- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #3094 üzenetére
Jó kérdés, de a Mint unalmas és abszolút kezdőknek ideális. A Debian a Jessie óta kezdőknek ideális, rugalmas, gyors és meg lehet ismerni a Linux alapokat működés közben.
Első tapasztalatok a Jessie- vel.
Cinnamon upgrade LMDE2 repoból. Gondok a hanggal, ilyen apróságok, nem ment zökkenőmentesen, de már jó ideje változatlan és stabil az állapota, pedig igazi koktél lett belőle a sid/strech/betsy hármasnak köszönhetően.
Ennyi így hirtelen. Kedvcsinálónak!(#3093) tolvaj! Sok terminal parancsot ismer a macska amúgy?
-
tolvaj!
őstag
válasz
spammer #3092 üzenetére
Bocsi, ha félreérthető voltam, igen, nekem csak annyi kellett, meg egy szemüveg
- mert ott van a környezeti menüben...Tudom, hogy nem kell babrálni a többi fájlt, de van egy macskám.... szerintem tovább nem is kell mondanom
Az asztalra nem mer felmászni ,de ha az ölemben van a gép akkor szó nélkül randalírozik a klaviatúrán és a touch panelen....
-
spammer
veterán
válasz
tolvaj! #3091 üzenetére
"Egyszerűen nem tudom rendszergazdaként indítani."
"Én csak a fájlkezelőben akartam root jogot"Félreérthetően fogalmaztál, hiszen az pont a gksu <fájlkezelő> lenne.
Szóval neked lényegében egy "sudo editor fájlnév"-re volt szükséged egy menü opcióként, ami csak az adott fájlt nyitja meg emelt jogosultságokkal.
Egyébként meg mindegy szerintem, hiszen ha gksu-val indítod a fájlkezelőt, pont ugyanúgy tudod szerkeszteni, amit akarsz, a többi fájlt attól még nem kötelező bántani.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
Clean installal fent van a MATE, de a fájlkezelővel vannak gondjaim. Egyszerűen nem tudom rendszergazdaként indítani. Valami tanács?
-
-
tolvaj!
őstag
XFCE verzióból mikor várható a 17.2-es? Vagy inkább tegyem fel a MATE-et?
-
-
válasz
lolka1980 #3080 üzenetére
Ismét nincs mit! Végül is Te csináltad.
Kicsit irigyellek benneteket, hogy ki bírtátok várni a frissítést, én már elkezdtem jó rég a cinmanó 2.6-tal, azóta folyamatos a dolog, de így sose tudom meg, milyen a normál verziófrissítés.
Könnyen ugráltam persze, mivel Debian 8 a másik fő rendszer, bár ott se volt egyszerű a cinmanó frissítése.Vannak tapasztalataitok a Rendszerbeállításokkal? Nekem a kisalkalmazások, asztalalkalmazások frissítése nem nagyon megy gördülékenyen, bár ez lehet a szerverek miatt is, mert a Jessie 2.4 cinmanó és a Mint 2.6 is ugyanúgy akadozik ebben.
-
-
válasz
lolka1980 #3073 üzenetére
Szia! Ezt nézd meg: How to upgrade to Linux Mint 17.2
fradi81 gyorsabb volt!
(#3072) Honkydoo A linuxmint.hu-n nem írnak a steam-ről, ez az alapja az összefoglalónak, de a végén ajánlott linkeknél az abszolút kezdő topikban írt Kapitány a Game/Steam részt is. Sok disztróra fel lehet tenni a steam klienst és van SteamOs disztró is.
Egyébként az összefoglaló az ismertetésre/telepítésre helyezi a hangsúlyt, ha már működik a rendszer, akkor már úgyis mindenki szabadon garázdálkodik a Linuxával!
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Lesz majd olyan hogy feldobja frissítésre a 17.2-őt?
Vagy csak külön "lemezről,usb" lehet ezt.
jelenleg 17.1 cinnamon fut. -
Honkydoo
őstag
válasz
Honkydoo #3071 üzenetére
A téma összefoglalóra reagálva:
- A játékokhoz a Steam direkt nem került bele? Mert simán megy mint alatt. Én a FEZ nevű játékot toltam egy darabig, nevetségesen olcsó volt. (70%-os kedvezmény), Igaz, hogy nem vittem végig mert meguntam, de a tény attól még tény hogy lehet korhű játékokkal játszani mint alatt legálisan.- Van fizetős sequencer is linux alá. Bitwig a neve, olyan mint az Ableton. A demó módot bárki kipróbálhatja ingyen. Én demó móddal próbálgattam, nem tossz.
-
Honkydoo
őstag
Jelentem én is migráltam 17.2-re.
Pro:
- A rendszer érzésre gyorsabb
- A stabilitás a jól megszokott(bár ezt kb 5 perc használat alatt nem lehet eldönteni)
- Minden lezajlott szépen rendbenkon:
- 2 órás volt mindennel együtt, lehetett volna kevesebb is
- Első ránézésre minden maradt ugyanolyan (bár ez nem feltétlen baj)
- Blueman-t használok, és még mindíg trükközni kell a BT hedset csatlakoztatásánál...Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy nagyon jó rendszer a mint, remélem így is mard!
-
spammer
veterán
"Nem akartam egyik mellé sem telepíteni, szóval kapott külön partíciót, ext3 fájlrendszerrel."
Ha nem gyalultad le a Windowsokat, akkor mellé telepítetted, mivel külön partíciót csináltál neki (ami lehetett volna ext4 inkább). A GRUB (rendszerbetöltő) nem megfelelően települt. Javítani/telepíteni kell:
Elindítod a Linux Mint-et live módban és:
1. lehetőség: terminálból belövöd a GRUB-ot:
sudo grub-install /dev/sda
aztán:
sudo update-grub
A /dev/sda az első HDD.
De ha esetleg több hdd van, akkor az lsblk paranccsal tudod listázni őket. Vagy sudo fdisk -l (kis "L" betű, nem "i" betű) paranccsal is tudod. Mindenképpen azt a HDD-t add meg, amire telepítetted.
2. lehetőség:
Letöltöd rá ezt: Boot-Repair és azzal rakod helyre. De ez lényegében ugyanazt csinálja, mint a fenti parancs.
-
Shiku
aktív tag
Szép napot!
Extrém kezdő vagyok Linux téren, és attól tarok, hogy már a telepítésbe beletört a bicskám.
XP van a gépen, meg egy félholt windows7. Nem akartam egyik mellé sem telepíteni, szóval kapott külön partíciót, ext3 fájlrendszerrel. A telepítés szépen végig is ment, viszont újraindítás után csak a két windows közt ajánl fel választási lehetőséget, a mintet (13 mate 64bit) nem látom. -
SATA_boy
csendes tag
Lev258 írta:
Hivatalos Linux Mint 17.1 Cinnamon frissítése 17.2-re megtörtént. Jelentem, még élek. Viszont tévedtem. Nem jött vele automatikusan új kernel...A blogon írta Clem:
Although Linux Mint 17.2 features a newer kernel, this upgrade does not change the kernel on your behalf. This is a decision only you should take. Should you decide to upgrade to 17.2’s recommended kernel you can do so by applying the “linux-kernel-generic” update, post-upgrade.A 17.2-es Mint Cinnamon nálam ezzel a kernel verzióval települt:
3.16.0-38-generic -
SATA_boy
csendes tag
Szomorú, hogy a Banshee zenelejátszó egy zeneszám lejátszása utáni összeomlását még mindig nem javították. A probléma nem újkeletű, már régóta létezik. Egész egyszerűen ha betöltesz egy mappányi zeneszámot a Banshee-ba, azonnal összeomlik, miután lejátszott egy számot és lépne a következőre.
Gondolom nem a Mint hibája, de bosszantó, hogy egyáltalán még mindig ezt a (nem működő) programot preferálják a Mintnél, ahelyett hogy pl. egy Clementine-t csomagolnának az alap telepítőhöz. Tudom-tudom, olyan programot telepítek a tárolóból amilyet akarok, de mégis átgondolatlan lépésnek tartom, hogy olyan szoftverrel érkezik a Mint, ami nem működik az elvárásoknak megfelelően. Kezdő, a rendszerrel ismerkedő felhasználókat egy ilyen hiba könnyen elháríthat a linux világának komolyabb megismerésétől.
Ti használjátok a Banshee-t? Nálatok működik? Tudtok egy biztosan működő hibajavítást erre a problémára?
-
Pedig nekem is úgy rémlett, hogy át fognak állni az Utopicban (14.10/14.04.2) használt kernelre/X-re/Mesa-ra, mondjuk anélkül is át lehet rá állni, legalábbis öcsém kolis gépét most átlőttem rá;
Mondjuk nem volt elég a sudo apt-get install --install-recommends linux-generic-lts-utopic xserver-xorg-lts-utopic libgl1-mesa-glx-lts-utopic sor, mert lekapott volna néhány csomagot a hiányzó függőségek okán, így a az utopic dev csomagokra is szükség volt (xserver-xorg-dev-lts-utopic mesa-common-dev-lts-utopic libgles2-mesa-dev-lts-utopic libgles1-mesa-dev-lts-utopic libgl1-mesa-dev-lts-utopic libegl1-mesa-dev-lts-utopic libglew-dev), de ezekkel telepítve rendben feltelepült és hibátlanul működik is, leginkább az újabb vdpau csomag okán volt szükséges átállítani a rendszert, de ppa-t nem szerettem volna használni mert arról egyrészt nehezebb visszaállni az alap X/Mesa csomagokra ha vmi mégis rosszul sülne el, másrészt a 17.2-re való upgrade-nél is gondot okozhat.
-
lev258
veterán
Hivatalos Linux Mint 17.1 Cinnamon frissítése 17.2-re megtörtént. Jelentem, még élek. Viszont tévedtem. Nem jött vele automatikusan új kernel és Mesa, kíváncsi vagyok, az új telepítőben ezek benne vannak-e.
-
SATA_boy
csendes tag
Hűha! Még csak most jelent meg a 17.2-es Linux Mint Cinnamon kiadás (64 bites verzió), de friss telepítés után máris 27 ajánlott frissítéssel fogadott.
Úgy látszik hogy a fejlesztés nem áll meg soha.
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy beragadt a frissítő alkalmazás mint alatt?
Konkrétan, ott van a pajzs de üres és fehér..
Az apt-get update is elakad ott, hogy frissíti az adatbázist..Szerk.: 17.1-es mintet használok.
-
nemurea
aktív tag
Köszönöm, tényleg hasznos volt! Háthogyismondjam, pont a héten, pont a Win8.1 próbatelepítése miatt kellett kipróbálnom pont a testdisk-et: a HTPC-NAS-ba tettem plusz egy HDD-t, hogy arra telepítem próbaképp a Win8.1-et, és a CRT tévén, amire ez a gép van kötve, nem láttam jól a partíciók nevét és számát... két klikkel le is daráltam az XPEnology rendszerpartícióját, szerencsére a DATA-nál gyanút fogtam és nem törölgettem tovább, így megmaradtak az adataim. Próbáltam visszaállítani testdisk-kel a rendszerpartíciókat, hogy a NAS újra működjön, de ahogy Te is mondtad, mintha a Win a "saját képére formázná" üresítéskor a partíciókat, így nem találta meg a program a két ext4-es rendszerpartíció elejét és végét.
Btw, csak hogy ne nézzetek ennyire amatőrnek (csak egy kicsit
): az egész onnan indult, hogy a telepítés előtt a BIOS-ban letiltottam a NAS HDD-jét, hogy még véletlenül se lássa a Win a telepítés során. Osztán mégis látta.
-
camillus
tag
3.16-os kernellel jön.
-
Bohus
aktív tag
válasz
nemurea #3034 üzenetére
Megoldódott, vissza tudtam állítani a Mint-et, bár volt olyan pillanat amikor azt hittem, hogy mindkét telepített rendszernek búcsút inthetek.
Nem én voltam az egyetlen akinek a windows installer elnyalta az ext4 partícióját, de szerencsére a testdisk program segítségével vissza tudtam állítani a partíciót.
Megelőzésképp annyit tudok javasolni, hogy a régi win partíciót törlését és az új winnek szánt NTFS-t létrehozását is linux alól érdemes elvégezni. Így minimalizálható a veszély, valamint nem fog a win rendszerindító partíciót készíteni magának (üres terület felajánlása esetén két partíciót készít magának).
Másrészt az eredeti mbr-ről a telepítés előtt javasolt másolatot készíteni, hogy a win mbr söprését vissza lehessen állítani. Ennek elmulasztása esetén sincs nagy baj, mert a grub live DVD-ről is visszaállítható. -
Sonja
nagyúr
Kijött a 17.2 MATE és Cinnamon!
-
Dhampir
félisten
válasz
camillus #3041 üzenetére
Amúgy az igazi férfi mutt-ot használ, mivel az összes kliens sz?r.
Eszerint az "igazi férfi" használjon Debiant vagy valamilyen UNIX-rendszert és kizárólag "DOS"-os alapokon, jótékony sötétségbe burkolózva élje az életét. Háááát... ez is lehet egy megoldás, ha manapság ki szeretnénk tűnni a tömegből.
-
camillus
tag
válasz
Dhampir #3038 üzenetére
Windows Live Mail
Szemre tök ugyanaz, mint a TB+Lighning. Amúgy az igazi férfi mutt-ot használ, mivel az összes kliens sz?r.
@lev258
Tekintve, hogy az upstream xfce és KDE configolását csak elrontani tudják, így jobb most matésra rádobni egy Xfce-t oszt cső. Aki KDE-t akar az persze egy kicsit szív, feltételezve, hogy ott kdm-et használnak, plusz takarítani is kell a gkt appok után. -
lev258
veterán
válasz
King Unique #3039 üzenetére
Még június vége van.
De amúgy valószínűleg hamarosan jön, szerintem maximum 1 hét. A többi változat mindig is később jött a Mint-nél, a MATE, Cinnamon élvez prioritást. -
King Unique
titán
Üdv!
Mikor lesz 17.2 Rafaela, arról volt szó, hogy június végén jön, de sehol semmi
Eddig csak az RC-k vannak kint, abból is csak Mate és Cinnamon.
-
Dhampir
félisten
válasz
nemurea #3037 üzenetére
Szerintem ez is egyéni, hogy kinek mi jön be a választékból.
A Gearyt is szerettem, de bugos volt. Az Evolution nekem bevált egyszerű használatra. Sokan a Thunderbirdet használják, régen kipróbáltam, akkor valahogy nem jött be. Szerintem a Windows Live Mail az összes felsoroltnál jobb, de az egy másik "dimenzióban" használható.
A KMailről nem tudok véleményt mondani, azt egyáltalán nem ismerem.
-
Bohus
aktív tag
válasz
nemurea #3034 üzenetére
Hétfőn lesz fejlemény, nem hoztam haza a munkahelyi gépet.
Nem írtam, de előzetesen volt némi szokatlan a partíciók sorszámozásában (amiatt, hogy a Mint előtt jó pár disztrót kipróbáltam). A kiterjesztett partíción fizikailag első volt a linux ext4 partíciója (sda7), a második - és egyben utolsó - egy NTFS partíció (sda5). Úgy lett volna elegáns, hogy az ext4 az sda5, majd az azt követő NTFS az sda6, azaz a fizikai sorrendet növekvő számozás követi. Nem így volt, de ez egyébként nem okozott problémát. Talán ez a malőr is független ettől, de az is lehet, hogy emiatt értelmezett félre valamit a windos installer partíciómanipulátora. -
Bohus
aktív tag
Kicsit off lesz amit írok, a MInt mindössze áldozata lesz a sztorinak.
Munkahelyi notin win és linux boldogan él egymás mellett, általában a Mint alatt dolgozom, de néha megkerülhetetlen a másik használata. A Win7 szép lassan kinőtte a rendelkezésre álló helyet - a 120GB-os SSD-nek a felét kapta meg - és nem a sok telepített program miatt, hanem mert a Windows könyvtár kevesebb mint három év alatt felhízott 40GB-ra. Mellette már szűk volt a hely, ezért úgy döntöttem, hogy kap a gép egy friss Win 8.1-et.
Rászántam magam a nagy műtétre, lementettem pár C meghajtóhoz kötödő beállítást (adatokat nem kellett, azok külön NTFS partíción voltak) és résen voltam: készítettem az mbr-ről egy mentést, mert azt a Win köztudottan legyalulja. A telepítésnél töröltem az előző hetes boot és rendszer partícióját, a felszabadult helyet jelöltem ki a 8-as telepítésére. Telepítés után szépen belaktam a rendszert (driverek, programok, beállítások, stb...), majd nekiláttam az mbr visszaállításának, mert már nagyon hiányzott a Mint. Ehhez egy Gparted-del felvértezett régi pendrive-ról bootoltam, onnan elérhető a parancssor a dd futtatásához. A grafikus boot után egyből maga a Gparted fogadja az embert, és akkor már láttam, hogy baj van. A kiterjesztett partíció első logikai partíciója volt a Minté, majd azt követte a "lemez" végén egy közös használatú NTFS partíció. A telepítésnek köszönhetően a Mint partíciója helyén csak unallocated space maradt. Tutira nem töröltem le, csak a két primary-t gyalultam le a Win8-nak, a kiterjesztetten az NTFS megmaradt, az ext4 eltűnt.
A Mint pöpecre be volt lakva, rengeteg munka lenne újra behangolni. Backup persze csak régi van. Nem ez volt az első alkalom, hogy linuxot követően telepítettem a Windows, van pár trükk de álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyen is előfordulhat.
Megyek megpróbálkozom partíció recoveryvel, remélem a Win csak az mbr-t nyalta el és ténylegesen nem változott az a partícióterület. -
King Unique
titán
Értem és köszönöm a válaszokat!
Sejtettem, hogy vmi ilyesmiről van szó, de most már tisztább a dolog. Majd meglátom miként járok el. Vacillálok Cinnamon és KDE között, utóbbi RC változata még nem jött ki, de abból lehet megvárom a véglegeset.
Eddig csak a billentyűzetre, folyton elugráló curzor problémára nem sikerült megoldást találnom, de talán majd helyrejön az is magától, vagy nem. -
válasz
King Unique #3027 üzenetére
Én a 17 RC- t tettem fel bő egy éve, azt frissítette a rendszer eddig, most már lehet, hogy 17.2 állapotra frissülte magát. Semmit nem kell tenned az RC- vel lényegében, frissül és ugyanoda jut, mint a stabil változat.
Olyan sokáig írtam volna, hogy közben lev258 ft megelőzött?
-
lev258
veterán
válasz
A frissítésekkel idővel véglegessé válik; a 17-et vagy 17.1-et is fel lehet frissíteni 17.2-re, ha már késznek nyilvánítják.
-
spammer
veterán
válasz
-
King Unique
titán
Felraktam a 17.2 RC Cinnamont.
Ennél már ok az Fn billentyűs fényerőállítás, de nem jegyzi meg, így a másik topikban felhozott 2 módszert itt is meg kell csinálni.
Amúgy az RC az pontosan mit jelent, béta verzió, nem =pl. RTM? Tehát ez maradhat fent, lehet róla véglegesre frissíteni, vagy azt célszerűbb újra feltenni? -
lev258
veterán
Csak jelzem, úton a Mint 17.2, az újítások között a Cinnamon 2.6, valamint frissebb kernel (és valószínűleg Mesa) is szerepel. Az RC jelent meg ma, így 1-2 héten belül érkezhet.
-
lev258
veterán
-
lev258
veterán
válasz
Tommy1982 #3017 üzenetére
Nekem valami most összekeveredett. A Legacy és az UEFI két nem összeegyeztethető dolog.
A leírás látszólag jó, de azt a BIOS Grub partíciót nem értem benne, még nem láttam ilyet és fogalmam sincs, mire jó. Amikor a telepítőről boot-olsz, fontos, hogy EFI módban bootolj róla, ez külön meg szokott jelenni a listában.
Most, hogy tovább nézegettem azt a leírást, elég nagy hülyeségnek tűnik. Olyan dolgokkal operál, aminek nem látom értelmét és még bonyolult is. -
Tommy1982
tag
Elsőnek ez alapján csináltam meg a telepítést, de nem volt jó, az alaplap Legacy-ban látta, ezért kicsit módosítottam rajta, az UEFI partíciót fat32-re formáztam (bár ez inkább csak Win dual bootnál lényeges) és legacy boot helyett sima boot flag kell.
A hibákat már HDD-n is dobálta bootoláskor, de mivel egy öreg Toshiba bad sectoros laptop HDD volt, ezért inkább csinátam egy új telepítést SSD-re. Közben a vinyót megnéztem Hdat-al, de semmi hiba
Alaplapom ASUS J1800I-C 4 giga RAM-al. -
APONE
tag
ÜDV!! Milyen 64bites linuxot rakjak erre a gépre a mi jó megy rajta:
Intel® Core™ i3-2330M 2,2GHz
4GB DDR3, 750GB SATA HDD
GeForce® GT 520M 1GB VGA -
Tommy1982
tag
Sziasztok,
mitől lehet az, hogy az UEFI módban feltett Linux Mint minden egyes bootolásnál fájlrendszer hibát ír ki, és megáll a boot, addig amíg nem nyomom rá manuálisan a javítást? Kingston 64 gigás SSD-re van felrakva, Win nincs mellette telepítve, partíciók így vannak megcsinálva, mit rontottam el
?
Köszi
-
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Linux Mint 17.1 xfceOtt hagyom több percre a pc-t kikapcsol a képernyő,majd mikor visszatérek mondjuk mozdítok egeret akkor csak az egér nyíl jön be,de a képernyő fekete marad.
Hiába lökdösőm az egeret hiába nyomkodom a billt nem történik semmi.
Esetleg ötlet? -
SATA_boy
csendes tag
Bennem is voltak félelmek, amikor anyósnál XP-ről váltottam Linux Mint MATE-re (az új laptop simán bírna erőforrás igényesebb disztrót is, de a MATE stabilitásában eddig még nem csalódtam; ugyanez nem mondható el pl. a Cinnamon-ról).
Rááldoztam fél órát a rendszer bemutatására, a böngésző ikonja a gyorsindítóban és az asztalon is megtalálható, felvettük a könyvjelzők közé a kedvenc oldalakat, beállítottuk a kezdőoldalt, gyakoroltuk a szabályos ki- és bekapcsolást, zenehallgatást, videózást, és belőttem egy szép háttérképet. A frissítéskezelőben kikapcsoltam a hármas szintű frissítések telepítését (bár nem jellemző hogy anyós frissítéseket telepítene, de jobb biztosra menni).
Ha valami gubanc támad (jellemzően a nyomi flash lejátszás miatt), akkor átszaladok és frissítem a rendszert (a hármas szintű frissítésekkel egyetemben).Minden frankón működik XP-s kinézet nélkül is, tehát idősebb ember számára is megszokható (főleg ha tényleg csak netezésre van használva a gép), de remek dolognak tartom, hogy a linux erre is képes, ezáltal még barátságosabb és kellemesebb lehet az áttérés XP-ről.
-
Tonyk
veterán
Köszi! Igazából önvédelem miatt kéne, mert én csak simán lecserélném, mert hogy a "rókát" vagy "góglét" mi alatt indítja el számomra huszadrangú, csak nem akarok naponta rohangálni, a miatt, hogy "Jájj, ez eddig kék vót' ..." másra meg úgysem használják a gépet, csak netezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest