Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz rigo88 #37050 üzenetére
Itt egy teszt a PH!-rol Négy elit processzorhűtő ahol latni hogy eppen a halk ventivel gyozte meg a teszteloket, hutes szempontjabol nem all valami jol, majdnem a kozepmezonyban szerepel es ha meg huzod is a procit, en elgondolkodnek a vasarlasan, de termeszetesen tiszteletben tartom a valasztasod.
A haz ventik nagyon jo valasztasok, szerintem ennyi es ilyen hazhutes mellett biztos nem lesz gondod a procihutessel sem. -
Jakuu
őstag
válasz Steelmanus #37051 üzenetére
Pontosan. En semmikepen nem vennem meg. Egyszeruen elavult. Sokkal jobb hutok vannak a piacon. Mennyi is az ara ? 11-12k ?
-
regener
veterán
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Egy Core i5-3550-re keresek valami olcsó és halk hűtést a gyári helyett.
Illetve egy Q9400-ra egy (fél-)passziv hűtést. HTPC-be lenne. A proci alul lenne feszelve.
Előre is köszönöm a segitséget!
-
Tothgera30
Ármester
-
Steelmanus
addikt
Igen, kisse mar eljart felette az ido. Na es a felfogatasa, bar nem a legsulyosabb tipus, de a koztes felfogato keret muanyagbol van, es talan nem ebben a topikban, de olvastam hogy valakinek eltorott. A tesztben amit linkeltem is felhivtak ra a figyelmet hogy konnyu rosszul feltenni a hutot ha nem jol rogzitik. Na es a Scythe Mugen 2 Scythe Ninja 2 mindenben veri.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz regener #37044 üzenetére
Ha jól tudom a 80C° már nem egészséges egy Phenom II processzornak, 60-65 a max ami még nem probléma.
Öcsém is vett egy A30-at, ő is egy Phenom 2 X4 procit hűt vele, most játék közben (Tribes: Ascend, egy UE3 engines játék) 55-56 C°-os egy kicsi és nem valami szellős házban (egy db 8cm-es venti hátul + a táp ventije).(#37047) Steelmanus
Erősen, stabilan tartja, próbáltam mozgatni de nem sikerült szerencsére. Azok a lemezek talán nem olyan vastagok mint a komolyabb hűtőknél, ahogy meghúztam picit ívesedtek, de kézzel nem igazán bírtam meghajlítani. Ehhez a súlyhoz megfelelőek.
Sajnos ennek a lapnak és általában az Asrock lapoknak nem valami jó a venti vezérlése (az előző Giga alapomnál sokkal jobb volt) és BIOS-ban nem lehet állítani hogy PWM vagy Voltage szabályozás legyen, csak annyit hogy mi legyen a venti minimum fordulata (level 1-9) és a célhőmérsékletet. Mondjuk a lapon két csatlakozó van a cpu hűtőnek, egy 3 és egy 4 tűs is. gondolom a 3 tűs felel meg a voltage szabályzásnak, ha lesz kedvem majd kipróbálom.
Mondjuk az az érdekes, hogy öcsém lapjában, ami egy Asrock 770 Extreme3, 400rpm-en forog idle, ott meg jól működik. Szerintem írok a supportnak, hogy kicsit nézzenek már rá a venti vezérlésre, hátha bios szinten lehet valamit alkotni.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz Steelmanus #37049 üzenetére
Na igen egy Broken sokkal jobb valasztas nala, meg azzal a csekely tobbletfizetessel is.
-
Jakuu
őstag
válasz Tothgera30 #37055 üzenetére
Maximum a fektetett ventilatorosok, ha eleg a szelesseg, amilyen pl. a Scythe Big Shuriken 2 Rev B. (SCBSK-2100)
[ Szerkesztve ]
-
iluu
csendes tag
válasz Tothgera30 #37046 üzenetére
Köszi az ajánlást! Végigböngészem őket.
-
Begi
senior tag
válasz Tothgera30 #37055 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Nem sok. Ő lett kinézve.
VGA nem lesz benne.Jakuu: Jónak néz ki. Köszönöm.
Esetleg i5-3550-re is tudtok javasolni vmit?
[ Szerkesztve ]
-
fallenag87
csendes tag
Üdv!
Na megérkezett a házikó (bitfenix shinobi ablakos) viszont az a baj vele hogy a hr-02 Macho nem fér bele
Tehát amd lapra szerelhető hátrafelé fújó max 160mm magas hűtőt keresek, árban max 13k mondjuk, mit lenne érdemes ilyen paraméterek között venni? A profilomban leírt konfigba menne, a videokártya változni fog de az nem sok vizet zavar. 960T unlockolva amivel el kell bánnia kissé felpiszkálva.
Köszönöm előre is
-
proci985
MODERÁTOR
válasz fallenag87 #37064 üzenetére
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
smiti
veterán
válasz fallenag87 #37064 üzenetére
Esetleg cseréld el egy Alpenföhn Matterhornra!
-
regener
veterán
válasz bozont #37057 üzenetére
Mivel nem IBT tesztre használom ezért általában nincs is olyan sok, csak megnéztem hogy azalatt mennyi.
Öcsédnek milyen széles a gépháza? Vagy milyen gépháza van?
Mellesleg szerintem Steelmanus az Freezer Xtreme Rev. 2-ről beszél, te meg az A30ról, vagy csak én olvasom félre az egymást követő sorokat.
-
fallenag87
csendes tag
válasz proci985 #37065 üzenetére
Az jó, de mint írtam nekem az ablakos van, és az oldalát felrakva szeretném használni
(#37066) smiti: ha jól látom a kettő közt van egy ~5e árkülönbség, lenne aki elcseréli?
Be quiet! Shadow Rock PRO SR1
Scythe Ninja 3 Rev BEzek pl? 13 alatt vannak kicsivel, de nem tudom merre fújják a levegőt, hátrafelé kéne.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz fallenag87 #37068 üzenetére
2 mm a különbség, szóval talán.
brocken esetleg?
-
Steelmanus
addikt
válasz bozont #37057 üzenetére
Igen erre gondoltam, ha jol emlekszem a regebbi Brocken-t is a lemez rugalmassaga szoritotta le, ezert konnyu volt tulfesziteni a lefogato csavarral, ez szoval az igy van tervezve.
Brocken AMD-re:(#37067) regener Nem, bozontal az A30-rol, es (#37048) rigo88al pedig a
Arctic Freezer Xtreme Rev.2-rol. -
Tempileul
tag
Én ezt már nem értem újra pasztáztam , a hűtőt , feltettem 2 féle képen is, érezhető ahogy megragad a pasztában, szóval érintkezik, melegedik is. De egyszerűen a proci magjai felmennek terhelés(játék) alatt 80 fok felé is, a proci olyan -15 fokkal hűvösebb , de a magok és a pacage rohadt meleg 82-85 is felmegy.
Valahogy nehéz elhinni , hogy egy Ac freezer 13 pro nem bír el egy i7 2600 semmi tuning procival. A ventije a hűtőnek maxon teker 1300rpm.Vmi ötlet mi lehet a gond ? ennyire forró fejű lenne a procim ? Vagy félre mér ?
The easy day was yesterday!
-
fallenag87
csendes tag
válasz proci985 #37069 üzenetére
A gyártó oldala szerint a max cpu magasság ablakos ház esetén 165mm, viszont amit linkeltél ott nekem nagyon úgy tűnik hogy 1-2 miliméterrel kilóg a házból vagy pont patent a falig ér a Macsó. Ez esetben pedig az ablakosba akkor nem fog beférni.
Valamint Jim-Y -nek volt egy cikke a házról amit most nem találok abba 161,5 mm-t írt max cpu magasságnak és 159,5-t ablakos verzió esetén, ami a kép alapján reális.
Viszek ma haza mérőszalagot és meglátjuk nekem mi jön ki.
Szerk.: - Magasság 162mm (Merlin)
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Tempileul #37071 üzenetére
Mindig a proci hofokanak kell magasabbnak lennie, hiszen a magok hoje osszeadodik altalaban a magok es a kupak kozott 4-6 fok szokot lenni, pl 28 fokos maghonel 31-32 fok a kupak hoje, vagyis kicsivel melegebb maga a kupak.
Szerintem felre mer, mivel figyeled, a legjobb a BIOS-bol megnezni.
Es milyen osszetevokbol all a konfigod? Erdemes kitolteni az Adatlapodnal a cuccokat, konnyebb segiteni, nem kotelezo.
Regebben valakinek az AC Freezer 13 Pro-val ugyancsak meggyult a baja de az AMD proci volt.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
-
Asbee
veterán
válasz Steelmanus #37073 üzenetére
Szerintem pont, hogy a magnak kell melegebbnek lennie. A kupaknál már csak távozik a hő nem a hő forrása. Pont ezért is szoktuk mondani, hogy a maghő a lényeges.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ööööhhhh... Szóval akkor mindenképp kell venti, ez kikerülhetetlen és a hőfokkapcsolgatást is feledésbe kell adni, folyamatosan forgó venti kell.
És mi lenne a jobb megoldás, ha az egész gép légmentesen be lenne zárva, elől-hátul egy-egy venti nagyon lassan és az így keltett huzat hűtene. Vagy inkább legyen nyitott ház és egy a procira egy a vidire. Szeretném ha minél halkabb lenne, sőt néma.
És ventikből milyen legyen, mert mikor még nekiálltam foglalkozni ezzel akkor a 12-es ventik voltak a királyok, de azóta már elég sok mindent kapni, olvastam a 14-es sokkal jobb már. Legyen minél nagyobb? Annál halkabb, és annál több levegőt ad?[ Szerkesztve ]
-
rigo88
aktív tag
na jó megelégeltem a szűkös helyet, kikaptam az oldalsó házventit és vettem egy vadiúj macsót. most unboxolom és építem be. persze mindent ki kell hozzá csavarozni amit frissen tegnap raktam össze.
...a méretét tekintve értem h miért kapta a nevét
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
Möhe
addikt
A Brocken-t fel lehet szerelni LGA 1155-re bármely irányban? Mint ahogyan ebben a cikkben is írva van?
-
Csikter
csendes tag
Szevasztok!
Esetleg tud valaki egy minőségi hűtőt 150mm magasság alatt?
Választ előre is kösz! -
fallenag87
csendes tag
OFF elfelejtettem a mérőszalagot
ON
No akkor valaki tud valami jóféle hűtőt 160mm alatt és lehetőleg hátrafelé is tudjon fújni amd-re szerelve?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Speed® #37022 üzenetére
Hogy kicsit pontosabb eredményeket kapjunk most nyomtam egy kis tesztet. A Ninja és a 12-es Swif2-es venti, az erősebbik. 600 RPM-re állítottam, rajta van a bordán. 67 fokig kúszott fel terhelve (idle 56). És ez 89W. 125-öt kéne hűteni. Csak én gondolom úgy, hogy ez nem fog összejönni halkan? De még az értelmes kereteken belül is kérdéses lesz.
Fesszabályzó 89 fokos.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #37083 üzenetére
Nincs házszellőzés, egy csupasz -oldal, tető nélküli- ház van, mert eddig passzív volt.
Egész eddig a hátsó ventiről meg a halk 600RPM-ről volt szó, hogy azzal így passzív, félpasszív meglesz és a procira nem kell venti. De most ezt így megnézve a bordára tett venti éppen képes a 89-et elvinni, ha zárt házba lenne venti nélkül csak a házszellőzésre bízva akkor simán behalna és akkor még hol van a 125W. Na itt vetődött fel a probléma. 30 fok van a szobában.
Tudom, hogy a fogyasztás meg a kitermelt hő az nem egyenértékű, az AMD procija egységesen biztosan kevesebb hőt termel a Prescottnál, szerintem a Prescott ami egységre bontva a legtöbb hőt termeli. De összességében az AMD forróbb lesz még ennél is, szóval a Ninja az eleve felejtős, vagy két fullos ventivel+házszellőzéssel, na de az minden csak nem halk. És ennyit az olyan bordák, mint a HR-01 Plus se tudom, hogy mennyire fog elbírni.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Tothgera30 #37083 üzenetére
478as Prescottre egyik sem fog felmenni..ott platformváltás javasolt inkább.
Baltoafarkas
Ugyanaz a Ninja, amivel te próbálkozol, 800rpm ventivel elbírt az i7-860ammal anno, ill. a B55 (955) X4el AMD vonalon, 3.6GHz magasságában, 1.1/1.3V mellett, ami 100+W fogyasztást jelent..passzív üzemben viszont elfőtt volna, megvannak a határai. Javaslom, ha passzív üzem a cél, <100W procival próbálkozz, de oda is elkél valami, ami átmozgatja a bordában rekedt levegőt..a HR-01/02 sem csoda, huzat nélkül elfő alattuk a cucc..arról nem beszélve, hogy a környező alaplapi cuccok is megsínylik a kifőzdét..
A Prescott híresen forrófejű, ill. nem is optimális a hőátadás talán, szóval ne akadj ki az értékein..anno CeleronDvel is elfőztem egy brutál duálventis HT101et..ha újabb <95W procira raknád a Ninját, simán jobb értékeid lennének.
Egyébként egy kis adalék, a mostanában mérhető értékekhez:
Mikor készítettem a Vándorbrocken tesztet, javarészt 24-26°Cban mértem, kivéve a HR-02t, mikoris 30+ volt a tetőtérben..és ez elég volt ahhoz, hogy deltaT szinten 6°Ct bukjak..mikor újramértem 25°Cban, akkor jött a felismerés..az optimális működés függ a környezeti hőmérséklettől is..
Szóval 30+ szobában ne várj jobb értékeket..a HR-02 is "csak" ~50es deltaTre képes, ha zárt házban ott van mögötte egy 12/800as elszívó.[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz #90933760 #37084 üzenetére
Ninja aljára tegyél egy ventit, alulról-felfelé fújó üzemmódban, akkor szerintem nem lesz gond vele. De ha P4-ed van, azt cseréld le, simán vehetsz egy alacsony fogyasztású CPU-t ami évekig kihúzza majd.
#37085 Speed(R): Huh, azt érdemes kukázni... helyette egy kis fogyasztású CPU-t beteni és akkor a Ninja is elviszi.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #37086 üzenetére
Én is az aljára akartam tenni, de az északi híd hűtőtől nem fér oda a venti.
Eredetileg 775-ös gépet akartam (E8400), azt már nagyságrendekkel könnyebb lenne hűteni. Csak van egy baja ezeknek prociknak, hogy irreálisan drágán adják őket, az árából kijön a 955BE... És azért teljesítményben nem egy kategória, és a DDR2 is elég drága, meg az egyéb velejárók.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #90933760 #37087 üzenetére
Olcsón jó: 1156/i3+HT (530 pl.), tuning is van, olcsó is, alaplap szinten se kell extra (~10ks H/P55 IGPigénytől függően), DDR3 is olcsó. 478/775re költeni felejtős, kihalt platform, minden szinten kevés már (oké, 775 csúcsquadok nem, de irreálisan drágák). Esetleg, mint említetted, X4 AMD fronton, de ott a fogyasztás/teljesítmény gyengébb..persze 2mag+HT helyett 4 mag, adott esetben jobb.
-
Asbee
veterán
Bocs, hogy itt kérdezem de a ház ventis topik elég kihalt. Hátha tudtok segíteni, hogy milyen 14 centis ventik vannak amiknek a rögzítő helyei 12-esek. TY-140 lenne a legjobb csak azt nem igazán lehet beszerezni. Amúgy brockenre menne, mert cserélem a ventiját és gondoltam akkor kipróbálom 14-essel. Vagy fölösleges rá?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Szerintem Brockenre (és általában a 12es ventikre méretezett bordákra) nem szerencsés a 14es venti, mert a lapátok vége lelóg a bordáról, ergó ami a légszállítás javát adja, az nincs használatban. Van viszont egy vitathatatlan előny, a környezeti elemeket így jobban átszellőzteti adott esetben.
Nálam egy Noiseblocker PK2 sereg a HR-02n 800rpmen, ha izzasztás folyik éppen, elégedett vagyok vele, jól tolja az ájert és csendben teszi mindezt..igaz, új áron nem vettem volna meg, mert 2db TY140et kitesz..
Hovatovább, utóbbi beszerzése annyira nem nyűgös, csak várni kell rá ;p -
proci985
MODERÁTOR
válasz #90933760 #37087 üzenetére
socket 775öt NE vegyél, 8400ast meg főleg NE. nevetséges áron adják őket... ezért mondtam, hogy kis i3, 12ks asrock lappal, kb másfélszeres (ha nem több) sebességgel, garival. és ahhoz már ddr3 megy.
socket 478 halott, socket 775 halott (hugomnak decemberben 24ért vettünk egy dfi blood iron + q6600 + 2g ram + hűtő + pár apró motyót, aprón kb csak a proci lett volna ennyi... nem éri meg... nekem is bent egy q6600 egy p35-ds4el és 8 giga rammal a fiókban, mert itt már nem kapok érte annyit, amennyiért megérné vele szórakoni, jó lesz htpcbe). csak utóbbi még a hardveraprón sokaknak nem tűnik fel. kb eljutottunk oda, hogy akármennyit lehet húzni egy 775ös procin, akkor is lassabb lesz egy újabb megoldásnál. a leggyorsabb socket775ös qx9770 pl kb egy i5-760 szintjén van, és akkor még nem is egy SB i7ről beszéltünk. 4ghz fölé egy 9650se nagyon lehet küldeni, és akkor az FSB még mindig bizonyos helyzetekben baromi szűk marad, a hűtendő északihídról nem is beszélve. már csak emiatt is ajánlott az i3, egyel kevesebb hűtendő komponens.
ja és prescottal nem lesz passzív, de mégegyszer, socket478ra úgyse tudod felrakni a Machot.
ha passzív gépet akarsz, akkor cserélj, olcsóbb lesz és végeredményben jobb.
Löncsi: BEk 130Wos procik, és akkor már árban egy i3-2100 nagyon közel van. fele fogyasztással, és lehet 4 magon talán piciti gyengébb, de kettőn azért eléggé jó az SB. és nem kell alulfeszelni, sokkal egyszerűbb passzivizálni.
AMD BEt passzív gépbe rakni nem annyira jó ötlet a fogyasztás, nomeg a lényegesen alacsonyabb megengedett hőfok miatt. a HTPC platformjuk más tészta persze, de az nem is fogyaszt annyit.
Asbee: igen, pl a SM1425SL12M olyan.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
-
repvez
addikt
Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen hütö lenne a jó választás egy 965BE procihoz és egy termaltake V3 Black edition házba?
Egy xigmatek gaia hütöt néztem ki magamnak, de nem vagyok biztos benne hogy befér a házba vagy hogy nem zavar be valamelyik alkatrész a felhelyezésben.(memoriák, kondik stb..)
Esetleg milyen hütöt ajánlanátok ami jobb ennél , de nem lépi tul a 7k értéket az ára és halk.Ha esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a hütövel tudna egy kis leirást, hogy szabadon megválaszthatom, hogy merre fujjon a ventilátor vagy csak egyféleképp szerelhető fel ?
Mert ugy szeretném hogy alulrol felfelé fujjon a venti, mivel a hát hátulján már van egy 12cm-es hütö igy arra is megoldott az áramlás igy legalább meggyorsitaná a meleg elszállitását a VGA-ról is, bár egy ellenérv lenne igy hogy melegen fujna a lamellákra, de talán nem lenne olyan jelentös.Szóval egy olcsó halk hütö kéne AM3+ os asrock 970ex4-es lapomhoz .
-
ggg1
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a socket 775-ösre való ventilátorok jók a 1155-ös, 1156-os felfogatású processzorokra? Ill. a 1155-56-osok a 775-ösre?
A másik kérdésem, hogy van sok jónak tűnő univerzálisnak mondott hűtő, ami AMD és Intel processzorokra is jók. Milyet érdemes inkább venni, ami csak egy adott márkájú processzorra jó, vagy ugyanolyan jó egy univerzális is?
Előre is köszönöm!
-
Steelmanus
addikt
Most komolyan elgondolkodtattal, csak nem akarok a procival kapcsolatban itt offolni, bar ez egyben procihuto topik is, egy kicsit ide is tartozhat hogy mikent merik a prociban termelodo hőt. Jelenleg mar azt sem tudom hogy a maghot es a kupakhot hogyan merik. Regen ugye a foglalat kozepet ahol nem volt erintkezo uresen hagytak, es abban helyeztek el a proci alatt a homeroszenzort, ami a ha jol tudom a teljes procinak a hojet merte. A maghorol a procibol valamelyik lab, vagy labak adjak az informaciot? Marcsak azert is kerdem, mert a mai foglalaltok ugymond a sok tuske miatt teljes meretuek, azert gondolom ezen a foglalatok alatt is van szenzor, es ez lenne a kupakhő erteke? Nincs valamilyen topik vagy tudnal adni linket ahol errol olvasni lehetne? Komolyan erdekelne mar csak azert is hogy mikent mukodik a meres a mai korszeru prociknal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest