Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23701) brd válasza Calogero (#23700) üzenetére


brd
nagyúr

Kötelező haladási irány tábla figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?), behajtani tilos tábla figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?), az úton lévő felfestések figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?), a behajtani tilos tábla mögötti elsőbbségadás kötelező tábla figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?). Végül is, csak ennyit mulasztott, de (valószínűleg ez már csúsztatás a média részéről; ha nem éppen az egész történet...) a korábbi tájékoztató tábla alapján akart közlekedni. Nos, gratulálok, rögtön tüntessük ki a hibás sofőrt, a közútkezelőt pedig szúrjuk le, mert csak négyféleképpen jelezte, hogy oda nem kellene befordulni, nem? :W OMG. Igaz, lehetett volna még egy jobbra fordulni tilos is, a gyengébbek kedvéért. Ha én ilyen gyökér állapotban leledzenék, hogy mindezt nem venném észre egy kereszteződésben, nem hogy autót vezetni, de valószínűleg járni sem tudnék...

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#23702) dokar válasza brd (#23701) üzenetére


dokar
addikt

jaja, ez így kicsit sok, de nem fővárosiként én is elrontottam a lágymányosi hídra való felhajtást idén nyáron, a folyó keleti oldalán. itt ni: [link] záróvonalon kellett áthajtanom. :B

extra - SEXRay

(#23703) Lauda válasza brd (#23701) üzenetére


Lauda
félisten

Kötelező haladási irány tábla figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?), behajtani tilos tábla figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?), az úton lévő felfestések figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?), a behajtani tilos tábla mögötti elsőbbségadás kötelező tábla figyelmen kívül hagyása (nem észrevétele...?).

Bizony es meg volt ott tajekoztato tabla is, illetve kikerulesi iranyt jelzo tabla, masreszt a videot keszito is baromsagot beszel. Ennel egyertelmubben nem hiszem, hogy lehetne szabalyozni a forgalmat.

(#23704) runner 125


runner 125
nagyúr

Kicsit off, most hallom híradóban, h egy figura lenyúlt egy nyitva hagyott _mentőautót_ a János kórházból. Majd menekülés közben a zsarukkal ütközött, ekkor megsérült, és ugyanabba kórházba vitték vissza.
Itt van egy rövidke kis cikk..

Ez mekkora féreg már.. Most komolyan, mi a fszt kezdene egy mentőautóval?!

...ilyennek csak azt lehet kívánni, h ha hozzá sietne, ne érjen oda időbe. :(((

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#23705) Khelben válasza Calogero (#23700) üzenetére


Khelben
nagyúr

Szerintem minden kereszteződésben névre szóló táblákat tegyünk ki a hülyéknek, a még hülyébbek elé pedig sorompó ereszkedjen, amikor rossz felé indulnak...
Most komolyan: így is legalább háromszor annyi tábla van az utak mentén, mint ami kellene. Nem a táblákat kell a hülyékre szabni, hanem a jogosítványt kell elvenni tőlük.

Szerk: ha meg ismeretlten helyen autózok, akkor alap dolog, hogy háromszor megnézek minden táblát, hogy tuti jó felé megyek-e.

[ Szerkesztve ]

(#23706) Winner_hun válasza Khelben (#23705) üzenetére


Winner_hun
félisten

Helységileg nagyon kevés tábla van az utakon hogy merre melyik település van.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#23707) Noddy válasza Khelben (#23705) üzenetére


Noddy
senior tag

Alapvetően egyetértek, de Pesten már akkor letúrnak az útról ha 50-el mész (táblákat megnézni pedig még 50-nél is necces). Mostanában kell felutazni autóval Pestre és ez iszonyat gáz. Pláne lágymányosira fel és le.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#23708) Khelben válasza Noddy (#23707) üzenetére


Khelben
nagyúr

Olyan nincs, hogy valakit letúrnak az útról. Olyan van, hogy valaki fél a közlekedéstől. Az meg ne vezessen.

(#23709) Calogero


Calogero
addikt

[link]

A gépkocsi kigyullad, de egy arra járó teherautósofőr lélekjelenlétének köszönhetően, tűzoltókészülékével még a lángok elterjedése előtt eloltotta a tüzet. Legalább 5-6 autós állt meg segíteni

Azért jó ilyet olvasni, hogy vannak még segítő kész emberek is. Nem csak elfordítom a fejemet, és tovább megyek, nehogy már tanúskodni kellejen......

(#23710) dízelracer válasza runner 125 (#23704) üzenetére


dízelracer
senior tag

A belső hangok mondták neki... A kib@xott kretén... :W

(#23711) dabadab válasza Khelben (#23705) üzenetére


dabadab
titán

"Most komolyan: így is legalább háromszor annyi tábla van az utak mentén, mint ami kellene."

A totalcaros cikkben ennél jóval több konkrétummal támasztották alá, hogy konkrétan az a kereszteződés miért rossz úgy, ahogy van, ráadásul az, hogy sok felesleges tábla van kint, egyáltalán nem zárja ki azt, hogy olyan táblák viszont nincsenek kint, amik viszont fontosak lennének.

"Olyan nincs, hogy valakit letúrnak az útról."

A múltkor az autópályán ~110-es tempónál fél méter alatti követési távolságot tartva jött utánam (meg miután elmenekültem előle, mások után is) egy idióta - szerintem ez abszolút kimeríti a "letúrás" kategóriáját.

DRM is theft

(#23712) dovitt válasza dabadab (#23711) üzenetére


dovitt
csendes tag

Ne menj a belsőben 110-es tempóban. Akkor nem túrnak.

(#23713) runner 125 válasza dízelracer (#23710) üzenetére


runner 125
nagyúr

..most hallottam én is.

A legtipikusabb..., kap 3 hónap pszichiátriai kezelést aztán ennyi.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#23714) zsid válasza dabadab (#23711) üzenetére


zsid
senior tag

Tegnap az M3ason, a belső sávban az ilyen fél méteres követési távolságot tartók fele szlovák rendszámos Skoda Octaviával volt :)
De láttam olyat is aki Suzuki Altoval akarta letúrni az előtte haladót. Szánalom a köbön :)

<tRucKdriFteR>

(#23715) dízelracer válasza dovitt (#23712) üzenetére


dízelracer
senior tag

Miért is?

(#23716) saguaro válasza dízelracer (#23715) üzenetére


saguaro
tag

Haladni kéne talán a belső sávba, mert ugye 130 a megengedett, és van, aki annyival szeretne menni(legális!), vagy gyorsabban, ha meg már előzöl, akkor nyomni is kéne a gázt, vagy nem kell csodálkozni, ha valakit letúrnak. Menjen 130-al, akkor is lesz, aki letúrja, de kevesebben.
Vagy ha nem hajlandó annyival menni, akkor álljon be a kamion mögé, aztán ha belül nem jön senki, lehet kimenni.

Engem nem szokott senki lenyomni, pedig nem 180-al megyek, csak 140-150 között. :U

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23717) Khelben válasza dabadab (#23711) üzenetére


Khelben
nagyúr

A múltkor az autópályán ~110-es tempónál fél méter alatti követési távolságot tartva jött utánam

És erre az egyetlen megoldás, ha te is gyorshajtasz? Ha valaki fél méterre jön mögöttem, akkor alap, hogy lassítok. Aztán vagy megelőz, vagy leesik neki és lemarad. Mindkét esetben megoldottam a helyzetet. De hogy Pesten vagy bárhol nem lehet 50-nel menni, csak gyorsabban, az marhaság.

(#23718) runner 125 válasza saguaro (#23716) üzenetére


runner 125
nagyúr

Óra szerint a 140, az kb valós 130 - és a trafik is túl vannak minimális mértékkel állítva, úgyhogy az az utazó teljesen jó, motorral én is annyit szoktam tartani, nah jó, néha kicsit többet. ;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#23719) saguaro válasza runner 125 (#23718) üzenetére


saguaro
tag

Pontosan, 150-nél sem fog még be a trafi, szóval az is normális, és nem a fix 129-el közlekedő emberkékkel kell együtt haladni. :)

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23720) runner 125 válasza Khelben (#23717) üzenetére


runner 125
nagyúr

Khelben, én laktam 1 évet Bp.-n, közlekedtem is... Tényleg nem lehet. Egyszerűen ledudál, letol, rád húzza, s már-már feszélyezve érzed magad, h ha Te szabályosan szeretnél közlekedni.
Bár nyilván ezek stílusbéli / közlekedés magatartási tényezőkból erednek, alapvetően én is vidéki gyerek vagyok, de ahol úgy vélem h lehet, ott megyek, így nekem nem volt nehéz hozzászokni.
Egy vidékhez szokott (nem rád célzok!) ember persze, h próbálja ott is betartani, de ha egyszerűen nem olyan a közlekedési morál, akkor nem tud mit csinálni.
Megszöksz vagy megszoksz. :)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#23721) brd válasza dabadab (#23711) üzenetére


brd
nagyúr

Mondanál néhány ilyen konkrétumot, kérlek, ami tényleg alátámasztja ezt? (Azon kívül, hogy a TotalCar írta.) Főleg a konkrét balesettel összefüggésbe hozhatóak érdekelnének, ha lehet. Az összes oda csatlakozó úton ott a lámpa fölött a kötelező haladási irány tábla (azt azért eléggé nehéz elnézni, ha egyébként a lámpákat figyeli valaki...), a "rossz" út fölött pedig ott a behajtani tilos, és az egyszerűen nem igaz, hogy nem látszódik a behajtani tilos vonalában az elsőbbségadás vonala felfestés, ez hazugság, de még ha ezt valaki el is nézi, nem tűnik fel neki, hogy a nyilak is fordítva vannak az úton?. Ennél több mi kell még a nem gypseknek?

The only real valuable thing is intuition.

(#23722) Khelben válasza runner 125 (#23720) üzenetére


Khelben
nagyúr

Egy vidékhez szokott (nem rád célzok!)

Jóhogy, mert én 9 évig laktam ott és mostanában is járok. És lehet szabályosan közlekedni, sosem volt még ebből problémám, pedig a suzukitól a transporterig mindenféle autóval jártam ott. Mondjuk én nem érzem feszélyezve magam attól, hogy csak én vagyok szabályos a körülöttem lévő 1000 autóból. Sőt, igazából a kresz-en túl nem is érdekel a többi autós.

(#23723) dragonfx válasza Khelben (#23722) üzenetére


dragonfx
veterán

:O :O :O

az ilyne hozzállásuak miatt gondolom azt még lehet a 25i is kevés lenne idővel. :U ..kell a kigyorsítos verda.sok balesetnek az okozoi az ilyne vezetők.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#23724) Avicularia


Avicularia
veterán

Durva :( :(( [link]

18+ !!!

A videón holttestek láthatóak, csak akkor nézd meg, ha bírod!

[ Módosította: ollie ]

(#23725) Khelben válasza dragonfx (#23723) üzenetére


Khelben
nagyúr

Persze, biztos. Még sosem okoztam balesetet, de jó párat megelőztem már.

(#23726) Khelben válasza Avicularia (#23724) üzenetére


Khelben
nagyúr

Azért írhattál volna pár szót róla, hogy esetleg aki nem bírja, ne kattintson rá...

(#23727) runner 125 válasza Avicularia (#23724) üzenetére


runner 125
nagyúr

Íjj, hát ez az L200 tarolt elég csúnyán.

..mondjuk egy 18 + kiírás nem ártott volna, van aki nem bírja az ilyet.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#23728) Lauda válasza Avicularia (#23724) üzenetére


Lauda
félisten

Nagyon durva. :Y Szerintem irasd bele a hsz-be, hogy gyenge idegzetuek nem nezzek meg vagy valami hasonlot, mert ezert szolni fognak.

(#23729) dokar válasza Avicularia (#23724) üzenetére


dokar
addikt

az, vannak sokkal durvábbak is, de ide nem kéne :(

extra - SEXRay

(#23730) Avicularia


Avicularia
veterán

Oké,akkor kérnék egy modit,hogy szerkessze bele a 18+ ,mert én már nem tudom.De ha zavaró,ki is lehet venni.

(#23731) dízelracer válasza saguaro (#23716) üzenetére


dízelracer
senior tag

Haladni kéne? 130km/h a megengedett. Nem 140 vagy 160 hanem 130. De ez nem azt jelenti, hogy kötelező annyival menned. A belső sáv meg amúgy is csak előzésre van. Ha én megyek tempomattal kényelmes 110-el a külsőben elkezdek előzni egy 90-el haladó kamiont nehogy már azért levillogjon aki kamikáze módon hátulról rám repül mert nem 140-150-el megyek mint ő. Hol nem szarom én le, hogy ő siet. Induljon el negyed órával hamarabb vagy vegyen helikoptert. Leszarom. Akkor sem fogom széttaposni az autót egy türelmetlenkedő idióta miatt... Nem ám :N .

(#23732) saguaro válasza dízelracer (#23731) üzenetére


saguaro
tag

Bele kellene pislogni a tükörbe, hogy van-e valaki, ha látod, hogy valaki siet, akkor nem kell kimászni elé mint egy csiga.
Ha meg igen, akkor meg 130-al kéne legalább menni.
Én is ha megyek 150-et, és kitötymörög elém valaki nem 130-al, hanem lassabban, és direkt nem is gyorsít, rávillogok, hogy vegye már észre, hogy nem egyedül van a forgalomba.
Nekem olyankor fölöslegesen kell fékeznem, tempomat kikapcs, stb... :U

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23733) Lauda válasza Avicularia (#23730) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem maradhat, ha beleirjak a 18+-ot, de majd eldontik.

(#23734) runner 125


runner 125
nagyúr

Mindkettőtök véleményével egyet értek.

Az igazság valahol a kettő között van. :D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#23735) Khelben válasza dízelracer (#23731) üzenetére


Khelben
nagyúr

Akkor sem fogom széttaposni az autót egy türelmetlenkedő idióta miatt.

Nem hát. Egy dízelt én se mernék :D

(#23736) dízelracer válasza saguaro (#23732) üzenetére


dízelracer
senior tag

Na engem például az ilyen fazonok mint te roppant mód szórakoztatnak. Villog, dudál mászik bele a seggembe én meg azon röhögök vajon mikor fog fennakadni a vonóhorgon. Mert, hogy sokkal jobban kilóg mint egy átlag személyautóról csak ugye ezt kevesen kalkulálják be. A legjobb mikor valaki megelőz és még mutogat meg habzó szájjal átordít. Igazi szegénységi bizonyítvány. Én úgy vagyok vele az úton mindenki bekaphatja, én senki miatt nem fogok büntetést fizetni. Ha betartanád a szabályokat lehet nem kellene 150-ről 110-re satuzni ha eléd kerül valaki. Erre még nem gondoltál? Egyébként tökéletesen megfogalmaztad: "vegye már észre, hogy nem egyedül van a forgalomba." Hát talán vedd észre, hogy mások is vannak az utakon rajtad kívül. :K

(#23735): Hyundai H-100 Grace 2.5D. Nem szabad tartósan magas fordulaton tartani mert jó esetben a tömítés adja meg magát rosszabb esetben akár el is repedhet a hengerfej. Elég ratyi egy motor.

[ Szerkesztve ]

(#23737) dabadab válasza dovitt (#23712) üzenetére


dabadab
titán

Szerinted hétköznap reggel nyolckor a Bécs környéki autópályák Bécs felé tartó irányában, amikor mind a négy-öt sáv tele van, és az a sáv, amiben haladok, ott minden autó egységesen 110-zel megy, akkor szerinted mégis, milyen sebességgel kellene közlekednem?

DRM is theft

(#23738) saguaro válasza dízelracer (#23736) üzenetére


saguaro
tag

Nem szoktam senkire rámászni, és dudálni se, villogni szoktam.

150-nél nem büntetnek, szóval nem fogok fizetni se, ezért megyek annyival.
Aki 130-al megy belső sávba, arra nem villogok, csak akkor, ha üres a jobb sáv, és nem húz le, direkt.

Nem neked kell olyan keménynek lenni, mintha rendőr lennél, és mindenkinek megmutatni, hogy te betartod a szabályokat és te vagy a király.
110-nél mérges vagyok, mert mehetne nyugodtan 130-al is, ha már kipofátlankodik elém valaki. Ha meg nem hajlandó többel menni, akkor várjon, ameddig nem jön senki.

Ha látom a tükörbe, hogy mögöttem jön valaki, ha 150-el megyek, akkor is szó nélkül kihúzok, nem várom meg, hogy mögém érjen, lassítania kelljen, és villogjon, mert igazi parasztság feltartani a másikat.

Németeknél poroszkálnál belső sávba 110-el, kb 1 perc alatt fel gyűlne mögötted fél km sor.
Ott még akkor is szó nélkül lehúz bárki a jobb oldalra, ha 180-al megy, nem bunkóskodik, hogy most ő megmutatja, hogy nem szabad 150-el menni.

És ha nekem sietnem kell, és akár ki is fizetem a bírságot?
Az én dolgom, 200-al is mehetek... :U

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23739) dízelracer válasza saguaro (#23738) üzenetére


dízelracer
senior tag

Nem. Nem mehetsz 200-al. 130-al mehetsz.

(#23740) saguaro válasza dabadab (#23737) üzenetére


saguaro
tag

Az más, meg az is, mikor a jobb oldalon megy egy kamion, mögötte a jóember, aki ráér, 110-el, előttem kb 300m-re, bejön elém, nem gyorsít, megy ugyanúgy, mint a csiga, elmegy a kamion mellett, de ő még lát 500m-re még valamit, de derogál kimenni neki addig a külsőbe, és ugyanúgy 110-el megy, akit meg meg akar előzni, megy 100-al, és kb 2 perc alatt el is éri, elmegy mellette, és nagy nehezen még 100m után kegyesen visszamászik jobbra.
Előtte senki, lehetne haladni, de ő nem megy, mert így neki jó.

A verzió: maradjon ott, ahol van, amikor nem jön senki, akkor előzzön
B verzió: ha már pofátlan, és kijön, akkor menjen 130-al, húzzon vissza a kamion/akármi elé, és lassíthat utána
C verzió: ha már a másikat is meg akarja előzni, menjen 140-150-el, vagy dinamikusan, hogy lehessen látni, hogy nem 5km/h van a kettő között, hogy mire megelőzi, lemenjen a nap
D verzió: menjen tömegközlekedéssel, ha ráér

Ha nekem sietnem kell, akkor sietni fogok, és az olyan gyökerek, akik belső sávba 110-el mennek, jobb sávban 500m-en keresztül senki nincs, és nem megy le, ha lámpázok akkor se, akkor jobbról úgy húzok el mellette 180-al, hogy mire észrevesz, már nem is lát.
Ha ráér, akkor ráér, de attól még más siethet... :U

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23741) saguaro válasza dízelracer (#23739) üzenetére


saguaro
tag

Hogyne mehetnék 200-al. Csak fizetek. Az állam szereti is, ha 200-al megyek.
Az, hogy nem szabad? Ki nem sz#rja le?
Ha olyan az útviszony, akkor annyival megyek, amennyit biztonságosnak tartok. És nekem ne akarja senki más az úton megmondani, hogy mennyivel menjek, ameddig a tetején nincs kint a villogó. Pont.

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23742) FF23 válasza saguaro (#23741) üzenetére


FF23
senior tag

Én is így vagyok vele (amúgy nem). Nehogymá' a sok gyökér miatt ne mehessek végig 100-zal a belsőben a pályán végig. Majd a rendőr szól, ha valami nem tetszik ;]

[ Szerkesztve ]

Postázós üzenetekre nem válaszolok. Sajnálom...RT-AX58U v1

(#23743) dízelracer válasza saguaro (#23741) üzenetére


dízelracer
senior tag

no comment ...

(#23744) dragonfx válasza Khelben (#23725) üzenetére


dragonfx
veterán

én már ilyeneket nem számolok.nincs vége a sornak....

#23741>>> :C ..jol tanítványom.megkapod a kék övet.gyurjál még a feketére. ;)

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#23745) saguaro válasza FF23 (#23742) üzenetére


saguaro
tag

Jobbra tartás kötelező.
Ergo, ha csak nincs melletted valaki közvetlen, akkor ki kell húzni a jobb oldalra.
Amúgyis, senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy ki mennyivel megy, csak akkor, ha ő hátráltat valakit, vagy őt hátráltatja valaki.

Ugyanannyira szabályos a belsőben tötymörögni 110-el, úgy, hogy van hely lehúzni, mint 200-al menni. Semennyire. De ha mindenki szabályosan közlekedne, a rendőrség már rég összeomlott volna. :)

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23746) FF23 válasza saguaro (#23745) üzenetére


FF23
senior tag

"Ugyanannyira szabályos a belsőben tötymörögni 110-el, úgy, hogy van hely lehúzni, mint 200-al menni. Semennyire."

Legalább leesett a lényeg :D
Nem azért mennék ott, hogy feltartsalak, hanem mert ott van kedvem. És akkor ki nem sz.rja le, hogy kit tartok fel? Rendőr vagy? Kifizetem aztán annyi.

Postázós üzenetekre nem válaszolok. Sajnálom...RT-AX58U v1

(#23747) saguaro válasza FF23 (#23746) üzenetére


saguaro
tag

Érted, de ha te 110-el mész, én meg 130-al akarok menni, én szabályos vagyok, te nem.
Szóval lehet menni.
De aki harmadik lámpázásra nem húz le előlem, az le van szarva, jobbról kikerülöm.
Ha meg olyan kedvem van, megelőzöm, és beállok elé 50-el... :(((
Volt már pár ilyen, és akkor ő villog, és neki áll feljebb. Hát meg a nagy .... :(((

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#23748) dragonfx válasza saguaro (#23747) üzenetére


dragonfx
veterán

olyna ko jöüna vissza 3.-.. :Y
hát ja 130ig okés a téma.tul sokan ugyse mennek 150 fölé.
hát az objektiv ota cska ovatosna amugy meg ott volt a leállosáv is.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#23749) Lauda válasza saguaro (#23741) üzenetére


Lauda
félisten

Tehat rad nem vonatkozik a kresz? Ezt megis hogy kepzeled? :) Legalabb annyi eszed lehetne, hogy ne a rendor miatt kozlekedj normalisan, hanem azert, hogy ne olj meg masokat es magadat.

(#23750) zsid válasza saguaro (#23741) üzenetére


zsid
senior tag

No offense!

Tőlem akár mehetsz 200-zal is, engem nem zavar. Csak amikor benézek a tükörbe egy előzés előtt, és kimegyek elég mert úgy tippelem max 130-cal jössz, akkor ne lepődj meg, ha szétkenődsz a pótkocsim hátulján, mert rád nem vonatkozik a 130as limit :DDD

<tRucKdriFteR>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.