- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Ilyenekre gondolok:
Beállítottam egy egérmutató sémát, mindegy melyiket nem az alap, az a lényeg. Qbittorrent ablakba beviszed visszavált az alapra, kihúzod az ablakból, jön a beállított. Ez már milyen dolog
Viber, Telegram, ezekről inkább nem is ejtenék szót. És nem trollkodás, de ez régen nem volt probléma. Mi történt? Nyilván változott sokminden, de ez el lett kapkodva kicsit, úgy érzem.Terminából indítva a Bravet, azért KDE-n is van egy pár hiba itt is. Terminálból indítva sem látszik valami rendellenes? Tényleg kíváncsi vagyok, ki fogom próbálni.
LineageOS alatt telefonon, ott nekem megoldotta a gondot egy régebbi Brave verzió. Nekem meg Huawei van, átmenetes rendszerrel, érezhetően nem egy kapura játszik a Google Play és az AppGallery. Kínomban felraktam a FF-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viber, Telegram, ezekről inkább nem is ejtenék szót. És nem trollkodás, de ez régen nem volt probléma. Mi történt? Nyilván változott sokminden, de ez el lett kapkodva kicsit, úgy érzem.
Rowon