- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
-
Petya XT
senior tag
Tekerjünk egy kicsit a történeten. Ubuntu Cinnamon alatt is jó, a hibát pedig KDE alatt is dobja, ez nem releváns. 20.3 alatt is oké. 21.1 alatt nem oké, én is látom már.
És itt érdekességképpen: Ubuntu Cinnamon 22.04 LTS, a Cinnamon verzió viszont régebbi.
Ez lehet a baj, valóban. Jó volt a sejtésed. De legalább a megoldást sem tudom.
-
Okosabb nem lettem. Ha KDE-nél jó akkor....
Pedig tökéletesen rátapintottál a lényegre!
A KDE QT alapú DE, míg a Cinnamon GTK alapú....No és milyen alapú a Qbittorrent kliens?
Nekem eddig fel sem tűnt, sötét háttér, sötét egérmutatóval, a Qbittorent ablakba húzva(ablakkereten belül) valóban átvált a mutató formája. Egyébként semmi zavaró ezen kívül, mármint ez sem zavart nyilván...
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT #14393 üzenetére
Ezt dobta vissza amikor a Theme-ben a sötét móddal szórakoztam:
[1888:1888:0630/195437.829203:ERROR:CONSOLE(2115)] "[Brave Settings Overrides] Appearance Page cannot find use default theme button template", source: chrome://settings/settings.js (2115)
Nem tudom ebből mit lehetne kihámozni...
A setting-re hiába mutat, mert ott a megnyitott JS-ben is mindenhol ez szerepel:
(prefers-color-scheme:dark)
Okosabb nem lettem. Ha KDE-nél jó akkor mégis csak a Cinimini-re gyanakszom. Mert ugye a Brave indításakor, ha a Theme-be megyek akkor a Dark szerepel, mint beállítás, viszont Light módban indul. Ám ha kiválasztom, hogy Light aztán Dark újra, akkor át is vált. Ötletem sincs, hol lehet a hiba pontos oka...
-
-
Petya XT
senior tag
Ilyenekre gondolok:
Beállítottam egy egérmutató sémát, mindegy melyiket nem az alap, az a lényeg. Qbittorrent ablakba beviszed visszavált az alapra, kihúzod az ablakból, jön a beállított. Ez már milyen dologViber, Telegram, ezekről inkább nem is ejtenék szót. És nem trollkodás, de ez régen nem volt probléma. Mi történt? Nyilván változott sokminden, de ez el lett kapkodva kicsit, úgy érzem.
Terminából indítva a Bravet, azért KDE-n is van egy pár hiba itt is. Terminálból indítva sem látszik valami rendellenes? Tényleg kíváncsi vagyok, ki fogom próbálni.
LineageOS alatt telefonon, ott nekem megoldotta a gondot egy régebbi Brave verzió. Nekem meg Huawei van, átmenetes rendszerrel, érezhetően nem egy kapura játszik a Google Play és az AppGallery. Kínomban felraktam a FF-ot.
-
Petya XT
senior tag
Nem tudom, mostanában az Android verzió borzolja a kedélyeimet. Az random fagyogat, holott régen nem volt baja, sőt. Ez Mint 21, amin jelentkezik a hiba? Én azt dobtam, mentem vissza a másik gépemen 20.3-ra, mert néhány alkalmazás olyan tré, már ami grafikát illeti, hogy nem tudtam elviselni. Holnap feldobom 20.3-ra, megnézzük ott mit mutat.
-
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #14385 üzenetére
Pont ezt a kérdést tettem fel a Brave topicban! Nekem is ugyan ezt csinálja már vagy két hete. Azóta jött frissítés, de nem oldotta meg az sem.
Minden indítás után kézzel kell visszaállítanom, elég bosszantó. Már gondoltam rá, hogy beletúrok a configjába, de az istenért sem találom... -
zizidor
őstag
Használ közületek valaki Brave böngészőt? Újabban mintha fordítva működne benne a világos/sötét mód. Maga az alkalmazás követi a rendszer beállítását, de a weboldalaknál ez pont fordítva van.
-
growler
őstag
Mint 21.2-beta [link]
-
Vladi
nagyúr
válasz
zizidor #14381 üzenetére
2 napja még én se tudtam, de a x86-64 nem egységes platform. A Microarchitecture levels-t nézd.
v1: kb 2009-ig a procik, utána már v2. A v1-et egyszerűen dobta a redhat és a suse is. Ergó előbb utóbb majdnem minden disztróba átcsorog. Pl az alma linux kernele csak úgy simán elpánikor a gépemen. -
zizidor
őstag
Bocs, nem azt írtam, hogy már mindenki eldobta, és nem is a jövő hónapra fog bekövetkezni, de nagyon ez a trend, még hardver fronton is. A 64 bitnek meg még van ideje bőven, nehezen tudnék felsorolni olyan platformokat, ahol ez kevés.
-
Vladi
nagyúr
válasz
zizidor #14378 üzenetére
Azért mindenki nem, mert például debian és netbsd meg freebsd nem dobja.
Jó kérdés amúgy, hogy meddig kell egy ilyet támogatni. Pár éve ránéztem még az r128 kapott pachet. Az a rege, az kb 25 éve jelent meg. De ha még használják?
Mondjuk a 2010-es 64 bites prockók még jó sokáig mehetnének. Én nem látom okát, hogy kidobjam a gépem és vegyek újat. Nade meddig?
mod: megőrülök! tavaly még kapott patchet.
-
zizidor
őstag
Telepítettem egy laptopra Mintet. A gazdi kérése az volt, hogy a meglévő Windows mellé menjen (SSD megfelezve, 232/232 GB), és legyen egy indító menü, ahol választani lehet a kettő között. Max 10 másodperc után induljon el a legutóbb használt. Eddig sima ügy lenne, mégsem ezt teszi. Annyit sikerült kideríteni, hogy valami "recordfail" feltétel miatt.
"With GRUB2, there is a recordfail feature. If there is a failed boot attempt, GRUB2 will automatically stop at the boot menu during the next boot."
Sikerült megkerülni a problémát a GRUB_RECORDFAIL_TIMEOUT beállításával, de azért nem megnyugtató az a bizonyos "failed boot attempt". De nem látok semmi hibára utaló dolgot, a rendszer gond nélkül elindul, onnantól meg már nincs semmi naplózott hiba.
-
Vladi
nagyúr
Mikor lesz következő mint ami eltées és meddig lesz támogatva? Vajon megy majd egy amd k10-en, vagy ott kis kbsznak velem?
-
amdni
aktív tag
Üdvözlet!
Vásároltam egy Adata hd650-2t külső HDD-t (használt).
Linux Mint 21.1 Cinnamon alatt nem tudom használni a gépemen, mikor másolok pl. egy 20 Gb-os fájlt rá (NTFS, vagy ext4), 11 Gb-nál leáll a másolás, és pirosan villog a led rajta ami eddig kéken villogott.
Mi lehet a gond? Rossz a HDD?
chkdsk.exe lefutott kb. 6 óra alatt, nem talált hibát.
Windows alatt illetve egy másik pc-n szintén ugyanezen Linux op. rendszer alatt működik, nincs gond, nem villog pirosan a hdd.Köszönöm szépen!
-
zizidor
őstag
válasz
growler #14364 üzenetére
Igen, ez jó módszer, ha be van állítva a mentés.
(Most már be van...)
Offtopik, de gondoltam (homo kíváncsikusz) kipróbálom milyen az új Ubuntu és az Ubuntu Cinnamon. Egyelőre csak az Ubuntura volt idő, de rögtön el is bizonytalanodtam.
Csináltam helyet a gépen és telepítettem. Kicsit trükközni kellett, hogy még véletlenül se írja felül a GRUBot, de megoldható. Első meglepetés, hogy a secure bootot nem tudta kezelni, ami meglepő, mert a Mint simán. A második meglepetés, hogy kb. 1 perccel a belépés után, mielőtt még érdemben ki tudtam volna próbálni, elkezdett crash reportokkal bombázni, egyre gyakrabban, majd 5 perc görcsölés után Windowsnak képzelte magát, befordult és lefagyott, csak a power off segített.
Azért majd az Ubuntu Cinnamonnak is adok egy esélyt, az még a 22.04-es.
-
growler
őstag
Sziasztok!
A tegnapi(mai) frissitesi csomag telepitese utan, a Google Chrome
hasznalhato / mukodik? (Mint 21.1) -
zizidor
őstag
válasz
FLATRONW #14354 üzenetére
Még az jutott eszembe, telepítéskor meg lehet adni, hogy ne legyen jelszó, kb. úgy mint a live oprendszereknél szokott lenni. Üres jelszót utólag is be lehet állítani, de ahhoz előbb módosítani kell a policy-t, minimum hány karakter kell legyen a jelszó. Ezt valahol a /etc/pam.d/common-password fájlban lehet (minlen).
A jelszó nélküliség miatt még a kulcstároló szokott panaszkodni, de elvileg annak is lehet adni üres jelszót (ha a biztonság tényleg nem szempont), utána jelszó-mentesen működik.
-
zizidor
őstag
válasz
growler #14357 üzenetére
Olyan nagy varázslatok nincsenek. A laptopban csak 1 SSD modulnak van hely, az van 3 partícióra osztva. Van egy EFI (fat32), egy Linux rendszer (ext4) meg egy adat (ext4). Ez utóbbi van csatolva /home-ként.
Megnéztem, a partíciók UUID azonosítója nem változott, ugyanazok vannak az fstab-ban.
Rájuk küldtem egy ellenőrzést, hiba nincs. -
zizidor
őstag
Na, vajon én szúrtam el valamit? Minden különösebb előzmény nélkül fél percig áll és csak vár a gép rendszerindításkor. Hiba nincs.
[ 3.885338] xor: automatically using best checksumming function avx
[ 3.928499] Btrfs loaded, crc32c=crc32c-intel, zoned=yes, fsverity=yes
[ 3.954959] BTRFS: device label Data devid 1 transid 7 /dev/nvme0n1p3 scanned by btrfs (329)
[ 35.117051] EXT4-fs (nvme0n1p2): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null). Quota mode: none.
[ 35.300692] systemd[1]: RTC configured in localtime, applying delta of 120 minutes to system time.
[ 35.314417] systemd[1]: Inserted module 'autofs4'
[ 35.376122] systemd[1]: systemd 249.11-0ubuntu3.9 running in system mode
[ 35.396514] systemd[1]: Detected architecture x86-64. -
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Van rá lehetőség, hogy a bejelentkezésen kívül, sehol máshol ne kérjen jelszót a rendszer? -
togvau
senior tag
Pár éve linux mintet használok, cinnamonnal, alapvetően nincs vele nagy gondom, de van 1-2 zavaró hiányosság: nincs copy-paste history, mint a vinfos-v a vinfosban (bár a céges gépen legalább is teljesen összevíssza működik ott is). Rákerestem erre, de több, már nem található package-el való összetákolós módszert találtam csak.
A másik zavaró dolog, hogy nincs a fájlkezelő ablakban history, meg nem is jegyzi meg az adott alkalmazásban utoljára használt helyet.
Ezekre valami tipp? Gondoltam KDE kipróbálására, de nem tudom érdemes-e.
-
gregory91
senior tag
válasz
teleahocipöm #14332 üzenetére
Próbáld meg recovery/helyreállítási módban indítani.
-
gregory91
senior tag
válasz
teleahocipöm #14332 üzenetére
Kapcsold ki a win10-ben a gyorsindítást.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
zizidor #14330 üzenetére
SATA ssd- vannak bent. Automatikusan a Win 10 indul, de F9 után tudtam kiválasztani mi induljon, sokáig minden rendben volt, majd jöttek az indulási problémák, eleinte 1-2 próbálkozás elég volt, majd egyre nőtt és a vége, hogy már egyáltalán nem indul.
Az első telepítésnél nem particionáltam, a telepítőre bíztam mindent, Frissétért kértem. Nem emlékszem kérdezte-e a telepítő az UEFI vagy Legacy legyen-e, igen ezt Mint verziót még tavaly töltöttem le.
growler
Nem emlékeszem mi a helyzet a secure boottal, majd megnézem. -
growler
őstag
válasz
teleahocipöm #14329 üzenetére
Nem biztos hogy errol van szo, de ujabban becsuszott egy ilyen problema: [link]
Tiltsd le a secure-boot-ot a BIOS-ban - es ugy probald. -
zizidor
őstag
válasz
teleahocipöm #14329 üzenetére
A dual boot mindig bonyolultabb eset mint egy szóló oprendszer. Valami ennél konkrétabb hibaüzenet, esetleg egy fotó?
Milyen a meghajtók kezelése? NVMe, SATA, AHCI, RAID, Optane?
Milyen a partícionálás? MBR/GPT?
Milyen a rendszerindítás? UEFI/Legacy? Secure boot bekapcsolva?
Legacy esetén be van állítva a megfelelő boot meghajtó?
UEFI esetén melyik rendszert indítja?
Milyen partíciók vannak a Mintnek?
Telepítéskor frissítést is kértél?
Régebbi (telepítő által felrakott) kernellel elindul? -
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Telepítettem a Mint-t, de az isetennek nem indul. 2 ssd van a notiban egyik Win 10 a másikon Peppermint volt, de pár órás szenvedés után sem indult, max a grubig jutottam. Felkerült a Mint, de ugyan az a helyzet a Grubnál nem jutok tovább. Vagy kernel panic, vagy nem talál bizinyos dolgoka a hd1-n vagy a hd2-n. Mi lehet a megoldás? előre is köszönöm a segítséget!
-
Dhampir
félisten
-
amdni
aktív tag
Kedves Mindenki!
Szeretnék egy beszkennelt dokumentumot tartalmazó pdf fájlban kijelölni némi szövegrészt.
Próbáltam az alábbi programokkal:
Okular
Foxit Reader
Adobe Acrobat Reader DC (wine-val)
Sajnos hiába kattintok a "szöveg kijelölése" gombra, nem működik.Windows-ban Adobe Reader DC-vel simán működik.
Egy nem beszkennelt lapot tartalmazó pdf esetében ami pl egy word dokumentum átkonvertálva, működik a kijelölés Linux alatt is.
Mi lehet a megoldás beszkennelt dokumentum esetében?
Köszönöm!
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #14323 üzenetére
Ha esetleg ez meg segit...
$ inxi -Fxpmrz
Audio:
Device-1: Intel Tiger Lake-H HD Audio vendor: Gigabyte
driver: snd_hda_intel v: kernel bus-ID: 00:1f.3
Device-2: NVIDIA GA102 High Definition Audio vendor: eVga.com.
driver: snd_hda_intel v: kernel bus-ID: 01:00.1
Device-3: Microsoft LifeCam HD-3000 type: USB
driver: snd-usb-audio,uvcvideo bus-ID: 1-3:2
Device-4: Intel ELEGIANT SR030 type: USB
driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid bus-ID: 1-6.1.4:13
Sound Server-1: ALSA v: k5.15.0-69-generic running: yes
Sound Server-2: PulseAudio v: 15.99.1 running: yes
Sound Server-3: PipeWire v: 0.3.48 running: yes
Bluetooth:
Device-1: Intel AX200 Bluetooth type: USB driver: btusb v: 0.8
bus-ID: 1-14:12
Report: hciconfig ID: hci0 rfk-id: 0 state: up address: <filter>
bt-v: 3.0 lmp-v: 5.2A bluetoothnal meg ezt latom:
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #14322 üzenetére
Rosszabb a helyzet, mert a Sound Output-nal nincs meg az alaplapi hang sem, csak egy HDMI / DisplayPort, meg az USB hangszorom, mondjuk annak az analog, meg az S/PDIF kimenete is.
$ lsb_release -a
No LSB modules are available.
Distributor ID: Linuxmint
Description: Linux Mint 21
Release: 21
Codename: vanessa$ aplay -l
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: PCH [HDA Intel PCH], device 0: ALC897 Analog [ALC897 Analog]
Subdevices: 1/1
Subdevice #0: subdevice #0
card 2: NVidia [HDA NVidia], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
Subdevices: 1/1
Subdevice #0: subdevice #0
...
card 3: SR030 [ELEGIANT SR030], device 0: USB Audio [USB Audio]
Subdevices: 0/1
Subdevice #0: subdevice #0A "..." helyen az NVidia kartya kimenetei vannak.
Szerintem az alaplapi hang a "device 0: ALC897 Analog [ALC897 Analog]" lehet, de azt nem tudom kivalasztani az audio eszkozoknel.Mi lehet itt a gond? Megoldas?
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Az a prolemam, hogy ossze van paositva a BT fejhallgato a geppel, de megsem lehet kivalasztani az audio eszkozoknel, csak, ha ujrainditom a gepet. Mi lehet a herotja? Van valami ilyen ismert hiba, vagy ez nalam egyedi jeleseg lehet?
Linux Mint Vanessa. -
válasz
KAMI911 #14320 üzenetére
Nekem nem megy simán:
"Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:
The following packages have unmet dependencies:
kicad : Depends: libocct-data-exchange-7.3 but it is not going to be installed
Depends: libocct-foundation-7.3 but it is not going to be installed
Depends: libocct-modeling-algorithms-7.3 but it is not going to be installed
Depends: libocct-modeling-data-7.3 but it is not going to be installed
Depends: libocct-ocaf-7.3 but it is not going to be installed
E: Unable to correct problems, you have held broken packages.
Error - Return code: 100"Nem is értem mit szeretne. A Kicad rendben működik. Tegyem fel a neki hiányzó csomagokat?
-
KAMI911
aktív tag
A héten frissítettem 19.3-ról 21.1-re egy gépet, a mint eszközökkel és hiba nélkül frissült, egyértelmű és könnyű volt a művelet.
-
Linux Mint-et frissítenék 20.3-ról 21-re. Egyetlen gondja van, hogy azt írja:
"a következő csomagtárolók nem támogatják a Linux Mint ezen (gondolom az új)verzióját.
http://linux-packages.resilio.com/resilio-sync/deb resilio-sync non-free
Ezeket a csomagtárolókat le kell tiltani."Ha letiltom és ráengedem mi lesz a szinkronnal és a többi géppel? Nem szeretnék adatvesztést!
-
zizidor
őstag
Köszi a válaszokat. Nekem is szimpatikusabb a deb csomag, de külső (nem repo-ból telepített) csomagok is tudnak függőségi problémát okozni.
Azt a jelenséget én is ismerem, hogy a flatpak magától nem törli a régi, már nem használt runtime csomagokat, de időnként meg lehet kérni rá (flatpak uninstall --unused).
AppImage-et is próbáltam, elég egyszerűnek tűnik, de ez sem problémamentes. Volt ami el sem indult, hibaüzenet meg semmi. Az sem megnyugtató, hogy sok imaget nem az eredeti fejlesztő csinált.
-
válasz
zizidor #14312 üzenetére
Én a deb-et használom, volt már flatpak problémám, konkrétan a steam-el. Persze eléggé zöldfülű vagyok a témában. Talán 1 éve hogy a laptopomon linuxozok, és kb fél éve az asztali gépemen is. Gyakorlatilag a htpc-m az egyetlen windowsos cucc,mert ott a lustaság még nem vitt rá hogy bántsam, de ami késik nem múlik
-
zizidor
őstag
Ha egy alkalmazásnak van deb és flatpak változata is, melyiket érdemes használni?
Nyilván mindegyiknek megvan az előnye, ti melyiket választanátok? -
zodo
nagyúr
Sajnos nincs gyorsbillentyű lehetőség.
Lars
SimpleScreenRecorder esetén nem jöttem rá hogy miért nem ment automatikusan.
Annyit akartam hogy gyorsbillentyűvel ki-be kapcsoljam a felvételt, itt külön rá kell menni az alkalmazás/felvétel leállítás gombra.
Maradt az OBS mert ugyan paráztam tőle de van egy jó Beállítás varázsló amin szinte alig kellett változtatni. Bementet megadni és tudja amit szerettem volna. -
zodo
nagyúr
Elvileg tud gyorsbillentyűt kezelni. Igaz, nincs teljes szabadság a választáskor.
Netes kép.... Neked tetsző a lehetőségek közül +R
OBS azért elég macerás lenne nekem de köszi a tippet!Ha már itt vagyok, hang kimeneteknél jó pár lehetőség van. ALSA és társai.
Van köztük hangzásban, érdemi különbség?
Valamint van egy porosodó Creative Sound BlasterX G1 külső hangkártyám amit Pc-n nem annyira sikerült beállítani mert elég ramaty a gyári szoftver.
Mint-en tennék egy próbát.
Kellhet hozzá valamit feltelepíteni? -
zodo
nagyúr
Létezik videó felvevő ami gyorsbillentyűvel vezérelhető?
pl.: Twitch stream, yt videó
Pc-n az Amd driver tudja, ilyesmire gondolok. -
zizidor
őstag
válasz
zizidor #14296 üzenetére
Na, megoldottam az XnView problémát. Mondjuk nem a legelegánsabb módon, de nem volt jobb. Telepítettem a Wine-t, és azzal az XnView Windows változatát.
(Kipróbáltam a Faststone Viewert is, de totál kiakasztotta a gépet, még a Cinnamon is átváltott valami csökkentett módba.)
-
zodo
nagyúr
válasz
zizidor #14301 üzenetére
Köszi szépen!
Mivel csak használni szeretném a rendszert ezért távol áll tőlem szerkesztgetés.
Elsőre zavart hogy a terminállal futónál úgy szerepelt az indító parancs ahogy a cikkben, anélkül indítva pedig ez az összetettebb./usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64 --command=opera --file-forwarding com.opera.Opera @@u %U @@
Naivan megpróbáltam szimplán az
opera --lang=hu %U
de ezt nem "hitelesítette" nem tudtam menteni.Helyes megoldás a fenti parancsba illesztve.
/usr/bin/flatpak run --branch=stable --arch=x86_64 --command=opera --file-forwarding com.opera.Opera @@u --lang=hu %U @@
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tesla topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NBA és kosárlabda topic
- Óra topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest