- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lolka1980 #3080 üzenetére
Ismét nincs mit! Végül is Te csináltad.
Kicsit irigyellek benneteket, hogy ki bírtátok várni a frissítést, én már elkezdtem jó rég a cinmanó 2.6-tal, azóta folyamatos a dolog, de így sose tudom meg, milyen a normál verziófrissítés.
Könnyen ugráltam persze, mivel Debian 8 a másik fő rendszer, bár ott se volt egyszerű a cinmanó frissítése.Vannak tapasztalataitok a Rendszerbeállításokkal? Nekem a kisalkalmazások, asztalalkalmazások frissítése nem nagyon megy gördülékenyen, bár ez lehet a szerverek miatt is, mert a Jessie 2.4 cinmanó és a Mint 2.6 is ugyanúgy akadozik ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Civilization VI
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest