Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Üdv!
Tudtok ajánlani egy jó net adatforgalom szabályzót ami olyan kinézetű mint a Cfosspeed? Csak ingyenes.

-
Repsol600
addikt
Üdv!
Van olyan progi, amivel az alaplapra kötött ventiket le lehet teljesen kapcsolni?

-
Repsol600
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Nem, ez még kazettás kamera, FireWire-n keresztül kötöm rá a gépre de itt kell program amivel rögzíteni tudom. A gyári Win 7 progi nem valami jó és nagyon sok helyet foglal. Ez előtt Win XP Movie Markerét használtam wmv formátumba de cseréltem lapot és az IDE Hdd-t nem tudom már rákötni amin az XP volt.

-
Repsol600
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem valami jó programot ajánlani ami kameráról rögzít jó minőségű felvételt Avi-Divx-be de mégse eszik meg több giga helyet egy 60 perces videó.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi