- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacto
aktív tag
Sziasztok, a Boldog Karacsonyon tul ide is bebiggyesztem, hatha valaki celszemely:
Olympus E-PM1 fekete vaz, kevesebb mint 1000 expoval (gyari szerviz menu), tokeletes, uj allapotban elado egy Panasonic LUMIX G 20mm f/1.7 Aspherical objektivvel egyutt. Minden az osszes tartozekaval, dobozaiban. A vazon egy kulon vasarolt Flipbac grip markolat extrakent.
Kizarolag egyutt, Budapesten, 100ezer forintos fix aron. Koszonom. -
MrChris
nagyúr
válasz
HollyBoni #36797 üzenetére
úgy látszik az ár tükrözi a minőséget. Csak hát a speedbooster vagy 400$, annyiért szinte obit is kapni. Engem egyedül az MF fixeim látószög váltása miatt érdekelne. A nikon/canon bajonett hót nemérdekel, olyanom egy sincs, csak OM. Ha majd lesz, jobban elgondolkodom egy ilyenen. Bár úgy tűnik nagyjából néhány csavarral cserélhető a bajonett mint sok m4/3 adapternél...
-
neevous
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
-
n.andras74
aktív tag
válasz
n.andras74 #36794 üzenetére
Megoldódott...
-
n.andras74
aktív tag
Miért van az pen drive 8gbból csak 3gb szabad de nem lát semmit a mac mini...,hogy tudom leformázni?
-
jjeahh
nagyúr
-
arn
félisten
Ez mongy erdekes lehet a nikon 10-24el. Ekv 14mm f2.5. Az mas kerdes, hogy a speedboosterrel rohadt draga. [link]
-
arn
félisten
Nikon-mft speedbooster teszt [link]
Boldog karacsonyt :-)
-
|AP|
veterán
Boldog Karácsonyt!
-
Schanyee
senior tag
Boldog Karácsonyt!
-
eeXaa
addikt
...kellemes ünnepeket... [link]
-
Boldog, békés karácsonyt kívánok!
-
madgie
titán
válasz
rbalint88 #36773 üzenetére
Türelem, gyakorlás, tényleg kaptok tőlem egy fémhúros bolgár dobozgitárt
Tényleg ilyenen tanultam anno gitározni, pár hét alatt véresre dörzsölte az ujjaimat
-
rbalint88
addikt
Használ valaki Pentacon Six-es üvegeket m4/3-on? Van egy Biometar 80/2,8-am és kölcsönkérnék egy adaptert, próbálgatni az üveget, mielőtt kiadok 6+ ezer forintot egy adapterért, egy üveghez...
Ha valaki eladja az adapterét, az is érdekelhet, ha neki nem kell. -
orko
tag
A Panákhoz nem jár olyan softver csomag,mint a Canon Utility?Picture Style Editor,stb?!USB-n keresztül nem látja a számitógép a GH3-at...és mi van akkor ha nincs kártyaolvasóm?
-
Studi
veterán
Ha valaki szeretne EVF-es olcsó vázat manuálozni, az aprod.hu-n láttam egy G1-et 20e HUF áron.
-
arn
félisten
ez is erdekes - 45 ev a karacsony fal elott [link]
-
arn
félisten
tsillagok [link]
-
arn
félisten
Az a gond, hogy mashogy nem lenne alternativa
2.8al ott van rendes bokeh, jo kepminoseg, stab, es a zoom rugalmassaga. A fixszel oda a rugalmassag, es max mozgo temakkal lennek elobbre, statikus temakkal meg hatrebb.
Csaladot fotozni tobbnyire az 50es kellene, de mashoz tuti a zoomot vinnem. Lehet majd egyszer berlek vhol par napra. A suly eszembe jutatta, hogy miert indultam el en anno ezen a vonalon.
-
b.vr
őstag
Konkrétan FF 24-70/2.8 akkor kéne ha lenne egy munka mondjuk egy város alkonyati, esti, éjszakai arcát megmutatni. Egyébként totál overkill, nyaralni, kirándulni biztos nem vinném magammal.
Fényerős FF fixek viszont lehet találni teljesen oké méretben. Pl. az 50es. Amikor konkrétan azt hasonlította össze, az speciel egy rendben lévő összevetés is volt RabiMiki részéről. -
neevous
tag
-
-
arn
félisten
Ma volt a kezemben egy canon 6d 24-105 f4es obival. Hat ez elgondolkoztatott, hogy mennyire kell nekem egy ff vaz. Ahogy elneztem, ez meg majd 200gal konnyebb, mint a d610+24-70 2.8. A merete meg annyira nem is aggaszto, viszont a csuklom majd leszakadt - nagyon elszoktam en ezektol a nagy vasaktol. Egy csukloheveder lenne az elso, amit vennek ra.
-
HollyBoni
veterán
Továbbra is érdekel, ha a zár elromlik az pontosan mit jelent? Lent marad és nem is jön fel, vagy csak exponáláskor nem megy le, vagy rosszul működik? Szóval ha rossz a zár, attól még lehet utána videóra használni a gépet?
Amúgy a GH1-ben 16-17k van nálam.
-
arn
félisten
szvsz ennel tobb van az a70es 10 eves canon masinamban is
de az em5ben sem lehet keves, hogy folyamatosan a kepekkel kiserletezek. igaz itt a zarra 100 ezret irtak elvileg.
-
neevous
tag
Ez alapvetően nem indokolná a dolgot...
https://skydrive.live.com/redir?resid=2C7DD2CFDBCC077D!273&authkey=!AIGfEnXNd-vf6fk&v=3&ithint=photo%2c.jpg
(Bocsi a linkért, mobilról vagyok)
-
FEDman
addikt
válasz
Mercutio_ #36740 üzenetére
Kövesd a linken leírtakat.
Nyomd le az Fn2, az Fn1 és jobbra nyíl gombokat és ezeket tartsd is egyszerre lenyomva és így kapcsold be a gépet. Ha ez megvan engedd el és már bekapcsolva kezdheted az újabb kombinációt, nyomd le az Fn2 és a Menu gombokat, ezeket tartsd lenyomva és közben 2x nyomd meg a balra nyilat is. Ekkor beugrik a szerviz menü.Nem egyszerű, nekem sikerült elsőre.
-
neevous
tag
Még szerencse, hogy vettem egy E-P1-et. A G3-as zára eddig bírta. Bedobom Karácsony után a Video-Partba, hogy ránézzenek, de valszeg nem lesz olcsó mulatság a történet.
-
MrChris
nagyúr
válasz
szőröscica #36729 üzenetére
igen, ezé 50ér átveszem hogy segítsek azon aki ezzel kínlódik
-
FEDman
addikt
válasz
szőröscica #36729 üzenetére
Igen, mindenes fix obinal a látószöge miatt sokkal jobb a 20-as.
-
-
need
addikt
válasz
FEDman #36715 üzenetére
szép...szép..a szomszédomnak van ilyen...ha úgy érkezek..vagy megyek..reggel rituálisan hozza az alvó szőnyeget..megmutatja.. majd vissza viszi..
a te kutyád..szépen ül..ez csalás..
amit + én lőttem az nem volt 2 pillanatig sem nyugton.. sokadik neki futása jött össze..
látszik is hogy feszül a póráz rajta..de le se xarta..! -
hegyimorc
senior tag
válasz
FEDman #36715 üzenetére
1.4, de vagy szemből vagy oldalról és viszonylag távolról.
Én is gyakran tekerem 2.8-ra ha mondjuk nem pont szemből készül kép egy arcról, de az olyan képek is zavarnak, ahol éles a szempilla, de az orr már csak egy homályos folt. (cél-eszköz keveredést látok az ilyen képekben)
Szóval "buksit" én sem 1.4-en fotóztam volna, vagy ha igen nem ilyen szögből.
-
persze, olyan is van, aki félmilliós tápkábel alá nem adja, mert ott olyan a színpadképe a hifijének. azért védem csak az e-m5-öt, mert sokan olvassák a topikot. én iso 6400-ig gondolkodás nélkül használnám. és mert pár nagyon speciális fotót leszámítva alig tudok olyat elképzelni, ami esztétikailag értékes kép, de a zaj hazavágta.
-
Studi
veterán
válasz
szaby_gyerek #36698 üzenetére
Kompromisszum mentes rendszer márpedig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest