Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz lujó55 #23550 üzenetére
Az előző posztodnál nem a módszert sérelmeztem, hanem az ártatlan embert sújtani akaró büntetést......
Bár a hirtelen ítélet soha nem jó, lásd Olaszliszka....
A törvényeket kell szigorítani, vagy a bíróságok ítélkezési gyakorlatát, a lincselés ritkán igazságos.....[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
válasz philoxenia #23551 üzenetére
Az így van szigorítani kéne azon részét, hogy a szándékosságot sokkal jobban kéne büntetni... Mert lehet véletlenül is okozni halálos balesetet, tök józanul, de véletlen nem lehet alkoholt inni azt beülni vezetni.
BANZAII
-
lujó55
addikt
válasz philoxenia #23551 üzenetére
A hanyagság, nemtörődömség és a felelőtlen viselkedés öl. Ezen senki nem gondolkodik el, csak ha az ő családjában, vagy vele történik valami baleset. Az emberek bunkók lettek, a tisztesség, becsület és előzékenység teljesen kihalt a világból. Ha lenne halálbüntetés, egy kicsit mindenki magához térne. Lehet, hogy durván hangzik, de szemet szemért,...
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz lujó55 #23553 üzenetére
Nem tudom hány gyermeked van, de megnézném az arcod, mikor valamelyik bűntette miatt büntetnének. Érdekes lenne például ha saját szülőjét megverő gyerek miatt, még egyszer megvernék a szülőt a rendőrök...
A szemet szemért elvet azok szeretik általában, akik a más szemében a szálkát is......
Soha nem követtél még el semmilyen szabálysértést gondolom, sőt a tízparancsolatot is állandóan betartod, na meg az úttörők tizenkét pontját, stb...... -
dovitt
csendes tag
válasz philoxenia #23561 üzenetére
Amiket itt leirtál...nagyon rendben van. Sok ember aki itt ugatja a holdat elgondolkozhatna rajta.
-
lujó55
addikt
válasz philoxenia #23561 üzenetére
De elkövettem már néhányat. Pl. egyszer nem adtam át a helyem egy idős néninek a buszon, aztán meg volt egy gyorshajtásom amikor egy ütközést hárítottam el. Na meg néha hagytam, hogy a fű megnőjön, mert lusta voltam levágni...
Ne ragozzuk, nem vagyok már mai gyerek, a régi szoci rendszerben nőttem fel, átéltem már sok mindent, tudom milyen az, ha valami igazságtalan. Vannak gyerekeim, sőt unokáim is. Tudod te nagyon jól, hogy mire és hogyan értettem amit írtam. Az úttörők 12 pontját is betartottam és a 10 parancsolatot is betartom.
Semmi bajom ha kioktatsz, mindig tanul az ember és nem szégyellem, hogy megismerhetem mások véleményét. Ezért is jó ez a fórum.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valahol kötelezővé kellene tenni, hogy aki ilyen autót(suzuki swift 1989-2003) elad, az közölje a vevővel, hogy mibe fog ülni. Egyszer egy szép kerek barátom a maga kb. 150 kilójával, egy parkolóban beszélgettünk, és véletlenül(nem nézte, hogy mire fog ülni) rátelepedett egy ilyen Suzukinak az első doblemezére. Kb, mintha egy kétlábú sámlira ült volna, úgy berogyott alatta.
-
törölt tag
válasz Winner_hun #23567 üzenetére
Naná, hogy egy hisztis öreglányé. Mondjuk én is reklamáltam volna a helyében. Lett is belőle bonyodalom...
-
Khelben
nagyúr
válasz #92415744 #23566 üzenetére
Ezt akkor minden 90es évek előtti kisautóhoz kötelezővé tehetnéd. De ennyi erővel bármelyik másfél tonna alatti autó mellé tegyék oda a cetlit, hogy "guruló koporsó", nem?
Asszem én is hisztis öreglánnyá változnék, ha valami barom behorpasztaná a kocsimat. Csak én kicsit erősebb vagyok egy hisztis öreglánynál, szóval nem járna jól az illető, retiküllel qrva nagyot tudok ütni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Winner_hun #23570 üzenetére
Ó, nagyon szépen köszönöm, átadom neki. Gondolom Te soha semmit rosszat nem csináltál az életedben...
-
törölt tag
válasz Khelben #23569 üzenetére
Nem igazán, van lemez, és lemez között különbség. Meg anyagminőség között is.
Nem véletlenül vannak a töréstesztek.
Na mielőtt még valami okostóni felállítani itt a rögtönítélő etikai bizottságot, hozzáteszem, hogy kifizette a kárt a cimbora, ő is vitte el lakatoshoz az autót, nyoma sem volt az esetnek.
Majd szólok akkor a "baromnak", hogy mész hozzá egy retiküllel.
Ő 150 kiló volt akkor, szerintem azóta nem fogyott.
Te? -
lujó55
addikt
Most ez komoly?
Egy kicsit kételkedek abban, hogy 150 kiló alatt így leült a felfüggesztés. Mikor fiatalok voltunk, egy KISZes "bulin" ( ) egy Trabit megterheltünk ahányan voltunk, még a tetőn is ültek ketten, semmi baja nem volt.
Amúgy meg nem értem, hogy tudott egyáltalán hozzáérni más tulajdonához. Amikor én parkoló kocsik között megyek el, még arra is vigyázok, nehogy a kabátom cipzárja hozzáérjen a kasztnihoz. -
titán
Az eladonak miert kellene ehhez ertenie? Ha mar ezt az oldalt feszegetjuk, akkor a gyarnak kellene tudatni a vevovel, hogy a legkisebb balasetbe is belehalhat, mert alufoliabol van a kocsi, de a sajat termeket csak nem fogja lehuzni.
Eleve olyan szabalyzas kellene, hogy amelyik nem teljesiti mondjuk az euro ncap 5 csillagot (csak mondtam egy peldat), azt a kocsit nem lehet forgalomba helyezni.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz lujó55 #23574 üzenetére
Én anno 500 litergázolajat pakoltam be egy trabiba, 25db 20 literes vénuszos kupában, a hátsó ülés és a csomagtartó is tele volt teljesen, jutot még az anyósülésre is, így velem 60 km/h volt a vége, és 20 km múlva egy sima szakaszon leszakadt a jobb hátsó torony.... Utóbbi persze lehet sok minden miatt, de egy ilyen kocsi nyilván nem erre való.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
titán
Egy motorvonat es egy szelvedo fejeles.
-
lujó55
addikt
130km/h --> 60km/h --> 40km/h ---> 20km/h --> ???km/h
Jól van ez így, csak az autósoknak vannak kötelességei...[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Winner_hun #23582 üzenetére
Nem vicces, viszont megmosolyogtat az emberi butasag es felelotlenseg ezen szintje.
Amugy meg ne kotekedj.
-
titán
válasz Winner_hun #23585 üzenetére
Mert azt mondtam.
-
titán
válasz Winner_hun #23587 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Boxer001
veterán
válasz Winner_hun #23583 üzenetére
Az a baj, hogy hiába magyarázod az ilyen "típusúaknak", sokan vannak így...fel se fogják, hogy mekkora parasztok.
-
dízelracer
őstag
válasz Winner_hun #23582 üzenetére
-
lujó55
addikt
Mekkora őzek élnek az USAban!
-
lujó55
addikt
válasz philoxenia #23594 üzenetére
Ennek így utánajártál?
-
neduddki
nagyúr
válasz philoxenia #23594 üzenetére
HI!
ez kb ojjanmit mikor a szerencsetlen megszokott pumat oroszlanozta a magyr sajto, pedgi csak ra kellet nezni szegeny alltra hogy laccogyon, hogy mi is:- (
udv
neduddki
mod: ja es a felrertesekvegett nem tette ele sem az ezust, sem a hegyi, netam ameriaki jelzot sem, hogy kiderujjon mejjik cicarolvan is szo... habar az ameriki enmsi annyir egyertelmusiten, ha nem veszuk figyelemebe azt az 1-2 evecsket mijota kihalt:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
jerry311
nagyúr
Csak azt szeretném megkérdezni a kedves gyalogosoktól, hogy miért kell az út közepén turkálni a táskában? Nem lehetne az út egyik oldalán, fent a járdán? Másik megoldásnak tudom javasolni, hogy tessék szépen várni, amíg nem jönnek autók és akkor lehet az út közepén kempingezni is akár.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Autósok is művelnek érdekes dolgokat a zebrán.... Nem tudom mit csinált volna, ha épp akkor ér oda egy gyalogos, akit a többiek elengedtek?
-
brd
nagyúr
válasz philoxenia #23599 üzenetére
Ez már tényleg felháborító. Az üres zebrán elkezd előzni, lőjük le rögtön. Jesus.
Te pl. a filmben látható, előző autó helyében nem tudnád eldönteni, hogy jöhet-e még gyalogos a zebrán...? Mielőtt félre vagyok értve: nem egyáltalán a zebrán előzést, gyorsan áthaladást (autóval) támogatom, csak a jelen videoban szereplő autós cselekedetét nem tartom veszélyesnek (pontosabban nem veszélyesebb, mint bárhol másol, ahol nincsen zebra, és záróvonal, előzni). Az, hogy szabályos-e, vitatható, mindenesetre nem az üres zebrán, vagy a zebra után előzést megkezdő autók szokták korábban elütni a zebrán közlekedőket...The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Napelem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest