Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9363) RexpecT válasza axioma (#9359) üzenetére


RexpecT
addikt

"Ja es a kulonbozetet se kellett volna kifizetned... "

Szerintem félreértettél. Van egy LTP-m, amit eredetileg 4 évre kötöttem(3%-os kamatos módozat), így valami 33 ezer volt a szerződéskötési díj anno. Ezt meghosszabbítottam 10 évre, így a szerződéses összeg is módosult valami 8 millió körüli összegre. Ennek a különbözetét kellett kifizetnem, utána pedig megoszottam ezt a régi, de módosított szerződést, ez volt a 2 ezer forint.
De ha így értetted, és mégse kellett volna kifizetnem, hát akkor :W. Pedig még a Funda központi számát is felhívtam, ott is akkora összeget mondott az ügyintéző, mint amennyit az üzletkötő kiszámolt.

Nem kell a megosztasnal 4 evente kiszedni
Én abban a tudatban vagyok, illetve ezt mondta a Fundamentás arc is, hogy 4 évente lehet kivenni az állami támogatással együtt a befizetéseket(az mindegy hogy megosztással, vagy anélkül jön létre az új szerződés). Így lehet maximalizálni az EBKM-et. Bár a 10 éves szerződésnél ugye ezzel a logikával az utolsó 2 éves befizetésémhez akkor nem tudnék hozzájutni. :DDD
Szóval akár évente is kivehetem a befizetéseimet? :R
Nyilván ez még jobb lenne, pláne ha a hitelnél ingyenes az előtörlesztés.

Egyébként ez a megosztás meg ha már valami kicsit komplexebb dolgot akarsz csinálni, akkor az egyik üzletkötő hümmög, a másik része ezt mondja, a többi meg az ellenkezőjét. Haver nemrég kötött 11 fundamentát összesen, hát neki is volt egy kis utánajárás, hogy hogy célszerű ezt kivitelezni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.