Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a mostani MK250-es kombót szeretném cserélni, a következő feltételek teljesülése mellett:
Billentyűzet:
- mechanikus legyen,
- elsősorban gépelésre legyen alkalmas, egész nap dolgozom vele,
- ne legyen hangja,
- legyen háttérvilágítása (lehetőleg zöld színű legyen).Talán Cherry MX Brown típus lenne az én igényemnek megfelelő billentyűzet?
Ha lenne rajta multimédia és a játékhoz használható gomb, az jó lenne, de nem létszükséglet.
Árat nem írtam, mert nem igazán vagyok képben, de 20-25k között jó lenne megállni.
Ami az egeret illeti én egy Razer-t néztem ki magamnak. Ha ezt OFF-ban véleményeznétek, megköszönném. Ehhez passzolna a zöld backlight a billentyűzetnél
Előre is köszönöm, üdv:
AUI: néztem a Razer billentyűzeteit, de ott sajnos nincs magyar nyelvű kiosztással, hogy gépelésre is használhassam - de ez érthető.
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz Flashget #12726 üzenetére
Mondhatni a valasztas egyszeru
Megkerdezhtem azt, hogy miert ilyen szereny a valasztek magyar kiosztassal? Vannaek teoriaim, de nem akarok hulyesegeket irni, nem vagyok otthon ebben a temaban (sem)
Szamomra a legfontosabb az lenne, hogy a billentyuzet a leheto leghalkabb legyen a sok gepeles miatt es bizony jo lenne az a hattervilagitas is.
En is csatlakoznek az elottem szolohoz, van olyan hely, ahol ezeket a daragabb, profibb gyarmanyokat meg lehet eloben tekinteni?
Kerdezek meg egy oriasi zoldseget, "hagyomanyos" (membranos) billentyuzetben letezik / letezhet egyaltalan hattervilagitassal?
Eloreis koszonom a segitseget es a turelmet is.
Udv:
A -
anytime
őstag
Ha jól raktam össze magamban a dolgokat ...
Amennyiben elsődleges a munka és alkalmi játékosnak nevezve magam, heti 3-4 alkalommal játszom 1-2 órát és a munka során a csendre vágyom, akkor az én területem a membrános megoldás.
Ha a fentiek igazak, akkor a csend miatt a membrános billentyűzetek között kell találnom egy olyan megoldást, ami magyar kiosztással rendelkezik, van háttérvilágítása, ami ki- és bekapcsolható, netán egy kis játéktámogatással is bír?
A kérdés arra irányulna, hogy eldönthessem, a csand érdekében melyik irányt kell választanom. Két nap után úgy látom, hogy a membrános az, de majd megerősítetek vagy megcáfoltok.
Jól gondolom, hogy a Roccat Isku FX az membrános?
Nagyon köszönöm a segítséget és az időt amit rám szántatok!
Üdv:
A -
anytime
őstag
válasz WolfheartGR #12740 üzenetére
Milyen membrános lenne az, amit ajánlani mernél, a fentiek értelmében? -
anytime
őstag
Szia!
Azt szeretném Tőled megkérdezni, hogy ha tételesen ezt a billentyűzetet megvenném - vagy bármelyik másik, angol kiosztásút -, akkor semmilyen körülmények között nem tudok kihozni belőle magyar ékezetet?
Itt is láttam néhány darabot ...
Látom, hogy benne vagy ebben a témában és ezért bátorkodtam ilyen zöldséget írni ...
Köszi,
A[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz kristof123 #12786 üzenetére
Szia!
Köszönöm , azért gondolom, lényegesen macerásabb, vagy csak meg kell szokni ...
Nem őket néztem ki, csak nyitva volt a lap, kalandozgattam és nézegettem ..., pláne nem ilyen áron.Szóval így, megnyílik a lehetőségek tárháza ...
Nagyon nagy kérés lenne, ha néhány ékezetes betű leírásához tartozó bill. kombinációt megírnál nekem, akár privátban is?
Azért kérdem, mert napi több órát gépelek és nagyon nem mindegy, hogy mibe nyúlok bele ...
Előre is köszi!
A
Szerk:
Mechanikusat szeretnék, lehetőleg zöld háttérvilágítással és fontos lenne a játékok erős, multimédiás megtámogatása.
Akár ajánlhatsz is
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz kristof123 #12788 üzenetére
Köszönöm!
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
válasz Great_Muta #12839 üzenetére
Stigma-nak olyan van, ha jol tudom
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Van egy Logi MK250-es billentyűzetem, ami valójában nem rossz, de hangos (ebben persze ludas lehet a gépelési technikám is).
Elég régóta figyelemmel követem a topic-ot és sokat tanultam Tőletek , köszönet érte.
Úgy döntöttem, hogy belépek az O-ring hívők körébe. Mivel időm nincs bemenni az O-ring üzletébe, ezért postai úton rendelnék Tőlük!
Ha jól olvastam, akkor az 5 x 1,5 mm-es gyűrűt kellene berendelnem. Egyéb mást kell nekik mondanom? Anyagminőség, keménység, stb ...?
Természetesen nem tettem le a mecha billentyűzetről, de most nincs rá keretem és hajt is a kíváncsiság, már ami a gyűrűzést illeti.
Köszi,
A -
anytime
őstag
válasz LógaGéza #13218 üzenetére
Tehát a membrános-ba nem lehet beszerelni - akkor cserélnem kell
Más! Azt figyeltem meg, hogy ha a billentyűzetre csak finoman ráhelyezem az ujjam, de nem nyomok le egy gombot sem, csak csak egy picit "mozgatom" a gombokat, akkor is veszettül csúnya hangja van.
Gondolom, ez a silány, alsó kategóriának tudható be?
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
válasz kristof123 #13636 üzenetére
okés, csak kíváncsi voltam, nincs bajom se a 12-vel se a 22-vel, de a 99-el sem
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
Sziasztok!
K95
Kerdesem:
- G gombokra barmilyen funkciot ra lehet programozni, egy jaten belul? Itt arra gondolok, hogy pl. IL2-n belul, a funkciogombokra pakolnam ki a repgep mechanikai iranyitasat. Mivel van 18G gomb, sok mindent meg tudnek vele oldani.
Koszi,
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
A linken a Logtech gaming billentyűzetei.
Kérdésem az lenne:
- mennyire jók és strapabíróak?
- korábban kérdeztem már, de nem kaptam választ, ezért újra nekifutnék. A billentyűzeten található G gombokat arra is tudom használni pl. az IL2 Sturmovik-ban, hogy pl. a G1-hez hozzárendelem, hogy a gép felszállását követően húzza be a kerekeket?Ez fontos lenne, mivel elég sok parancsot meg tudnék oldani a szimulátorokban, ahol aztán van parancs dögivel
Előre is köszi!
Üdv:
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
Nagyjából ez az a keret, ami a rendelkezésemre áll ~ 40k.
Szeretnék egy olyan billentyűzetet az FPS; RTS és IL2 játékokhoz elsősorban, amelyik:
- sok-sok G gombbal rendelkezik,
- lehetőleg mechanikus,
- MINDENKÉPPEN legyen háttérvilágítása.Most a K90-es és a G510s között dilemmázok, bár az utóbbinak bizony nem lehet a fényerejét szabályozni, ha jól olvasom.
Pro és kontra?
Köszönöm!
Üdv:
A -
-
anytime
őstag
válasz makaveli666 #13785 üzenetére
Ebből nekem K95 lesz!
Drága, de a fülesem is nagyon bejött CV2000, bízom a Corsair-ben.
Megrendelem. Írok, ha itt van. -
anytime
őstag
Elvileg, holnap érkezik a K95
-
anytime
őstag
válasz Khaosz55 #13891 üzenetére
Szia!
Tegnap érkezett a K95-ös billentyűzetem, maga a megvalósult álom
Szeretném megkérdezni, hogy a linken szereplő o-ring-ek közül melyiket javasolnád hozzá?
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Üdv:
ASzerk:
Még egy kérdés! A gombokat a műtét előtt mivel érdemes és hogyan lehet leszedni? Azért kérdem, mert célszerszámot viszont nem kaptam hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Meg is rendeltem az o-gyuruket (2mm). Amint megerkeznek, alapakolm oket es ha erdekel vkit, akkor irok egy K95-os szubjektiv felhasznaloi tesztet
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Megérkeztek tegnap az o-gyűrűk a k95-höz és be is szereltem őket. Valóban sokat csökkent a hang. Természetesen nem azt vártam, hogy néma lesz a klaviatúra, de ha halkabb lenne, azt nem bánnám , persze a halkság kérdése az rendkívül szubjektív dolog.
Egy kérdésem lenne még az o-ring szakikhoz!
Most a LógaGéza által ajánlott 5x2-es NBR70-es gyűrűket használom. Véleményetek szerint, ha ennél puhábbra cserélnék, az csökkenthetne a hanghatáson?
Előre is köszi!
Üdv:
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
Talán tudtok nekem segíteni, legalábbis nagyon remélem.
K95-ről van szó ....
Alapvetően a G funkciógombok miatt döntöttem mellette, remélem nem hiába.
Adott egy játék (IL2), amiben számos parancsot a G funkciógombokra szeretnék ráparaméterezni, de nem megy.
Amikor a játék setting menüjében vagyok, akkor ha egy parancsot szeretnék felülírni, akkor pl. a Q gombot tudom választani, azaz aktív, míg a G gombok sajnos nem. Ez azt jelenti, hogy nem lehet és csak windoes parancssort lehet benne paraméterezni?
Vagy a saját control paneljében kellene az egyes G gombokat valamilyen billentyűkombinációra felprogramozni és azt állítani az íIL2-ben?
Egyenlőre tanácstalan vagyok, de próbálok leírás után kutakodni a neten.
Talán valaki tud segíteni, amiben nagyon bízom, mert ha ezeket a gombokat nem tudom használni, akkor sok értelme nincs is a bill-nek a számomra.
Köszi,
A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok