Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
Hmm.. ez a pana leica 9mm 1.7 elég babának tünik... van valakinek?
-
eeXaa
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
No jitter
....amúgy szinte új állapotú, made in japan.
a 14-140 el megszoktam a 14 et szal wide-nak szinte mindenre elég, telének meg ott az ex. tele converter ami videóra tökéletes tele range.
...amúgy ha jól sejtem az ex tele conv. nak az az előnye is megvan az utólagos cropolással szemben, hogy a tele crop is FHD.?
lehet a végén felbuzdulok és eladom mindenem, csak a 14-45 marad, meg beszerzek hozzá egy G80 at vagy egy GH4 et.
-
eeXaa
addikt
Nahh.. lecsaptam egy régi 14-45 re... remélem mem lesz video jittering

-
eeXaa
addikt
a 12-32 pancakeje van valakinek? az milyen lenne videóra?
-
eeXaa
addikt
válasz
Studi
üzenetére
Videonál, leginkább a hosszú tele állásokban...eléggé közismert probléma.... nem vészes, de pont anyira zavaró csak hogy ne lehessen komolyabb dolgokat csinálni vele...
jittering- nek hívják...
Sajnos firmware sincs rá....
Ezért gondolkodom az eladásán, ill a G80 12-60 kombón a G6 mellé.... -
eeXaa
addikt
Halihoo..
Tud valaki biztosat a G80+12-60 kombóról?
Videóra használnám leginkább és a stabi remegése érdekelne, ha van..... Sajnos a 14-140 mk2 mel ez a legnagyobb problémám.... szal, akkor vennék új szettet ha ez nem probléma. -
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
válasz
pilóta
üzenetére
sztem viszont jó ötlet lehetne így multi aspectozni... az mft igen távol áll a full frémtől... viszont az apsc elég közel... szerintem egy ilyen lépéssel eléggé bebiztosítanák a jelenlegi tábort...
Lassú Víz: de ennek gondolom nem a mount átmérő az akadálya....? a jelenlegi mount-al simán csinálhatnának egy új szériás obi sorozatot ami hasznot húzhatna ebből...
-
eeXaa
addikt
..nemtom vótmàe téma, de elképzelhető hogy mft-n növelik majd a szenzorméretet? ...elférne egy apsc méret a mount alatt, meg az obik egy része is megfelelne erre.. egy ilyen lépéssel jobban felvehetné a versenyt az mft a fullfrém dömpingben...
-
eeXaa
addikt
...kiváncsi vagyok hányan váltanak egy új pana rendszerre... szerintem tök értelmetlen, de a gyártót is megértem....
-
eeXaa
addikt
...lehetséges pana vázakon videónál az fps alá állítani a frame rate-t? úgy tudom a gh4 nél ez lehetséges... vajon a többinél is?
-
eeXaa
addikt
...találós kérdés: mi a jobb egy G6 nál?
-
eeXaa
addikt
válasz
andersen10
üzenetére
...nem erre gondoltam, de ez is érdekes, köszi...
-
eeXaa
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
...hmm.. teljesen jogos... megpróbálok a végére járni mi a helyzet...
1.0 a firmware... lehet nem ez a legutóbbi... -
eeXaa
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
...hmmm... valóban csinálja az enyém is, de nagyon figyelni kell... nekem eddig nem szúrt szemet, de nem is támasztottam igazán professzionális igényeket.... tényleg ráférne egy új firmware... addig meg tudom stabi nélkül is használni videóra...
-
eeXaa
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
...jahh... a panning-ot nem bírja... amúgy sztem jó...
-
eeXaa
addikt
..próbálta már vki a darktable-t, vélemények? menyire versenyképes a Lr6 al?
-
eeXaa
addikt
...úgy emlékszem vki felvetette már, GH2 esetén ki lehet küszöbölni hogy a live view ugyanolyan fényerős legyen mint a felvett fényképezett anyag?
...van erre vmi megoldás? -
eeXaa
addikt
...mikor lesznek az új pana vázak bejelentve?
-
eeXaa
addikt
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Raksz rá expokompenzációt ha alexpósnak tűnik.... problem solved

-
eeXaa
addikt
...hali.. a gx80 nak tölthető az akkuja a vázban usb-n keresztül?
-
eeXaa
addikt
válasz
bendefeco
üzenetére
"A vágásokat próbáltam a hanganyaggal szinkronban összehozni," ...gondoltam erre is, de sztem csak kis részben sikerült.. jja.. rövidek a snittek, és ráadásul a legtöbb egyforma hoszuságú... a vágások meg fejbevágóan gyorsak...
...a linked rakd be a link szekcióba amikor szerkeszted a szöveget. -
eeXaa
addikt
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Ok. Köszi.. az nem probléma..
...neked van gm1 ed? -
eeXaa
addikt
Haliho. Van a GM1 ben manuál videó mód?
-
eeXaa
addikt
..jolvan, csak annó amikor én jöttem azzal hogy a gx7 szenzora nem marad el az em5 től, nagyon vehemensen ment a linkelgetés meg okolás hogy azért na....
Végülis mindegy... én személyszerint biztos nem cserélném az em5-t em1 re de ez csak én vagyok... gondolom..
-
eeXaa
addikt
Az biztos hogy komolyabb váz, csak éppen szenzorban vérzik el...
-
eeXaa
addikt
pl hosszu záridőben... az em1 mk1 ben pana szenzor van...
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
...nemtudom vótemár de igen érdekesnek találtam a végeredményt.... főleg azért, mert a pana jpeg-ek itt mindig savazva voltak, míg a fuji-é istenítve... olyannyira hogy sokaknál ez volt az egyik legfőbb indok a váltásra.. kérdem a sok fuji doktort mit gondolnak erről a végeredményről?
-
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
..jahh .. ne is mond.. itt álltak kerek egy évig az obik, és nem tudtam semmire sem felcsavarni őket... mindig szerettem volna egyet de mire elérhetőbbé vált, újabb gépek jöttek a képbe... viszont enyiért (200£) 4 aksival/2eredeti, 2 töltővel nekem nagyon megérte... GH3 at akartam előszőr de amenyiért még mennek használtan, még nem tudtam bemagyarázni magamnak idén....
-
eeXaa
addikt
...tudna vki segíteni hogy kell megállapítani a shutter count-ot GH2 esetén?
-
eeXaa
addikt
..nos urak. ..elérkezett a várvavárt pillanat. Visszaléptem a klubba egy kivénhedt GH2 társaságában.
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
Kizárólag ezt a rendszert vsznű nem sok...
Viszont akinek van pénze, és szüksége egy kissebb könnyebb cuccra brilliáns obikkal, sztem símán beválallja... tuti lesz van vhol akcijó ahol kb 3500 euróért meg lehet majd kapni ezt a vázat két három pro obival.. ami viszont nem lessz rosz biznisz.. -
eeXaa
addikt
Arra azért kiváncsi lennék mennyivel dobná meg egy váz árát mondjuk 500 euro esetén ez az adó..
-
eeXaa
addikt
Írni kell egy online petíciót és küldeni brüsszelbe, hogy szépen térjenek észhez végre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest