Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
- Árkategória. Max. 300 ezer Ft.
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Szolgáltatónál. Telekom.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra tervezek, 2-3 évig szeretném majd használni.
- Mire használnád? Általános felhasználás plusz fontosak a multimédiás képességek. Sokszor telefonról hallgatom a zenét, nézek filmet rajta és fotózás és gyakori tevékenység.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vagy IOS, ez az amit nem tudok eldonteni...
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Kompakt méretet nem szeretem, 6' körüli, feletti lenne a nyerő.P30 Pro-m volt egy ideig, szerettem nagyon, de búcsúztam tőle. Nagyon nagy dilemmában vagyok, mert anno volt iPhon-om, szerettem is, csak ár érték arányban nem annyira jött be, főleg az árazása. A sima 11 tesztek alapján bejövős... Ott a Oneplus, ami Voda, Telenor parosnal van, Telekomnal viszont nincs. Lejárt a husegem, nem tudom mire vállaljak két évet. Az IOS újdonság lenne, legutóbb három éve volt a kezemben.... Várjak az új Samsungra esetleg? Telekomnal van a cyber november, de amennyit csökkent már az iPhone 11 ára megjelenés óta, lehet jobb lenne várni, karácsony előtt szoktak lenni jó akciók...
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest