Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

Cinnamon 2.2.x verziónál ha a témát cserélgetjük, előfordulhat, hogy lefagy a DE, ha valaki ezt tapasztalja, ez normális, Mint- nél is ugyanez volt, a 2.4- nél már nincs így, jó, hogy Jessie a bugosat használja! :U

ATI- kat továbbra sem szereti Jessie, pár órát kinlódtam az fglrx felrakásával minap, de nem sikerült, másnap leszedtem minden fglrx*- et, a nyílt felrakása után szépen megy az AMD A10 5800k- n. Külön öröm, hogy ekkorra felkerült ez az infó is: jól jöt volna egy nappal hamarabb
    5.11. The GNOME desktop does not work with the AMD proprietary FGLRX driver

egyéb bugok:
    Alapértelmezett alkalmazásoknál a váltást nem szereti megjegyezni, hiába állítom át gedit- re a szöveg fájltipust. utána is LO- val nyitja meg. :U

rtl_nic/rtl8168f-1.fw- vel is van gondja, így az eth0 használata gond lehetne, ha nem sikerült volna beüzemelnem a routert.

debian pulseaudio[1206]: Failed to load module "module-x11-xsmp"

Elég gyorsan feláll a rendszer:

3.347604] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): eth0: link is not ready
    10.064237] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): eth0: link is not ready

A második érték a Mint kernel.log- ból van, igaz ott 6 sec- et szuttyog emiatt:

switched to clocksource tsc

Ez a késlekedés egyébként mi miatt van? Le lehet ezt tiltani valahogy, valószinűleg használtam már ezzel kapcsolatos beállításokat, de most fogalmam sincs, hogy hol.

Új hozzászólás Aktív témák