Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurbékTurbék
újonc
Sziasztok,
Ma vettem egy monitort és amikor bedugom a hdmi kábelt a kép nem lesz teljes nagyságú valamint csúnya,ez a hiba csak a hdmi-vel van így a VGA-val remekül megy.Valaki megtudná mondani hogy miért van ez? -
Sanya1981
tag
válasz TurbékTurbék #51051 üzenetére
Hasonló gondom volt egyszer AMD vga-val.Én így oldottam meg:
Catalyst Control Center-ben,a saját digitális síkképernyőim menüpont alatt lévő Méretezési beállítások (digitális képernyő) a képernyőméret,teljes méreten 0%-on legyen. -
Chuck Norris
senior tag
válasz TurbékTurbék #51051 üzenetére
A BIOS képernyő még rendben van?
-
TurbékTurbék
újonc
válasz Chuck Norris #51053 üzenetére
Igen az normális, de amikor kiírja hogy üdvözöl a windows akkor lesz ilyen fekete a széle.
-
KAMELOT
titán
válasz Richvargas #51056 üzenetére
2560x1080 a felbontás. Ez sehogy sem tud 4K-t!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
asdf_
veterán
Ugyan keveseket erinthet, de lehet meg 5:4-es aranyu monitort kapni, nemreg futottam bele, LG 19MB35D-B (es van a P-B jelu pivotos verzio is), DVI (kabelt is adnak hozza, nem sporoltak ki), IPS, gyarilag kalibralt (azert csak modjaval, ha jol remlik, kb. 1.5-2-es delta E-re love), brutto 41e koruli aron. Bar gondolom foleg munkahely a celkozonsege a monitornak (en is oda adtam el oket), de hatha valaki meg erre feni a fogat
-
kchris78
veterán
Kerdesem az lenne hogy vettem egy Retina MacBook-ot. E mellett a 2-3 eves ledes PHILIPS monitor (21.5") eszmeletlen ratyinak tunik mind szinileg mind felbontasilag. De az IPS-es LG-k az Extreme Digitalban szinten, bar azon nem csodalkozom tobb meter hosszu D-SUB kabel utan olyan szellemkepes lett mint a fene... Azon gondolkozom hogy pl a glossy feluletnek is szerepe lehet hogy akkora difit latok... Van valami jo kis monitor amire ha ranezek nem latom tok fakonak a kepet a retina utan.. Cinema Displayt neztem de 2-300k az valahogy nem opcio erre a celra .
Masik, azt latom hogy a FullHD felbontas az elterjedt brutalis modon, a 2 eves monitorom is ezt tudja, 21.5"-on, de a 23-24"os monitorok is ezt tudjak, aminel a fizikai pixelmeret szerintem irrealisan nagy... Minek akkora monitor ha... Aminek meg nagyobb a felbontasa az meg felugrik az UHD-re... Van valami atmenet?
-
kchris78
veterán
válasz kchris78 #51061 üzenetére
látatlanban megvettem a glossy s2340-es DELLt. Méretben király nagyon mert nem is nagyobb mint a 21.5-esem volt csak a káva lett vékonyabb . Meg vagyok vele elégedve, főleg a színnel, igaz a pixelméret nem egy retina de nincs most 150-em egy 4k jellegűre.. nem is értem ezt az ugrást, 27"-os monitorok is vannak FullHD-vel...
-
yuhui
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék monitort venni és a segítségeteket szeretném kérni. Egy ideje olvasgatom a topicot de mostanában lemaradtam így lehet jöttek be új eszközök, amik megfelelőek lennének nekem.
A keret maximum 60 ezer Ft. Jó lenne minél nagyobb, de ahogy néztem 24" körüli méret tud ebbe beleférni. Elsődleges felhasználás munkára lenne (programozás, web fejlesztés) illetve hobbi szinten fényképek feldolgozása.Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv,
yuhui -
BlessedElroy
senior tag
Hahó Urak!
Egy 2560x1440-es monitort szeretnék vásárolni, de ismerősök azt tanácsolják, hogy 144 Hz-est vegyek(de azok elég horror áron vannak), ne 60-ast. Miben nyilvánul meg a különbség használat közben? A 60Hz-es nem is ajánlott játékra?
Origin: BlessedElroy
-
sphe
senior tag
válasz BlessedElroy #51069 üzenetére
Monitornál ha mar led, akkor nem a hz számít, hanem az input lag, és ghosting miatt a response time lehet hab a tortán, erre YouTube tesztek is vannak bizonyítás képp, de majd a tapasztaltabb fórumosok is megírják a tutit.
-
TTomax
félisten
válasz BlessedElroy #51069 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok,én ezt néztem ki csakhogy nem tudom beszerezni... [link]Mindenképpen G-Synceset vegyél...itt a tesztje [link] Mivel te játszani akarod,és főleg fpsre igy ez elég zsebbenyúlós.Persze vehetsz mást is,egy 27es dell ipst ,de nekem van ismerősöm aki a dellröl váltott és szerinte megéri a képe alig roszabb,viszont cserébe egy csomó játékból eltűnt a lag... és nagy ips párti volt előtte,tehát nem elfogult...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz BlessedElroy #51072 üzenetére
Hát ha még lehetne kapni,Scan 61 darbot kapott,64re volt preorder,OCUK 198at,102 preordered,és másnap 10re el volt adva az összes (nagyon megszívtam scannal).
Hát 27es jó minőségben van ez [link]sokkal lejjebb nem adnám,lehet még egy százast faragni mert van ebből az olcsóbb is,de nyilván megvan az ára.
Ha ezt is sokallod akkor írj egy árat mennyiben gondolkodsz.Azt azért gondold végig,hogy ezt nézed ( a szemed mennyire fontos) és nem egy-két évre akarod,monitort nem cserélnünk minden konfignál nehogy úgy járj vele mint a vgaval,arra se akartál ennyit.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Rasiel
senior tag
Dell P2414H
(#51069) Elroy1980: Milyen monitorról váltanál, illetve mennyit költenél rá? Természetesen van különbség a 60 illetve a 120/144 Hz-es kijelzők között, de, ha nem létszükséglet számodra a nagyobb képfrissítési frekvencia, akkor 60 Hz-es monitort is jól lehet használni játékra. Nem vagyok egy nagy "gamer", kizárólag csak single-ben játszom, nekem a jelenlegi monitoraim megfelelnek erre a célra, pedig IPS-ek között sem mondhatók a leggyorsabbnak.
(#51071) TTomax: Ha jól tudom Keldorról van szó, neki U2711 és U2713H is volt, előbbit pár évig használta. Mindkét monitor WCG-s (nagy színterű), ezért is egy kicsit erős azt mondani, hogy képminőségben hozza ezt a szintet vagy alíg marad el tőlük a G-Sync-es ASUS. Ezek a monitorok elsődlegesen (komolyabb) grafikai munkára vannak kihegyezve, nem pedig játékra. Használhatók ugyan ezen a területen, de nem hardcore szinten, viszont összességében nézve itt is megállják a helyüket.
Egyébként a Centralos teszt szerint mindent összevetve nem sikerült rosszul a PG278Q, de én ma már nem vennék TN panellal szerelt monitort, főleg nem ilyen áron. (Zárójelben jegyzem meg régebben sem vettem volna). Az évek alatt fejlődtek természetesen, de sajnos közel sem hozzák azt a szintet, mint egy IPS. És igen, használtam már TN paneles monitorokat is, tehát nem csak a levegőbe beszélek.
Alapból a G-Sync nem tűnik rossz dolognak, de én úgy vélem, hogy hasonló sorsra fog jutni, mint a 3D, azaz idővel eltűnik, kevés lesz az a réteg, amely használni fogja. Aztán persze lehet, hogy nem lesz igazam.[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Rasiel #51074 üzenetére
Erről váltanék: [link]
És innen kellene vmi elfogadható: [link]
De 2560x1440-es.Majd a FIFA 15-höz kell leginkább, néha kis BF4-ezés. Akkor akár egy jobb 60Hz-es is megfelelő lehet? Azt nem tudom, hogy a 2560x1440-es felbontás mennyivel jobb a Full HD-től. Csak egy picit, vagy azért játékban elég látványos-e a különbség. De mindenképpen 27"-es lesz legalább.
[ Szerkesztve ]
Origin: BlessedElroy
-
jim bcs
nagyúr
válasz BlessedElroy #51075 üzenetére
Fifa és BF alá nem kell "gamer" monitor, egy jó IPS tökéletes és igen egy jó 60hz-es elég.
kifejezetten játékra
ASUS ROG Swift PG278Q
ASUS PB278Q27" IPS
ACER S276HLtmjj
ASUS MX279H
ASUS VX279Q
DELL S2740L
LG 27MP75HM-P[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Rasiel
senior tag
válasz BlessedElroy #51075 üzenetére
Igen, megfelelő lehet egy 60 Hz-es is. Ha a mostanival nem volt problémád játékok alatt, akkor az újjal sem lesz. Persze az lenne a legjobb, ha személyesen meg tudnál nézni egymás mellett egy megfelelően kiválasztott 60 hz-es és 120/144 Hz-es kijelzőt és utána dönteni, hogy melyik lenne számodra jobb.
27"-es képmérethez a WQHD (1440p) felbontás a legmegfelelőbb, természetesen olcsóbban hozzá lehet jutni ugyanilyen mérettel rendelkező FullHD-s monitorokhoz, de, ha van kereted rá, én előbbi mellett döntenék.
Első körben a Dell U2713HM-et ajánlanám, játékra is jól hasznáható, korrekt sRGB monitor. Esetleg nála érdeklődhetsz, ő is ilyet használ 2 db GTX780 társaságában, talán a 780 topikból ismered is...
Másodsorban Acer B276HUL, bár az általad linkelt oldalon ez sajnos nem kapható, de olcsóbb, mint az U2713HM.Ha a magasabb képfrissítési freki mellett döntenél, akkor még ajánlom figyelmedbe ezeket, topikban már párszor linkelték ilyen esetekben. A gond velük az, hogy zsákbamacskák, abszolút nem lehet róluk korrekt tesztet találni, illetve esetükben nem garantált a 120 Hz.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
A közeljövőben tervezem leváltani a jelenlegi monitoromat egy TV+monitor kombora.
Melyik márka/típus az ajánlott ebben a kategóriában?A "kívánságaim":
- képátló max. 22" (esetleg 18.5-19", ha van)
- FullHD
- a tuner tudja a DVB-C-t
- állítható állvány (úgy tűnik, ez ritka "luxusnak" számít, később kifejtem)
- árkategória 40-50e Ft között - de inkább a 40e-hez közelebb...A dolog játékos része nem számít, nem nagyon játszok a géppel. Ha igen, azok is csak tárgykeresős kalandjátékok szoktak lenni, amelyeknél szerintem nem igazán számít a lag.
Egyelőre csak az MM online kínálatát böngésztem. Nagyjából 2 típust találtam, amely (majdnem) megfelelne a feltételeimnek: LG 22MT45D-PZ és Samsung T22C300.
Viszont pl. a Samsung esetében az egyetlen megírt vélemény alapján elriasztottak azok a hátrányok, hogy pl. az állvány nem állítható és PC módban csak két képbeállítás érhető el.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Cegoo
csendes tag
Sziasztok!
Erről kérhetek véleményt:
LG 27MP35HQ-B
teljesen átlagos felhasználásra kellene és nagyon jó most az ára.
Köszönettel,
-
-
Surprise
csendes tag
Sziasztok fórumozók!
Segítségeteket szeretném kérni monitor ügyben.
23-24" monitort keresek játékra és videóvágásra III. 50-55k körüli értékben.
Én magam laikusként 3-at (+1) találtam, ezekről kérném ki a véleményeteket, illetve ha tudtok jobbat ajánlani ár/érték arányban, hálás lennék.
1.
Asus VS238H-P
[link]
2.
Asus VE247T
[link]
3.
BenQ GL2450HT Black
[link]
+1
4. ami nem 2ms hanem 5 ami gondolom még mindíg jó ráadásul ez a "Contrast Ratio (dynamic): 80,000,000:1" nagyon babának néz ki ezért én talán ezt preferálnám.
ASUS VX239H 23
[link]
A válaszokat előre is köszönöm!(azért az angol oldal mert itt élek, itt tudom megvenni)
[ Szerkesztve ]
work.hard.play.hard
-
Szotyola05
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Samsung T24D390EW monitort, de valahogy nem esett le az állam.
Ez az első full hd tv+monitorom és a full hd szép is jó is de nem vagyok teljesen elégedett.
Lehet hogy csak az én szemem nem szokott még hozzá, de azért meg kérdeznélek titeket is hogy nektek van valami tapasztalat ezzel a monitorral kapcsolatban?
Kinézetre szép, de a talp elég instabil és valami nem stimmel mert egy zsepivel ki kellett hézagolni a talpat hogy vízszintben legyen a monitor. Szóval ez sem győzött meg, de ezen túl teszem magam.
Viszont a kép valahol nagyon szép valahol nagyon nem. A két alsó sarokban mintha erősebb lenne a led világítás mint középen meg fent, és ez a sötét háttéren, vagy sötétebb játékszakaszon nagyon feltűnő tud lenni.
Próbáltam játszani a beállításokkal, de valahogy nem tudom be lőni rendesen a fényerőt. Ha lejjebb veszem a fényerőt vagy a háttér világítást akkor nem vakít a fehér viszont olyan sötét a kép hogy már nem élvezhető.
Ha fel veszem a fényerőt akkor meg kivakít a fehér.
A fehér az nagyon szép fehér de a fekete nem az igazi, és néha szúrja a szemem.
A csatlakozókon se igazodok ki.
Nem tv set akartam, de ez volt feketében a sima monitor csak fehérben azt meg nem akartam, és ez csak 5k val volt drágább. Gondoltam majd talán lesz valami haszna a tunernek is.
A sima monitoron csak egy hdmi és egy régebbi csati van azt hiszem d-sub.
A tv sen már van sok minden, pl. 2 db hdmi, na itt azt hittem hogy mindegy melyikbe dugom, de nem.
ha az egyesbe dugom akkor még egész jó a dolog, de a fent említett problémák vannak ezen használom.
De ha át rakom a kettesbe akkor meg változik minden, a képarányt újra kell állítani és nem is jó neki a 16:9
mert ilyenkor lelóg egy centi a képből, csak a képernyőhöz korrigált módban rakja helyre, és a színek is teljesen el vannak állítva + nem szépek a betűk meg a kontúrok.
Szóval a lényeg hogy ez most csak nekem új és fura vagy egy a pls panel nem az igazi?
Először ips paneles asus t akartam venni, de meg tetszett ez a Samsung, próbáltam keresgélni hogy mi ez a pls panel de sehol nem találtam összehasonlítást az ips el. Lehet hogy azzal jobban jártam volna?
Még holnapig vissza tudom vinni 3 napos dolog miatt. Szóval ha tudok egy már ki próbált nagyon jó monitort
aminek jó az állványa és a képe is gyönyörű és nincsenek ilyen problemek akkor írjatok egy párat.
Nem kell hogy tv s legyen, csak a full hd érdekel, és lehetőleg ips panel, bár ahogy néztem tn böl is voltak szépek.Jah és még valami eszembe jutott, maximum 60hz be állítás van, én azt hittem hogy ezek az uj monitorok már többet tudnak. És filmnézésnél amikor a kamera folyamatos tempóban halad egy irányba és van egy felirat, mintha a feliraton látszana hogy szaggat enyhén, vagy valami nagyon fura dolog törtnéik nem igazán tudom el magyarázni
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Szotyola05 #51084 üzenetére
Még holnapig vissza tudom vinni 3 napos dolog miatt.
Nem tudod, 3 napon belul csak a hibas termeket, a rendeletetesszeru hasznalatot akadalyozo hiba eseten tudod visszavini. Akkor is csak cserere.
Ha tavollevos szerzodes kereteben vasaroltad (webshop, atvetel modja nem szamit), akkor viszont 14 munkanapod van elallni. -
asdf_
veterán
válasz Szotyola05 #51086 üzenetére
Az MM karacsony kornyeken szokott olyat, hogy a duplan vett bontatlan(!) cuccot visszaveszi. De onkent vallalasbol termeszetesen visszaveheti toled, es ad mondjuk erte MM utalvanyt (nem mervado, mert nagyon reg volt, tizenplusz eve tolem is vettek vissza minden szo nelkul radios discmant, mert a radioja brutalisan erzeketlen volt, igy nagyon nem voltam megelegedve vele). Fuss egy kort, hatha.
-
< CyberBob >
őstag
válasz Szotyola05 #51084 üzenetére
"És filmnézésnél amikor a kamera folyamatos tempóban halad egy irányba és van egy felirat, mintha a feliraton látszana hogy szaggat enyhén, vagy valami nagyon fura dolog törtnéik nem igazán tudom el magyarázni."
Mivel a monitor 60 Hz-en megy a filmek meg 23.976, 24, 25 Hz-en soha nem kapsz folyamatos képet. Többek között ezért is alkalmatlan egy monitor filmnézésre. Van néhány típus ami vagy tudja a fenti frissítések többszörösét vagy van hozzá "buherált" inf fájl, ott folyamatos a kép.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
khes
tag
Sziasztok. Tervezek venni egy FHD 24-27"-s monitort, lehetőleg 2ms-os válaszidővel. (Vagy inkább IPS panel és 5ms?) A lényeg, hogy 40k körüli áron legyen (+szállítás) és legyen rajta 2 hdmi bemenet, és egy jack kimenet, a többi nem fontos. Miket tudnátok ajánlani? Preferált márka BenQ, ASUS.
-
jim bcs
nagyúr
A válaszidőből gondolom játékra kell, akkor viszont az input lag fog számítani, IPS-nél az 5ms az még tökéletes, 40k karcsú egy jó 23"-osra 27-esre meg bőven kevés, de tessék
27"
ACER S276HLtmjj
ASUS MX279H
ASUS VX279Q
DELL S2740L
LG 27MP75HM-Pegy 23"-os elegendő lesz
Acer S236HLTMJJ
Dell S2340L__glossy/tükrös vagyis van egy üveglap a panel előtt
Dell U2312HM
Dell P2314H
Asus VX239H
LG 23MP75HM-P[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
Az input lag nem egyenlő a válaszidővel! Bemeneti késleltetés.
-
moex1
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, így egy kis segítséget szeretnék kérni.
Keret: nettó 40-50k körül van (ha kell, kicsit mehetünk feljebb).
Felhasználás: semmi komoly, főleg üzemeltetés és fejlesztés, néha 1-2 játék. Tehát nem grafikai munkára kell.
Csatlakozók: Display port, DSUB, DVI. Ha mindet tudná, az jó lenne. HDMI nem kell.
Egyéb: rendkívül tetszenek a HP 2?xi szériás monitorok. Valami hasonló designt szeretnék. Van még hasonló monitor (tudom, Apple. De az más árkategória. ), vagy HP 23xi-vel meg is érkeztünk a megfelelő monitorhoz?Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
Gabró
tag
Sziasztok!
nagyjából 100e-ig mit tudnátok ajánlani, az alábbi paraméterekkel?
- min. 24"
- min. 1920x1200
- szép színek
- HDMI
- nem lesz játékra használva.Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz gulyasa #51079 üzenetére
Főként milyen területeken lenne használva? Ilyen esetekben én a monitor + set top box kettőst szoktam ajánlani. Egyébként a kettő közül egyiket se venném meg, hiszen mindkettő TN panellal van szerelve.
Ha szükséges a magasságálíltási lehetőség, akkor Dell P2214H, ez valamivel 50k alatt kapható, ebben az árszegmensben ez a legjobb, piacon lévő 22"-es monitor. Ehhez még hozzájönne a set top box, illetve egy DVI-HDMI átalakító kábel. Tény, ez eléggé zsebbe nyúlós megoldás, főleg ez előzetesen megadott keretet figyelembe véve, de ez is lenne a "legminőségibb" az általad megadott igényeket nézve.
Abban az esetben, ha eltekintünk a plusz állványfunkciótól és megelégedünk valamivel gyengébb minőséggel, akkor 30-40k között megéri egy pillantást vetni az alábbi típusokra: LG 22MP55HQ-P, BenQ GW2265HM.(#51080) Cegoo: Kérdeztek már erről az LG-ről, de az a helyzet, hogy sajnos semmilyen összeszedett, korrekt tesztet, leírást, véleményt nem lehet róla találni, ezért nem is merem ajánlani. Gyanúsan olcsó a többi új szériás 27"-es LG-hez képest. 50-60k között lehet kapni 24"-es, jó minőségű, korrekt IPS paneles kijelzőt, konkrétan a Dell P2414H-t. Ha mindenképpen 27"-es kell és nem olyan sokkal drágábban, akkor: BenQ GW2760HS, LG 27MP55HQ-P, LG 27MP65HQ-P. Esetleg régebbi szériából, ha még valahol elérhetők jó áron (~55-65k), igaz ezek sajnos még PWM-esek: LG IPS277L, LG 27EA63V-P, LG 27EA33V-B.
(#51082) Surprise: Ezek közül egyértelműen az utolsót venném, az ASUS VX239H-t, a többit el kell felejteni. Egyébként közel ennyiért még Dell P2314H.
"...ráadásul ez a "Contrast Ratio (dynamic): 80,000,000:1" nagyon babának néz ki"
Egy jó tanács: nem szabad bedőlni a marketing szövegnek.(#51083) yuhui: Igen. Esetleg még alíg használtan ekörül még beleférhet egy U2412M, 16:10-es képarány miatt jobban elférnél rajta, de a P2414H is teljesen megfelel ezekre a célokra.
(#51097) Gabró: Dell U2412M, amit jim bcs is írt. Igaz így egy kritérium nem teljesül, mégpedig a HDMI bemenet, de, ha annyira fontos, akkor megoldható átalakítóval. Mire lenne használva a monitor?
(#51098) szeva000: Itthonról vagy külföldről szerzed majd be a PA271W-t?
Az LP2475W esetében kérdés, hogy milyen állapotban van. Gondolok itt elsősorban esetleges pixel-, illetve esztétikai hibákra (karc, egyéb sérülés a káván vagy kijelzőn), foltosodásra, üzemórára (ha jól emlékszem, akkor meg tudod nézni az OSD-ben az Information résznél Backlight hours néven), netán bevilágításokra, homogenitásra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Spórolós topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xbox tulajok OFF topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest