- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
Chuck Norris #64479 üzenetére
Akkor vegyél nagyobbat, de tn paneles LG-t ne. Azt elismerem, hogy a 22" FullHD van akinek túl kis betűméretet eredményez.
-
Brekk
addikt
válasz
Chuck Norris #64472 üzenetére
Az eye care mindenhol a PWM mentességet jelenti. De ez manapság nem egy nagy újdonság. A kék fény csökkentése pedig csak az RGB ből vesz el, így besárgítja a képet. PErsze hosszú távon lehet jó lehet, de én biztos nem nézegetnék egy sárga képernyőt...
-
PDoki
tag
válasz
Chuck Norris #64376 üzenetére
És igen! Köszönöm!
-
Brekk
addikt
válasz
Chuck Norris #51482 üzenetére
Mint említettem mérésekkel alá tudom támasztani, hogy a brightness érték elállítása nem okoz nagy problémát, de a kontraszthoz semmiképp nem nyúlunk. Elvenni nyilván nem akarunk, hozzátenni meg nem tudunk.
-
South Velen
addikt
válasz
Chuck Norris #51428 üzenetére
14 napig. Persze nem árt, ha korrekt boltnál veszed, pl. nem edigital....
-
válasz
Chuck Norris #51427 üzenetére
végül maradt a 2311H - pedig már szépen össze lett csomagolva eladásra
megvárom, amíg lesz normális 24"-os gsync-es monitor, aztán gondolkodom újra.
-
South Velen
addikt
válasz
Chuck Norris #51424 üzenetére
Filmnél nem zavaró nekem sem. A flicker-free-nek (PWM-free) van értelme, a többi csak ilyen előrekalibrált beállítás. A leírásból úgy látom, hogy te is a PWM-re vagy érzékeny.
gbors leírta nagyjábóla GW2760HS tulajdonságait, a megadott célokra szerintem jó lesz. Nekem tetszik anynira a képe, mint egy 23-as LG IPS-é, persze a nagyobb pixelek miatt szövegmegjelenításkor meg úgy általában eleve nem lehet olyan szép, dehát ennek is van előnye, ahogy írtad, nagy előny nekem is hogy soha nem kell nagyítanom.
A minimum fényereje viszont tényleg magas, én éjjel nappal 0-n használom.Esetleg érdemes megnézni a EW2740L-t, annál már rendben van a minimum fényerő és nagyobb a színlefedettség, betekintési szögekben viszont a VA-k átlagát hozza. (ebben nagyon jó a GW2760HS, szubjektíve jobbnak érzem, mint egy IPS betekintési szögeit)
-
válasz
Chuck Norris #51424 üzenetére
nekem volt 2760HS-em egy rövid ideig. három dolgot tudok mondani róla:
- kalibráltatni mindenképpen érdemes, mert csak a színhőmérséklet átállításával egy nagyságrendet javult a képe
- a fényereje valami brutális. a neten olvasott tesztekben ideális fényerőként többféle verziót is láttam, a legalacsonyabb 12 (!!) volt. 15 felett nekem nem volt komfortos, ha hosszú órákig fogod nézni, akkor ez szempont lehet.
- elég jó képe van, ahhoz képest, hogy VA, de azért még mindig van különbség egy IPS-hez képest. nekem egy Dell U2311H-t váltott volna, ami már nem egy mai darab, de határozottan szebb a Dell képe. -
South Velen
addikt
válasz
Chuck Norris #51396 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
-
South Velen
addikt
válasz
Chuck Norris #51263 üzenetére
BL2410PT sokkal jobb. Nem csak a pixelméret különbözik, jobb minőségű VA panel került ebbe..
De csak ez a product number PWM mentes belőlük: 9H.L9JLB.RBE
-
Isual
veterán
válasz
Chuck Norris #51247 üzenetére
Teljesen egyéni preferencia. Mik a monitorok?
-
ccH2SO4
tag
válasz
Chuck Norris #51146 üzenetére
Köszi szépen, letöltöm.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Chuck Norris #51146 üzenetére
az R/G/B -t meg 98/90/92 -re állogasd, ahogy ott írja is a táblázatban.
-
TurbékTurbék
újonc
válasz
Chuck Norris #51053 üzenetére
Igen az normális, de amikor kiírja hogy üdvözöl a windows akkor lesz ilyen fekete a széle.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Chuck Norris #51020 üzenetére
-
válasz
Chuck Norris #13779 üzenetére
Azért a húsz évvel ezelőtti hitvány GoldStar óta sokat fejlődött az LG. Az egyik leginnovatívabb elektronikai cég lett, nélküle az IPS lehet, hogy már kihalt volna a consumer piacról. Ha nem lenne az LG, a Dell sem tudna olcsó IPS monitorokat gyártani.
-
Isual
veterán
válasz
Chuck Norris #13777 üzenetére
legalább a marketinget jól csinálják, igen... egyébként meg he?
nemtudom miről beszélsz -
petata
őstag
válasz
Chuck Norris #13699 üzenetére
Mondjuk ennyiért tényleg nem olyan rossz választás (persze, ha megbízható a márka, mert nem ismerem). Reméljük elégedett leszel vele
-
Isual
veterán
válasz
Chuck Norris #13699 üzenetére
Első három sor hülyeség, a második (három sor) meg rendben van. A lényeg, hogy legyél vele elégedett
(#13700) kicsiultra : biztosan bennem volt a hiba, bocsi.
-
válasz
Chuck Norris #13670 üzenetére
Többet egy fillérrel sem ér. Ennyit is csak szódával.
-
Egon
nagyúr
válasz
Chuck Norris #12252 üzenetére
Ez érdekes, a sötétkék alapon világoskék megjelenítés (én C64 színvilágnak hívom...
) nekem is bejövős: a Total Commander-t szoktam így beállítani...
Nyilván nem szoktam napi sok órában a TC képernyőit bámulni, úgyhogy nem biztos hogy jelen esetben szignifikáns a véleményem, de nem tűnt fel, hogy a 2410-emen ezzel bármi gond lenne.
Ha hazaérek, megvizsgálom a kérdést. Csak kíváncsiságból persze. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Chuck Norris #12252 üzenetére
Ismerős.. Hát ez nem egy szemkimélő dolog valóban. Eléggé feladtad a leckét ezzel a monitoroknak egyébként. A notebookodat meg szerencsésen kifogtad ugytünik.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Chuck Norris #12249 üzenetére
Milyen szineken néztétek a terminal-t? Vagy a sima szöveg az egy normál editor volt?
-
Isual
veterán
válasz
Chuck Norris #12249 üzenetére
nem igazán értem, hogy mit jelent ez esetben a túl kontrasztos és ettől miért nem olvasható egy szöveg
-
Isual
veterán
válasz
Chuck Norris #12178 üzenetére
stresszmentes? ezt nem értem...
-
Isual
veterán
válasz
Chuck Norris #12171 üzenetére
U2311H (alig)használtan?
(Ha még nem kelt el...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest