Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz MiklosSaS #41349 üzenetére
Aszontat mondják a népek, hogy brutál hütés ezis
Mondjuk kérdés hogy a specifikációban megadott 2500as fordulatot..mikor csikarja ki magából..illetve a hangja 21-45decibel..az nekem "kicsit sok" hála isten a 3db Prolimatech Blue Vortex 14-ek max 18decibelen való suhogása a maguk max 1050es fordulatukkal[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
peu407
senior tag
válasz HUNgaroczel #41342 üzenetére
A Brocken az egyik legjobb ár-érték arányú hűtő 15ezerig.Ha nem használsz extrém tuningot bőven le tudod vele hűteni a procit. Persze sokszor számít a szimpátia is, mert legtöbbször a kinézete alapján választunk hűtőt,aztán jönnek a paraméterek. Szerintem itt mind 2 stimmel.De ez személyes vélemény.
-
apevia
aktív tag
peu407 Köszönöm ! ööö mien ramod van hogy el fér alatta ? mert gondolom a corsair vengeance nem fog el férni ! legalább 2slot maradna meg az is elég lenne 2*4gbnak .
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
peu407
senior tag
válasz apevia #41357 üzenetére
A RAM-os topikban azt ajánlották a fiúk,hogy 2 RAM-ot hastnáljak mert a 4 jobban terheli a ramvezérlőt.Így 2X8 Gb corsair LP került bele a gépembe.Igazán Kingston Genesis HyperX-et szerettem volna,de aranyárban van. Szóval az LP-s elfér a Silwer Arrow alatt. Igaz az oldalsó venti egy kicsit feljebb van pozicionálva.
Merlinclub kolléga foglalkozik hűtő forgalmazással [link],én is tőle vásároltam.Szerintem tud bővebb felvilágosítást adni az elfér - nem fér el kérdésben.
[ Szerkesztve ]
-
peu407
senior tag
válasz HUNgaroczel #41358 üzenetére
Igazán neked is azt tudom javasolni,kérdezd meg Merlinclub kollégát. Ő nagy szakértője a témának,mert forgalmazza és teszteli is a hűtőket.
De azért ajánlok szívesen: Thermalright,Alpenföhn,be!quiet hűtők nagyon jók. Keresgélj teszteket a gugliban ,én is ezt csináltam.Ezek alapján ki tudod választani a neked tetszőt. A fenti 3 márka bármelyikét választhatod,mindegyik nagyon jó.Én nagyon nehezen döntöttem anno (nem is volt olyan régen) az Alpenföhn K2 és a Thermalright Silver Arrow közöttt.Végül a súlya miatt inkább a SA mellett döntöttem.Nem bántam meg!De ez ugye nem a kérdéses árkategória.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Most frissítettem konfigot, és jelenleg a gyári hűtést használom, ami túlságosan hangos, főleg amihez vagyok szokva. (Noctua ventik leszabályozva, az ex. Hyper 212-esem is 7V-on ment, ha jól rémlik, a tápom is egy nagyon halk Zalman)
Szóval, valami viszonylag olcsó, és minél halkabb hűtőt tudnátok ajánlani?! Hűtőteljesítmény az annyira nem fontos, nem hiszem, hogy húzom majd a procit, mivel netes gépként használom kis túlzással.
Azért megadnék egy árat: kb. 5k, de mondhattok drágábbat, elég jól rá tudom dumálni magam, hogy nekem márpedig a drágább, jobb kell, hisz úgyis megérdemlem...Köszi!
-
-
SOAD19
addikt
válasz Merlinclub #41363 üzenetére
Köszi!
De, ez kompatibilis a FM2-essel, azaz az AM2, AM3-asok hasonló felfogatásúak, mint a FM2. Nézhetem nyugodtan a AM2-eseket is, azok is jók lennének nekem, csak mert még új, ezért nincs feltüntetve a hűtők kompatibilitási listáján?!
Ja, és igen, ez mennyire halk, bár úgyis leszabályoznám a Nostua-s kis bizbaszokkal.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz HUNgaroczel #41306 üzenetére
BE QUIET! Dark Rock Advanced...én erre szavazok
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
apevia
aktív tag
Én is a Be quietra szavazok !
[ Szerkesztve ]
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
apevia
aktív tag
Sziasztok. szerintetek melyik a jobb a Scythe Mugen 3 vagy a Scythe Ninja 3. érdekelne hogy melyik halkabb és melyik hűtené le jobban a Cpu-t ! i7-2600ra lenne , a másik gépembe i7-2700k van azon Ninja 3 van . eléggé jól le hűti ! de most valami mást szeretnék a 2600ra ! azért néztem a mugen 3mat ! vagy esetleg még ami nagyon szimpatikus a Be quiet! Dark Rock Advanced C1 .
fontos a ki nézet is plexis a házam szóval halk legyen és szép is és jól hűtsön !Előre is köszönöm !
miklosss2012 Gratulálok a coolerhez nagyon szép
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Merlinclub #41372 üzenetére
Kivancsi vagyok hogyan teljesit. Pesszimista lettem a h100 utan. Mindenki agyon dicserte (h100), de valojaban egy rakas xar az egesz.
@apevia: igen, jol nez ki. Jovo heten pedig munkaba teszem, aztan meglatom.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
KAMELOT
titán
válasz Malibutomi #41373 üzenetére
Szerintem inkább LINX alatt nyomd be a hőfokokat. PRIME95 nem terheli annyira a procit.
Csinálj linx-ben egy 10 körös tesztet.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Malibutomi #41377 üzenetére
memory-t tedd all-ra úgy még jobban letudod terhelni
#nincsbennetarcsi
-
KAMELOT
titán
válasz Malibutomi #41377 üzenetére
1. teszt közben lőj képet ne a teszt végén
2. memory-t tedd legalább 2xxx-reV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Egy ASUS M5A78L-M/USB3 típusú alaplapban egy 965be phenom ii-es processzor van, gyári hűtővel, amit le szeretnék cserélni. A házam is kicsi : asus vento a8, 180mm széles. Már majdnem elindultam a "bótba", amikor is eszembe jutott, hogy nem kéne ilyen hevesen, mert itt a méretek is számítanak. Egy ilyen kis alaplaphoz, és kisméretű házba milyen cpu hűtőt tudok belekrakni? Pl. egy Hyper 212 EVO a maga 120mm-es szélességével vajon elfér-e. Az alaplap képén jól látszik, hogy a cpu-hoz igen közel vannak a memória foglallatok, vagy a kék asus chipset hűtő. A magasság annyira nem zavar, mert soha nincs rajta a gép oldala.. Milyen CPU hűtőt ajánlotok max ~10e forintos árkategóriában, ami elférne nekem? Tuning kizárva, csak a csendesség és a megbízhatóság a lényeg. Köszönöm a segítséget!
desert_camo
-
freestailo
őstag
Sziasztok!
netezés közben láttam egy hűtőt amin 4 darab venti volt, és fekvő helyzetű volt a hűtő. sajnos nem találom, nem tudjátok véletlenül melyikről van szó?
köszi előre is, üdv
-
hadogabi1
senior tag
válasz freestailo #41382 üzenetére
Esetleg ez ? Más ilyen hűtőt nem igen ismerek.
[ Szerkesztve ]
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
zol71
tag
Üdvözlet. Segítséget kérnék. Proci hűtőt szeretnék de nem tudom melyik lenne jó nekem.
Alaplap: F M2 ASRock FM2A75 Pro-4
CPU FM2 A10 5800k
Memória: DDR3 CORSAIR 8Gb/2133 KIT Vengeance Red Magas bordás
Ház: Mercury KM86 Kissebb tuning lenne. Ár:10 e környéke
Segitséget előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Malibutomi #41380 üzenetére
Így már jó a kép és a teszt is! 65fok az nagyon szuper!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
enginev3.0
félisten
Helló
Scythe Ninja Plus Rev.B
vagy
Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Merlinclub
senior tag
válasz enginev3.0 #41390 üzenetére
Ha ez a kettő a lehetőség, akkor Ninja
-
MrM94
addikt
Valaki tud errol valamit? Zerotherm ZT 10D Smart
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz freestailo #41393 üzenetére
Ez jo lesz vajon az FX8120ra? 4ghz felett egy picivel szeretnem jaratni ugy hogy kussba legyen mert a TX3 4ghz en van hangja es 61fok korul jarkal jatek alatt...Atszamolva 10k forintba jon ki.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz freestailo #41395 üzenetére
A baj,hogy nem talalok osszehasonlito tesztet,csak HR-02vel es Silver arrow-al.Ezeknel jobb a ninja?
-
MrM94
addikt
válasz Merlinclub #41398 üzenetére
talaltam osszehasonlito tesztet par fokkal jobb a ninja de a hangja az kb a 2xese..
-
Gulyopapa
addikt
Brockenre bármilyen 12 cm-es 4 pines ventit vehetek ha kerreg ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest