- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aclandiae
senior tag
Egy laptopba SSD kerül a HDD mellé. Amikor az SSD-re friss W7-et telepítek, szeretném a HDD-t elrejteni a W7 telepítő elől. Aztán amikor kész a telepítés, feloldani a rejtést. Milyen program létezik erre a célra?
-
dni
őstag
Sziasztok,
tudnátok mondani olyan normális ingyenes alakalmazást amivel pdf-be tudok scannelni?
(A Canon scannerhez járt egy Capture Perfect 2 szoftver, de az már nem tölthető le a gyártó oldaláról és a telepítő lemez viszont már nincs meg. )
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Telda
addikt
válasz
TomPoe #24890 üzenetére
TomPoe nem neked akart menni, hanem a közösbe
.
Hali!
Házi elkészítéshez keresnék egy kezdő számára is egyszerűen kezelhető videó szerkesztő programot.
Annyi lenne a lényeg, hogy a képkockák közé tudjak berakni jpg képeket, tudjak a videó alá zenét rakni és stáblistát készíteni. Az elkészítéshez a Pinnacle Studio vagy az Adobe Premier ajánlották, de szerintem ezek túl profik egy kezdőnek, illetve ilyen alap dolgokhoz nem hiszem hogy a fenti profi vágókra lenne szükség.
Üdv -
kukulec
őstag
sziasztok, vettem egy teljesen eredeti cd-t, és most valamiért nem engedi a gép berippelni. mit csinálok rosszul? vagy létezik, hogy le van tiltva? ebben az esetben milyen lehetőségek vannak?
-
TomPoe
tag
-
macera2
aktív tag
válasz
Visormail #24878 üzenetére
A mester hóm verzió ugyan biztató volt,de nem volt nyerő. Közben, kis keresgélés után, rátaláltam és felraktam a Prof. változatot. Ez telitalálat volt! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Keményen dolgozott ugyan, de végül is egy 460 GB-os HDD-n, a 4 elveszett partíciót, a könyvtárrendszert, azon belül a fájlokat, név szerint, mind helyreállította. Utólag is ezer köszönet, és BUÉK.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
takjoe #24861 üzenetére
Esetleg a firefoxba is beépülő "download helper" nekem legalábbis a linkelt videóra kattintva rögtön letöltötte igaz valami f4f kiterjesztéssel, de nálam nincs a konvertáló része telepítve.
-
Visormail
addikt
válasz
stuntmanmike #24879 üzenetére
-
stuntmanmike
tag
Sziasztok,
van egy rakat mp3 fájlom előadó, cím, és ID tag nélkül. Olyan programra van szükségem ami analizálná ezeket a fájlokat, megállapítaná az előadót, címet, megszerkesztené az ID tag-et, ill. átnevezné a fájlokat. Van ilyen, vagy egyenként kell nekem átnevezgetnem, szerkesztenem őket?
Köszi a segítséget.
-
Visormail
addikt
válasz
macera2 #24877 üzenetére
Easeus partition master home-ot tedd fel ingyenes, partition recovery funkciót keresd meg benne. El fog indulni egy keresés ami magától lehet hogy nem áll le, de ha már mutatja a listában amik kellenek akkor megszakíthatod nyugodtan és tovább, ha nincs sérülés komoly baj akkor pár mp alatt vissza fogja állítani adatvesztés nélkül.
-
macera2
aktív tag
-
macera2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A W. XP telepítve a 0-ás HDD, C partíciójára. Ezután az op rendszer nem látja az 1-es (500 GB) HDD eredeti mappáit, partícióit és kéri az egész formázását. Mivel lehetne azon, az eredeti particiókat, mapparendszert visszaállítani? Végül is az 1-es HDD-n, legalább is tudatosan, semmit ne töröltem. -
RockHaRD
addikt
Van egy angol tv-ből felvett felvételem, és szeretném megcsinálni hozzá a magyar feliratot. Milyen programmal lehet ennek neki kezdeni?
(mkv, bár nem hiszem, hogy ez számít)
-
Visormail
addikt
Látom sok a problémás videó amit nem sikerül letölteni. Én nem használtam őket:
aTube Catcher
Save2pc LiteA freemake video downloadert is próbáltátok?
-
zone
őstag
válasz
Mercutio_ #24863 üzenetére
Megnéztem és nálam egyik oldal sincs fejjel lefele. Pl. ezzel szerkesztheted: Nitro Reader
(#24839) hunderbörd:
Nincs ilyen univerzális program, ami minden fajta aksihoz jó. -
hunderbörd
tag
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Ezt a használatit hogy tudom kinyomtatni úgy, hogy ne fejjel lefele legyenek a páros oldalon lévő részek, illetve át lehet valahogy állítani, hogy A5 fekvő helyett A4 állóban nyomtassa 2 oldalasan az anyagot?
-
takjoe
tag
Kérlek segítsetek!
Hogyan és milyen programmal tudnám a gépemre lementeni a következő videót:
Már sok programmal próbálkoztam (xVST, iLivid stb.) de egyikkel sem sikerült. Nagyon fontos lenne.
Kösz a segítséget előre is. -
zoli03
őstag
Olyan programot keresek, amivel weboldalakat tudnék lementeni PDF-be (vagy PDF-be nyomtatni). Eddig nincs is gond, de én olyat szeretnék, ami nem oldalakra tördelve menti le a weboldalt, hanem ugyanúgy, mint az eredeti weboldal. Vagyis úgy tudjak benne lefelé görgetni (nem oldalakra tördelve), mint az eredeti weboldalon.
-
buta29030
tag
válasz
pvt.peter #24847 üzenetére
DU meternél eszköztárként lehet hozzáadni a tálcához, hogy éppen mennyi az akt. átviteli sebesség
Szórakozom vele órák óta, de nem jön össze, hogy a tálcán lássam mennyi az éppen aktuális fel/le töltési sebesség. Illetve görbét is szeretnék, de csak egy felfelé és lefelé mutató piros, vagy zöld háromszög jelenik meg helyette. H tudsz, légyszíves írj egy szájbarágós magyarázatot nekem.
-
zone
őstag
válasz
pvt.peter #24852 üzenetére
Tray Minimizer még inkább valószínű
-
TomPoe
tag
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy ha winampban teljes képernyőre rakom a látványt (angolul visualization), akkor csak jelszóval lehessen kilépni belőle? Emellett az lenne a legjobb, hogy amíg nem írja be az ember a jelszót, addig gyakorlatilag semmit nem tud kezdeni a lejátszóval (nem tud a következő számra lépni, hangerőt állítani stb.). Más lejátszó szoftverre is vevő vagyok, ha csak úgy megoldható a dolog.
-
pvt.peter
őstag
erre vki vmi ötletet?
[link]
régebben az allSnapet használtam, de az megállt a fejlesztésben v1.50 -nél -
kukulec
őstag
hali vettem egy mobilt, és nem tudom, hogy hogyan tegyek rá zenét, mert az adatkábellel való összekötéskor ki sem jelzi a pc a telót. mi a teendő?
-
bhnorbert
csendes tag
Köszöntök Mindenkit!
Olyan programot, vagy "megoldást" keresek, aminek a segítségével Silverlight-os online streaming videókat tudnék letölteni / rögzíteni, leginkább az Rtl Mostról!
A következő lehetőségeket már próbáltam: Orbit Downloader - szó szerint több, mint 1000 darabban tölt le egy kb. 50-55 perces videot, VLC Media Player - csak egy pár 10 kbyte-os darabkát tölt le, rtldownloader - el sem indul, Firefox + FlashGot kiegészítő - nem jelenik meg a kiegészítősávon semmi gomb a felvételhez...Előre is köszönöm az ötleteléseiteket!
Üdv!
-
flash-
veterán
olyan programot keresek amiben termékhez szériálszámot,nevet elérhetőséget lehet rendelni és ezt az adatbázist el lehet éri hálózatból vagy online el lehet érni.
-
buta29030
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programokat amik az XP tálcáján mutatják az internet-forgalmat, a memória-foglaltságot, a processzor terheltséget és a processzor hőfokot? Linuxból állok vissza xpére és nagyon hiányoznak.
Ilyesmikre gondolok:
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit, amivel Win8 Professional x64-en az ablakokat belehet állítani úgy, hogy melyik legyen legfelül?
tehát pl. mint VLC-nél miután a Videó / Mindig legfelül opciót válasszuk -
Petyás
tag
válasz
scott_free #24837 üzenetére
2^32=4GB
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Olyan laptopra való programot keresek, amivel be tudom állítani hogy az akku hogyan és mikor töltsön (arra gondolok, hogy pl. csak akkor kezdjen el tölteni, ha lecsökken a töltöttség 50 %-ra és akkor is csak 95%-ig töltsön). Egyszóval valami Thinkpadeken lévő Power Manager szerű prog kéne.
Köszönöm: HB -
sfdrakex
nagyúr
válasz
scott_free #24837 üzenetére
Egyben semmivel, ha 4 gigásnál kisebb modulokban van, akkor vegyél ki belőle. Szedj le egy memtest bootolható cd-t netről és azzal próbáld.
-
scott_free
senior tag
32bites XP alatt mivel tudok tesztelni 4gb memóriánál többet?
-
zone
őstag
válasz
mclaren777 #24835 üzenetére
Ha be van állítva, akkor be van állítva
Ha paranoiás vagy, futtasd a HD Tune programot és nézd meg hogy áll a start/stop cycle számlálója egy aktív-inaktív-aktív teszt után.
-
mclaren777
senior tag
válasz
sfdrakex #24822 üzenetére
Igen, hasonló okból:
Van egy SSD és 2 HDD adattárolásra.Általában csak az SSD van használatban (amin az OS és a fontosabb alkalmazások vannak), ezért úgy gondolom, hogy az idő jó részében a 2 HDD csak fölöslegesen zajol a gépben.
win7-ben már beállítottam az 1 percet, de nem vagyok benne biztos, hogy normálisan (ha kell külön-külön) kapcsolgat-e több hdd esetén is.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
sanyek2 #24827 üzenetére
Vagy winamp kiegészítők
-
zone
őstag
válasz
disco fever #24825 üzenetére
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami a winap helyett látványt vetít teljes képernyőn, és nem valami gagyi effektus, hanem impozáns, és szép!
Nem feltétlenül kell zenére, de jó lenne... -
válasz
disco fever #24825 üzenetére
google docs de van valami korlátozás az egyszerre feldolgozható oldalak számára vagy nagyságára.
-
disco fever
csendes tag
sziasztok!
olyan ingyenes programot keresek (windows-hoz), amely beszkennelt szövegből készít text file-t (vagy word doksit, mindegy).
a microsoft office document imaging például nem rossz, de akinek számára keresek, annak ez nem elérhető. van valami ötletetek?
köszi! -
zone
őstag
válasz
mclaren777 #24820 üzenetére
Mi értelme lenne külön beállítani?
-
-
Petyás
tag
válasz
mclaren777 #24818 üzenetére
Annak idején nekem is ez volt az elvárásom és meg is felel a program.
-
válasz
mclaren777 #24812 üzenetére
Mik az elvárások?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Thunder +1
-
BigManus
addikt
válasz
Szia! Office Outlook.
Teljesen kortekt, már ha Windowst használsz... -
Petyás
tag
válasz
Thunderbird-öt használok megelégedéssel.
-
mclaren777
senior tag
Mostanában melyik E-mail klienst ajánlanátok?
-
Henrico
tag
Szeretném a következő problémámban a segítségeteket kérni.
Lehet, hogy csak egy szimpla parancssor, de nem tudom megoldani..
Adott egy vmware alatt futó virtuális gép, ami ugyebár indulás után mindig a valós gép rendszeridejéhez állítja be magát.. miképpen tudom azt megtenni, hogy pl. érzékelje a dátumot és amint 2012-re állítja magát, legyen 2009... de a hó, nap, idő ne változzon? Köszönöm! -
silencio
csendes tag
És ha már úgy is itt vagyok, eszembe jutott még egy kérdés:
tudtok ajánlani olyan rendszeroptimalizáló programot szintén Win7 alá, amit már nyúztok egy ideje és bevállt? Azaz nem vágja gallyra a rendszert azáltal, hogy "lepolírozza vasig"... sajnos volt már rossz tapasztalatom. Nem vagyok egy programozó zseni, de felhasználóként megállom a helyem, szóval valami olyan kellene, amivel elboldogul egy magamfajta nemprofi, de nem is "szőkenő-júzer", és nem tudja kékhalálra pucolni vele a registryt... -
silencio
csendes tag
Sziasztok!
Egy egyszerű, gyors, mindenféle sallangtól mentes, weboldalakat képfájlba egy kattintással menteni tudó programra lenne szükségem Win7 alá.
- WebShot kipróbálva: fél óra alatt le is ment egy oldalt ha olyanja van, de "kényes", néhány oldallal csak próbálkozik, majd dob egy hibaüzenetet, aztán ezzel lerendezte. Nem győzött meg.
- FastStone Capture szintén próbálva, nem is lenne rossz, de nekem "túl bonyolult". (Úgy értem, többet tud, mint amennyire nekem szükségem van: egész oldal mentése egy klikkre, szép gyorsan, azt kész.)
- Chrome-ot használok, tehát Firefox pluginok kizárva.Ötletek? :-)
-
macera2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A monitoron futó anyagot, film, zene, stb., mivel lehetne "ril tájm" a HDD-re rögzíteni? Valami hasonló kéne, mint a YouTube hoz kitalált video letöltők. Előre is köszönet. -
-
válasz
PlayMax #24797 üzenetére
Azt hogy mit olvas ki a lemezből az íród és hogy milyen írási stratégiát választ ki, az két különböző dolog.
A lemez azonosítója alapján a DVD írod nem tud hozzá írási stratégiát alapból hozzárendelni a firmware-ből, csak írás előtti gyors teszt alapján választja ki az írási stratégiát és sebességet.
Frissíted az íród firmware-t vagy más lemezt használsz, amit tud a DVD íród alapból kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest