Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesa
senior tag
az utobbi idoben engem is kiakasztott a kozelkedes rendesen...hogy mi van itt bpen az katasztrofa de a videk se jobb ott szimplan azt se tudjak mi az a kresz...
bp es kornyeken az utobbi honapokba neha szinte lehetetlen kozlekedni, legalbbis amerre en jarok - foleg abudai oldalon veszem eszre.
1. nincs semmi gebasz, karambol, rossz lampa, utlezaras stb...és megis elkezd vanszorogni a sor egy kerezstezodesig ahol az eg vilagon semmi sincs, még a forgalom se nagy ahogy odaérek abban a masodpercben ki is tudok menni..multkor vorosvar folott 1 orat mentunk lepesben a semmilyert, merthogy az eg vilagon nem tortent semmi csak 10 percenkent tudtam 10-mt megtenni, de az eg vilagon se blaleset, se termeszeti katasztrofa, se bedoglott lampa, se nagy forgalom a 10-es uton de egyszeruen csak vanszorgott a sor, es ez mostanaban tob tucatszor megtortenik, nem csak itt hanem a varos tobb pontjan is, az eg vilagon semmi nincs, csak ugy vanszrogva meg az egesz.
(bp-esztergom tavot legutobb 3 ora alatt elotte 2.5 ora alatt ettem meg...röhej 40 perc az ut)
2. esik az eső
na ez budapesten a vilag legnagyobb katasztrofaja, mert ennek koszonhetően akkora dugok alakulnak ki hogy csak na...szokasz szerint nem tortenik baleset csoda ha meg lampak is mukodnek 10 perc eső utan...szoval meg idealis midnen, es megis csiga lassusaggal araszol a forgalom...
3. baleset van, na ez masik katasztrofa amire nem keszitettek fel ennek a varosnak a forgalmat, par hete a szilagyi erzsebet fasoron autos motoros utkozott meg a vilallamosinkre is berepultek, az se jart.
hat akkora dugo alakult ki hogy kb 5 km-es korzetben minde auto allt órákat...
ekkor aztan meg is hülyült midneki, duplazarovonalon villamossineken forgalommal szembe piros lampaba mindeki mindehova mint az orult kovajgott, elegge ijesztő volt...
vidék: egomban nem ismerik a kreszt, kijon elem egy kocsi, en mentem a vedett uton, de annyira kitolta az elejet, hogy megalltam es villogtam ra mutattam, hogy mennyen ki.
Magyaran szolva lemondtam, az előnyömröl. De ezt ott nem ismerik...
Megalltam, vartam, villogtam, integettem hogy menjen ki.
Hat ez az eszleny csak ott allt es nézett!!!
2 perc! Áll és néz!
Na jo mondom ebből eleg, ez barom...kicsit nagyobb gazzal kikerulve elmentem előtte...kozben meg ramdudal es elkedz ugatni nekem...megall az eszem, nem ismerik a kreszt, es meg bunkok is...
(jobbkezes utcakat meg nem ismerik, egyreszt nem allnak meg, vagy ahol nem kéne ott meg megallank...)
Masik ugyan ilyen helyzet bp, kosztolanyi tér, ott van vmi flamingo? hotel, na za vegig jobbkezes utca, a hotel mellett pont meg kell adni, meg is allok jon egyket auto kijon.
Mogottem idegbeteg autos elekezd dudalni villogni, kieloz integet padlógaz (igy ment at a jobbkezes utcan mikozben onnan mar kanyarodtak...)
tele van idegbeteg figyelmetlne barmokkal a varos, es még ők vannak felhaborodva 22 szabalysertes utan
hah de alegjobb amikor a floran teret felturtak es bedoglott a lampa is rendor sehol, mindeki össze vissza....megyek kresztul belső savban, egyszer csak egy nő a kozepső savbol ugy gondolta ő most kimegy a belsőbe. pont a keresztezodes kozepen tortent es savoks em voltak meg felfestve es kisse balra is kanyaradott az ut.
hat bazmeg komolyan fekezek mint allat alig tudom kikerulni, elkezdtem szamolni patka es a masik kocsi kozti milimitereket es azon gondolkodtam hogy most akkor melyiknek menjek neki...-tenyleg nem is ertem, hogy volt erre idom...mintha lelassult volna az idő kozbe - vegul csak megalltam, a nő meg alhuzott előttem...ES ELKEZD BEMUTOGATNIA, na erre a nőre kiakadtam - alig tudtam megallni a szabalytalan savvaltasa miatt, ha nem fekezek be es korrigalok akor osszecsattanunk, erre meg ő dumal nekem hogy mit kell ugy kiakadni?
szoval az a gaz az egeszbe hogy mindig az van alegjobban kiakadva aki semibe veszi a szabalyokat, leszarja a kreszt, es total figyelmetlen, ennek fejben meg totalisan arrogans es bunkó is...elkepesztő mik vannak.
a legdurvabb helyzetek a tuzijatek napjan voltak, persze akkor nem szabad autoba ulni en is csak hazafele jottem, de akkora dugo volt a moszkva es kornyeken hogy a vár alatti utcakban keringve tudtam csak legalabb az atilla utra kimenni...ott persze megint behalt minden. (a kresztezodes kozbepbe ugy beallt egy ''családfő'' hogy miatta senki nem tudott menni, persze ő se, kiszaltak az elottem levő autóból es mondtak neki hgy menjnem mar haterebb mert nem elht tole keresztul menni, 5 perc alatt meg is ertette, majd hatrabbment, egy autot atengedett, majd visszallt a barom, pedig sehova nem tudott menni...na az ilyenek miatt nem lehet haladni...-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest