Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz Boxer001 #2197 üzenetére
Remélem jegyezték a rendszámod.
nem hiszem, mert egyből volt ott 2 kamion amit kerülgetni kellett. duplasávos út volt, mindenki ment legalább 120-al, a rendőr is.
Mennyi a max, amit a kocsid bír?
1510kg mellesleg olyan 200 km/h lehet a vége, óra szerint akár 210-220 isextra - SEXRay
-
I_Am
veterán
válasz Boxer001 #8338 üzenetére
Tegnap is jártam azon az úton. Nagyon sajnálatos ami történt. Remélem, hogy a sérültek felépülnek, az opel sofőrjének meg örökre elveszik a jogsiját és megkapja a büntetését is.
Amugy a stoptáblát és a szép vastag fehér vonalat egyre többen hagyják figyelmen kívül. Nálunk is van a Kökitől nem messze egy kereszteződés. Ha nem figyel valaki 10-ből egyszer összetörhetik.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
tomcsi23
veterán
-
lujó55
addikt
válasz Boxer001 #23538 üzenetére
18 éves takonygyerek az apja autójával...
Én, ciki vagy nem, legelőször alkoholt az egyetemen ittam, akkor is azért, mert aki nem ivott, annak az ingzsebébe öntötték a vörösbort. Azóta is emlékszem a Bursch nótákra, de absztinens maradtam. Néha bemegy egy sör egy héten egyszer, de fontosabb a jogsi. (Mondjuk én egy sörtől totál beállok, akár udvari bolond is lehetek).Felelőtlen, szánalmas. Minősíti az egész családját, de majd felmentik, vagy kap két évet felfüggesztve. -
titán
válasz Boxer001 #23538 üzenetére
Sajnos ilyenkor legtobbszor a vetlen serul/hal meg.
lujó55 Nem az ivas a gond, csak ne uljon vezetokent autoba. Azt is szoktak mondani, hogy ittasan mar nem tud felelosen donteni, hogy beuljon-e vagy sem, na erre en is azt mondom, hogy akkor ne igyon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest