- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258 #14227 üzenetére
A szoftverkezelőben ( mármint a grafikusban ) le tudtam szedni elvileg, de nem szedett le semmit. Ott van mellette az LM -logó, gondoltam valami gyári cucc, inkább nem molesztáltam apt-el
Viszont hogy a grafikus állítás miért nem működik azt nem tudom, de így hogy zizidor által leírt mimeapps.-t átírtam, tökéletesen működik. Jó ez így is, itt legalább bele tudok túrni a rendszerbe így is
-
-
herdsman12
őstag
válasz
lev258 #13966 üzenetére
Eredetileg az összes frissítést telepítettem, amit jelzett a frissítéskezelő és nem próbáltam kernel változtatást.
Most gondoltam, ha már gubanc van, akkor telepítem a 20.3-at. Telepítés után van vagy 160 frissítés, először a biztonsági frissítéseket engedtem, ott még minden rendben.
Második menetben a szoftver frissítéseket engedtem, van belőlük bőven, samba és network névvel is.
Itt már gáz van, az Online fiókokban beállított Google fiókot eléri a Nemo, de a routerre csatlakoztatott HDD-t már nem (A hely nem csatolható. A Windows megosztás csatolása meghíúsult: Érvénytelen argumentum)
Samba ügyben nulla vagyok, eddig nem sok dolgom volt vele, ha ez okozná a gondot.
Csak az eredeti, telepítőben lévő 5.4.0-91 kernel van telepítve.
Megköszönök minden tanácsot. -
Gyuri27
félisten
válasz
lev258 #13924 üzenetére
A tűzfal kajakra blokkolta. De úgy mindenét.
Engedélyezés, reboot után felismerte és megy minden.
Igaz a hálózat (net) beállitásait még nem találtam meg.
De így nettel már a frissitéseket, egyebeket leszedte és telepitette.Az azonban érdekelne, hogy a winhez hasonló energia gazdákozás van-e valahol?
-
Sonja
nagyúr
válasz
lev258 #13910 üzenetére
Jelen esetben nem rontott el semmit, csak a prociban (i5-11400) lévő iGPU (Intel UHD Graphics 730) még nem támogatott Linux Mint 20.3-ban. A parancs pedig az 5.10 oem kernelt telepíti, amibe beletették az új i915-ös drivert, ami már mindegyik Intel iGPU-t támogatja, köztük a 730-at is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
lev258 #13910 üzenetére
De mi mehetett felre? Mindent ugyan ugy csinaltam, (vagyis nem csinaltam semmit,) mint legutobb, (ugyan az a telepito pendrive volt bedugva, ugyan abba az USB portba,) es megsem tette fel.
(#13909) Sonja
De legalabb mostmar jo lett. Nagyon szepen koszonom!inxi -Gxxx
Graphics:
Device-1: Intel vendor: Gigabyte driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0
chip ID: 8086:4c8b
Display: x11 server: X.Org 1.20.13 driver: modesetting
unloaded: fbdev,vesa resolution: 1920x1200~60Hz
OpenGL: renderer: Mesa Intel Graphics (RKL GT1) v: 4.6 Mesa 21.0.3
direct render: Yes
lshw -c display
*-display
description: VGA compatible controller
product: Intel Corporation
vendor: Intel Corporation
physical id: 2
bus info: pci@0000:00:02.0
version: 04
width: 64 bits
clock: 33MHz
capabilities: pciexpress msi pm vga_controller bus_master cap_list rom
configuration: driver=i915 latency=0
resources: irq:145 memory:50000000-50ffffff memory:40000000-4fffffff ioport:3000(size=64) memory:c0000-dffff -
tvamos
nagyúr
válasz
lev258 #13897 üzenetére
Nem nagyon latok kulonbseget, a "cp -p" atmasolja a jogosultsagokat is, de ugy tunik, hogy megis van valami.
"-p(preserve): With -p option cp preserves the following characteristics of each source file in the corresponding destination file: the time of the last data modification and the time of the last access, the ownership (only if it has permissions to do this), and the file permission-bits."
Mondjuk akkor tanul az ember, ha elrontja...
-
tvamos
nagyúr
válasz
lev258 #13884 üzenetére
Ennyit latok:
rfkill list
0: hci0: Bluetooth
Soft blocked: no
Hard blocked: no
1: phy0: Wireless LAN
Soft blocked: no
Hard blocked: nodmseg
[ 7.601872] iwlwifi 0000:04:00.0: base HW address: 34:c9:3d:02:e7:cf
[ 9.680567] thermal thermal_zone4: failed to read out thermal zone (-61)
[ 9.682281] iwlwifi 0000:04:00.0 wlp4s0: renamed from wlan0Itt a teljes kimenet, remelem nincs benne kompromittalo info. Majd letorlom kesobb.
Szerencse, hogy kabelen van net...
-
törölt tag
válasz
lev258 #13846 üzenetére
Nemhiszem hogy valami beállitás lenne,mert más linuxok is igy mennek. (Ubuntu,Manjaro,Magyarch).
Ameddig volt AMD kártya a gépembe,akkor is ez volt a bajom. Nyílván a TV "gagyi", vagy Linuxok nem szeretik.
Az AMD meg INTEL driverek Linux alatt nem egy és ugyanaz,és az NV driverek mások?
Esetleg tudsz adni valami másik drivert? (PPA)
Vagy rakjam fel a legújabb kernelt? Most az van fent amit gyárilag lefrissit telepítés után a Mint.
-
törölt tag
válasz
lev258 #13844 üzenetére
Szemre ha egeret mozgatok akkor nem akadozik,de ha kicsinyitem az ablakot,ha húzom akkor se akad,de ha maximum méretre rakom akadva mutatja,és ha játszok FHD alatt akkor nem 60Hz fut a játék hanem 15Hz vagy 24Hz-en.
Most hogy megnéztem a képet,valóban 60Hz mutat,de ott az i hetű ami tudjuk mit is jelent. Akkor vagy leveszem HD-ra vagy valahonnan szerzek egy nvidia kártyát.
-
csixy
addikt
válasz
lev258 #13800 üzenetére
noki@486dlc2buffer:~$ glxinfo|grep OpenGL
OpenGL vendor string: Intel
OpenGL renderer string: Mesa Intel(R) HD Graphics 630 (KBL GT2)
OpenGL core profile version string: 4.6 (Core Profile) Mesa 21.0.3
OpenGL core profile shading language version string: 4.60
OpenGL core profile context flags: (none)
OpenGL core profile profile mask: core profile
OpenGL core profile extensions:
OpenGL version string: 4.6 (Compatibility Profile) Mesa 21.0.3
OpenGL shading language version string: 4.60
OpenGL context flags: (none)
OpenGL profile mask: compatibility profile
OpenGL extensions:
OpenGL ES profile version string: OpenGL ES 3.2 Mesa 21.0.3
OpenGL ES profile shading language version string: OpenGL ES GLSL ES 3.20
OpenGL ES profile extensions:
noki@486dlc2buffer:~$Igen tudom ujraindítottam,
Először Nvidia igény szerinti üzemmódon volt, atán kipróbáltam az intel energiatakarékost, azóta eltűnt az Nvidia vezérlőközpont csecsás menűje, most Nvidia teljesítmény üzemmódon van elvileg, de most már kételyeim vannak. -
gregory91
senior tag
válasz
lev258 #13795 üzenetére
Engem inkább szívatnak egyes dolgok,jut eszembe:Amúgy te hogy oldanád meg a "pótlást" ha winetricks "404"-et dob egy telepítő letöltésre? Mert már jártam már így,meg úgy is hogy valamiért megszakadt a folyamat,a letöltés ugyan sikerült de aztán semmi, csak lesem mint a beázott plafont.
-
gregory91
senior tag
válasz
lev258 #13791 üzenetére
Pedig a wine elégé sovány,pl.:keretrendszer nélkül némelyik program el se indul....a directx még vállalható telepítés szempontból.Ráadásul a winetrick-en is alkalmazható a telepítése.
"Meg milyen drivert akarsz oda telepíteni?"
Windows-os exe/msi telepítőcsomagosra,de mint írtam az már saját felelősséggel. -
batyuska100
senior tag
válasz
lev258 #13786 üzenetére
Letöltöttem, annyival előre jutottam hogy tudom hogy nem használja egyáltalán a gpu-t. Néha felrugrik 40-50%-ra de az esetek többségében 2-3% körül marad a kihasználtság.
Kedden került hozzám a kártya, akkor újra is pasztáztam GD900-al. Windows alatt 48 fok szokott lenni általában, de a venti jobban megy.
Amikor indul a játék akkor azt írja hogy processing Vulkan shaders. Addig ameddig betölt az Endnight logo addig jól fut, onnantól már nem.
Protondb-n írják az Experimentalt, a 6-3-8-at és 5-1-valamennyit, mindegyiket próbáltam de semmi. -
zoltanz
nagyúr
válasz
lev258 #13729 üzenetére
"Senki sem kötelez, hogy Nvidia-t használj."
Szerintem az elemi dolog lenne, egy (üzleti célra, használatos) OS -en ez egyik legnépszerűbb IGP/diszkrét VGA barand, 2D-ben normálisan működjenek, vagy legalább képet adjon. (és javítsák valamennyire 4 év után).
Még a PC őskorában is a 90-es években is ment minden rendben. -
zoltanz
nagyúr
válasz
lev258 #13727 üzenetére
Sajnos nem egyedi probléma ez, van egy geforce 7600GS-em is, a nyílt Nouveau-val ugyan működik 3D -ben (Kodi) pár pillanatig aztán szétfagy a rendszert, ugyanígy videó lejátszáskor, a default kimenetet át kell állítani X11/XCB-re.
Ezt és a fekete képernyő hibát nem sikerült javítani 2018 óta...
Mondjuk legalább az nvidia a driver 2D részét nyíltá tehetné (esetleg a h.264 hardveres gyorsítás részét). -
zoltanz
nagyúr
-
törölt tag
válasz
lev258 #13594 üzenetére
Hát jahh, pont most olvasgatok utána, sokan baszkódnak vele audiophilek. Van akinek nem megy a master kibontás, van aki mp3-ra dekódolja stb stb. Kihagyom ezt, Winen sem használtam sokat, marad böngészőben, Linuxon ott a helye, egyelőre. Majd jön a Sopti hifi, azzal talán nem lesz szívás.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
lev258 #13502 üzenetére
Újraindítás után ismét változott a dolog. A linux egyre jobban megzakkan. Mostmár nem 2 címem van ugyanarra a partícióra hanem 3
.
Torrentre a képen látni a hibát. Felül van az az elérhetőség ami eddig ment mióta kijött a mint 20. De látható hogy megjelentek másik címek is és a legalsóban vannak most a dolgok. Ill ha át is írom az elérhetőségi címet akkor sem működik.
Vboxra pedig az hogy csak ezen a platformon működik megfelelően az időjárás állomásom ami a netre is tölti az adatot.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
lev258 #13500 üzenetére
Nem csatlakozik automatán, meg nem is tudom hol kéne beállítani. Amúgy a torrent "ez kimaradt bocs" az utorrent wine-os verzióban. Annak is a pontos cim kellene, mint ahogy a vbox-nak is. Most felraktam egy másik xp-t amin az időjárás automana de nem működik itt sem kékhalállal kifagy. Valamit nagyon elpcált a linux. Ebből újrarakás lesz.
-
törölt tag
válasz
lev258 #13444 üzenetére
És létezik töredezettség mentesítés Linuxra? Tudom, hogy az SSD-t nem kéne vele terhelni, főleg nem egy vagy 8 éves agyonírt Vertex 3-at, de hát legfeljebb megmakkan.
A vinyókat nem akarom, azok nem nagyon lehetnek töredezve, nem nagy adatmozgás volt rajtuk.
Az SSD-n amin a Linux van azon viszont igen, ott pörgött torrenttől kezdve játékon át minden is.
Bár őszinte leszek a Windowson se vettem észre, hogy javított volna, hiába írta frankónak a több órányi futás után, hogy már nem töredezett. Újra kellett húzni, mindig az volt a vége. -
gregory91
senior tag
válasz
lev258 #13219 üzenetére
"Windows esetén pontosan ez történik pl. a .NET cuccokkal."
És ezért is kerülöm az ilyen keretrendszereket(sőt ilyenekre nem szívesen fejlesztenék,nem szándékom megszopatni az usereket hogy még ilyeneket telepítsenek a gépükre)."Virtualizáció alatt itt az optimális szoftveres környezet megvalósítására utaltam, nem hardveresre." - értem hogy mire gondolsz.
-
Petya XT
senior tag
válasz
lev258 #13205 üzenetére
Szia, próbáltam, annyit segített, hogy tudtam főzni egy kávét, nem zárolta magát. Amikor az ISO-kat torrentezem le, nyilván nem mehet egész nap a TV. Az nem alternatíva, hogy bekapcsolva hagyjam. Amikor megszűnik a kijelző, utána nincs eszköz sem. És ez ultra kellemetlen
-
bugizozi
őstag
válasz
lev258 #13145 üzenetére
Aham, akkor érdemes lenne 20-ra frissíteni?! Azt így tudom megtenni? Upgrade from Linux Mint 19.3 to Linux Mint 20 Elvileg ilyenkor megmarad minden beállítás meg telepített program a rendszeren?
Köszönöm!
-
mexel
veterán
válasz
lev258 #13132 üzenetére
Éppen én is ezt találtam az előbb, már alkalmaztam, most indítom újra a gépet.
Erről a gépről nem nyomtatok 100%, ez tanuló gép és pár dolgot szeretnék rajta csinálni amihez sok motyót össze kellett kukáznom.Szerk: már újra is indult és elvileg csak egy sort írt be és megállt az írás. ( egyelőre)
Még a samba-val valami hiba, de azt még kikukázom mi lehet
-
mexel
veterán
válasz
lev258 #13126 üzenetére
Nem is tudtam megnyitni mert annyira terhelte a procit és kb 0 szabad hely maradt, drasztikus törlés lett a vége. Most töröltem a cups-ot így gyors lett a gép ( magához képest) és nincs error.log készítés.
Másik rendszert nem néztem. Most költözik a rendszer másik gépre, meglátom ott mi lesz -
Frawly
veterán
válasz
lev258 #13078 üzenetére
A Phoronix írogat róla itt-ott:
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Nouveau-X.Org-1.0.17
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=NVIDIA-Mesa-Volta-CL-SVM
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=NVIDIA-GL-VLK-XWaylandDe az 5.12-es kernelre rosszul emlékeztem, abba Gen7-es Intel driver meg Apple M1 GPU modesetting driver lesz behozva, nem NV. A lényeg mégis az, hogy az NV-nál is megindult valami pozitívabb, bár ez önmagában nem garancia semmire, még is jó hír, hogy elkezdtek ezekre fejlesztőket dedikálni végre.
Anno az AMD is ilyen volt, hogy patkolgatta a zárt Catalyst drivert, ami minden X.org meg mesa frissítésnél eltört, és csak kullogtak az új verziók után, ebből elegük lett egy idő után, és inkább írtak rendes nyílt drivert. Akkoriban mindkét driver szar volt, az NV és a Catalyst is, de az NV egy fokkal akkor jobbnak számított. De a nyílt driverrel fordult a kocka az AMD javára.
-
sonar
addikt
válasz
lev258 #12779 üzenetére
És nem látom, hogy felrakott volna bármi extrát
$ sudo apt install ./XnViewMP-linux-x64.deb
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Note, selecting 'xnview' instead of './XnViewMP-linux-x64.deb'
The following NEW packages will be installed:
xnview
0 upgraded, 1 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 0 B/52,5 MB of archives.
After this operation, 16,4 kB of additional disk space will be used.
Get:1 /home/sonar/Downloads/XnViewMP-linux-x64.deb xnview amd64 0.96.5 [52,5 MB]
Selecting previously unselected package xnview.
(Reading database ... 385385 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../XnViewMP-linux-x64.deb ...
Unpacking xnview (0.96.5) ...
Setting up xnview (0.96.5) ...
Processing triggers for mime-support (3.64ubuntu1) ...
Processing triggers for desktop-file-utils (0.24+linuxmint1) ... -
Frawly
veterán
válasz
lev258 #12609 üzenetére
Ez meg a másik, kevés helynél, ha HDD-ről van szó, egyre látványosabban belassul a fájlrendszer, töredezés miatt. SSD-nél ez nem probléma egyáltalán.
Ezért szoktam mondani, hogy a partíciókat meg a vásárolni kívánt meghajtókat ne centizzük ki tárhelyre. Ne akkorát vegyünk, ne akkora partíciót csináljunk, ami most pont elég, mert nem lesz benne tartalék, és később csak a szívás, meg a helyszűkölködés miatti vergődés fog menni.
De én mindenben erre törekszem, hogy amit veszek, használok, abban legyen némi tartalék a jövőre nézve. Telefonból is olyat veszek, hogy akkora RAM és háttértár legyen benne, amiben van tartalék, meg kapja meg egy ideig az új Android verziókat. Laptopból, asztali gépből is olyat veszek, amiben van tartalék, kicsit több magos proci, legalább egy olyan Videó Károlya, ami kb. 5 évig elvisz még mindent, 500+ W táp, stb., hogy legyen benne tartalék, meg később upgrade-elési lehetőség.
De még a telón a lossy codec-es zenéknél is 320 kbps-os bitrátát használok, annak ellenére, hogy talán helypocsékolás, mert a 128-192 kbps is elég lenne, de megint, legyen benne tartalék, ami most pl. jól is jött, mert vettem külső DAC-ot meg normálisabb fülest, és milyen jó, hogy korábban nem voltak a minimumra kicentizve a dolgok.
-
K0zm0
aktív tag
-
Frawly
veterán
válasz
lev258 #12561 üzenetére
Igen, ez általános hiba, hogy hibernációból, és sleepből néha nem is jön vissza a gép, és ha vissza is jön, akkor is gond lehet Wi-Fi-jal, energiagazdálkodással, stb.. Ez sokféle hardvert érint, és minden disztrón előfordul, nem Mint-specifikus.
Sajnos ez a része a Linuxnak még nem érte utol a windowsos támogatási szintet. Nálam mázli, hogy sose altatom, sose hibernálom a gépet, sose tettem, én mindig is friss reboot híve voltam. Ma már egyébként sincs jelentősége, mert az SSD mindent bebootolnak alig néhány mp. alatt, és a komolyabb grafikus felületek és komolyabb alkalmazások tudnak session managementet, így onnan lehet velük folytatni a munkát, ahol az ember abbahagyta. Az állandó reboot kiváló arra, hogy frissítések életbe lépjenek, meg tiszta lappal induljon mindig az ember. Sok kisebb bugot lehet vele elkerülni Windowson is, mert még ott sem hibátlan ez a hibernálok, altatok műfaj, annak ellenére, hogy ott ebben előrébb tartanak.
-
qdak
addikt
válasz
lev258 #12411 üzenetére
Az lehet, mert nem küldtem neki mostanság semmit mappába.
De akkor ez az ajánlott adatmentő miért talál ilyeneket? Honnan ezek a file ok ?Mint nem csináll visszaállítási pontot ? ([link] itt elég szép leírás van, hogy kikapcsolja a Win alatt és törli)
Vicc, hogy a nod32 eltünt letörlődött
pedig szabad keze volt, egyből karanténozhatott, mindenféle okézás nélkül.
Frawly Legfrisebb
Erre bizonyíték, hogy szerintem esetedben az extAKÁRHÁNY partíción ... tuti nem fertőződöt: A rendszeren nincsenek nyomok.A jövőben ajánlom, hogy a Samba-megosztást úgy állítsd be, hogy csak új fájlokat lehessen feltölteni, a meglévőket ne lehessen módosítani, ha már felkerültek.
Ebbe majd segítség kell, ha van kedved segíthetsz.
Csak előbb megiszom a sósavat
-
qdak
addikt
válasz
lev258 #12404 üzenetére
[lockbit-ransomware]
A fileok egy nagy része *.lockbit re válltott, jellemzően jpg-k az összes családi kép 99%a(még jó hogy van fb-nk)
A vírust amúgy legyűrtem, de ő győzött...
Írták a Stellar Windows Recoveryt, az visszaállítja a filokat, vissza, DE az összes kép, amit visszaállított ennek a ..... cégnek a logója
De az én gépemen nem volt ilyen a családi fotók között, az tuti... -
Petya XT
senior tag
válasz
lev258 #12069 üzenetére
Szia,
Ezeket látom:
Bus 002 Device 002: ID 8087:8000 Intel Corp.
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 002: ID 8087:8008 Intel Corp.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
Bus 003 Device 004: ID 0458:6001 KYE Systems Corp. (Mouse Systems) GF3000F Ethernet Adapter
Bus 003 Device 003: ID 24ae:2010
Bus 003 Device 005: ID 2357:0109
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub -
0xmilan
addikt
-
törölt tag
válasz
lev258 #11827 üzenetére
Akkor memtest is lesz futtatva, sőt mintha a pendrive amit csináltam telepítőnek alapból is tartalmazta volna. De lehet rosszul emlékszem.
És az mitől van, hogy minden program ott marad ahol utoljára bezártam, de a FF a gép újraindítása után nem ott van hanem mindig 2 centivel feljebb?
Illetve van mikor gép újraindítás után nem az üres kezdőlap fogad, hanem az utoljára megnyitott, mint amikor összeomlik a FF, pedig nem omlott össze. Most vagy az a baja, hogy a Mint túl korán bezárja a kikapcsolásnál (kényszerített leállítás lényegében) vagy pedig valóban memóriahiba.
Ha tényleg az remélem egy kis órajel csökkentéssel megoldódik, G.Skill 1600CL9 2x4GB kit 1.5V, semmi extra. XMP profillal van az uefiben betöltve és jók a paraméterek amiket beállított magának. -
-
törölt tag
-
válasz
lev258 #11600 üzenetére
Biztosan valami logika mentén csinálják, hogy párhuzamosan van fenn ez két kernel, talán a secureboot-tal is kapcsolatban lehet, mikor melyiket rakja fel.
Alapból Mint-nél úgy tudom nem volt lényeges, hogy ki legyen kapcsolva ez az opció, de lehet ha nincs kikapcsolva, akkor az unsigned-et nem rakja fel.
Csak találgatok, de majd desktopon megpróbálom felderíteni, gondolom Asus lap BIOS-ban is van valami opció secure boot-ra nem néztem mostanában.
(#11601) cigam
Akkor emiatt lehet a Mint-nél is bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged