Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehezen értem, ahogyan fogalmazol, biztosan a kezdő topikban másképp írnak!

"itt sem hiszem, hogy telepíteni bármit"
Bocs, de ez nem a hitéleti topik!
Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.Egyébként, ha nem vagyok guru, de Debiant használok és anomáliákat vélek felfedezni, még ha ezeket én is okoztam az LMDE2 sorce behúzásával- melyik topikba tegyem fel a kérdéseimet?

Csak, hogy örömet okozzak, egyre több kezdő telepíti a Debian 8- at! Csinálj nekik egy Jessie kezdőknek c. topikot és takarítsd át mindet oda.általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!a csecsemő első lépéseit általában születése után teszi meg - kb. ugyanaz
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jóccaka
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.