnyen kezelhető. Egyszerűen beállíthatod miről akarsz rögzíteni.
-
Mexildos
aktív tag
Közben szaglásztam még egy kicsit, hogy miért nincs sztereó keverő... hát passzolom ezt továbbra is.
Mellékelek egy képet hogy az Audacity miket enged kiválasztani és találtam egy olyan programot ami elvileg képes a hangkártya többi lehetőségét is előhozni aminek a neve: Polderbits sound recorder. Képhez LINK itt.
Jól látszik, hogy ezt a többi program nem hozza elő alapból. De miért nem? Régen ezek tök alap dolgok voltak
-
Mexildos
aktív tag
Szia!
Hiába állítom be azt hogy mutassa a letiltott eszközöket, olyan hogy sztereó keverő nem jelenik meg választható opciónak. Vagyis egyáltalán nincs. Win 7-em van.
Ez driver gond? Az alaplapi hangkártya drivert nem tettem fel mert a win 7 mindent felismert. Kérdés lehet nincs megírva ehhez a driver?
-
zone
őstag
válasz
Mexildos #24498 üzenetére
Start menü keresőjébe beírod, hogy "hang", kiválasztod a "felvétel" fület. Ha nem látsz "sztereó keverő"-t, akkor üres helyen jobbklikk - letiltott eszközök megjelenítése opciót kipipálod. Ott a sztereó keverőn jobb klikk - engedélyezés. Ezután már csak beállítod az Audacity-ban a mikrofon ikonnál, hogy azt vegye fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest