- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT #14400 üzenetére
Egyébként se értem ezt a QT/GTK dolgot, érzékelhetően sok programban hibákat okoz.
Hibákat önmagában nem okozna, de az alkalmazásoknak a megjelenítéséért felelnek, egyes DE-ek jól kezelik a másik felület programjait, más DE-k nem minden esetben és ez az adott programtól is függ nyilván.
Egy rövid ismertető a QT vs GTK-ról: What's the Difference Between GTK+ and Qt?
ArchWiki: Uniform look for Qt and GTK applications
Ezek a külsős programok sokszor régebbi verzióban érhetőek el a tárolókban, érdemesebb a program saját honlapjáról letölteni és telepíteni a megfelelő verziót. [link]
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT #14400 üzenetére
Ezt találtam a hibáról: [link]
Ha jól értem a Chromiumból örökölte a hibát. Az egyik postban említik is, igaz ott Archon van a gond:"I have the same problem, apparently it started to happen after the 1.52 update of brave where they added vertical tabs
Arch Linux 6.3.5-arch1-1
Brave Version 1.52.117 Chromium: 114.0.5735.90 (Official Build) (64-bit)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest