- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
"Nem akartam egyik mellé sem telepíteni, szóval kapott külön partíciót, ext3 fájlrendszerrel."
Ha nem gyalultad le a Windowsokat, akkor mellé telepítetted, mivel külön partíciót csináltál neki (ami lehetett volna ext4 inkább). A GRUB (rendszerbetöltő) nem megfelelően települt. Javítani/telepíteni kell:
Elindítod a Linux Mint-et live módban és:
1. lehetőség: terminálból belövöd a GRUB-ot:
sudo grub-install /dev/sda
aztán:
sudo update-grub
A /dev/sda az első HDD.
De ha esetleg több hdd van, akkor az lsblk paranccsal tudod listázni őket. Vagy sudo fdisk -l (kis "L" betű, nem "i" betű) paranccsal is tudod. Mindenképpen azt a HDD-t add meg, amire telepítetted.
2. lehetőség:
Letöltöd rá ezt: Boot-Repair és azzal rakod helyre. De ez lényegében ugyanazt csinálja, mint a fenti parancs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest