- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
NeoPampalini #15507 üzenetére
Megoldódott, újratelepítettem az applet-et, viszont ez még nem volt elég.
Arra már nem emlékszem, hogy valami korábbi verzióban is voltak-e ikonok, mindenesetre a megfejtés az volt, hogy nemes egyszerűséggel KIKAPCSOLTA gyanúm szerint egy update a hőmérséklet kijelzést, és csak ikonok maradtak.
Visszakapcsoltam, de még mindig kellett egy gép újraindítás, mert bármit állítgattam, nem kelt életre az érzékelők listája, szóval volt itt valami turpisság a dologban. Valószínű az sem véletlen, hogy az újraindítás után egyből jött is egy update az applet-hez.
Most már megint jó, nyugodtan fogok aludni, főleg ha abbahagyják itt a faluban ezt a borzalmas mulatós zenét.
-
Doky586
félisten
válasz
Albert.Tamas #15512 üzenetére
-
Doky586
félisten
válasz
Albert.Tamas #15510 üzenetére
Biosban a CSM-et kell kikapcsolni, nem a SB-t.
SB legyen bekapcsolva.
Rufus nem kell. Az ISO tartalmát csak simán rá kell másolni filekezelővel egy fat32 (esetleg ntfs) pendrivera. -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok
Dell 7490-re szeretnek Linux Mintet Secure boot kikapcsolva lefagy linux mint boot utan install lefagy az egesz , mit kellene meg kikapcsolnom biosban ? Rufus DD" módot valasztottam lehet ez a baj? Koszi
-
válasz
Petya XT #15497 üzenetére
Az információknál, amik az új rendszert beharangozták, nyugodtan oda lehetett volna írni...
Nagyon kezdőket ez az infó teljesen megzavarta volna, hogy akkor most mit is csináljanak és azonnal nyomozni kezdték volna, nekik akkor ez jó-e így, mekkora hátrány éri őket, etc,. Aki meg régebb óta használ Linux Mint verziókat, annak is felesleges leírni, mivel azonnal észreveszi! Persze akár le is írhatták volna, mint ahogy azt is leírták, aki a 22.2 beta verziót használja, annak nem kell végrehajtani a versionupgrade lépéseit, mivel normál rendszerfrissítéssel beáll a stable állapot.Nálad egy spéci gond volt a hanggal, de az átlag mezei usernek felesleges a kernel verziójával foglalkozni.
-
válasz
NeoPampalini #15507 üzenetére
Szia!
Rád csak az első bekezdés vonatkozik!
Ha csak látogatóként érkezett a webhelyre, kérjük, várjon egy kicsit, hamarosan újra elérhető lesz. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Ha Ön a weboldal tulajdonosa, kérjük, ellenőrizze a tárhelyszolgáltatójánál, hogy a szerver működik-e, és hogy a tűzfal IP-címeinket felvették-e a fehérlistára. Kérjük, várjon néhány percet, majd próbálkozzon újra. Ha a probléma továbbra is fennáll, nyisson meg egy jegyet a támogatási oldalunkon, a https://support.sucuri.net címen, és mi segítünk a hibaelhárításban.
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Linux Mint 21.3 Cinnamon DE
Valami teljesen elcseszte a CPU hőmérséklet kijelző applet-et (Sensors Monitor by Claudiux). Azt vettem észre ma reggel, hogy nem a szokásos C kijelző van, hanem helyette megjelent négy ikon, hőmérséklet infó meg semmi. Tooltip-ben meg arra panaszkodott, hogy konfigurálni kellene.
Viszont a konfigurálással nem jutottam előrébb. Az eddig használt (telepítésnél magától konfigurált, én nem nyúltam hozzá) szenzorok listája ugyanúgy benne volt, viszont nem működött egyik se. Volt ott egy "renew sensor list" vagy hasonló nevű gomb, ráböktem, erre kiürítette a listát.
Viszont nem értem, hogy mi és miért nem működik, mert ugyanitt a general fülön van egy run xsensors gomb, ami tökéletesen kiadja a CPU hőmérsékleteket.
Az applet uninstall után most ott tartok, hogy nem lehet semmilyen applet-et telepíteni, az ablak alján megjelenik a progress bar, de nem történik semmi kb. 15 másodpercig, utána visszaáll minden alapállapotba.
Nem tudom, van-e összefüggés, de a https://cinnamon-spices.linuxmint.com címet nem is érem el, egy "Sucuri firewall"-nál elakad HTTP 502 timeout hibával.
Ötlet, vagy egyéb progi ajánlat, amivel a taskbar-ra ki tudom pakolni a CPU hőmérsékletet?!?!?
-
Tim82
félisten
És mondjuk ha átváltotok másik tükörkiszolgálóra (legalábbis az Ubuntus csomagoknál)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest