Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz bolondember #2200 üzenetére
nyugi, nem a pozíciójára hajtok. nem is gondoltam, hogy rendőrt előzni ilyen nagy bűn.
extra - SEXRay
-
qestion
aktív tag
-
dokar
addikt
-
dragonfx
veterán
válasz bolondember #2205 üzenetére
hanem le akar taszítania trónról....
Sürgősne kell egy 2f2f hátsó dob meg K&N...ezt nem hagyhatom"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz bolondember #2208 üzenetére
de akkro nagyon nagyon....
különben mér írnál ide"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dokar
addikt
válasz bolondember #2210 üzenetére
Ide meg azért írok, h elmeséljem ''élményeim'' és fikázzam dokar Mestert...
tudtam, hogy rád mindig számíthatokextra - SEXRay
-
dragonfx
veterán
válasz bolondember #2212 üzenetére
ezek szerint már lefölözött
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
deicide
veterán
én asszony mitsubishi coltjával voltam és pont ugyanez a szitu, mindenki lassabban ment, mint én szerettem volna, de szerencsére nem voltak sokan. Ahol sokat lehet spórolni, az az, hogy pákozdnál bemész az alsó utra a tó mellé és ott lehet menni 100 felett, nincs forgalom sem nagyon, meg rendőr sem, ez minimum 10 perc spórolás...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
_seth_
veterán
Szitu a következő:
Tesco főbejárat (debrecen) a bejárat melletti ''bevásárlókocsiparkoló''-ból kilóg kb 5 métert az egyik sor mert vki olyan hülye volt, hogy oda betolt több kocsit is... szal a kocsiknak fenntartott út fele nem járható... merci e320(?) fekete ''luxus''kocsival egy bődületesen nagy f.sz dudál kétszer is mert ő menne és azt játszotta, hogy gázfröccs+satu 10 centinként de úgy, hogy ezalatt ha a fék nem fog kellően 2 bringás és 3 gyalogost valamint 1 autót csap el... (egyik bringásnak szerintem neki is ment a f.sz...)
Leparkoltam (én is ott vártam csak nem voltam bunkó mint ő...), és utána egy bácsival kb 1 métert rövidítettünk a soron mert kiszedtünk pár kocsit... miközben az autósok érdekében kínlódunk meg verjük az összeragadt kocsikat (a kezem még most is fáj...) több autós is meg csak néz gyilkos szemekkel... kedvem lett volna beb.szni a szélvédőjükön egy-egy bevásárlókocsit nekik... nem gáz, hogy én is sietnék de mégis próbálok utat csinálni nekik ők meg bunkók... na mondjuk ez jellemző az autóstársadalomra...
30-as övezetben állok a lámpánál... zöld, hrrrrrrrrrrrpfffffff ez az a rész volt amikor a két sáv között egy sportmocis elszáguldott... áh nem gáz, hogy a mellettem álló autó kb 80 centire volt.... jobb1-en anyum ijjedt meg nagyon... ez ilyenre rá kellene nyitni az ajtót és nem érdekel ha a motorosoknak ez rosszul esik... a többségük bunkó és kész... az aki jól motorozik meg ritkább mint a fehér holló... persze mentegetőznek a ''ha lenne motorod te sem tudnál 50-el menni vele'' dumával ami nem kifogás persze azt meg leírják, hogy bunkó az a sofőr aki nem húzódik a sávja egyik szélére, hogy elengedje... nc....
[Szerkesztve]Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dokar
addikt
a legtöbb baj a motorosokkal van, én sem szeretem őket.
na jó vannak kivételek, de úgysem azt jegyzi meg az ember, amikor a papika a motorral szabályosan közlekedett a kismotorjával, hanem a közveszélyes és idegesítő motorosokat.
a merdzsósnak meg egy-két pofon nem ártott volna. ha én lettem volna a bringás helyében és akár csak hajszálnyira is, de nekem ment volna, akkor azonnal... <inkább nem írom be > merdzsójel volt az orrán?extra - SEXRay
-
_seth_
veterán
Kikerülni nem tudtam mivel ahova be akartam kanyarodni ott állt egy kettes golf vagy régi jetta, előttem ugye a bevásárlókocsik, a szembejövősávban egy autó... és az úton keresztve a marci aki menne és pont ezzel csinált akadályt mindenkinek.... persze tolathattam is volna hátra még 5 métert és akkor másik sorba kanyarodok be de álltak mögöttem is...
A bringás az egy gyerek volt akinek majdnem nekiment a másik bringás szintén gyerek volt de ő elment a merci és a bevásárlókocsik között gond nélkül (ez kb 50 centi hely)...
Merci jel, hogy volt-e rajta nem tudom... nem azt figyeltem hirtelen + ha már kárt akarnék okozni nem így csinálnám én pl hanem megállok előtte és amilyen bunkó ő üt meg elsőnek saccra akkor kb 50 ember előtt utána a többi már csak védekezés...
Motorosok: ált aki motorozik az védi őket és szidja az autósókat ez nem újdonság de érdekes, hogy az autós topikban a gyorshajtások gyorshajtásként szerepelnek a motorosban meg az csak simán sebesség semmi extra nincs abban ha vki 200-al megy vagy 250-el...
A kis motorral rendelkezőkkel átlagban nincs bajom... tudják, mi a dolguk inkább a 17-18 évesen nagymotorra rászabadult egyénekkel van gond... felül egy szál ujjatlan pólóban, felveszi a bukót és tolja neki ahogy csak bírja és ahol csak tudja... nekik tábla, autó, sávok, záróvonal nem okoz gondot... a másik társaság a motorosoknál a min 130 kilós sörhasú benzinkútnál járni alig tudó (gondolom nem túl kényelmes neki a sportmoci) egyén aki elmúlt már 30 éves és az akciót keresi már csak a motorozásban... persze általánosítani csúnya dolog de ha vki pl csak piros tetejű házakat lát akkor azt mondja, hogy a háznak piros teteje van... így van a mocisokkal is... ha én csak ilyen veszélyeseket látok akkor nem fogom azt gondolni, hogy áh csak mindig én vagyok rossz helyen legyen az dunán innen vagy dunán túl mert csak abban a pillanatban ment őrülten és ha még 10 percet ott állnék akkor 100 motoros menne el teljesen szabályosan libasorban 50-el max városban... de ez nem így van... (kismotorosokra csak annyit mondanék mint eddig, hogy az este megfúrt kipufogóval lakótelepen gyorsulókat... khm.. na mind1 ők meg még csak gyerekek ált... ott a szülővel vannak gondok elsősorban...).Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
hobizoli
nagyúr
[link]
hobizolitöbb drón kell ;P
-
dragonfx
veterán
válasz hobizoli #2228 üzenetére
Ezta faxt.
Mekkorát bukott volna ott 1 percnél kb ha korlátnak ér....
Na eza bmwpower...amugy ez a szintidő simán hozható egy ilyne autóval..na így lehet 200zal biztonságosna menni, egy cosmó helyne nem válallt be előzést ahol lehetett volna....meg ha már időe megy mér enm hazsnált a leállósávot??.érthetetlen.én jobb időt mentme volna"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dokar
addikt
Flém a topigban!
extra - SEXRay
-
-
bolondember
MODERÁTOR
Na, köbö 20 perccel ezelőtt majdnem kirángattam egy biznicbiccset a kocsijából...
történet: a Bartók Háztól akarok átmenni a rosszamnn felé (Lágymányosi utcán akartam lemenni, keresztül a Bartókon), mellettem balról két néni egy babakocsival.
zöld.
Megindulunk. Erre a kis utcából (asszem Mányoki út) nagy sebesen kilő balra (Kelenföld irányába) egy C3, benne biznicbiccs és pasija - és a babakocsitól alig 20 centire állt meg...
esküszöm, ha nekiállt volna feljebb, kiszedem a kocsiból...
hihetetlen...
valaki ennyire ne figyeljen, h babakocsit két nénivel nem vesz észre jobbra kanyarodáskor...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #2237 üzenetére
1 semmi faxság nem volt benne látszik még olvasni sem olvasol csak dühből reagálsz
2 az nem neked való, szóval ne foglalkozz vele, de azért éljél meseországban
3 a kutya nem kérte hogy szóljál hozzám
ülj le 1es.
ja és +1 legalább tedd offba ha csak beszólni kötekedni akarsz
#2239>>na te aztán anynit jársz itt hogy bármit is tudsz mi......
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bubu79
addikt
válasz hobizoli #2228 üzenetére
Pff... Nem kicsit nyomja tuskóban a figura - az ilyenek vajon miért hiszik azt magukról, hogy ezt feltétlenül meg kell osztaniuk másokkal? Felelőtlen idióta...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Ha így folytatja, akkor nemhogy nemzeti hős lesz, hanem hősi halott ( Az már más tészta, hogy esetleg mások is fizetnek az ő nagyszerűsége miatt... )
Szerk.: Nem gyenge... Két sort sem tudok hiba nélkül leírni...
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
bolondember
MODERÁTOR
1-honnan veszitek, h ez bömbi? vagy csak én maradtam le vhol nagyon?
2-ez nem normális. ez egy állat. és ha a ''vezetési'' stílusa miatt csattannak mögötte?
3-gyorsan mindenki tud menni. De jól, szépen, biztonságosan kevesen.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
dokar
addikt
válasz TheVeryGuest #2247 üzenetére
lehet, hogy hasznos lett volna. ennyi ember életének a veszélyeztetése már nagyon komoly bűn.
extra - SEXRay
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz TheVeryGuest #2247 üzenetére
ez azért nagyon kegyetlen és embertelen gondolat...
a Mi-24 már, khmm, nem mai gyerek, annyira nincs toppon - egy A-10 kellett volna, h ne legyen baja a pilótának...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A KOReader ebook olvasó program
- Orvosi kérdések
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest