- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Hát az tényleg fura. A Gdebi általában rendben felteszi, legalábbis nekem Ubuntun nem volt gondom vele.
Első körben felraknám a 32 bit támogatást
sudo dpkg --add-architecture i386
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade
Ez elvileg felpakolja, csak az utóbbi időben annyira nem követem a Mint-et, remélem nem okoz gondot. -
altare
tag
Már nem engedte szerkeszteni, szóval, feltelepítettem a Thunar fájlkezelőt és ott nekem is sötétszürke már a háttér, viszont nem tudom, hogyan állítsam be alapértelmezett fájlkezelőnek. Ha a caja verziót törlöm akkor az asztalon nincsenek ikonok, illetve nem nyit meg mappákat a "start" menüben (helyek résznél a saját mappa, kuka etc..) van egy alapértelmezett alkalmazások rész mate-ben, de ott hiába állítombe. A caja a mint alapértelmezett fájlkezelője, ha jól tudom a thunar meg xfce alapértelmezettje. Valami tanács esetleg, hogy hogyan cseréljem le a caja verziót a thunarra teljes egészében?
-
spammer
veterán
Akkor szerintem nálad összekavarodott valami, én egy másik témámba bemásoltam ezt a gtkrc-t és sötétszürke a háttér a fájlkezelőben (Thunar) (kép)
Elvileg ezek a beállítások felelősek érte:
bg[PRELIGHT]
base[NORMAL]
base[PRELIGHT]
base[INSENSITIVE]illetve a többi base és bg is, de a fájlban mind jól vannak beállítva (bg_color és shade bg_color).
-
spammer
veterán
Így vaktában biztos nem, de mivel fehér, ezért a #FFFFFF színkódra keress rá, valószínűleg több helyen is szerepel, úgyhogy nézd meg jól mit írsz át, előtte csinálj mentést a fájlról.
Vagy ha le lehet tölteni weboldalról is ezt a témát (pl. zippelve vagy valami), akkor linkeld be, letöltöm és ránézek.
-
-
Szia!
Erős a gyanúm, hogy csak a catalyst control centerben lehet ilyen beállításokat végezni, így fel kell raknod a zárt drivert és hozzá a CCC-t is.
Az fglrx és a fglrx-amdcccle csomagok kellenek hozzá. A fglrx lassan le lesz cserélve, de most még jónak kéne lennie.
terminalban kiadva a parancsot ezt írd be:
sudo apt-get install fglrx fglrx-amdcccle
ill. a Synapticban rákeresel és onnan telepíted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest