- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
még több leak
-
sb
veterán
Holnap elvileg újabb kör a Tescoban, -30% clubcarddal.
Bár nem tudom látott-e valaki nagyobb/érdekesebb szetteket.BP Fogarasin ma volt Technic Buggy, most is egész normális áron ill. 1-2 SC (Bronco sajnos nem), City szett. A többit nem nagyon néztem ill. eleve drága volt.
@Mandi99
Nagymama gyűjti a speckó szetteket?[ Szerkesztve ]
-
Mandi99
csendes tag
válasz Throme #44647 üzenetére
Én is bánnom, hogy nem vettem meg. Nagymamának viszont meg van, így ott játszhat vele. Ott szinte összes téli készlet megvan. Át is cserélte, hogy egy szarvas húzza a nagyobb szánt. Könnyebben reptette. Nehéz a négy szarvassal +szánkóval rohangálni F1es hang utánzással.
-
-
Pötyi
őstag
válasz Nekton #44684 üzenetére
Még magára a dobozra is rá van nyomtatva, hogy ne kerüljön polcra X időpont előtt, mert különben szankció. Aztán ezt a szigorú intézkedést vagy betartják a boltok, vagy nem. (Általában be szokták.)
De pld. egy bazi nagy angliai Tescoban, ahol minden nap kirúgnak 15-20 embert és felvesznek 15-20 újat, ott nem mindenki kapja meg az oktatást, vagy megkapja, de nem figyel és véletlenül kiteszi az eladótérbe határnap előtt. Aztán a Lego általában nem szankcionál egy ekkora viszonteladót. Túl nagy lenne a kieső bevételt, ha egy Tesco-kaliberű céget kizárnának a viszonteladói körből.Kiegészítés:
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Throme #44690 üzenetére
Köszi olyan kedvesek, rendesek és aranyosak vagytok Az Ecto-1 el jártam úgy anno hogy az elején kimaradt egy kis darabka és kb az utolsó harmadban vettem észre, hogy nem működik rendesen az ülés kifordító mechanika és teljesen az alaplapig szedhettem szét. Remélem ezzel nem járok így, bár annyira összetett az építése hogy valóban nagyon oda kell figyelni minden egyes részletre.
-
Lajti
tag
válasz RapaNui1 #44686 üzenetére
Az, hogy más sorrendben vannak benne az alkatrészek, mint a gyári csomagolás szerint, szerintem nem egy elképzelhetetlen dolog.
Én amúgy vettem is kisebb dobozokat, kihozott ételek jól elmosott kisebb-nagyobb dobozait is használom, meg ami a kezem ügyébe akadt és jó méretűnek tűnt.
De mondd csak, ilyenkor ti hol esztek? -
RapaNui1
aktív tag
Nem tudom, hogy a Moc tervezés hogyan működik, de ezzel a várral jól megszivatott a tervező, mert még csak a második képnél tartok az összeépítésben de úgy tervezte meg hogy a legutolsó apró zacskót is ki kellett bontani egy-egy alkatrész beépítése miatt. Így már nem csak az asztal van tele hanem ömlesztve a fagyis kelyhek is.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz RapaNui1 #44678 üzenetére
Ha figyelmesen elolvastad amit írtam, akkor azt írtam, hogy akkor éri meg 3-5 k val olcsóbban megvenni ha még nincs meg, vagy MOC építéséhez kell, de ha mondjuk már megvan csak azért megvenni hogy legyen esetleg még egy mert vásárlási lázban égsz és nem tudsz ellenállni a 30k árnak, vagy arra számítasz hogy jókora haszonnal tovább adod, mivel 35k ért már találsz a neten hibátlant, szóval csak a fenti okok miatt nem éri meg. Természetesen ha a hozzászólásom első bekezdésében taglalt okok miatt kívánod megvenni akkor megéri mert jó áron van. Tehát nem azt írtam hogy nem éri meg hanem azt hogy mikor éri meg megvásárolni, a kettő pedig nem ugyan az. Remélem kimerítő és kielégítő választ tudtam adni.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz maross #44677 üzenetére
Valaki vegyen már egy újracsomagoltat és egy újszerűt is, kíváncsi lennék, mi a különbség köztük.
RapaNui1: "csak" 3-5 k-val? Akkor 10-15%-kal olcsóbb, az miért ne érné meg. Amúgy értem, hogy neked fontos a doboz, de azt meg tudod fogalmazni, hogy ez konkrétan mennyit ér szerinted? Pénzben vagy %-ban vagy akárhogy. Csak kíváncsiságból kérdezem.
-
8 db ujracsomagolt 10295 Porsche 911 edigitalon, 30090-32990 kozott .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Mauzes #44673 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam már, de rájöttem ha másolatot vennék mindig lenne egy kis hiányérzetem épp úgy mintha nem hibátlan a doboz. Persze az újracsomagolt lego tökéletes kiarakni, ahogy szerintem a másolat is jó kirakásra de mindig ott lenne bennem a hiányérzet hogy az nem eredeti, így inkább énnis úgy vagyok hogy elengedtem a régi készleteket, hisz mindig jönnek az újabbak, persze egy próbát megérhet a dolog, aztán majd úgy is meglátod, neked kell ezzel a tudattal jól érezni magad, mi legfeljebb csak a saját meglátásunkat mondhatjuk el.
-
Mauzes
addikt
válasz bobafett #44671 üzenetére
Részben egyetértek, és hosszú távon nézve valóban felesleges a régi cuccokat drágán beszerezni, hiszen úgy is lesz a jövőben csomó más/új. De kicsit máshogy látom, viszont én hamis festményt is simán kiraknék, ha tetszik. Pont azért, mert tetszik.
És hogy ha közel "tökéletes" a Lego másolat, és az építési élménye mellett még pont valami display gyűjteményt is bővítene, akkor lehet értelme megfontolni még másolatként is. Mindent amúgy azért nem érdemes másolatként megvenni, mert az eredeti hiába drágább, de tartja az árát vagy egyre többet fog érni, míg a másolat nem és nehéz lesz eladni. -
Nekton
aktív tag
válasz bobafett #44671 üzenetére
Nem kell ezt ennyire konolyan venni. A TLG is csak a 80-as évekre rendezte sorait az eredeti feltaláló és gyártó Kiddicraft jogutódjaival. Szóval a többi ilyen termék is csak Kiddicraft kompatibilis, mint a LEGO.
Persze a TLG komplett készletek másolása aggályos, na de a teljesen saját modulárisokba nem lehet belekötni. Vannak ott nagyon klassz offtopic dolgok.
Azok álláspontja is érthető, akik csak LEGO-t gyűjtenek. Legalább van határa a gyűjteménynek.
[ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
válasz Mauzes #44670 üzenetére
Tegyük fel, hogy tökéletes hamisítvány, és nem különbözik külsőre az eredeti Lego-tól. Kirakod, nézegeted, de belül mindig tudod, hogy azok nem eredetiek. Kicsit nekem olyan, mintha egy múzeum festmény másolatokat rakna ki a falára, mondván, hogy az eredeti megfizethetetlen. Ennyi erővel én csak hamis Legot vennék, harmad annyiból meglenne minden.
Én mindig úgy tekintettem erre a hobbira, hogy a Lego nekem az, amit a Lego gyárt. Drága, tudom, nem is biztos, hogy ár/érték arányban jó, de ezt még feldolgozom, max mostanában már nem veszek annyit. Ha abbahagyná a működését, akkor én sem vennék több ilyen építőjátékot, mert a többi sosem édekelt. Az utóbbi 5 évben megtanultam elengedni, ami már kifutott és amire már kiadásakor sem volt pénzem.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz RapaNui1 #44669 üzenetére
Wtf, ez eddig 60k körül ment. Annyiért sem volt olcsó.
MÁS: van bárkinek tapasztalata Lego kompatibilis moduláris épületekkel? Igazábó lcsak az lenne a kérdésem, hogy ha mennyire gáz a minősége, mennyire vehető észre a különbség, ha beteszel egy ilyet a Lego házak közé (azért merült fel, mert a rég kifutott Lego modulárisok szinte megfizethetetlenek).
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Ha jól néztem a Zavvinál a 42099 most elég jó áron van kb egy húszassal olcsóbb mint nálunk.
-
kbalage2
aktív tag
Facebook csoportos poszt szerint a törökbálinti Auchan-ban van már kirakva 2022-es katalógus. Fürkészeim és portyázóim csak kora délután tudnak arra járni, ha valaki esetleg meg tudná erősíteni ott vagy bárhol máshol, ad absurdum be tudna nekem húzni egyet random mai budapesti átvétellel azt nagyon megköszönném
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Kissj3232
újonc
Jövő évi lego katalógus: https://youtu.be/-AyGAjP6pwM?t=1104
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Igazából fogalmam sem volt hogy álljak neki mivel soha nem építettem még ilyet és semmi tapasztalatom nincs vele. Gondolkodtam rajt hogy összeborítok mindent és keresgélek, de aztán jobb ötletnek tűnt számomra ha kicsit szétválogatom, így sem lesz egyszerű a telefonomon nézni az útmutatót kiválogatni az egyes alkatrészeket majd összeépíteni, szóval szerintem ez így is betart bőven karácsonyig.
-
sb
veterán
válasz Dilikutya #44660 üzenetére
De tényleg...
Lehet, hogy én túlságosan a gyerek-turkálós építéshez vagyok szokva (ill. volt is vele bajom amikor ennek az ötszöröse van összeborítva kérdeztem is itt mia teendő ) , de azért szerintem ennyire nem gáz a tök irányított építéssel szemben egy ilyen sem. Egy alap válogatás már elég sokat segít.
-
RapaNui1
aktív tag
Hát elkezdődött. Lehet hogy elsőre túl nagy fába vágtam a fejszémet. Minden tiszteletem a készítőnek, meg azoknak is akik velem együtt belevágnak ebbe a kastély Moc készítésbe. Ez még csak a három készlet 4 nagy tasakja, visszavan még 3 nagy tasak plusz az aprók. Nem tudom más hogyan csinálja vagy hogyan áll neki, de nekem el fog tartani egy darabig, ha be nem mérgedek.
-
Dilikutya
félisten
Kockaaruhaz.hu-n megszűnt az alkatrészrendelés?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ha senki, akkor elvittem en, a 2 hivatalos alternate buildje is tetszik .
-
válasz Mauzes #44619 üzenetére
visszakerult egy varosi kisallatos 31097, ha valaki kedvet kapott volna hozza
-
kr:sz
tag
válasz HUN_Sector #44541 üzenetére
Köszi a tippet, így egy karácsonyi ajándék kihúzva
-
sb
veterán
válasz Dilikutya #44648 üzenetére
Én a kocka.hu-ról rendeltem pár 30-40k-s szettet. Mellé gondoltam, hogy az 50k limit eléréséhez beteszed 2-3db szánt "jó lesz az még" alapon 14e-ért.
Aztán mire oda jutottam akkorra az egyik szetthez beraktam, megrendeltem, másnapra pedig már elfogyott. Előtte 3-4 napig agyaltam, hogy mik legyenek, addig végig volt.
Azután pedig már csak a 18k-sok maradtak....
De legalább a saját példány sikerült.Linkeltem régebben, hogy a németeknél a manóház, mikulásház is hasonló sorsra jutott (ezt a kettőt néztem még mert mindkettőt kinéztem, végül sikerült is megvenni), akárcsak a szán. Előbbieket 50k-ért adják mindenhol.
Nálunk a manós szintén elfogyott és ugyanez, a másikból még akad... -
Freddy76
addikt
válasz RapaNui1 #44625 üzenetére
A Discovery zseniális. Nagyon jól néz ki (persze akkora méretben nem lehetetlen feladat lemodellezni azokat a nem túl bonyolult formákat), és jók a funkciók is. Nálunk most dobozba került (szerencsére nem kellett teljesen szétszedni, egyszerűen szét lehetett szedni pár fődarabra úgy, hogy beférjen a dobozába), mert jönnek a karácsonyi legók, de aztán lesz egy NASA kiállítás: Saturn V, holdkomp*, ISS, Discovery...
*Amit építettél, az nem az Apollo 11, az Apollo 11 az a küldetés megnevezése. Ez az Apollo 11 holdkompja (Lunar Lander).
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
RapaNui1
aktív tag
No úgy néz ki, hogy a Deffender után a Liebherr is biztos, már csak a Zetros van függőben. A 220 Voltnál most a Zetros 80k plusz ha van Cetelem kártyád ebből még lejön 10%, csak kár hogy nekem nincs, meg van már rá egy másik rendelésem.
-
Dilikutya
félisten
-
Throme
veterán
válasz Dilikutya #44637 üzenetére
Ezen agyaltam mikor elérhető lett a mikulás szánja a Lego webshopban.... Hát akkor ez a meglátásom bejött. mert onnan rendeltem meg a hivatalos megjelenési áron....
Még azon is gondolkodtam, hogy esetleg ez már jövőre nem lesz.#44623Mandi99
Nem akarok senki zsebében turkálni, de ha véletlen lesz normális áron, akkor érdemes megvenni. Gyerkőc szeret vele játszani, ráadásul a Manó klubháznak is van egy - igaz jóval kisebb - rénszarvas szánja... na hát tegnap esete ment a verseny -
ayo
veterán
az elemszétválasztóhoz és még sok máshoz Télapó kulcstartó jár
a City-khez meg Jégkocka készítő
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ZsZso
Közösségépítő
Bocs, de hátha valakinek érdekes ... fogynak a promó cuccok és jönnek mások. Előbb volt
LEGO® City 30357 Útépítő munkás a City-hez. Az elfogyott és most helyette LEGO® 41000001 Jégkocka készítő, kék cuccot adnak. Egy csomó máshoz meg LEGO® 850150 Télapó kulcstartó (6143972) -tarmegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
RapaNui1
aktív tag
Még jó hogy tegnakp 48k ért megrendeltem a 42110 Deffendert, mert mára már felmentek az árak. A Zetros és a Liebherr még mindig nem biztos, visszajelzésekre várok.
-
válasz HUN_Sector #44635 üzenetére
en 14-ert, dragabban nem volt pofam
-
Dilikutya
félisten
Én még 17-ért vettem egyet, azt is drágálltam nagyon, de addig agyaltam rajta, hogy a hivatalos shopból kifogyott, utána normál áron a többiből is. De muszáj voltam, annyira jópofa, meg nincs még télapónk se.
Ami még kéne, egy Darth Vader, de önmagában nagyon drága, készletben meg még drágább. Hátha egyszer mellékelik a gyűjtögetős magazinhoz, Sidious is volt már benne.Más: Pepco-ban most 790Ft valami kis füzetes figura, rohamosztagost, valamilyen Ninjago-t láttam, meg Friends pici nyusziházat nyúllal. a rohamosztagos ránézésre az, ami az újságosnál is van/volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RapaNui1
aktív tag
Nekem volt anno 2db is, darabját 10k ért elvitték mint a cukrot, túl jószívű voltam. Igaz a kék Fiat 500-at is eladtam darabját 35k ért mert felidegesített hogy limitáltként hirdették aztán azóta is kapható
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Tiszta gáz, ami van, pl. a Mikulás szán, ami egy 14 ezres (elemszámhoz képest így is túlárazott készlet, már 25900-ért is beszerezhető boltból. Gondolom, aprón is hasonló áron megy már.
-
Lajti
tag
válasz Ereshkigal #44632 üzenetére
Úgy tűnik így karácsony előtt egyre jobban lecsapnak rá és felmegy/tartja az árát. Én is akartam venni használtan, de lehet, hogy utánra marad, és akkor olcsóbban be lehet szerezni.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Ereshkigal #44627 üzenetére
Hát elviekben a jófogásról, de még nem akarom elkiabálni mint múltkor a párizsi éttermet, csak már itt is 120k az alja. Volt egy vonalam aki talán még ennél is olcsóbban tudott volna de későn ébredtem és már neki is elfogyott jelenleg. Aztán hogy mi lesz kari után még ki tudja de jelenleg mindent és mindenkit kifosztottak az emberek és ez meglátszik az elérhetőségeken és az árakon is sajnos. Egyébként 120k ért vettem elvileg egy bontatlan hibátlant aztán majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
sodokan
tag
válasz HUN_Sector #44621 üzenetére
Tők jó lenne, csak a postaköltség elrontja az árát
-
Dilikutya
félisten
válasz maross #44624 üzenetére
Ha szembe jön valami, lecsapok rá, de van sok "vödrös" elemünk, amiből lehet mellé tenni ezt-azt, kreatívkodni. Vagyis én kreatívkodok, a gyerek csak sodródik az árral.
-
RapaNui1
aktív tag
Valaki kérdezte milyen az Apollo11. Most sikerült összeraknom, hát mit mondjak vegyes érzéseim vannak. Egyrészt nagyobb lett mint gondoltam, másrészt pedig eléggé fapadosra sikerült. A kabin nagyon egyhangú, ennél még a leszállóegység építése is nagyobb élmény volt, a három részből talpazat, kabin, leszállóegység ez néz ki a legjobban. A három közül eddig az Saturn V rakéta a legszebb és legjobb mind kinézetre, mind építési élményben, ezt követi számomra a Nemzetközi űrállomás, majd a mostani Apollo11. A Discoveryt még nem építettem meg, de arra számítok hogy a Lego felnőtteknek szánt NASA témái közül az lesz a legszebb és a legjobb minden téren. Addig is egy kis ízelítő hátha tudok segíteni a döntésben.
-
-
Mandi99
csendes tag
Manó klubház 10275, Emag Pólus üzletében még van 25ezer alatt. Tudom volt olcsóbb...
Nálunk ezt kérte gyerek, bár hiányolta a télapót. Szánkót idén már nem vesszem meg. -
Dilikutya
félisten
válasz Mauzes #44619 üzenetére
Belsőleg elég fapados, nem túl kidolgozott, de külsőre szerintem elég részletes, itt-ott apróbb finomságokkal. Ami hiányérzetünk van a berendezéssel, azt majd gyerkőccel megoldjuk. Meg jöttek is az ötletek, hogy bővítjük így modulárisan még épületekkel, van annyi felhasználható építő elemünk, hogy még egy házat felhúzunk mellé.
-
HUN_Sector
őstag
Tatooinei kaland 5500
[link] -
Dilikutya
félisten
Jó vétel volt múltkor az edigitalos 31097. Bőven árukeresős legjobb ár alatt, és csak a doboz volt itt-ott sérült, meg talán bontott, belül minden zacskó érintetlen volt. Kellemesen nagy összerakva.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Throme #44614 üzenetére
"most meg az kéne?"
1. Tavaly ilyenkor még nem követtem ennyire a LEGO témát, őszintén szólva nem is tudtam, hogy van ilyen. Szerintem nem rossz.
2. Nekem jutott belőle, pontosabban majd akkor derül ki, ha megérkezik a rendelés. Minifigurát még úgysem vettem sose .
3. Nem tudom milyen feltételek mellett adták a koripályát (lásd 1. pont), de számomra egy életképes vélemény lehet, hogy ha 40-50k költés mellé kapsz egy koripályát, akkor 'meh' kategória, ha meg 700 Ft költés mellé akkor pedig 'tetszetős'.#44615 adalbert1:
Láttam ezt a promót más boltban is ... talán 220voltnál volt, bár nem mernék rá megesküdni, szóval valami központi dolog lehet. (bár nem vagyok benne biztos, hogy ez válasz a kérdésedre )[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
RapaNui1
aktív tag
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #44611 üzenetére
Lego Super Mario készletek mellé ilyet adnak (viszont itt zsákbamacskához vagy ruha készlethez nem jár, csak normál készletek mellé):
LEGO® Super Mario™ 96669 Írószer készlet
- ez vajon official készlet? mert erre a számra keresve semmit nem találtam, lego super mario stationary set keresés is csak vásárlási ajándéknak dobta ki különböző boltoknál (de nem a lego shopban), szóval tippre csak valami brandelt cucc lesz. -
Throme
veterán
-
ZsZso
Közösségépítő
Az eMAGon egy csomó LEGO szetthez adnak ajándékba LEGO® 40416 Korcsolyapálya -t. Még az elemszétválasztóhoz és a minifigurákhoz is.
City és Friendshez más ajándék jár. Ez viszont nagyon komoly szerintem.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
sb
veterán
válasz kbalage2 #44607 üzenetére
A klickbait cikk túlzás róla.
Tervezni viszont nem kellene ilyet szerintem.A többi eset jóval súlyosabb, írtam is. Ha nem működik valami megfelelően/szétesik, stb... az a köv szint. Az meg még egy szinttel lejjebb van ha fizikailag sérülni képes. Utóbbiak szerintem nem jöhetnének ki így. Azok hibás terméknek kellene, hogy minősüljenek bármiről is van szó.
Előbbiek meg inkább a blama kategóriába tartoznak. A tengelyes abból is max a kicsi.Ha sima tengely lenne stop nélkül az más
Ahhoz kellett a csipesz.[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Lehet-e esetleg ehhez hasonló eredeti LEGO szettet kapni?
Alapvetően olyasmi érdekelne, amivel 1-2 meghajtással motorizálni lehetne tetszőleges dolgot és ha lehet távirányítani is...
Köszi előre is.
-
kbalage2
aktív tag
válasz RapaNui1 #44605 üzenetére
Igen arra, itt egy videó róla működés közben.
@sb - abban megegyezhetünk hogy nem elegáns megoldás, de azért erősen clickbait-es túlzásnak érzem az eredeti "A LEGO tervezett egy szettet amit nem lehet szétszedni" címet a cikknél. Ha sima tengely lenne stop nélkül az más
-
kbalage2
aktív tag
Az az AT-AT Technic tengelyes történet egy érdekes sztori Megjelent a Brickseten a cikk olyan találalással hogy szétszedhetetlen, kés kell hozzá meg ilyenek Aztán úgy fest hiba volt ilyen rövid videót csinálni róla mert nem jött át a lényeg, több oldal is átvette a cikküket és beszúrták a videómat is hogy lám-lám mennyire nem lehet szétszedni valóban...
Holott pont azt mutatom hogy úgy egyébként simán szétjön ha nem esel kétségbe, egy kis tologatás ide-oda és körömmel simán a tengely feje alá lehet nyúlni. Persze ettől még nem szerencsés ilyet rakni egy hivatalos szettbe mert aki életében nem épített Technicet annak nem biztos hogy triviális hogyan kell szétkapni, de azért messze nem "szétszedhetetlen"
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz kbalage2 #44600 üzenetére
Ezekről biztosan tudnak, annyira egyértelmű és főleg tök átlagos körülmények között előjövő hibák.Szerintem egyszerűen nem foglalkoznak vele.
Ami valahol végtelenül szomorú, tekintve sok szett exkluzivitását és árát. Itt szerintem hatalmas ellentmondás van aközött, hogy ez csak egy kupac műanyag/gyerekjáték vagy 200-400 EUR árú, komoly készletek. Gyanítom ilyenkor az előbbi a hozzáállás, nem úgy mint tervezés/árazás esetén.A Defender is talán, de főleg a Zetros, Osprey, nekem a CAT irányítása is ide tartozik. Vagy most mutattál vmi új készletet amiben úgy toltak össze tengelyeket, hogy nem lehet szétszedni... ilyet a gyerek 5 évesen csinált, 5.5 évesen meg már tudta, hogy nem kéne.
Utóbbi kellemetlen, előbbiek viszont totál a funkcionalitás rovására mennek minimum, de leginkább a fizikai sérülésig. Ez pedig nálam jóval túl van a megengedett határon.A Zetrost pl. csodáltuk megjelenés előtt de miután láttuk a hátsó tengelyt nekem teljesen elvette a kedvem. Ott vastagon visszalökött a "na, ennyiért ezt így biztos nem" vonalon.
Nincs gond a javítgatással, moddolással sem, sőt. De ne kényszerből kelljen 80-150e-es szetteknél megtenni. -
vwpolooo
csendes tag
válasz magickonfig #44587 üzenetére
Gondolom nyomdából kiselejtezett, pl szín beállításhoz nyomtatnak egy tucatot, majd állítanak a színen, utána újból...
vagy csomagolóban fel nem használt, esetleg hibás dobozok, kifutott készletek megmaradt dobozai...számtalan oka lehet.
Újrahasznosítás jegyében újból csomagoló lesz belőle....barna kartondoboz alapanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest