Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79031) Ciccuka válasza Ciccuka (#79028) üzenetére


Ciccuka
veterán

Az LG monitorral kapcsolatos újdonságai a Flicker Safe technológia és a Reader Mode funkció. Ezeknek köszönhetően szemfáradás, vagy egyéb problémák nélkül dolgozhat, játszhat, vagy akár könyvet olvashat az LG IPS monitorokon.

Játsszon annyit, amennyit szeretne, a Flicker Safe-fel

Az LG Flicker Safe technológia feladata, hogy a villódzás mértékét folyamatosan nullához közeli szinten tartsa, megvédve szemét a kimerítő vibrálástól és a kék fényektől. A Flicker Safe funkcióval annyi ideig élvezheti a látványt, ameddig csak akarja.

Az IPS kijelzőnek köszönhetően a monitor kivételes képminőséget biztosít és olyan különleges funkciók teszik kivételessé a képi élményt, mint az LG villódzásmentes (Flicker-Safe) technológiája, vagy az olvasás mód (Reader Mode).

Mindezen felül a monitor az LG által kifejlesztett, TÜV-minősítéssel rendelkező Flicker-Safe technológiát is alkalmazza, amellyel szinte teljesen kiküszöböli a képernyő villódzását. Ez a funkció további védelmet nyújt a szemfáradtság ellen.

Az LG egy ideje bevezette az úgynevezett "Flicker safe" háttérvilágítást, ami a PWM-mentességre utal, így nem kell tartani a háttérvilágítás vibrálásától és annak negatív hatásaitól. Természetesen a villódzásmentesség a teljes beállítási tartományra vonatkozik. Ebben a cikkben olvasható.

LG-nél mit jelent a valóságban ez fajta Flicker Safe, mert az Oázis-nál mégsincs kiemelve, hogy PWM mentes lenne? Vajon teljes PWM-mentességet jelöl vagy csak részlegest?

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.