Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43033) RolXX válasza Cepheii (#43030) üzenetére


RolXX
tag

Szinte mindegyik komolyabb játék indul play-en és támogatja a kontrollerjét. Pl GTA III, Max Payne, NOVA, Modern Combat, Dead Space, Order & Chaos, Asphalt, Gangstar, stb... Szinte mindegyik játéknál látom odaírva marketen, hogy "xperia play optimized". Nem sorolom fel az összeset, mert rengeteg van.
És még PSX emulátor is van, ami szintén támogatja a kontrollert, tehát rengeteg Play Station 1 játék közül lehet válogatni. Igaz ezeknek nem túl jó a grafikájuk mai szemmel, de zsebrevágós játéknak azért még mindig nem rosszak és nosztalgiázni is jó(pl tomb raider, mortal kombat).

Ha csak legálisan, csak ingyenes játékokkal akarsz játszani, akkor nem hiszem, hogy érdemes play-t venni, mert kb angry birds és fruit ninja szintű játékok között válogathatsz(természetesen mindbe nézheted a reklámokat). Mint ahogy PC-re se ingyen viszed el a boltból a legjobb, leglátványosabb játékokat, itt se ingyen dobnak fel marketre egy Crysis szintű játékot a gameloftosok. Viszont annyi pénzből, amennyiből 1 PC játékot veszel, itt egy egész életre bevásárolhatsz a legjobb játékokból és appokból. Főleg, ha ilyen 200 forintos és 0 forintos akciókat fogsz ki, ami elég sűrűn van. Illetve lehet máshonnan is letölteni, de arról elvileg itt nem szabad beszélni.

Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.