Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
sziasztok,
anno olyan 7 éve is prohardver szerint döntöttem monitort és most is így szeretnék tenni.jelenleg asus pw201-es (prémium mva) monitorom van, amit le szeretnék cserélni mert nagyobbat szeretnék és kéne már a hdmi is.
egy kicsit off de ez az amit megszoktam a jelenleginél:
én melóhelyen is glossy imac monitoron dolgozom szóval engem nem zavarnak, sőt szeretem, mert sokkal szebb a kép, mint egy átlagos monitornak - a tükröződés nálam nem vész. amit még nagyon szeretek benne, hogy oldalról is tartja a a színeket, photoshopra, kisebb melókra megfelelt eddig, nagyon jó rajta a pcn vagy wii-n játszani, szép a feketéje - oldalról is, nem nagyon vettem észre rajta soha overdrive-ot és mai napig, ha valaki meglátja akkor megjegyzi, hogy mennyire szép a képernyője. szóval ezt köszönöm, mert anno volt itt teszt is róla, meg nagy fórum is segítetttudom, hogy tökéletes nem lesz csak, hogy kb. be tudjátok lőni és vmi ehhez hasonlót mondjatok mert már annyit néztem, hogy teljesen eltanácstalanodtam és jó lenne olvasni is tőletek egy-két ötletet. ezek az elvárások:
ami nagyon fontos: elsősorban otthoni grafikára kell web, fotó stb, nem kell szín hű, de nem baj ha közel van , legyen éles, szépséges mint egy imac (azért írom, mert pw201-et sztem kevesebben ismerik) mindenképp glossy-t keresek, szép feketéje legyen, mindenhonnan jól lássam, játékra is jó legyen - overdrive minél kisebb annál jobb. ne legyen PWM benne, mert féltem a szemem.
márkákban: meghallgatok mindent, de legjobban az asus és dell monitorokat szeretem.
méret: 24"- néztem 27-est is de 1920x1080 felbontásra mindenki azt mondja, hogy nem szép, mivel nagyon látni a pixeleket, én pedig imac miatt is hozzá vagyok szokva a szép éles képhez + pw201 is hasonlóan szép. nagyobb felbontást nem szeretnék mivel konzolom úgy se bírja, de ha még is van szép 27" akkor jöhet az is.
panel: nekem ez a prémium mva nagyon bejött, ha van ilyen jöhet vagy ips, tn kizárva.
csatlakozók: 2x hdmi vagy legyen dvi-d és 1 hdmi minimum + audio (beépített hangfal nem fontos, csak ha konzolt kötnék rá, akkor tudjam rákötni a hangcuccomat)
pénz: 100-110 mondjuk max.
eddig ezeket néztem: ezek kb stimmelnek, de egyelőre nagyon nem érzem biztosra egyiket se, mert mindenhol panaszkodnak hol a feketére, hol a overdrive-ra, stb. ha valakinek pont ilyenje van az is természetesen érdekel, de minden más is szóbajöhet.
BenQ GW2450HM
Dell S2440Laszem ennyi jutott most eszembe, köszönöm ha elolvassátok - főleg ha még foglalkoztok is vele
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- LG 27MR400 Monitor
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest