- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Elég zavaros az utolsó rész, hogy mit látott minek.
Live alatt talán meg visszahozhatod az eredeti helyzetet a testdisk-kel. Van hozzá részletes leírás a neten.
Egyébként a későbbiekre nézve, a Mellé telepítés helyett a Más opciót érdemes használni, ott mindent te irányítasz. -
amdni
aktív tag
Üdv!
Úgy döntöttem újra telepítem végülis a linuxot, ssd-t újraparticionáltam, win7-et telepítettem, és utána próbáltam a linux mint cinnamonn 17.3-at, mert a xubuntu legújabb változata nem települt fel egyserűen, tpm-es hibaüzenetet dobott ki.
A linux mint felajánlotta hogy megmarad a windows és indításkor én választhatom ki melyik operációs rendszert indítom.
Nem így lett, törölte a komplett windows 7 partíciót, felhasználta magának az egész ssd-t.Rájöttem hogy a pendriveon levő boot menut amin volt a linux telepítő is azt nézte windows-nak. Az ssd-n lévő windows 7-et nem látja próbáltam újra.
Hogy telepítsem fel így?Köszi a segítséget!
-
-
lev258
veterán
válasz
donmackó #5793 üzenetére
Minden indítható Terminálból. Ez azért hasznos, mert extra információkat szokott kiírni, amik segíthetnek a hiba felderítésében.
Ha nem hozza előtérbe, akkor itt valami ablakkezelő gond lesz inkább (akár Cinnamon specifikus is lehet).
Alt+Tab-bal váltogatva se kerül elő valahogy? -
lev258
veterán
Az utóbbinak aztán semmi értelme.
A rendszert, a programok működését meg kell ismerni. Enélkül a végén még tönkreteszed a rendszert.
Egyébként írnak néhány tippet, pl. a vsync kikapcsolását. A Portal2 Steam oldalát néztem.
donmackó: Terminálból indítottad ilyenkor? Dob valami hibaüzenetet? -
-
donmackó
addikt
Miért van hogy ha fut a Conky, akkor a War Thunder nem hajlandó elindulni. Illetve futni fut, csak ledobja magát az asztalra és ha rányomok akkor sem hozza előtérbe. Ha kilövöm a Conky-t akkor zokszó nélkül megy. Ötlet?
-
lev258
veterán
És abból melyik? 17.3?
Csak mert az egyes alverziókban más kernel és videódriver dolgozik. Azt egyébként jobb, ha tudod, hogy Linuxon az Intel driverek kevésbé optimalizáltak. Szomorú, de mást nem tehetünk, mint várunk.
Esetleg körülnézhetsz a neten, valahol vannak-e még javaslatok a játékhoz. -
-
lev258
veterán
-
Sziasztok!
Linux Mint Maya 13 mate 64Biten hogyan lehet az integrált videokártyát aktiválni, vagy ahhoz több RAM-ot rendelni?
Hogy konkrétabban kifejtsem.
Steamen megvettem a Portal 2-t. Windowsra telepítettem, de laggolt, mint állat. Ekkor jöttem rá, hogy az integrált videokártyámnak nem is volt fent a Drivere. (intel series 4 chipset family). Miután feltettem, jobb lett, sőt, sokkal jobb, de nem volt az igazi. Mivel a játék Linux alapra is megvan, így letöltöttem arra is, mivel az alap gépigénye is kevesebb a rendszernek, hátha jobb. De olyan rosszul fut, mint driver nélkül win-en.
Arra viszont nem tudok opciót, illetve nem találok, hogy hogyan lehetne ezen platformon beinvitálni a driverét.
Viszont azt tudom, hogy egy videokártya annál jobban dolgozik (mint a rendszer is), minél több RAM-ot kap. Alapból viszont csak 300-450 MB-t kap a rendszertől. Van 4GB DDR3 RAM-om. Ebből lehet a kártyának többet adni, hátha jobban futna? (Vagy a driverezés, de szerintem ha mindkettő összejön, perfect lesz a működés).Előre is köszönöm
-
amdni
aktív tag
Nos újraindítás után mégis meglett a gnome commander új verziója, ami a szoftverközpontban van.
Köszi a segítséget!!!
Viszont még az új verzióban sem találom a tömörítés lehetőséget, ami a Krusader programban benne van, de az nem tetszik.
Jelszavas tömörítés lehetőségre van szükségem.Van egyáltalán benne, vagy valami kiegészítő kell hozzá? Vagy csak én nem találom ???
-
-
lev258
veterán
Mr. Y: [link]
Ilyen sok információt nem másolunk be közvetlenül, nagy mértében rontja az átláthatóságot. Áttettem pastebin-re. -
-
Sziasztok!
Linux Mint 13 Maya Mate 64Bit.
Miért nem akar működni egyetlen videoszerkesztő sem normálisan?
Vagy képet nem enged betenni, vagy a kész videó mentésével vannak bajai, vagy az effekteket nem akarja normálisan használni, vagy új fájl importálásánál fogja és kilép.
Ezek a tünetek 7 különböző szerkesztőtől származnak. Miért nem mennek? -
spammer
veterán
A .deb fájlt le is lehet tölteni közvetlenül és akkor nincs variálás a source listával:
gnome-commander_1.4.7-1~getdeb1_amd64.deb
(itt pedig maga az oldal, ahol van a link a deb-hez: [link])Utána egy:
sudo dpkg -i gnome-commander_1.4.7-1~getdeb1_amd64.deb
parancs és telepíti. Jó esetben, feltéve ha nincs már valami gebasz a rendszerrel... -
lev258
veterán
Hajjaj.
Az első, ami furcsa, az Intrepid szó. A 8.10-es Ubuntunak volt ez a neve. Fel nem tudom fogni, hogy került a tárolólistádba. A többi csak arra vonatkozik, hogy már kétszer is szerepel a getdeb tároló. Mindegy.
Azt meg végképp nem értem, miért akar olyan csomagot is feltenni, amiből hivatalosan nem kell ennyire friss.
Egy kissé zavar az egész. Túl sok az anomália.
Ezt most elfelejtve, fel tudsz tenni bármit a Szoftverközpontból és működik is? -
Dhampir
félisten
~ » tar -xf gnome-commander-$VERSION.tar.xz # unpack the sources
~ » cd gnome-commander-$VERSION # change to the toplevel directory
~ » ./configure # run the `configure' script
~ » make # build GNOME Commander
[ Become root if necessary ]
~ » make install # install GNOME CommanderMásik módja a telepítésnek:
~ » git clone git://git.gnome.org/gnome-commander
~ » cd gnome-commander
~ » ./autogen.sh
~ » make
[ Become root if necessary ]
~ » make installrpm-csomagkezelőt alkalmazó rendszeren update-tel, vagy Arch Linux alatt alapból a legfrissebbet kapnád.
-
amdni
aktív tag
Hali!
Linux mind 17.3-at használok, a szoftvercsatornában nagyon régi a gnome commander, letöltöttem a legújabbat a weboldaláról, de nem tudom hogyan kell telepíteni.
Egy 'xz' kiterjesztésű állomány töltődött le, kicsomagoltam, de nem tudom hogyan tovább.
1 hónapja tértem át linuxra, tudna valaki segíteni?Előre is köszi!!!
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Kicserélném a laptopomban a HDD-t SSD-re.
Tudnátok tanácsot adni mit és hogyan állítsak be,hogy minél jobban kímélje az SSD-t illetve ki is tudja használni a rendszer megfelelően.Linuxmint cinnamon menne rá.
Keresgéltem a neten de sajnos vagy régi cikkekbe botlottam,vagy teljesen mást írt.
Aztán egy átlagos felhasználónak igen zavaros a dolog -
donmackó
addikt
Ok. Csak atz hittem hogy ez valami komolyabb gond. Mondjuk gondolhattam volna hogy nincs semmi baj, mert a dmesg-ben sem találtam semmi érdemlegeset.
Még egy kérdés: Az egérgörgő lenyomásra miért nem csinál semmit? Win-en ez lenne ugye a képernyő görgetés, és csak az egeret kell húzgálni. Viszont mint alatt semmi funkcióval nem rendelkezik. Az egérbeállítás is csak az alap dolgokat írja. No name egérről van szó.
-
-
Bohus
aktív tag
válasz
nemurea #5749 üzenetére
Másfél évig gond nélkül használtam Mint-et KDE környezettel. (Családban van még 1-1 noti ill. netbook Xfce, és 1-1 noti ill. desktop MATE felülettel.) Nekem személyes kedvencem a KDE, elsősorban a KWin és a Gwenview miatt. Fórumokon látom, hogy egyes KDE hibák javítása akár évekig is elnyúlhat, ami nem túl biztató, főleg ha a 4-es vonalat egyre inkább hanyagolják majd, mert a Plasmara koncentrálnak. Egyenlőre várok, időm sajnos nincs sok a nyomozásra csak használni szeretném a rendszert.
Az nem zavar, ha a frissítések érdemben nem hoznak semmi újat (mert legtöbbször ez a helyzet), talán csak biztonsági foltozás van a háttérben. De ha a frissítés tönkrevágja az addig működő rendszert, az bizony bosszantó. -
donmackó
addikt
Üdv!
Lenne egy problémám. Linux mint (Kiadás: Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit Kernel: Linux 3.19.0-32-generic x86_64 MATE 1.12.0) van a Win 8.1 64-bit mellett a gépen. Grub módosítva hogy az asszonynak a win induljon el. Jelentkezett az ACPI_PCC hiba a mint indításakor és megcsináltam az acpi=off-os grub módosítást. Viszont így meg eltűnt a felfüggesztés mint opció a leállítási menüből. Ha meg hibernálni szeretném akkor meg az alábbi hibát csinálja:
Szóval ez így sem jó, viszont nekem kellene valami gyors indítási mód (mint a win-ben az alvás), mert sokszor van hogy csak el kell szaladnom és addig felfüggeszteném a gépet majd folytatnám ahol abba maradt.
Ötlet?
-
nemurea
aktív tag
Én pont az ilyen apróbb, de bosszantó hibák, meg a túl rendszeres merevre fagyások miatt váltottam Kubunturól. Gyanítom, hogy Nálad is sokkal inkább a KDE, mint a Mint miatt vannak ezek a problémák... Nem feltétlen eltántorításként, de itt kielemeznek egy-két linux disztrót: Kubuntu 15.10
Azóta Lathronos ft. remasterjével nagyon jól elboldogulok.
-
Sajnos sok sebből vérzik az Ubuntu MATE, de ezt már Ti is írtátok.
Milyen módon tudnék migrálni a majdan megjelenő Mint MATE verzióra a legkevesebb adat és beállítás elvesztésével.
Már csak egy SSD-m van így csak törlés -> telepítés jöhet szóba. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Mikor várható a 18-as kiadása?
-
Bohus
aktív tag
Rajtam kívül használ még valaki Mintet KDE környezettel? A firefox csaknem használhatatlan, a 'open file' és 'save file' ablakokban továbbra sem lehet egérrel operálni a bal oldali panelen, és gyakran összeomlik a böngésző mindkét gépemen egyaránt.
Ilyenkor engedem a reportot hátha előbb utább kijavítják, de egyenlőre semmi változás. -
Padree.c2
tag
Köszönöm a segítségeket.
Ha valakinek a későbbiekben szüksége lenne ilyen infóra, leírom a tapasztalataimat a témával kapcsolatban.
A hardverkulcsos programokról: 6-ból négy nem működött virtualizált gépen. (Ezek gyártói tervező szoftverek, és az ehhez szükséges célszoftverek.)
Tény, hogy nem sokáig próbálkoztam, mert 3 óra után, amikor az egyiket működésre bírtam, viszont a többin az sem segített, kiegészítve egy internetes kapcsolat alapú géphez kötött kulcsos tervező szoftverrel, ami szintén nem akart működni a virtualizáció alatt.
Akkor döntöttem véglegesen a dual boot mellett.
Azzal viszont tökéletesen megy minden.
És az SSD miatt a váltás is elképesztően gyors.
Remélem, ha más is hasonló cipőben jár egyszer, tudtam neki segíteni a döntésben.
Szép napot mindenkinek! -
hfeca
csendes tag
Linux Mint 17.3
Feltűnt, hogy újabban nincsenek frissítések. Pedig voltak, csak épp a frissítés ikonja eltűnt a panelról, semmi nem jelezte, hogy frissült volna a Linux Mint. Minialkalmazások közül telepítve volt a Weather, de újabban nem működött, azt hittem elavult, tehát töröltem. Csakhogy! Telepítve volt a Radio Tray is, a "menü" / "hang és videó" pont alatt ott van, gondoltam elindítom, de sehol semmi. A panelen kellett volna látnom az ikonját, hogy állomást válasszak, semmi! Azt hiszem, nem kell folytatnom, mi is a problémám. Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen!
Köszönettel Ferenc! -
-
-
válasz
cappa72 #5728 üzenetére
a noteszgép fedelének lezárásakor mit csináljon: "képernyő elsötétítése" választás lekapcsolja a képernyőt, de fut tovább minden, nem megy aludni.
Éppen ez a baj... hogy nincs!
- Felfüggesztés (nem ez kell)
- Hibernálás (ez sem)
- Ne csináljon semmit (bekapcsolva marad a monitor is)
Ez a három van.
Amit küldtél az pedig nem csak a fényerőt szabályozza? IPS-em van, ez néhol fontos Mert 0-ba ha le is veszem, egyrészt mondjuk win-es tapasztalat nem kapcsolja ki a levilágítást akkor sem, csak nagyon minimumra megy, másrészt, ha ezen redszeren kikapcsolja, akkor vakon kell majd ezt vissza? Vagy nem egészen értem most ezt a terminálos fényerőállítást.. -
Erre rákeresvén: turn off screen backlight linux mint
Ez a második válasza gugli barátunknak: [link] Nem próbáltam.De az energiagazdálkodásnál van olyan lehetőség, hogy műveletek, és beállítod, hogy "a noteszgép fedelének lezárásakor mit csináljon: "képernyő elsötétítése" választás lekapcsolja a képernyőt, de fut tovább minden, nem megy aludni.
-
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna a Linux rendszerhez, amire nem tudom, hogy hogyan lehetne rákeresni...
A kérdésem szerintem olyan jellegű, ami független x számű Linuxtól, így nem illesztem be külön, hogy nekem mim van.
A lényeg, hogy Laptopról fut és azt szeretném beállítani, hogy amikor lecsukom, vagy beteszem valamilyen képernyővédőbe (főleg ez kellene), akkor kapcsolja le a képernyőt (világítást is, mert csak képmegvonásra van alternatívám, de az nem jó nekem), de ne menjen aludni. Ez azt jelenti, hogy ha pl megy a YouTube, az ne álljon le.
Ezt meg lehet vele csinálni?Szerk.: Én hiába kerestem a beállítások között, még csak annyit sem találtam, mint Win rendszeren.
-
gojko.m
senior tag
Xfce Linux Mint-et használok és most két problémára keresek megoldást:
1.) Néha nem sikerül a windows-os partícióimat felcsatolni. Ilyenkor hosszú hibaüzenetet kapok. Újraindítva a Mint-et általában megoldódik a probléma, újra felcsatolhatók az NTFS partíciók. Mi okozhatja ezt?
2.) Mappákat szeretnék megosztani, hogy hálózaton keresztül elérhetőek legyenek. A megosztáshoz a Megosztott mappák programot (terminálból: shares-admin parancsot) használtam. Két mappát sikerült megosztanom, de a következő alkalommal, amikor kiadtam a shares-admin parancsot hiba üzeneteket kaptam:
** (shares-admin:3673): CRITICAL **: share_settings_set_name_from_folder: assertion 'path != NULL' failed
A korábban megosztott mappák továbbra is elérhetők hálózaton keresztül, viszont ezek a megosztott mappák nem láthatók a programon belül, illetve újakat sem lehet hozzáadni. Hozzáadással próbálkozva ezt a hibaüzenetet kapom:
(shares-admin:3673): Liboobs-CRITICAL **: oobs_share_smb_new: assertion 'path != NULL && path[0] == '/'' failed
Nem tudom mit jelentenek ezek a hiba üzenetek és hol lehet a hiba. Tudnátok segíteni?
-
-
-
válasz
cappa72 #5719 üzenetére
Ez a válasza rá;
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ file system.img
system.img: HIT archive dataEgyébként egy mellékkérdés; Hogyan lehet jogosultságot megváltoztatni egy csatolt meghajtónál?
Úgy értem, hogy jelenleg csak olvasható, de tulasdonságokban nem enged változtatni olvasható és írhatóra. És nem tudom, hogy ez esetben a chmod vagy az ls -l parancsot hogyan lehetne használni -
ritka fájlformátum
Invalid sparse file format -ra gondolsz? mert az nem ritka, hanem érvénytelen.
ilyenkor mindeképp jól jön egy
file <fájlnév> parancs, pl.:cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~/dg550/stock4.4 $ file system.img
system.img: data
Ez simg fájl.Ez pedig raw:
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~/dg550/stock4.4 $ file /home/cappapa/Letöltések/Android/THL-w8s/dd-backup/system.img
/home/cappapa/Letöltések/Android/THL-w8s/dd-backup/system.img: Linux rev 1.0 ext4 filesystem data, UUID=57f8f4bc-abf4-655f-bf67-946fc0f9f25b (extents) (large files) -
Sziasztok!
Ezt meg tudná nekem valaki magyarázni?mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ ./simg2img system.img sys.raw
Invalid sparse file format at header magi
Failed to read sparse fileAz egyik systemmel semmi gondja, a másikra ezt vágja ki. Mi az, hogy ritka fájlformátum és miért nem tudja olvasni? Mi különbség van system.img és system.img között?
Szerk;
Nagyon érdekes, hogy mindeközben létrehozta a sys.raw fájlt, de a következő művelet már kudarc vele;
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ sudo mount -t ext4 -o loop sys.raw sys/
Password:
mount: hibás fájlrendszertípus, hibás kapcsoló, hibás szuperblokk a(z)
/dev/loop1 eszközön, hiányzó kódlap vagy segédprogram, vagy egyéb hiba
(lehet, hogy ez egy IDE eszköz, miközben ide-scsi-t
használ, így az sr0 vagy sda vagy hasonló szükséges?)
Egyes esetekben hasznos információk találhatók a syslogban
próbálja kiadni a dmesg | tail parancsot vagy egy ehhez hasonlótmr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $
-
válasz
spammer #5714 üzenetére
Köszönöm szépen. Ezt mindig elfelejtem...
De komolyan. Akárhányszor használnám az SPFT-t, akkor is mindig permission denited... röhej hogy mindig elfelejtem ezt a sort.Bár az a baj, hogy a kibontás oké, a becsomagolás oké, de miért nem tudom szerkeszteni a kicsomagoltat (ugye mint illesztett meghajtót)?
-
spammer
veterán
Ez nem futtatható:
-rw-r--r-- 1 mr_y mr_y 477859 máj 17 14:11 make_ext4fs
Vagy jobb klikk és ott valahol megkeresed a beállításokat és adsz neki futtatási jogot, vagy mondjuk terminálban oldod meg így:
chmod +x make_ext4fs
Ajánlom a kezdő topik összefoglalóját és az ott található linkeket elolvasni. Például ott van ez a link is: linux jogosultságok
-
Ha erre gondoltál, ez sem válik be;
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ ls -l
összesen 1954232
-rw-r--r-- 1 mr_y mr_y 391184 máj 17 13:41 ext4fixup
-rw-r--r-- 1 mr_y mr_y 276976 máj 17 13:40 img2simg
-rw-r--r-- 1 mr_y mr_y 988 máj 17 13:41 mkuserimg.sh
-rwxr-xr-x 1 mr_y mr_y 278374 máj 17 13:41 simg2img
-rw-r--r-- 1 mr_y mr_y 5208 máj 17 13:40 simg_dump.py
drwxr-xr-x. 18 root root 4096 jan 1 1970 sys
-rw-r--r-- 1 mr_y mr_y 1572864000 máj 18 17:49 sys.raw
-rw-r--r-- 1 mr_y mr_y 988574444 jan 5 11:40 system.img
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ ls -l make_ext4fs
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ sudo ./make_ext4fs -s -l 512M -a system new.img sys/
sudo: ./make_ext4fs: command not found
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $Meg ott van még a Most miért nem enged semmit mókolni és miért van mindenen lakat, ha eddig nem volt? Oké, hogy most 13 mate helyett 17 ciammon, de akkor is!
-
-
-
-
Padree.c2
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek dönteni, esetleges tapasztalatokkal.
Adott egy Lenovo T430-as gépem, i5 proci, SSD, integrált grafika, 8 GB ram.
Eddig 2 gépen dolgoztam, Linux Mint otthoni, és általános felhasználásra, céges gép winnel cad, photoshop, tervező célszoftverek, és egyéb Wint igénylő dolgok.
A kérdésem az lenne, ha ezt a két funkciót most szeretném a fent említett gépen végezni, akkor a megszokott Mintes környezet egy virtualizált Winnel lenne az optimálisabb, vagy két párhuzamosan futtatott oprendszer (Mint, Win7). Tervezés nyilván külső nagy monitorral, később dokkolóval, perifériákkal.
Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleges nehézségek hardverkulcs felismerésben, bármiben, amire én még gondolni se merek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szép napot mindenkinek! -
válasz
Lasersailing #5701 üzenetére
Alapvetően azt nem fogom, hogy ugyanazon rendszerek miért viselkednek máshogy A) és B) laptopon.
Emlékszem, hogy ez a csuszka nem működött Win7 alatt.
De 13 Mate alatt állítható volt.
Aztán 17 Ciammon rendszeren automata.
Bár azis lehet, hogy neked sosem fog menni. Már csak azért is, mert ha számít a hardwer kialakítása, az enyémnél ugye beépített a cucc, ha nálad nem, nehet sosem veszed rá erre a műveletre. Ajánlom, nézz utána akkor az eredeti tervnek, Touncpad two finger on linux
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest