- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
growler #14364 üzenetére
Igen, ez jó módszer, ha be van állítva a mentés.
(Most már be van...)
Offtopik, de gondoltam (homo kíváncsikusz) kipróbálom milyen az új Ubuntu és az Ubuntu Cinnamon. Egyelőre csak az Ubuntura volt idő, de rögtön el is bizonytalanodtam.
Csináltam helyet a gépen és telepítettem. Kicsit trükközni kellett, hogy még véletlenül se írja felül a GRUBot, de megoldható. Első meglepetés, hogy a secure bootot nem tudta kezelni, ami meglepő, mert a Mint simán. A második meglepetés, hogy kb. 1 perccel a belépés után, mielőtt még érdemben ki tudtam volna próbálni, elkezdett crash reportokkal bombázni, egyre gyakrabban, majd 5 perc görcsölés után Windowsnak képzelte magát, befordult és lefagyott, csak a power off segített.
Azért majd az Ubuntu Cinnamonnak is adok egy esélyt, az még a 22.04-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest