Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nokiaguru16

csendes tag

Sziasztok

Alcatel 995 tulaj vagyok ám telefon cserére szántam el magam.Nem mintha baj lenne ezzel a telefonnal..csak túl nagy ahhoz amire használom.Mivel ez az első droidos telóm így most tapasztaltam meg azt is hogy nincs szükségem ekkora tudásra,mivel nem használom ki még csak kicsit se az androidot.A következő telefonra csak 20 000 forintot szeretnék kőlteni akár használtan akár újonnan.Fontos lenne a jó üzemidő, 3,5 mm jack,nem túl nagy készülék stb

Néztem régi fajta telefonokat és amik elgondolkoztattak
    - Samsung s5610 Primo ( Állítólag nagyon jó üzemidő, jó kamera de tudtommal nem lehet rajta xls,doc,txt,pdf fájloat olvasni amiket nagyon hiányolnék )
    -Samsung c3322 ( Ez egy elég buta de mikor a kezemben tartottam akkor nem keltett rossz hatást)
    -Nokia asha 302( ennek nem néztem nagyon utánna de van wifi meg nem lehet rossz teló,ezzel lehet xls,txt,pdf-et olvasni?)

Androidosok közül is nézegettem és van 1-2 ami tetszik és ez jobb is lenne a programok bőséges választéka miatt :))

-Alcatel 918( eddig úgy voltam vele hogy ez lessz mert a kamera nem a legjobb de ha az aksija jó akkor nekem elég lenne)
    -Zte Arizona

Vagy esetleg tudtok valamit ajánlani ami nem túl nagy de nem is apró,jól bírja szuflával és a megadott ár alatt van ?

A régi típusúak szerintem jól össze vannak rakva de az az 1-2 plussz dolog visszatart ... az andridosok meg ebben az árban elég rosszak persze..

Szerintetek? :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés