Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Bakony #dragonfx
hazánk dunántuli részének legnagyobb kiterjedésü hegysége s a Magyar középhegység legdélibb tagja; Veszprém-, Zala- és Fehérmegyében terül el a Zala széles völgylapályától ÉK-re a moóri horpadásig s a Balaton medencéjétől Ény felé a Rába síkságáig. Határai ÉNy. és D. felé határozottak K. felé a moóri völgy választja el a Vértestől. Egész kiterjedése DNy-ÉK-i irányban 110 km., szélessége ÉNy-DK-i irányban 30-50 km. A B. szilárd váza (Hunfalvy szerint) egyoldaluan ÉNy-ra emelt régi lánchegység, melyet hosszanti és haránttörések külsőleg határolnak és belsőleg sokszorosan rögszerüen szétdaraboltak s félretoltak.Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
Bazsee71
őstag
Én ezzel nagyon nem értek egyet....városon kívül menj inkább 140-nel, de faluban, városban amikor forgalom van, max 60! Bárki kiléphet eléd, és nem a saját életeddel játszol. Amúgy aki így vezet azt az átlag nagyon nem szereti, mert általában faluban teker, előz, utána meg előzhetik vissza...
-
_seth_
veterán
válasz deicide #1826 üzenetére
Nekem valahogy a fehér elemek lehetnek racing hatásúak mert mindenki úgy van vele, hogy versenyautó [link]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz deicide #2445 üzenetére
Ferrari... engem még egy ferrari sem előzött meg! Ennek csak az az oka, hogy nem volt alkalmuk rá
Autócsodákkal ritkán találkozom bár tegnap egy AMG merci majdnem elütött egy parkolóban... áruház alatti részen is úgy ment mintha rallizna én meg alig bírtam elugrani előle... 50-es férfi tulaj... szal még csak azt sem lehet mondani, hogy fiatal srác lenne...
911-es porschera már dudáltam Igaz csak azért mert zöldre váltott a lámpa és nem indult... meglepő módon nem padlózta le a vasat csak szép trabis tempóban haladt megfontoltan.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dragonfx
veterán
válasz deicide #2711 üzenetére
bocs, de ezt.....
biker>>de autó, az elöző felsorolásban is szerepel, szal pont rossz példát ragadtál ki azért is írtam bele nehogy valaki megit elfogultsággla vádoljon.....amugy ez volt itt téma,léci egy összeheggsztett autót ne viszonyítsunk már egy enzo ferrihoz, vagy lamborghini murciélagohoz...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz deicide #4364 üzenetére
aki 1 kocisnál kisebb követésit tart autóuton értsd 90+ba...anélkül hogy előzni szeretne az örült ...ennyi hely 100/99 megvan....
#4351>>de valószínűségszámítás után nagyobb az esélyem mintha frontba kapok mondjuk egy scaniát...
#4368>>brutality ...vazz párszor a vérmeghűlt bennem.....a sárga volt tán a leghumánusabban szabálytalan...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz deicide #4776 üzenetére
Én nap mint nap használom, vagyis melózok rajta, a megengedett 70 helyett 75-78-ra húzott tempomattal. Csak kicsit idegesít ahogy eltépnek mellettem, meg nem szeretek fél napokat szívni a beállt pályán, mert valami kamikaze meg akart halni. Meg az is élvezet amikor a másfél sávban előzni kezdenek a román kamionok és nem tudom hova húzódjak le jobban.
-
t1
addikt
válasz deicide #5379 üzenetére
hasonló velem és haverral is volt elöttünk lévő autó nagyott fékezett de nem tudom minek aztán nekünk is kellet de csak csúszott átkellet mennünk a másik sávba h megtudjunk állni szerencsére nem jött senki szemből ( belátható egyenes, veszprémben a pennynél) az se volt gyenge...
a másik meg hogy a lakótelepen az üresparkolóban próbálgatuk a "driftet" illetve a a kanyarba tükörjég volt és hogy ott hogy lehet megfogni az autót...3x sikerült simán 4x-re pedig majdnem fának csúztunk -
törölt tag
válasz deicide #5376 üzenetére
Rendőrők felkészülten és rutinosan mentek neki a lejtős jeges utszakasznak természetesen ők már tudták,hogy mire számíthatnak.
Még is megcsusztak.Khelben a te nézeted az 1 a tőbbi nézetével szemben de amit írtál korrántsem ugy van ahogy kigondoltad.
Lényeg mindenki a szaros portáját rendben kell tartani ez vonatkozik a baumaxra-tescora ill a auchanra is.EZT KÖLEKEDÉSI FELÜGYELET ILL AZ UTFENTARTÓ IS MEGERŐSITETTE.Ha ott megcsuszol akkor az őket terheli.Ezt már az ügyvéd körbenyálazta tegnap.
Azért amit te leírtál az korántsem ugy van mint ahogyan tőrtént.Te belecsuszol az árokba és perelsz valakit.Ki írt ilyent?
Valos tényeket nem kéne ennyire elgőrbiteni.Igen sajnos a jogszabály ill a kresz ezt írja elő de a lényeg keményen megkeresett fizetésemből levonnak 100.000-120.000ft adót és olyan emberek kezébe landol akik még a nyomorod ellenére meg is akarnak büntetni.Ez lenne az igazság???
Igaza volt pár forumtársnak nem ez itt a valoság MAGYARORSZÁG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest