- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Doky586 #14577 üzenetére
Bocs, az utolsó soron elcsúszott a szemem az eredeti hozzászólásodnál!
Akkor csak egy dolog jut hirtelen eszembe, de az sem tuti: telepítésnél a területi beállításoknál nem emlékszem, hogy van-e lehetőség arra, hogy kézzel add meg az időt, ahogy írtad is. Ha utólag állítod be a feltelepült rendszerben, akkor az már elpiszkálja a HW órát.
Ha ez sem akkor csak az marad amit @sonar említett, hogy paraméterezned kell a live rendszer kerneljét, de ahhoz én már kevés vagyok. -
K0zm0
aktív tag
válasz
Doky586 #14573 üzenetére
A Linux kezdőknek topikban most oldotunk ilyen gondokat, az oka ebben keresendő:
"By default, Linux assumes that the time stored in the hardware clock is in UTC, not the local time. On the other hand, Windows thinks that the time stored on the hardware clock is local time. That’s where the trouble starts."
Elvileg ezekkel a beállításokkal kellene operálni (köszönet érte @lck kollégának!):Linux alatt terminálban ezt futtasd le:
timedatectl set-local-rtc 0Windows alatt pedig regedit-be ezt tedd be:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\TimeZoneInformation]
"RealTimeIsUniversal"=qword:00000001Ha persistent a USB-s rendszer akkor elméletileg megtartja a beállításokat.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #14445 üzenetére
Igen, megvolt. A beállításait is leradíroztam a rendszerről, de reinstall után is megmaradt a hiba. Én arra gyanakszom, hogy a DE frissítése után valami nem passzol neki, vagy valamilyen grafikus driver okozza a gondot. A másik gépen egy Intel IGP-vel ugyanolyan rendszer alatt tökéletesen megy.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #14442 üzenetére
Én nem frissítettem. A 19.3-ról is csak idén váltottam, "End of lifecycle" miatt. Úgyhogy maradok a 21.1-en.
Viszont a másik gépen meghülyült teljesen a Brave. Nem hozza be teljesen az oldalakat és ha be is adja akkor pl. olyan mintha nem lenne szöveg, viszont ki lehet jelölni szövegrészeket. A poén, hogy a Settings-nél is csinálja. Most ráengedtem egy LibreWolf-ot, amíg meg nem oldódik a probléma, vagy nem jön frissítés. -
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT #14400 üzenetére
Ezt találtam a hibáról: [link]
Ha jól értem a Chromiumból örökölte a hibát. Az egyik postban említik is, igaz ott Archon van a gond:"I have the same problem, apparently it started to happen after the 1.52 update of brave where they added vertical tabs
Arch Linux 6.3.5-arch1-1
Brave Version 1.52.117 Chromium: 114.0.5735.90 (Official Build) (64-bit)" -
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT #14393 üzenetére
Ezt dobta vissza amikor a Theme-ben a sötét móddal szórakoztam:
[1888:1888:0630/195437.829203:ERROR:CONSOLE(2115)] "[Brave Settings Overrides] Appearance Page cannot find use default theme button template", source: chrome://settings/settings.js (2115)
Nem tudom ebből mit lehetne kihámozni...
A setting-re hiába mutat, mert ott a megnyitott JS-ben is mindenhol ez szerepel:
(prefers-color-scheme:dark)
Okosabb nem lettem. Ha KDE-nél jó akkor mégis csak a Cinimini-re gyanakszom. Mert ugye a Brave indításakor, ha a Theme-be megyek akkor a Dark szerepel, mint beállítás, viszont Light módban indul. Ám ha kiválasztom, hogy Light aztán Dark újra, akkor át is vált. Ötletem sincs, hol lehet a hiba pontos oka...
-
-
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #14385 üzenetére
Pont ezt a kérdést tettem fel a Brave topicban! Nekem is ugyan ezt csinálja már vagy két hete. Azóta jött frissítés, de nem oldotta meg az sem.
Minden indítás után kézzel kell visszaállítanom, elég bosszantó. Már gondoltam rá, hogy beletúrok a configjába, de az istenért sem találom... -
K0zm0
aktív tag
válasz
inf3rno #14100 üzenetére
PinePhone-t anno én is nézegettem, de a SoC-ot gyártó Allwinner cég is kakába került mert backdoor volt a Linux kernelben (Manjaro with Plasma Mobile OS build) ami root hozzáférést biztosított.
Mondjuk ez nem gond, ha nyitott a bootloaderje, akkor fogod és lecseréled egy "biztosabb" forrásból származó OS-re.
Ez mondjuk az én véleményem, de ha nem egy tanyán élsz kint a semmi közepén elektromosság nélkül, akkor sajnos bele kell törődni a telemetriába. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy minél kisebb lábnyomot kell hagyni a digitális térben. (Orwell meg forog a sírjában.)
-
K0zm0
aktív tag
Nem tudom én vagyok-e ilyen szerencsétlen, de nálam döglenek a Seagate-k. Amennyi gépem volt, ahány HDD-vel, ha bedöglött tuti az volt. Most is van azt hiszem 2, de már szektorhibásak. A 10 éves WD meg vígan üzemel egy szó nélkül. (Megjegyzem, nem tartok semmi fontosat rajta, így ha kifingana, akkor hadd menjen.)
-
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #13650 üzenetére
Ahogyan a kolléga írja, ha 2 vagy több modul van benne, kapd ki az összeset, hagyjál benne egyet és próbálgasd úgy. Kis szerencsével megtalálhatod, ha pedig mégsem RAM hibás, legalább tudni fogod, hogy másmerre kellene tovább keresgélned a hiba okát.
Én előtte azért megpróbálnék indítani egy LIVE rendszert, hogy az alatt is produkálja-e az említett fagyást.
-
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #13335 üzenetére
Nem akarok blődséget mondani, de amikor ki szoktam gyomlálni akkor 350MB-400MB körüli méretet ír a terminál.
Frissítés, újranindítás után rá szoktam küldeni egy sudo apt autoclean && apt autoremove -ot, akkor csak az aktuálisat és az eggyel azelőttit hagyja meg.
(Kernelfrissítés előtt szoktam csinálni egy snap-et TimeShifttel a rendszerről, biztos ami biztos.) -
K0zm0
aktív tag
válasz
Frawly #13309 üzenetére
Ahhoz nem Optibay-t meg SSD-t kell venni, hanem csipketerítőt vázával, és azzal takarni le a gépet. Esetleg virágfölddel.
Ez most megkoronázta a napomat!
Nem mellesleg nekem is van egy öregecskébb ThinkPad-em. Azt hiszem 2013-as gyártmány, hasít mint a körfűrész a Mint-el ami rajta van.
Nem mellesleg azért kedvelem a hasonló konstrukciókat, mert ha bővíteni akarod pl. akkor nem kell kihámozni a héjából a billentyűzet felől, hanem csak lepattintom a megfelelő alsó burkolatot és már lehet is szerelgetni. -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13261 üzenetére
Helyes és IT-s szakiként írhatnál is egy blogot a működéséről
Hát a szakitól még messze vagyok, de köszi!Erre nem gondoltam még, de öltetnek kíváló. Mellette most sok minden mást is nyúzok meg tanulok Linux-szal kapcsolatban.
Tudod, hogy van ez: mindig kevés az idő, így szelektálni vagyok kénytelen, hogy mit tanuljak. -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13254 üzenetére
Timeshiftről:
Lehet, hogy egyedi eset vagyok, de nekem elsőre világos volt, hogy hogyan kell beállítani. Meglehet azért mert én eleve angolul használom az OS-t és nem kellett megküzdenem a fordítás miatti pontatlanságokkal.
Valaki régebben kérdezte már a topikban és a screenshoton én is láttam, hogy a fordítás miatt nem volt egyértelmű, hogy ki-kivel van.Egyetlen dolog amire én sem jöttem rá, hogy a backup file-t hogy a túróba lehet átmásolni külső tárolóra. (Alapbeállításnál lehet választani, ha felcsatolom a külső HDD-t, de azért nem fogom állandóan csatlakoztatva hagyni.) A jogosultságok is rendbe vannak. Ha lesz kedvem hozzá, jobban átbogarászom a leírésokat.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Frawly #13226 üzenetére
Nem vagyok szakértő a témában előre bocsájtom.
Kezdőként ha valamit nem találok a Mint tárojában, akkor inkább "szenvedek" a terminálban és kikeresem ami kell, majd kézzel felhegesztem a PPA-t. Valahogy számomra ez a Snap nem szimpatikus.
A Teamsről én se hallottam, de már eleve mindent gyanúsnak érzek ami a Microsoft nevével van fémjelezve.
A Win szemeteléséről amiről lev258 írt meg szót se említsünk. Már lassan sírógörcsöt kapok ha valakinek Win-t kell telepíteni, mert eleve friss telepítés után is gyomlálni kell a rendszert a sok bloat miatt... -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13162 üzenetére
Na igen, ebből a szempontból érdemes lenne benne tartani. A másikban beépített van, de ott ugye ha nem használod csak akksiról időközönként, ugyanúgy leamortizálódik ha mindig a s*ggébe van dugva a delej.
HDD van benne, annak se tesz jót, de igazából ebbe a gépbe már nem szívesen vennék újat (akkut), még akkor sem ha utángyártott. Inkább azt egy frissebb vasra szánnám. -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13154 üzenetére
Reggeli ébredezés közben eszembe jutott, hogy lecsekkoljam a Power Management alatt, hogy mit csináljon ha lehajtom a fedelet. Minő véletlen "Suspend"-re állítottam annak idején!
Gondolom mivel siettem, nem vártam meg míg mindent leállít és idő előtt lehajtottam a fedelet. Szerintem simán suspend módba lépett és "kifagyott"!"nálam amúgy a képernyőkímélő ki van iktatva"
Kikapcsoltam én is, átállítottam, hogy kapcsolja le a képernyőt 15 perc tétlenség után.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13151 üzenetére
A kimenetem vége majdnem tök ugyan az mint a tiéd:
Feb 15 14:20:04 Linux systemd[1]: Started Shuts down the "live" preinstalled system cleanly.
Feb 15 14:20:04 Linux systemd[1]: Reached target Final Step.
Feb 15 14:20:04 Linux systemd[1]: Starting Power-Off...
Feb 15 14:20:04 Linux systemd[1]: Shutting down.
Feb 15 14:20:04 Linux kernel: printk: systemd-shutdow: 37 output lines suppressed due to ratelimiting
Feb 15 14:20:04 Linux systemd-shutdown[1]: Syncing filesystems and block devices.
Feb 15 14:20:05 Linux systemd-shutdown[1]: Sending SIGTERM to remaining processes...
Feb 15 14:20:05 Linux systemd-journald[381]: Journal stoppedMost, hogy mondod lehet, hogy hardware-s bibi volt. Néha leállításnál csinál olyat, hogy pl. amikor hosszabb időre magára hagyom akkor a "képernyőkímélő" bizonyos idővel azelőtti állapota látható pár másodpercig aztán leáll ahogy kell. Értsd úgy, hogy pl. 15:45-kor leállítom a gépet, akkor egy 15:23-as képernyőállást mutat. (Mármint a képernyőkímélő akkori állapotát az órával.)
Egyébként ez a masina 1 év alatt először produkált ilyen fagyást, de úgy tűnik, hogy nem a rendszer háza táján lesz a hiba. Mindenesetre érdekes... -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13141 üzenetére
Na a blogbejegyzésed alapján lefuttattam a parancsot és a kimenetet kivezettem egy html fájlba, amit böngészőben megnyitottam. Kb. mit kellene keresnem?
A journal vége, ha jól értelemezem, akkor szabályos leállást mutat:
Feb 15 14:20:04 Linux systemd[1]: Starting Power-Off...
Feb 15 14:20:04 Linux systemd[1]: Shutting down. -
K0zm0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A legutóbbi leállításnál kifagyott a gép a kijelentkezés után. Melyik log-ban tudom lecsekkolni, hogy mi okozta a fagyást? Nézegettem, de nem jutottam sokkal előbbre, hogy melyikben kellene keresnem.Egyébként először furdult ez elő Mint alatt.
Köszi! -
K0zm0
aktív tag
válasz
gregory91 #12918 üzenetére
"Én azt nem értem hogy valaki irtózik az desktop linuxtól,akkor az androidról miért nem? Pedig mindkettő ugyanaz."
Ahogy én észrevettem a kulcsszó a mondatban az a szó, hogy: Linux. Mikor migráltam Mintre és melóban beszélgetni kezdtünk róla mindenki úgy nézett rám, mint egy ufóra. Valószínűleg még mindig az él az emberek tudatában, hogy az egy elvont bonyolult valami, folyton írogatni kell terminálban, nincsenek rá programok, stb...
Az Androiddal kapcsolatban pedig azzal magyarázható, hogy elterjedt. A desktoppal ellentétben kényelmesebb, mert nagyon elb*szni nem tudnak benne semmit. (Nem mondom, hogy nem lehet, mert találkoztam cifra dolgokkal amiket behoztak.)
"De ha ismerkedni akar akkor kutathat többet is."És itt van a kutya elásva! Egyszerűen lusták az emberek és kompromisszumot kötnek. Legy a termék "out of the box", lehessen 5 perc alatt megtanulni, ne kelljen utánanézni.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Frawly #12901 üzenetére
Köszi szépen! Egy jópár éves Lenovo-n csücsülök vele, úgyhogy nem mai vas, de amire kell arra megfelel és eddig tette a dolgát!
A kerneleket nem szoktam piszkálni, amit felkínál az Update Manager azt azonnal ráhózom. (Az egyel előbbit meg mindig megtartom a biztonság kedvéért.) -
K0zm0
aktív tag
A legutóbbi sudo apt-get upgrade parancs futtatásakor ez fogadott az ugrade vége felé:
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_gpu_info.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_asd.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_rlc.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_mec2.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_mec.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_me.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_pfp.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_ce.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_sdma.bin for module amdgpu
W: Possible missing firmware /lib/firmware/amdgpu/renoir_vcn.bin for module amdgpu
I: The initramfs will attempt to resume from /dev/sda5
I: (UUID=03c777d0-0091-4dd4-8c99-9ab4a289f6f3)
I: Set the RESUME variable to override this.Ha jól értelmezem a GPU firmware-ét hiányolja, viszont minden úgy működik ahogy kell. Igényel ez valami további mókolást? Egyszer már szembe jött velem, amikor legutóbb futattam a parancsot (kernelváltáskor).
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12883 üzenetére
Az érzésed jó!
19.3, vártam már annak idején a 20-ast de végül úgy döntöttem, hogy ami működik azt nem piszkálom!
Az említett mappák üresek. Ha feltelepítem az appletet, akkor rendesen meg is jelenik a mappában. Viszont a ~/.local/share/cinnamon/applets/weather@mockturtl mappában csak 3.0 illetve 3.8 nevű almappa van
4.4.8-as Cini van jelenleg, de ahogy látom működnie kellene vele. Rejtély...
Utánanézek, hátha valahol rábukkanok a megoldásra, addig köszi!Egy kérdés: van valamilyen csomagfüggősége? Pl. OpenJDK?
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12869 üzenetére
A poén az, hogy megjelenik, de a "kisfogaskerék" Configure gomb nem aktív. Tehát nem tudok rányomni, hogy beállítsam rajta a dolgokat.
Töröltem, újra letöltöttem, volt már újraindítás is, de nem tudom működésre bírni.
(Persze, tudom, kényelmi kérdés, mert böngészőben rálesek a kisegymillió időjárásos oldalra, de azért na!)
-
K0zm0
aktív tag
Észrevettem, hogy a Weather applet valahogy nem akar működni. Pontosabban feltelepül de nem engedi konfigurálni, egyszerűen csak a telepített appletek között van, de se kép se hang. A Startup Applications alatt sem szerepel és ha manuálisan akarnám hozzáadni a kilistázott elemek között sem szerepel. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12852 üzenetére
Én kernelre gyanakszom, mert a rendszeren nem babráltam semmit. Vagy valamelyik más frissítéssel jöhetett valami gubanc. Mivel naprakészen tartom a Mint-et és az utóbbi időben már csak itt-ott bukkan fel a probléma ennek alapján gondolom, hogy valamit hegesztettek rajta!
-
K0zm0
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #12850 üzenetére
Nekem is volt egy kísértetiesen hasonló problémám pár héttel ezelőtt. Nekem kábelről is, illeve WiFi-n is fogta magát és bizonyos időközönöként lelassult a kapcsolat kb. fél percre aztán újraindult nagy nehezen.
19.3 alatt vagyok, azt hiszem azóta volt egy kernelfrissítés, a probláma már ritkábban jelentkezik, olyankor manuálisan bontom a kapcsolatot és újracsatlakozom. Van hogy napokig elő sem jön a probléma. Kábel és a modem tuti jó, most lett cserélve és ellenőrizve minden.
A hiba okára azóta se sikerült rájönnöm. -
K0zm0
aktív tag
Hú de régen jártam erre! Sziasztok!
Belefutottam egy kisebb kellemetlenségbe. A helyzet a következő: routert kellett cserélnem. Ezzel nem is lenne gond, de azóta ha kábellel csatlakozok néha csinál olyat a vas, hogy az oldal betöltése közben megakad, kiírja a szokásos "ellenőrizze a proxyt, DNS...stb. " üzenetet. Majd pár másodperc múlva fogja magát és újratölti az oldalt.
Wi-Fi-vel nincs gond, többi laptopon okés a dolog, telefonok működnek gond nélkül.
A gyanúm így vagy a routerre, vagy a laptop Ethernet csatijára vagy vezérlőjére szűkül. A routeren az összes (4) portot kipróbáltam, a hiba így is maradt. A kábelem is ugyan az amit eddig használtam.
Esetleg van valami ötlet?Ha így marad az sem gond, fél méterre vagyok a routertől, csak azért na.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12803 üzenetére
Na igen, ezeknek az ismereteknek még híján vagyok, mivel nem volt még szerencsém hozzá.
Értem amit írsz egyébként, kb. erre gondoltam az amortizációt illetően. Látod erre céloztam azt illetően, hogy "maradi" vagyok!
Azért jó, hogy itt szó van erről, mert mindenhol mást olvasok róla, az elsőkézből származó tapasztalatok sokkal értelmesebbek, mint a paraméterekkel megbombázott 4 oldalas cikkek, aminek a felét nem is értem, meg egyszerűen nem releváns a mindennapi felhasználást illetően. -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12798 üzenetére
Olvasgatom itt a hozzászólásaitokat az SSD-vel kapcsolatban és az ötlött fel bennem, hogy egyáltalán a sebességen kívül mi előnye van egy SSD-nek a HDD-vel szemben. Ez most vicces lehet, de sosem használtam még SSD-t, de tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan körülmények ahol az előnye jobban kidomborodik.
Igazából amire célozni akarok az nagyjából az eszközök amortizációjára vonatkozik. Ha jól látom - de javítsatok ki ha tévedek - egy SSD hamarabb döglik meg, mint egy HDD. (Ne számoljunk most az esetleges gyártási hibák miatt, idő előtt kifingó tárolókról.) Kinek mi felel meg, de én például inkább áldozok a sebesség oltárán cserébe viszont hosszabb élettartamot kapok. (És persze ne feledkezzünk el arról, hogy minden esetben legyen backup az adatainkról!!!)
Bocsi az OFF-ért! -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12756 üzenetére
Ne is mondd, múltkor egy illető behozott nekünk egy marha régi AMD-s vasat. Valami AMD-C akárhányas proci volt 2GB RAM-al. Már eleve azt nem értettem, hogy a recoveryében windóz 8-as volt gyárilag. Hát még akkor kerekedett el a szemem, mikor megmondta, hogy ő neki bizony windóz 10 kell rá.
Hát rajtam nem múlott a dolog!Pedig valamelyik distroval egy használható gépet lehetett volna varázsolni belőle, de hát ez van. Akkor tessék vele szenvedni!
-
-
K0zm0
aktív tag
Ehhez még vedd azt is, hogy lassan kikopik a 32-bites architektúra. Nem mondom, hogy egyhamar eltűnik, de ma már (legalább is nekem), automatikusan a 64-es kerül előtérbe. Persze a régebbi vasakat értelemszerűen figyelembe véve, amiből azért még sok van használatban. (4 giga alatt, ha nem igényli egyik-másik progi akkor mehet a 32-es.)
Egyébként ma már ha az ember megteheti, még használt szajréból is és ha van elég foglalatja beletolja a gépbe a 8GB-t.
Ez persze meglehet, hogy csak az én egyéni meglátásom, javítsatok ki, ha hülyeséget írok! -
K0zm0
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene!
A terminálban hogyan tudom visszaváltoztatni a kurzor alakját blokkról, egyszerű vonallá? Valamilyen billentyűkombóval sikerült "téglalappá" varázsolnom, de már a vonalhoz vagyok szokva.
Köszönöm! -
K0zm0
aktív tag
válasz
Mtbsrác #12658 üzenetére
Rendszerbeállítások->Driver Manager (magyarul nem tudom pontosan mi, én angolul használom) -> bepipálod a wi-fi driverjét (pl. Broadcom, Realtek, stb.). Elképzelhető, hogy kiírja, hogy szüksége van a telepítőmédiumra (DVD, Live USB vagy amiről telepítetted).
Telepítéskor nem kérdezett rá, hogy telepítse a harmadik forrásból származó drivereket? -
K0zm0
aktív tag
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12541 üzenetére
A dátumot én is láttam, de a link még mindig a hivatalos oldalon lévő 19.3-ra mutat. Jó persze, ez már szőrszálhasogatás a részemről, csak a "vicces oldalakon" közölt fals infó szúrja a szemem.
Akinek kell az úgy is utánajár, akinek meg nem sürgős (mint nekem) az úgyis kivárja a hivatalost a Mint oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest