Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11135) Baboon válasza total90 (#11115) üzenetére


Baboon
senior tag

Egyébként nekem viewty-m van szóval arról tudok neked nyilatkozni.

Kezelhetőség:néha rezeg hogy bevette amit nyomtam aztán mégse, vannak menü részek ahol nem lehet képernyőn húzással scrollozni csak a kis oldalsó görgető sáv tapival és vmiért csak az sms szekcióba a scroll szaggat, nem magába az smsbe hanem a beérkezett üzeneteknél, de egyébként az életben nagyon használható és az sms írás nagyon tökéletesen kivitelezhető vele fektetett módba!

Képernyő: A rátöltött képek tökéletesek, színteltek. A videók teljes képernyősek, tökélesen akadás mentesek

Fényképező/Kamera:A fényképező kb csak nyári napsütésbe ad éles és színtelt képeket,esetleg 2m-en belül vakuval, máskülönben elfogadhatatlanul szar! / A kamera magától érhetődően jó bár a felvett video élessége nem fog sose vetekedni egy kamerájéval

MP3 lejátszó: Ha valaki hallott már SE K750-et walkmen-es fülessel akkor annak mondom hogy pont olyan (márha walkmen fülest dugsz rá) :D Mind hangerőre mind hangzásra. Magyarul közepesen hangos (sokaknak halk, de vmi szervízmenűbe állítható) és a minősége teljesen jó, de nincs ugye equalizer, de nem is hiányzik.

Akku: Ha kb napi 1-2 telefont eresztesz el akkor max 4 nap, ha sokat telefonálsz max 2!!! Videozásnál más emberek szerint 3óra egyhúzásra én még nem próbáltam. A töltés jelző viszont teljesen szar, ha lemegy az első csík onnantól kb 1-2 telefon +20 perc üresjárton és vége.

LG PC suite: Az ég óvjon meg minket attól hogy az LG bármit is gyártson számítógépre mert tragédia. Istentelenül ótvar lassú, 1 mp3 feltöltése kb 40mp. 700 megás video meg se próbáltam feltölteni mert kb 1 óra lenne vele. Ebből adódan kell egy kártya olvasó, viszont akkor mindig szét kell szedni a gépet hogy ki tudd venni a memkártyát. Agybaj....

No ennyi! én 30ért vettem 2év hűséggel annyit megért. 54-et is megér ha fontos a nagy kijelző. Azt meg nem tudom elképzelni hogy a nokia 100E+ környékén 2x ennyit tudjon, ergo nem éri meg.

[ Szerkesztve ]

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.