Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
2013.05.26.
Ma mindenki szabadnapos volt a CPU hűtős topicban...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
bombibmw
veterán
Az a baj,hogy a mostanit csak kevesebbért tudnám eladni,mint amennyiért vettem.
Az újra ezért rá kéne dobnom.
Viszont,ha egy használtat találnék,akár egy az egyben is sikerülhetne a dolog.
Még meggondolom,de köszi a hozzáértő segítségeket azért.[ Szerkesztve ]
-
Kapszaicin
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget, Venném én a nagy hűtőt de sajna a házba nem fér be A házikó egy Coolermaster Silencio 450. Szeretnék egy léghűtést venni bele, mondhatni ár, mindegy alapon, a lényeg hogy a leghatásosabb legyen, de a hangja se legyen nagy, ugyanakkor beférjen egy Silencio 450 be.
CPU cooler height: 6.16-inch (156.5mm)
Sajna nem tudom eldönteni, milyet vegyek, Tudnátok kicsit segíteni?Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
Dromi
tag
Volna egy kérdésem, tud valaki erről a szabályzóról valamit, milyen? [Alpenföhn Alpine Touch] vagy [Aerocool X-Vision]
-
juve600
nagyúr
válasz Kapszaicin #48007 üzenetére
Be Quiet! Shadow Rock Pro SR1
-
MODERÁTOR
-
simixox
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy a Gigabyte IF 233 házba bele fér-e egy Noctua NH-D14 CPU hűtő?
Aki tényleg tudja, ne adj Isten szerelt is már ebbe a házba NH-D14-et az légyszi írjon! Köszi -
syberia
veterán
-
Heskey E.
tag
1 hónapja vettem egy Freezer 7 PRO Rev. 2-t, zseniális.
A feleségem azt állítja, hogy bármikor megver a Scrabble nevű játékban. Azért ahhoz nekem is lesz egy-két szavam!
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Alpenföhn brocekenemet szeretném lecserélni vízhűtésre, jelen állás szerint ( nemtudom ez mennyit számit ) egy i5 3550-esem van, hűtéssel magával nincs bajom, annál inkább a vele járó zajjal, egy szó mint száz, cpu blokkot ajánljatok már nekem légyszives, kb. 5-10.000 Ft-ot szeretnék rászánni. Előre is köszönöm.
Üdv.:Peti
-
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok!
Egy asus ta 9a házam van.
Az lga 775-ös gépemet fogom bővíteni lga 1155-re ami belekrül az vagy egy "INTEL Core i5-3470" vagy "INTEL Core i3-3220".A Hyper 212-őt néztem, hogy elég jól teljesít tesztekben. Mennyire lenne az overkill, ha nem tervezek tuningolni, és vajh befér-e a házba?
Köszi, E
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
syberia
veterán
válasz chosa921 #48018 üzenetére
Lehet hogy egy venticserével megszűnne a zaj, terhelésen vagy már alapon is zavar téged? Nekem a hasonló teljesítményű Matterhorn Pure a WingBoost ventivel terhelésen is néma.
(#48019) Egonyolc a házad 190mm széles, az hűtőborda 159mm magas tehát simán befér (nálam 185/158mm az arány) azokkal a procikkal simán megbírkózik a cm.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
MiklosSaS
nagyúr
Szeretnem levaltani a Silver Arrow hutomet. Mondjatok egy olyan hutot ami eroben parban van az Arrow-al de fele olyan hangos. Egy 5.1 ghz-es 8350-et kellene hutenie.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
L1ZRRR
senior tag
válasz MiklosSaS #48021 üzenetére
Megoldaná a problémádat 1 ventilátor csere, de ha váltanék a helyedben H100i-t venném.
Sokkal, kisebb helyet foglal, kompaktabb, és még dizájnos is, és hozza a D14 teljesítményt, sőt...
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
-
chosa921
tag
válasz Rypejakten #48027 üzenetére
proci blokkot kérdeztem tőletek, hogy ilyen árkategóriában mi a legmegfelelőbb.
(#48020) syberia : alapon is hangos, nem tetszik a hangja, lehet hogy télleg csak a venti lehet a baj, gyári alpenföhn purple led-es venti van rajta.Üdv.:Peti
-
revengex
csendes tag
Volna nekem egy problémám, amit ebben a videóban el is mondok:
[link]
Mivel leírni elég nehéz.http://www.youtube.com/NyasGemP XBL GT: RevengexHU
-
chosa921
tag
válasz revengex #48033 üzenetére
Szia!
Szerintem nyugodtan feszitsd ki a másik lábat, ha nem csavaros megoldással kell ráilleszteni a hűtőt a procira akkor általában a másik megoldás a pattintós, a te esetedben ez szerintem igy akarna működni, ha jól láttam maga a kis fülecske nem műanyag, tehát ha egy kicsit megfeszited sem fog eltörni.
Üdv.:Peti
-
Jim76
aktív tag
válasz revengex #48033 üzenetére
Azokat a csavarokat a füleknél, nagy valószínűséggel már csak akkor kell meghúzni, ha a helyén van, mindkét oldalon beakasztva a lefogató, és a csavarok fogják ráhúzni a helyére. Ha előre mehgúztad kajakra, akkor beljebb fordul szerintem mindkét fül, és akkor már tényleg csak a sörbemártott kalapács segít a felrakásban
8 perc 50 körül mutatja a csaj...
@chosa921: Nehogy feszegesse, soha sem fog normálisan állni....
[ Szerkesztve ]
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
revengex
csendes tag
Köszönöm szépen!
Az utócsavaros cucc volt a megoldás. Most persze nem áll stabilan meg mozog, de az azért van, mert nincs benne a proci és hiányzik az a kellő magasság.
Köszönöm még egyszer!http://www.youtube.com/NyasGemP XBL GT: RevengexHU
-
Peddy789
őstag
sziasztok, valami nagyon halk cpu hűtőt szeretnek i53550 mellé, talán az lenne a legjobb ha valami 3ventis megoldás lenne és mind3at lecserélném coolikswifekre nem? vagy ti mit ajánlotok? 10nél nagyon sokkal többet nemakarok rá költeni max 15
-
Mad_Wolf
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de még mindig nem sikerült eldöntenem, milyen hűtést vegyek az FX 8200-ra...
játék közben olyan hangot ad ki a gyári hűtő, hogy a szomszéd is felébred rá
Ilyen házba menne: [link]
Ár: 5-10 ezer Ft között
A lényeg, hogy HALK legyen, mert a gyerekek felkelnek, amikor leülök játszani a TF2-vel vagy a Metro-val
Köszi előre is a segítséget! -
proci985
MODERÁTOR
válasz Mad_Wolf #48040 üzenetére
az a ház eléggé szűk.
Cooler Master Hyper N520 ami 92es ventivel van szerelve, az már hűtésre elég lenne. viszont problémás, mert 3pinesek a ventik rajta.
alternatíva az Arctic Cooling AC13 ami talán még beférne (a pro nem), hűtésre elvileg még az is elég.
Scythe Zipang 2 szintén érdekes lehet, ha nem lépi túl a kívánt árakat.
(egy tipp: egy jobb házzal szintén sokat lehet nyerni akusztikusan, viszont az 10kból nem jönne ki és a cpuhűtőt valószínűleg úgy is kellene cserélni)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Roxaar
tag
Sziasztok egy giga 990x ud3 lapot 8320 szeretném használni 4.1ghz mit ajánlotok hozzá ?
-
Peddy789
őstag
válasz Rypejakten #48043 üzenetére
ere a machora lehet ráaggatni mégegy ventit?
+ez majdnem 1kg... nem vetemedik el ekkora sulytól az alaplap? nincs valami +tartóvalami?
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz Mad_Wolf #48044 üzenetére
Ilyen szűk házba valószínű csak a 9-es ventikkel szerelt hűtők férnek be. Abból meg különösen amd-re, létezik best-buy: Ekl cold tower, aprón is felbukkan, de itt az ősforrás: [link]
Peddy789: Elvileg adnak hozzá másik kampó-párt, szóval minden további nélkül. Mondjuk ez nem tudom változott-e a különböző revíziók alatt.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz Mad_Wolf #48047 üzenetére
Gyárinál jobb. Az igazi csend a 12-es ventikkel kezdődik. Amúgy mérd le a házad belsejét, hogy mekkora hűtő megy bele. Esetleg még lenne néhány darab, amik ilyen 150mm magasságúak, és csendesek, vagy ott vannak a top-flow hűtők, mint pl. a be quiet [link]Csak ez egy kicsit kívül esik a kereten.
Szummázva: kis házba, olcsón nem fogsz tudni halk hűtőt rakni. Valamelyik paraméterből engedned kell. -
proci985
MODERÁTOR
válasz Mad_Wolf #48044 üzenetére
n520 ezek szerint már kifutott.
zipangot apróban láttam, viszont csodálkozom, az elvileg még kapható.
EKL Cold Tower is jó, de alapvetően az semmivel nem hűt jobban az AMD gyárinál (bár kétségkívül halkabb). 9kért az AC13 szerintem drága.
jookomak: vagy topdownok. zipang pl 140essel van szerelve. a Noctua C14 is beférne (majdnem D14 tudásban), viszont az lényegesen drágább a kijelölt árkategóriánál.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest