- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Olyan létezik, hogy beállított FF profil egyik napról a másikra összeomlik? Beállítások elmásztak, nem egy-kettő, hanem sok? Nem láttam még ilyet. LM22
-
válasz
oreg0503 #15296 üzenetére
Nálam akkor csinálja ezt, amikor az összes kiegészítő ki van téve az eszköztárra. Ha nem oldódna meg, akkor a Firefox topikban is érdeklődd meg, nekem nincs ötletem.
-
válasz
oreg0503 #15292 üzenetére
Jobb felső sarokban van egy kis puzzle jel, az tartalmazza a telepített kiegészítőid ikonjait. Arra, ha rákattintasz, akkor megjelennek ezek az ikonok.
Következő lépésben minden kis kiegészítő mellett van egy fogaskerék. Ha arra a fogaskerékre rákattintasz bal gombbal, akkor megjelenik egy menü. Itt kattints rá a "Rögzítés az eszköztárra" opcióra.
Utána meg fog jelenni az adott kiegészítő ikonja az eszköztáron. Ha szeretnéd testreszabni, hogy az újonnan megjelent ikon hol legyen, akkor nem messze a puzzle ikontól egy üres területre kattints, majd válaszd az "Eszköztár testreszabása" lehetőséget.
Innen bekerülsz egy szerkesztő módba, ahol a fent megjelent kiegészítő ikont már szabadon tudod húzni az egér bal gombjával oda, ahová szeretnéd.
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
LM 22 Cinnamon a rendszerem. Lehet hogy ez a kérdésem előzménye. Nem tudom. Telepítettem a Vivaldi böngészőt, de az istennek nem tudta a Firefoxx könyvjelzőit, beállításait inportálni. Állandóan azt mondta zárjam be a rókát. De hát meg sem volt nyitva. Abba hagytam az egészet ment a vivaldi a kukába. De ma vettem észre hogy a rókának a kitűzött bővítmények eltűntek. Hogy tudom vissza állítani őket?
Ezekre gondolok, és ide tudtam őket kirakni. -
válasz
ubyegon2 #15287 üzenetére
Ok, én most a fogalmazáson nem kezdek el vitatkozni, mert semmi értelmét nem látom, meg időm sincs ilyen dolgokon molyolgatni. Amit itt írtam, az teljesen megállja a helyét:
Az Ubuntu 2 évente ad ki LTS verziójú rendszert, ennek megfelelően a Mintnek is 2 évente jelenik meg új főverziója.
Az alábbi hivatkozásban szintén világosan látszik, hogy az alverziók is melyik LTS Ubuntu csomagjait használják: -
Ezt azért láttam, nem is erre gondoltam, hanem erre:
A "hagyományosnak" mondható Linux Mint rendszer, mely az Ubuntu LTS (Long-term support), azaz hosszabb távon támogatott kiadására épül. Az Ubuntu 2 évente ad ki LTS verziójú rendszert, ennek megfelelően a Mintnek is 2 évente jelenik meg új főverziója.
Nemrég merült fel valamelyik topikban éppen, milyen Ubuntu alapon jönnek ki a .1, 2, 3-as Linux Mint verziók, emiatt gondoltam csak...
Szóval az alverziók lemaradtak innen, talán azért lényeges ez, mert totál mások ezek, mint az Ubuntu alverziói!
Itt van példának az olvadó 5 éves támogatás...
-
válasz
ubyegon2 #15285 üzenetére
egy helyen van hiányérzetem, abban a részben, ahol leírod a verziókat, szerintem nem úszhatod meg a .1, .2 és a .3 verziók megemlítését sem!
Pedig ezek fel lettek sorolva, egészen pontosan azok a verziók, amikre még van aktív támogatás, azokról a linuxmint.hu-ra mutató hivatkozásokat odatettem. A többinek már nem láttam értelmét, elengedett disztrókról ne legyen ismertető, csak a (még) naprakészekről. Ezeket új felhasználóknak sem célszerű ajánlani telepítésre (meg másnak sem).
-
No végre újra van Topikgazda a Mint topikban! Ez nagyszerű, jól összeraktad a linkes részt is. Gyorsban átfutottam, egy helyen van hiányérzetem, abban a részben, ahol leírod a verziókat, szerintem nem úszhatod meg a .1, .2 és a .3 verziók megemlítését sem!
A Debian csomagkeresőnél van amúgy egy ezerszer informatívabb, a Debian Packages Tracker, de lehet csak nekem jön be jobban.
Jó lesz ez amúgy, örülök, hogy végre nem lesz mostohagyerek itt a PH -n sem a legjobb Linux disztró sem!
-
Sziasztok,
Frissítésre került a topikösszefoglaló. Igyekeztem aktualizálni a tartalmat és csak az élő és releváns hivatkozásokat megtartani benne. A formavilágát is igyekeztem rendezni, egységesíteni. -
IstvánLászló
őstag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
Rimuru
veterán
Adott egy friss install, chrome telepitve googletol de nem megy a DRM (netflix, stb), mit rontok el?
-
Vladi
nagyúr
Én értem, legyalultad a guit. Megesik.
vezetékes netet tudsz terminálban csinálni. A grubból indított recovery mód, az nem ugyanaz, mert egy csomó mindened nincs, ami meg kéne. szerintem csomagkezelő sem.akkor házi feladat, 2 bejgli között ezt kipróbálni. ifconfig meg ifup parancs. A routertől kapsz dhcp-n ip és kész. telepíted ami kell majd reboot.
-
-
Szerintem nem értitek amit írtam, vagy túl szűkszavúan fogalmaztam. Be sem tudtam lépni a felhasznlói fiókba, el sem indult a Cinnamon session.
-
csixy
addikt
" de akkor meg nem volt internet kapcsolat." ... ilyenkor bedugok egy ócska meztelen ralinkos usb-s wifi kártyát, ami bele van dugva egy 5 köbcentis injectiós fecskendőbe és műgyantával van kiöntve és kéken és sárgán villog, oszt mindig van vele wifim, mert mélyen a kernelben van nagyon régóta beásva, gyegécske, de mindig muxik.
-
Nem tudtam semmit csinálni, vagy éppen a tudásom sincs még ott. CLI-t nem nyitotta meg, pedig állítólag CTRL+ALT+F1. Grub menüből indítottam egy recovery módot, akkor nyilván a terminált elértem, de akkor meg nem volt internet kapcsolat... Szóval maradt a Live alóli bütykölés.
-
Jól megszívatott a Mint az előbb és nem jöttem rá, hogy miért. Egyszercsak eldobta a Wifi kapcsolatot, majd nem jelentek meg a Wifi hálózatok sem a Menedzserben. Arra gyanakodtam, hogy a beállított automatikus frissítés valamit összekuszált, amit nem kellett volna. Letöröltem a network-managert, majd nem figyeltem, hogy a cinnamon függőségeit is legyalulta vele... f*sza... nem volt hajlandó bejelentkezni a felhasználói fiókba újraindítást követően, csak valami cinnamon-session errort dobálgatott.
Linux Mint USB-ről bebootoltam, felcsatoltam a rendszer rootját, majd onnan újratelepítettem a Cinnamon asztali környezetet. Utána már minden flottul ment. Amire nem tudok rájönni, hogy miért tűntek el a Wifi kapcsolatok... -
csixy
addikt
válasz
Mtbsrác #15260 üzenetére
Kell a yt-dlp , youtubedl-gui , ffmpeg és működik (ezeket synaptic-kal telepíted). Ha esetleg mégse megy, mert baja van a yt-dlp-vel, akkor letöltöd a [yt-dlp_linux] fájt, futtathatóvá teszed és átnevezed yt-dlp -nek és felülírod vele a /bin/yt-dlp fájlt, oszt megintcsak jól fog menni.
-
urandom0
senior tag
válasz
Mtbsrác #15263 üzenetére
FB-hez is okés.
Meg még vagy 200 oldalhoz
Mivel yt-dlp alapú, ezért minden olyan oldalt támogat, amit a yt-dlp is, konkrétan ezeket: https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/blob/master/supportedsites.md -
Mtbsrác
senior tag
Hali!
Az lehetséges hogy a Firefox kb bmelyik verziójában (sima agy beta verzió mind1) nem működik rendesen több kiegészítő? Leginább a videoletöltők mert pl a közismert Videohelper, ha egy Yt videot leakarnák szedni telpítés után egy kieget szed le és telepíti. Na ez meg is történik csak utána sem akar működni. (KÉP). Ismét le akarja tölteni. De ugyanígy járok másik video leszedő kiegekkel. Sys: Linux Mint 22.
-
Petya XT
senior tag
-
Petya XT
senior tag
Most csupa "szemét" van csak benne. Még a RAM-okat is kivettem, egy régi Dell RAM moduljait raktam bele, ezt most viheti... Nézegettem új gépeket, de levert a víz. A komplett konfigot cserélni kellene. A régi cuccaimból talán a 1060 maradhat meg, meg a ház.
Nagy terhelésnél kivágja az egészet az Anti Surge. Tegnap összepakoltam ezzel a felállással, még nem volt baj. Megrogyott a táp szerintem, de már ezzel a 4. gen Intellel nem akarok szórakozni, valami modernebb Ryzen konfig kellene.
Egy Zalman 700-as PSU, látott ez már CrossFire-től kezdve mindent. Régi már.
-
Petya XT
senior tag
-
Azt nem tudom, neki Linux Mint-en lefutott-e, mert itt azért a DE eléggé össze van gyúrva az Ubuntu core dolgaival meg a saját fejlesztésű egyebekkel. Más disztrón lehet sikeres egy ilyen művelet. Azt tudom, hogy a Mint 22, amin próbáltam, szinte gyári állapotú volt, se külső csomag, se PPA...
-
Nekem nem voltak kétségeim, de kockázatmentesen engedtem rá a régebbi SSD-n lévő 22-re, igazából azt szerettem volna reprodukálni, amit ezer éve Debianon sikerült, hogy konzolosan hozom vissza az életbe, de egy fia parancs nem sok, annyi nem ugrott be. Anno meg egyetlen desktopom volt, simán ment fejből. Ez a fene nagy elkényelmesedés...
Amúgy ja, PPA-ból felrakni friss Cinnamont... mondjuk igen meglepődtem volna, ha sikerül.
Anno a Debian Cinnamon frissítés az repoból ment nyilván, azt hiszem experimental volt az. Reboot után jól le is hervadt a vigyor a képemről.
-
-
Juhúúú, ez jó hír, a legutóbbi kísérlet elég gáz lett a 6.4-es Cinnamonnal. (jó lenne, ha lenne kizárólag CLI-s megoldás a verzióupgrade-re)
3-5 hét biztosan lesz, mire kijön a 22.1 stable verzió, ünnepek előtt, között...
Amúgy a 22, 22.1, 22.2 és a 22.3 verzióknak mind ugyanaz a 24.04 Ubuntu az alapja, szóval mind LTS, azt viszont nem figyeltem meg, hogy a .1-3 verziók pontosan melyik 24.04.x-re alapoznak.
-
[link] Szuper, itt a 22.1. bétája. Kérdésem. Ha a 22 LTS, akkor a 22.1. az micsoda? A 22 updateje? Mikor lesz elérhető a végleges, 22.1. verzió?
-
válasz
Petya XT #15241 üzenetére
ez működik még Windowson? Ha jól emlékszem én ezzel kapcsoltam ki. Mi volt a hibaüzenet?
Ezzel kezdtem rendszergazdaként. Nem engedte valamiért, nem emlékszem a hibaüzenetre.
Mind a két rendszer EFI? Vagy milyen séma van a két SSD-n? Ha visszaraknád, direktbe a lapra?
Igen, mindkettőnek van EFI-je. A Debian a régebbi rendszer, a Mint telepítésénél a Debianos SSD ki lett véve fizikailag a gépből, hogy ne lássa a telepítő, így teljes értékű önálló rendszer mindkettő.
Nehogy a rack szívozzon...
Hááát, nem tudom. A Delock elég jó minőségű dolgokat gyárt, de nincs kizárva az sem.
-
Petya XT
senior tag
Ez a
powercfg -h off
ez működik még Windowson? Ha jól emlékszem én ezzel kapcsoltam ki. Mi volt a hibaüzenet? Amit urandom0 linkelt azt nem tudom megnyitni.Mind a két rendszer EFI? Vagy milyen séma van a két SSD-n? Ha visszaraknád, direktbe a lapra? Nehogy a rack szívozzon...
-
válasz
urandom0 #15239 üzenetére
Tehát úgy képzeld el az egészet, hogy van kettő darab m.2 slot az alaplapon, azokban mindkettőben van SSD. Az egyiken egy Debian, a másikon egy Linux Mint, éppen melyikbe akarok belépni. Mivel egyfelől, hogy ne legyen állandóan aktív a lemez, így azt találtam ki, hogy egy külső mobile rackbe ( [link] ) van belerakva egy 2,5" Satás SSD, amit éppen bekapcsolok, ha kell a Windows, ha nem kell, akkor pedig kikapcsolom. Ennyi lényegében.
-
urandom0
senior tag
Lehet, hogy volt valami más hiba is az SSD-n, azért kaptál másféle hibaüzenetet.
"a hibernálás opciót is kikapcsoltam a kikapcsoló gomb opciói között, bár az szerintem igen csekély vizet zavar ott, ha egyszer nem azzal állítom le soha."
A hibernálás és a gyors indítás összefüggnek, mert a gyors indítás is a hibernálást használja. Igazából a hibernálásnak két módja van, full és reduced, és ez utóbbi a gyors indítás.
-
válasz
urandom0 #15235 üzenetére
Nem tudom, mikor elsőnek próbáltam a fájlrendszert javítani, akkor valamilyen hibernálással kapcsolatos hibaüzenetet dobott ki a Disks. Azután keresgéltem a neten, majd eljutottam ehhez a gyors rendszerindításhoz, amit kikapcsoltam. Visszabootoltam Mintbe, lefuttattam a fájlrendszer javítást, majd beengedett a meghajtóba a Nemo.
Szerk.: a hibernálás opciót is kikapcsoltam a kikapcsoló gomb opciói között, bár az szerintem igen csekély vizet zavar ott, ha egyszer nem azzal állítom le soha. -
válasz
Petya XT #15232 üzenetére
Most beléptem Win alól, nem vélek felfedezni változást, hibát sem dobott ki, vagy kék halál, semmi ilyen drasztikus. Azért marhajók ezek a totál szükségtelen funkciók... még csak azt sem mondanám, hogy gyorsabban bootolt be úgy, hogy be volt kapcsolva, igazából már az SSD korszakban ez annyira de nagyon nem számít...
-
Petya XT
senior tag
-
Kérdés. Van egy SSD-m, amin Windows 10 van. Nem engedi felcsatolni a Nemo. Ugyanezt Debianon meg tudom csinálni valamiért... Kér egy rendszergazda jelszót, utána felcsatolja, míg a Nemo ezt a hibaüzenetet küldi.
Miért lehet ez? Nyilván NTFS-re van formázva a lemez, de igazából ennek nem szabadna problémának lennie. -
KAMI911
senior tag
A Cinnamon magyar felülete ismét 100%-ban le van fordítva.
-
-
válasz
Petya XT #15217 üzenetére
&growler
Hazaértem, egyből megnéztem és semmi nincs a megszokott helyen...de mikor kapcsoltam volna ki, a képernyő bal alján volt két apróbetűs kiírás, a virtual billentyűzet meg a wayland / X váltás! A login ablak meg ugye középen van!Kösz a helpet, ha nem mondjátok, nem kerestem volna. Most már működik a panelappon a képernyővilágítás állítása is!
Mindjárt komfortosabb lesz.
-
growler
őstag
válasz
ubyegon2 #15202 üzenetére
Nehogy a Garuda Cinnamon "rondasága" riasszon el bárkit is a telepítésétől.
[link] [link] [link]
Mindehhez, a következők szükségesek:
Az AUR engedélyezése (pamac -> "hamburger menű" -> Beállítások [link] )
sudo pacman -Syu base-devel --needed
yay -Syu mint-l-icons mint-x-icons mint-y-icons mint-themes mint-l-theme -
urandom0
senior tag
válasz
zizidor #15212 üzenetére
Na várj, azt mondod, formázás nélkül. Ez kb. ugyanaz, mint ha az egész fájlrendszert áthelyezted volna egy old könyvtárba, kivéve a /home-ot, de azon belül meg ugye más felhasználónevet adtál meg. Na én régebben pont így szoktam eljárni, ha másik disztrót akartam telepíteni
Nem rossz amit csináltál, csak ez így igazából bármelyik fájlrendszeren eljátszható.
-
zizidor
őstag
válasz
zizidor #15178 üzenetére
Na, megvolt a btrfs újratelepítős teszt. Felraktam, aztán újratelepítésnél úgy jelöltem ki ugyanazt a partíciót, hogy formázás nélkül. Illetve annyit azért variáltam, hogy a @ subvolt átneveztem (old_@), a @home viszont maradt, de direkt más felhasználónevet adtam meg. Minden fájl megmaradt, az előző felhasználó home könyvtára is megvan, a teszt célból letöltött fájlokkal együtt.
Persze ez nem jelent garanciát arra, hogy a Ubiquity újabb verzióinál is így fog működni.
-
válasz
Petya XT #15209 üzenetére
Most, hogy mondod, a Mint Cinnamon panel is vacakolt régebben waylanden. Majd megpróbálom átkapcsolni X11-re ezt a Garudát, hátha sikerül, főleg ha itt is a login managerből kell ki/be jelentkezni ehhez. Az Assist tényleg jól meg van oldva, de az a téma a Cinnamonon az kegyetlen, egyedül ez a KDE Lite, ami normális...
-
-
Petya XT
senior tag
válasz
ubyegon2 #15206 üzenetére
Én a Manjarót is csak X11-ben tudom használni, a Wayland alatt a Plasma nem az igazi, sok a hiba benne. Főleg azért érdekes, mert egy hónappal ezelőtt meg pont az X11 volt, ami alatt nem állt le a rendszer. A fene érti ezt. De most lekopogom, X11 alatt szuper, kérdés meddig. A Garudában nagyon tetszett, hogy az Assist-ban ki tudtad választani a szolgáltatásokat, progikat, még rendszer DNS-t is tudtál állítani, tök egyszerűen. A Cinnamont néztem meg, de nem tudtam feltémázni, ezek a Zen ikonok meg nagyon vadak nekem.
-
Petya XT
senior tag
Ez 18.3? Szerintem egyszerűbb lenne tiszta telepítéssel, fontos dolgokat másold ki. A .mozilla mappát, ha kimásolod, majd az új rendszerben vissza a home könyvtárba, akkor minden beállítás, süti, egyéb dolog megmarad a FF-ban. Persze megpróbálhatod a frissítést, de nyügős tud lenni néha, a fenti lépések ez esetben is ajánlottak, mielőtt ugrik valami.
-
Linux Mint 2017-est szeretnék frissíteni a maira holnap. A frissítésnél meg tudom adni, hogy a home tartalma megmaradjon vagy kiment és visszamásol?
A Firefoxot hogyan lehet átmenteni úgy ahogy van?
Nagyi gép, fontosak a beállítások könyvjelzők, stb. -
válasz
growler #15205 üzenetére
Ja hogy ez még mindig a plasma6 bugjai téma lenne...
...fene vinné, amúgy kb az egész panel/tálca működése esetleges volt. Köszi, valamikor megnézem ezt az arcoplasma-t, hátha, gondolom ennek a régi Arco Linuxhoz van köze. Aham, meg is van. Jó rég láttam ezt az oldalt! [link]
Köszi az infókat, nem erőltetem tovább, pedig ha nincs ez a panelbughalmaz, egész jó lett volna ez a KDE-Lite Garuda.
-
válasz
growler #15203 üzenetére
╭─ubyegon@garuda in /etc/default🔒 took 0s
╰─λ systemctl list-timers -a
NEXT LEFT LAST PASSED UNIT ACTIVATES
Tue 2024-12-03 12:52:14 CET 46min Tue 2024-12-03 11:42:28 CET 13min ago snapper-cleanup.timer snapper-cleanup.service
Wed 2024-12-04 00:00:00 CET 11h - - shadow.timer shadow.service
Wed 2024-12-04 00:49:41 CET 12h - - logrotate.timer logrotate.service
Wed 2024-12-04 05:07:45 CET 17h - - man-db.timer man-db.service
Wed 2024-12-04 11:57:13 CET 23h Tue 2024-12-03 11:47:27 CET 8min ago systemd-tmpfiles-clean.timer systemd-tmpfiles-clean.service
Wed 2024-12-11 15:25:31 CET 1 week 1 day - - archlinux-keyring-wkd-sync.timer archlinux-keyring-wkd-sync.service
Wed 2025-01-01 00:00:00 CET 4 weeks 0 days - - btrfs-balance.timer btrfs-balance.service
Wed 2025-01-01 00:00:00 CET 4 weeks 0 days - - btrfs-defrag.timer btrfs-defrag.service
Wed 2025-01-01 00:00:00 CET 4 weeks 0 days - - btrfs-scrub.timer btrfs-scrub.service
Wed 2025-01-01 00:00:00 CET 4 weeks 0 days - - btrfs-trim.timer btrfs-trim.service
- - - - plocate-updatedb.timer plocate-updatedb.service
- - - - updatedb.timer -
12 timers listed.
Épp most raktam fel én is...
A btrfsmaintenance fájl nálam is ugyanaz, de a systemctl kimenet alapján sok jelentősége nincs, mivel nem weekly a btrfs-trim.service meg a többi sem.
Amúgy tényleg rettenet kinézete van, de emlékeztem egy elviselhető verzióra, a KDE Lite-ot szedtem le, annak tök normális plasma kinézete van. Maga a disztró is kellemes, mert install után a Garuda Setup Assistant-ban lehet kiválasztani, mit akarok használni, még böngészőt se rak fel alapból a telepítő. Ez így egész szimpi, egy gondom van csak, hogy se a panelappon görgetéssel, se a notebook fizikai gombjaival nem lehet a display fényerejét feljebb venni. A fizikai gombok és 15%-25% között működnének csak, de arra sem történik semmi.
Most látom, hogy úgy általában nem reagálnak ill nem jelennek meg a panelappok keretében az operatívkodó gombok, szövegek...
-
válasz
urandom0 #15201 üzenetére
De jól tetted, köszi, hogy megosztottad az infókat! Így inkább a Sata meghajtós régi notimon fogom kipróbálni, de továbbra is elég fura dolgai vannak ennek a Garudának, mert az fstrim is bőven megtrimmel mindent adott csatolás alatt, bár lehet BTRFS alatt mégsem az igazi? Ezt a defragos linket is köszi, majd próbálom értelmezni, mert halványan rémlik amúgy valami, hogy ez nem az a defrag...
Az, hogy ronda, az nem kifejezés. Minap is ezért voltam képtelen felrakni, már live alatt szemgúvadást kaptam. Nyilván egy visszafogott Mint Cinnamon után kegyetlen látvány, pedig nem is ez az igazán csilivili DE-s verziójuk! Valami citrom-díjat mindenképpen érdemelne, aki ezeket a visual részeket megalkotja.
-
urandom0
senior tag
válasz
ubyegon2 #15200 üzenetére
Feldobtam egy Garudát virtuális gépbe, hogy lássam, mi merre. Döbbenetesen ronda szegény
Az fstrim.timer gyárilag tiltva van.
A btrfs-trim.timer gyárilag engedélyezve van.
A btrfs-trim.service is az fstrimet hívja meg, de csak a btrfs meghajtókat trimeli, a többit nem.
A BTRFS_DEFRAG_PATHS "auto"-ra van állítva, a BTRFS_DEFRAG_PERIOD pedig "weekly"-re, ahogy írtad korábban is.A btrfs-defrag.timer engedélyezve van. Hogy miért?
Arra itt van a válasz: https://forum.garudalinux.org/t/btrfs-defrag-on-ssd-solved/31252/2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 3
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest