- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Just_Reboot #6099 üzenetére
probald a Start menu-bol.
-
fradi81
veterán
válasz
Just_Reboot #6097 üzenetére
Ráklikkelsz az ikonjára és nem történik semmi?
-
Just_Reboot
addikt
Felraktam a 18-as mint cinnamone verzióját, de akármit csinálok nem működik a terminál. Valakinek van ötlete hogy miért?
-
zodo
nagyúr
Képernyőfelbontás rendben (17 alatt vga csere után nem tudtam full hd-t beállítani) de új problémám adott.
Lg monitoron nyilnak meg az alkalmazások, ide kerülnek a képernyőmentések, stb.Igen rossz minőségben sikerült csak feltölteni de talán látni a lényeget.
Alapesetben az Lg (kisebb felbontású) jelent meg jobb oldalon amit kézzel átrendeztem, Dell az elsődleges, alkalmaztam rendszer szinten, újraindítottam de valami nem ok.
Hol csesztem el? -
hódmaci
senior tag
Nos akkor marad a dupla op.
Kár mivel így szinte Teljesen rá vagyok utalva a windows-ra
Sőt mivel mostanában szinte teljesen irodai munkára vagyok ítélve mondhatni a linuxot nem is látom.(#6086) King Unique
Pedig nem biztos,hogy rossz üzlet lenne a Windowsnak.Mármint ha linuxon tudna futni az office.
Végül is a bevétel számít és nem az hogy win vagy linux vagy akármi.Csak dőljön a lóvé!
(szerintem) -
Rimuru
veterán
válasz
King Unique #6088 üzenetére
En se turnek, helyette csak lefuttatok egy bat-ot.
Grafikus megoldast nem tudok, nem ertek hozza.
-
lev258
veterán
válasz
King Unique #6088 üzenetére
Windows-on is megoldható, registry túrás nélkül is.
-
Rimuru
veterán
válasz
King Unique #6086 üzenetére
Nekem ez a megoldas sokkal jobban tetszik.
-
King Unique
titán
Na ez jól jött, mert nálam Windows, de akár Linux alatt is mindig elállítódik az óra...
Nekem korábban még ezt ajánlotta valaki, de továbbra is elállítódik az óra, főleg Windows alatt.(#6084) hódmaci: a normál MSO 2010 az megy, meg talán esetleg a 2013, de utóbbi nem biztos. Viszont a O365 tudtommal nem...
(#6085) lev258: az O365 = offline + online. Amire te gondolsz az az Office Online, de az eleve korlátolt tudás terén.
-
lev258
veterán
válasz
hódmaci #6084 üzenetére
Amit akarsz, nem valósítható meg. Majd ha egyszer lesz Linuxra is.
Gondolom a nem virtuális opció, amivel próbálkozol, a Wine. Egyes verziók egész jól működnek vele, de mindig lehetnek problémák. Az Office 365 szerintem még messze van a használhatóságtól Wine-on belül.
Ez most az online változat? Mert annak elvileg mennie kell a böngészőben. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Már úgy néz ki csak egyetlen dolog miatt tartok a pcmen widowst a linux mellett.
Nem más mint az Office365.
Szeretnék végleg megszabadulni tőle de az officet továbbra is használnám.Virtuális pcket inkább hagyjuk akkor inkább ennyi erővel meghagyom ahogyan most van,mindegy hogy az elején választom ki mi induljon vagy betölt egy op rendszer azután virtuálisan megint egy majd megint valami és így tovább.
Meg azt is tudom,hogy léteznek más office-ok is de ezt szeretném használni mindenképpen.
Jogtisztán van meg,ezért is használnám már ha nem ingyen volt........Próbálkoztam már neten található dolgokkal is de valami miatt mindig falba ütköztem.
pl hibaüzenet:"újabb windows verzió szükséges"Tudnátok valami könnyen értelmezhető jól működő leírást ajánlani hogyan tudnám a legegyszerűbben futtatni az linux mint alatt az officet?
Nem vagyok kocka!Vagyis nem tuti hogy értem miről beszélsz -
Just_Reboot
addikt
Mint 18-ból mikor lesz Xcfe verzió?
-
Tonyk
veterán
Felpakoltam a 18-as cinnamont. Egy nyűgöm van vele, hogy firefox alatt a notebook touchpadje fordítva scrollozik, de pl nemo alatt jó az irány. Egérrel jó irányba teker, csak a touch scroll nem. Látott már valaki ilyet?
-
Syl
nagyúr
válasz
fradi81 #6080 üzenetére
16.04-es Ubuntunál (és valószínűleg 18 Mintnél).
Régebbiekhez pedig ez jó:
For Ubuntu versions older than 16.04: you must edit the /etc/default/rcS file and replace "UTC=yes" with "UTC=no" (both without the quotes). To do this automatically, simply copy/paste the following command in a terminal:sudo sed -i 's/UTC=yes/UTC=no/' /etc/default/rcS
And then reboot. -
Syl
nagyúr
-
fradi81
veterán
Hali
új linux telepítve, itt máshogy kell megoldani az időbeállítást? Eddig /etc/default/rcS -be kellett csak beírni egy utc=yes/no sort, most win10-ben ugyanúgy -2 órát mutat.
-
Rimuru
veterán
válasz
Dr.FantastiK #6074 üzenetére
Ha a daily-ben van akkor naponta egyszer igen, es igy felesleges a hetiben is benne lenni mert ugyis lefut naponta.
-
válasz
Dr.FantastiK #6071 üzenetére
Linux SSD-n - de hogyan? - Tippek nagyon kezdőknek is
Sajnos itt valamiért e nem elérhető link van az Összefoglalóban, nem a fenti, amiben két írás van egyben.
1 %-os kondícióval már nem nagyon kéne rendszert futtatnod, meg TRIM-melgetned...
lev258 Topikgazda fórumtársunk! Légy szives a halott SSD-s linket cseréld le a fenti linkre! köszi
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Dr.FantastiK #6065 üzenetére
van megoldas :
sudo fstrim -v /
... es egy 'daily' script !
-
lev258
veterán
válasz
kislaci #6068 üzenetére
Te döntöd el, hogy EFI módban telepítesz-e. Ezt a boot eszköz kiválasztásánál teszed meg. Szokott lenni sima és UEFI opció.
Ha UEFI módban indítod a telepítőt, akkor kell egy ~100 MB-s EFI partíció, amit arra a lemezre készíts, amiről indul majd a gép. Ezen partíciónál arra kell figyelni, hogy a fájlrendszer beállításnál van EFI partíció opció, azt kell kiválasztani. Nincs semmilyen csatolási pont neki.
Ha lesz még valami, az holnapra marad. -
kislaci
senior tag
Valami ilyesmi lehet a probléma, mert most sikerült telepítenem úgy hogy nem a valami mást pipáltam be. Csak így az ssd-n van a home is. Szóval újrapróbálom. Az ssd-n csináljam az EFI partíciót? Mekkora méretű legyen? Milyen csatolási pontot adjak meg? És milyen fájlrendszer? Köszi
-
kislaci
senior tag
Sziasztok. Próbáltam telepíteni a mint 18 64bit cinnamont, de amikor a grub2 csomag telepítésénél jár összeomlik a telepítés: kiirja hogy a gurb2-efi-amd64 nem került a target könyvtárba. Mi lehet az oka? Többször próbáltam de mindig ez történik. Van egy 60gb ssd és 500gb hdd. Telepítésnél "valami másra" megyek az ssd-t formázom ext4 csatolva /.
A hdd formázva ext4-re csatolási pont /home
Eddig 17.3 volt fent ugyanígy. Most azt így már leformázta, más oprendszer nincs fent. Valami az efi móddal lehet vagy mit csináljak? -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
King Unique #6059 üzenetére
ASUS P9X79 DeLuxe
intel 3930 k
16 Gb Vengeance DDR 2133 (QUAD channel.)
SSD Corsair Force GS 120 Gbja, Sony USB3 stick telepito media.
> egy bajom viszont megis van : nem megy a Trim , pedig mar sokfelekeppen probaltam...
Lehet azertmert a SSD-m a halalan van ?? only 1% Life van mar csak !.
-
donmackó
addikt
Hogy lehet a Mint 18 alatti firefoxban keresőmotort hozzá adni? Ez a duckduckgo egy katasztrófa, a yahoo-val vagy a google-lel jobban kibékülnék, de egyik sincs a legördülőben.
-
King Unique
titán
válasz
Dr.FantastiK #6055 üzenetére
Azért ilyenkor jó lenne megadni, hogy pontosan milyen hardverekkel, mert gondolom SSD lehetett alatta. Én múltkor a 17.3-at telepítettem USB 3.0 pendrive-ról
—►
külső SSD-re, de az nem 3 perc volt, hanem több(szöröse). De az igaz, hogy tényleg elég hamar feltelepülnek és utána a rendszer lefrissítése is gyorsan megvan.(#6057) ubyegon2: órákig a Windows szimpla telepítése sem tart, főleg az újabbaké nem.
Ott, ami igazán időigényes, az a frissítés, ami terén messze a 7-es a legxarabb és a 2 újabb rendszer abban is jobb. Főleg a X-es, aminél eleve mindig kb. az aktuális up to date ISO-t lehet lehúzni és a drivereket is kapásból letölti + feltelepíti.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dr.FantastiK #6055 üzenetére
Jó hardveregyüttesed lehet. Nálam is gyorsan ment a múltkor, főleg úgy, hogy a Realtekes wifit nem tudtam beüzemelni (Broadcomot egyszerűbb volt).
"Örüljetek az örülőkkel és sírjatok a sírókkal".
-
Nem lehet gond, ha telepíted a 17.3 helyére. Legfeljebb lefuttatod a grub frissítést a dual boot miatt telepítés után, ha alapból valami miatt nem lenne jó a boot menü.
a szükséges parancs:
sudo update-grubezzel meg újra tudod telepíteni a GRUB2-t:
sudo grub-install /dev/sda(az 'a' a meghajtó betűjele)
(#6055) Dr.FantastiK
Arra még várnod kell, hogy a Win ezt überelje ! Sokan ezt el sem tudják hinni a winfanok közül, hogy nem órákig tart egy oprendszer telepítése.
-
zodo
nagyúr
Elnézést nem olvastam vissza aztán végig a párbeszédet.
Kiderült 17.2 volt a gépen amit lefrissítettem 17.3-ra aztán újabb 9 ajánlott frissítést is feltettem és vártam a 18-as ajánlatot.Közben megtaláltam hogy a frissítéskezelő nem a legtutibb módszer ill. még arra is várnom kellene.
Tehát ha leszedem, kiírom dvd-re a 18-at akkor nem lehet nagy baj ha formázom a jelenlegi 17.3 partícióját és ide telepítem a friss kiadást?
Csak a dual boot miatt kérdem mert korábbi telepítéskor is valamit még végre kellett hajtanom hogy egyáltalán op rendszer választási lehetőségem legyen.
-
Dr.FantastiK
őstag
MATE vagy Cinnamon 3 perc alatt telepult nallam, konfiguralas-al egyutt !!!!!!!!!!!
nah, Wingoze ! ? ? ? ! ezt ubereld ! ! !
-
King Unique
titán
válasz
kislaci #6053 üzenetére
Én felraktam és nyilván az, a telepítőben is eleve kiválasztható a magyar nyelv. Bár a Firefox nálam angol maradt, de ez mondjuk a 17.3 MATE kiadásnál is így sikerült...
Igaz utóbbinál aszem utólag leszedte automatikusan a magyar nyelvi csomagot hozzá, de a helyesírásellenőrzőt nem állította át.
-
& (#6034) King Unique
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de lehet a mintupdate frissítése is számított, már rég volt.
Mindenesetre nekem, a Mint-tel soha semmilyen gubancom nem volt. Talán a gépemnek ez fekszik mindíg a legjobban, minden mással voltak nyűgök, ezzel nem.
A 18-at nem tudom telepíteni, mert eltűnt a Linux telepítő penem, a többi meg nem akarja az igazságot.
EZ is fura, hogy az Ubuntu már kevésbé nyűgös, mint a Mint. :-) -
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, én is leszedtem a 18 cinnamont, pendrivera kiirtam és kipróbáltam a liveot, ami angol volt és amikor át akartam állítani magyarra, akkor ilyen csomaghibákról hablatyolt. Kérdésem, hogyha feltelepítem akkor jó lesz? Tehát csak a live miatt nem lehetett magyarra rakni?
-
King Unique
titán
Feltoltam pendrive-ra a 18 Cinnamont és megy szépen. A korábban említett kontráknál az első kettő megszűnt, vagy legalábbis nem tapasztaltam. A frissítéskezelő azért kicsit trükkös, mert első indításkor alapból a második opció van bejelölve, ami ezt eredményezi. Tehát célszerű inkább az elsőt választani, vagy manuálisan átállítani. Valamint kicsit fura volt, hogy az alap háttérképnél lehagyták a számozást (18), azt hittem, hogy csak a béta verzióban ilyen.
(#6046) Dhampir: igen, ezeket is szokták, + még az itt lévők is megold(hat)ják. De annyira nem érdekel, amúgy sem kedvencem a 7-es és otthon csak ritkán használom.
-
Dhampir
félisten
válasz
King Unique #6044 üzenetére
Valaki ezt linkelte, de nem néztem még át, így fogalmam sincsen, hogy segítene-e, avagy inkább másra jó.
-
zodo
nagyúr
Ha minden igaz napokon belül érkezik a 18 Mate és Cinnamon kiadás amelyik egyikére szeretném frissíteni a dual bootos rendszerem.
Frissítés kezelőn keresztül el tudom majd végezni a frissítést vagy mintha új telepítést végeznék le kell szedjem a képfájt aztán dvd vagy pendrivera írás után telepíthetem?
Mi a legjobb módja (lépései) a telepítésnek hogy ne vétsek visszafordíthatatlan hibát, elkerülni egy esetleges adatvesztést a meglévő win7 + Mint 17 frissítésekor?
-
Dhampir
félisten
válasz
King Unique #6037 üzenetére
Nem lassú az, csak sok adatcsomagot kell átküldeni a hátsó kapun.
-
Feltettem a Mint Cinnamon 18-at virtuális gépként. Nagyon tetszik. Nekem ugyanolyan beállítások mellett gyorsabb mint az Ubuntu MATE 16.04.
Otthon Ubuntu MATE van fő oprendszernek. Jól belaktam az elmúlt hónapban, de most meginogtam.Miképpen lehetne átmenteni a belakás nagyját ha újraraknám Mint Cinnamon 18-cal?
Elég a home kimásolása és az új gépen visszatöltése? -
Dhampir
félisten
válasz
King Unique #6034 üzenetére
Nekem Linux esetében is az új telepítés vált be, ha tetszik, ha nem. Szerencsére gyorsan felrakható minden, nem kell annyit szöszölni, mint más oprendszer esetében. Még Windows esetében is célszerűbb egy teljesen új telepítés, mint ráfrissíteni a régire (pláne Windows 7-ről 10-re).
-
lev258
veterán
válasz
ubyegon2 #6033 üzenetére
Amennyire tudom, a xorg-ot sem frissíti. Manuálisan pakoltam fel frissebbet még régebben (talán nem a 17.3-nál).
Amikor meg legutóbb az egyik barátomnak próbáltam ugyanezt, sikerült megölni a rendszert. Valamiért ilyenkor mániája a Mint-nek, hogy lehúzza a grafikus felületet. Gondoltam üsse kő, ez még pótolható utólag. Csak aztán előállt az a helyzet, hogy függőségi gondokra hivatkozva a korábbi xorg-ot óhajtotta, így nem tudtam visszatenni. Természetesen ezek után a xorg visszacserélése sem ment neki.
Bevallom, ennyire nyűgös rendszerrel még nem volt dolgom, így aztán átnyargaltam Ubuntura és Ubuntu Mate-re. Így se a 17-es Mint-ben, se a 18-asban nem leszek a top-on. -
válasz
King Unique #6031 üzenetére
Nekem 17-ről van most a 17. 3, de ha kernelt nem is biztos, de a xorg-ot tuti, hogy frissítette, most az van fenn, amit a 17. 3-nak tartalmaznia kell.
-
lev258
veterán
válasz
donmackó #6027 üzenetére
Elvileg igen, ezt ígérik.
Azt viszont írták, hogy ennek megvalósítását csak a kiadás után kezdik el tervezni, realizálni. Így aztán becsülni se lehet, mikor fejezik be.
A Mint eddigi frissítési mechanizmusa pedig számomra kissé fura, nem tudom, ezt akarják-e követni. Pl. A 17.2-ről 17.3-ra frissítés gyakorlatilag csak a Cinnamon-t frissíti meg pár csomagot, de kernelt, grafikus drivereket nem. -
donmackó
addikt
válasz
King Unique #6028 üzenetére
Végül is csak annyi érdekel hogy kell-e pendrive/cd telepítővel vacakolni, vagy feldobja magától hogy "helló van frissítés telepíted". Nem sűrűn használok már windows-t csak a játékok miatt.
lev258: Akkor marad az újrarakás, és az eddigi dolgok összeollózása megint és telepítése megint. Csak ezt akartam elkerülni, de ha így biztosabb akkor így lesz. Már szedem is az iso-t.
-
King Unique
titán
válasz
donmackó #6027 üzenetére
Ez nem Windows.
A grafikus frissítéskezelő is fel fogja ajánlani, illetve ki lehet választani. -
donmackó
addikt
Lehet majd valahogy frissíteni 17.3-ról (MATE) 18-ra frissíteni? Valami hasonló módon mint a Win7-8.1-ről 10-re, vagy mindenképp újra kell rakni?
-
lev258
veterán
Érkezik a Mint 18 Cinnamon és Mate kiadás. Az ISO-kat már elfogadták, a hivatalos bejelentésnek is hamarosan (napokon belül) meg kell történnie.
[link] -
berek21
őstag
Korábban már írtam, hogy kicserélném a windows rendszerem linuxra. Nos azóta megtörtént a váltás, mégpedig olyannyira hogy elsődleges rendszer lett nálam. Nagyon elégedett vagyok a gyorsaságával, testreszabhatóságával, és a stabilitásával. Pedig kínoztam rendesen, ahogy egy minusz egyes kezdő felhasználótol illik.
Amúgy egy Lenovo G50-45 laptop az alany, és Mint 17.3 KDE lett a rendszer.
-
sonar
addikt
Helló,
Leszedtem egy 17.3 mate-t de sehol se találok checksum file-t
18-ashoz van fent, de 17.3 hoz nem találok semmit. Vkinek tippje? -
Dr.FantastiK
őstag
feltettem a MINT 18 beta MATE -t.
Nagyon joool muzsikal az uj Radeon driver,
mivel mosmar/meg? fglrx nincs !
-
King Unique
titán
Most a későbbiekben csak Mint lesz azon a gépen, vagy Windows 10 - Mint dual-boot? Mert, ha utóbbi, akkor nyilván az adott spec. programokat is előbbi rendszeren tudod majd futtatni és nem kell bonyolítani a dolgot. Ilyen igényeknél én amúgy is a dual-boot megoldásra szavaznék.
Amúgy rövid távú használatnál azért bírja a pendrive Ext4 fájlrendszerrel is, illetve szükség esetén kikapcsolható a naplózás: [link], [link]. Bár mondjuk utóbbit még nem próbáltam és nem tudom okoz-e ez esetben valami problémát?
-
Drughi
addikt
Köszi a válaszokat.
Steamen meg szoktam venni a Pro Evolution Soccer aktuális kiadását, de ezzel is van hogy hetekig nem játszok. A többi nem fontos.
Amúgy a gépet netezésre, filmnésre, adattárolás (kép, zene dokumentum) használjuk.
Mondom, egyelőre csak ismerkednénk vele, de egy 50GB körüli partíciót hagyok majd neki, ha gyalulom a gépet.
Pendrive-ra csak ideiglenesen tettem fel, nehogy bekavarjon a windowsnak.Ha az említett torrent kliensek is jól működnek, akkor nem ragaszkodok a utorrenthez, a lényeg, hogy menjen.
Ami még kellhet: iTunes? Outlook(még mindig MS office)?
-
lev258
veterán
Első és legfontosabb, ez nem Windows.
Így a Windows-ra készült szoftverek nem futnak.
Valójában árnyaltabb a kép, létezik egyfajta emulátor, de nem garantált, hogy hibátlanul fog vele futni a választott program és garantált a teljesítményvesztés is.
Egyébként ha pendrive-ra telepíted, akkor az ext2 fájlrendszer ajánlott, mivel az nem naplóz. Így a pendrive élettartamát nem csökkenti olyan gyorsan.
Ha ezeket átgondoltad, visszatérhetünk a kérdéseidre, illetve talán átfogalmazhatod őket. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szeretnék belefogni egy kis Linux kalandba és a Mint-re esett a választás.
Pendrive-ra telepítettem (hogy biztosan ne piszkáljon bele a WIN-be) és onnan futtattam az Ubuntut és a Mintet is, végül utóbbi lett a szimpatikusabb.Mivel úgy is gyalulom a gépet később már merevlemezre teszem fel a win 10 után. Egyelőre csak ismerkedés céljából, de ha tudja azt amire használom, akkor lehet, hogy fő rendszernek is beállítom.
Melyik verziót javasoljátok?Lenne pár további kérdésem:
-Steam tudom, hogy van, benne 3 db PC-re megvásárolt játék. Ezeket sehogysem tudom futtatni?
-Rendszerfrissítés. Ugyanúgy megy, mint WIN alatt? Tehát, ha most felteszem a 17.3-at, akkor idővel a 18-ra is frissíteni tudok?
-MS Office hogy muzsikál?
-uTorrent? -
-
Tonyk
veterán
google:
libre office compare documents
első találat : https://help.libreoffice.org/Common/Compare_Document/hu
-
Sziasztok!
Van két szöveges dokumentumom. Elméletileg a tartalmuk megegyezik. Gyakorlatilag meg ugyan azon beállításokkal az egyik dokumentum 14 oldallal több. És tele szöveg, nincs rés.
Van Linux rendszerre olyan program, ami meg tudja mondani, hogy hol és mi különbözik? Vagy marad a kézel való átnyálazása két 340 (354) oldalas dokumentumnak? -
berek21
őstag
Köszönöm a válaszokat. Tanulni mindíg kész vagyok. Annyira, hogy elsődleges rendszernek szeretném. Viszont a felhasználói szokásokat még nem írtam le. Főleg multimédia használat (film, zene), böngészés, torrent. Viszont lenne egy hybrid tv kártyám, (pinnacle 340e) aminek működni kellene néha egy jupici beltérivel. Van egy nyomtatónk is, canon mg5650, azt sem lenne hátrány használni. Utolsóként pedig az érdekelne, hogy andriddal milyen barátságot ápol az os. Ha ezek menni fognak, akkor meg leszek elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest