Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8951) concret_hp válasza attiati (#8950) üzenetére


concret_hp
addikt

ha van egy hiteled amit nem kaphatnál meg épeszű keretek közt, de cserébe a lehetőségeid felett élsz, akkor az jó vagy nem jó neked?

vagy fullba vagy sehogy :D

(#8952) attiati válasza concret_hp (#8951) üzenetére


attiati
veterán

Nem jó. De ez egyéni történet.

Kevésbé engedi a hitelezési feltételrendszer az ilyen eseteket újra kitermelődni?
Összességében a lakosság eladósodottsága jobban áll?

Van hova eladósodni és el is fognak az emberek.
2007-es szinten van a jelzálog állomány úgy, hogy lakásárak magasabban, fizetések magasabban.

[ Szerkesztve ]

(#8953) concret_hp válasza attiati (#8952) üzenetére


concret_hp
addikt

szerintem ez egyáltalán nem egyéni történet, hányan jöttek itt is panaszkodni meg stb.

összességében persze jobb, nem mondom, hogy nem, de attól, hogy nominálisan ott vagyunk, mint 10 éve, nem biztos, hogy hatalmas felfutás lesz.

vagy fullba vagy sehogy :D

(#8954) attiati válasza concret_hp (#8953) üzenetére


attiati
veterán

2007-es állapotoknak megfelelő arányú felfutás szerintem sem lesz. Ezért vannak az adósságfék szabályok.
A kihelyezés már kezd felfutni, de a korábbi években kihelyezett hitelek törlesztései ellensúlyozzák.
De van tér felfelé bőven. És más helyen és kezekben koncentrálódik a lakáspiac, mint 2008 előtt, így én nem hiteloldalról várnám az összeomlást.

[ Szerkesztve ]

(#8955) Mercutio_ válasza attiati (#8952) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ja, de ha durran a lakáslufi és megibndul az alapkamat lesz itt még sírás/hiszti.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#8956) Hunpriest


Hunpriest
senior tag

Sziasztok, az ingatlanbankar.hu val van valakinek tapasztalata?

(#8957) Oppenheimer válasza Mercutio_ (#8955) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Van lakáspiaci lufi? Szerintem nincs, már nem emelkednek olyan mértékben az árak mint pár éve.

Kérdés hogy 4-5 év múlva, mikor már rég elfogyott az uniós ciklus kohéziós budget-je (ergo nincs mi fűtse a gazdaságot és stagnálni fogunk) és az alapkamat már 2 éve emelkedik, hogy alakulnak majd a lakásárak. Lesz-e olyan befektető aki inkább részvény/kötvénypiacra viszi át a pénzét, és hogy a lakosság a stagnáló gazdaságban is mer e majd annyira bőszen lakásokat venni mint most. Remélem elsőre igen, utóbbira nem lesz a válasz. Na ekkor akarok majd venni.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#8958) Kobe válasza Oppenheimer (#8957) üzenetére


Kobe
veterán

bizonyos értelemben van lufi, főleg a használtak négyzetméter áránál

Érdemesebb nagyobb merítést végignézni a kínálatból, nem csak adott nm és szobaszám és lakástípus szerint, hanem egy bővebb kínálati mintát. Szerintem a kínálat 90%-a hulladék, vagy nevezzük moslék kategóriának.

Persze pest egyedi eset, teli olyan építészekkel, aki építkezni, tervezni se tudnak, de ettől valamelyest függetlenül, mégis hozzákapcsolódva, párhuzamosan megy egy másik folyamat is, és a használt típus / nm ár kezd nagyon gravitálni az újépítésű típus / nm árhoz.

Ennek a folyamatnak az eredménye a 80 nm-es családi ház, ami 2 méteres belmagasságal épült kb 50 éve még fészernek, azóta felhúztak mellé 3 tűzfalat, így már panorámásként is lehet hirdetni, és a nm ár az egekben van, mert a 80 nm az mégiscsak 80 nm....

Ugyanígy a panelok, amit árulnak 18-20ért, de még jó 6-7et kell rákölteni hogy használható legyen, és utána van egy 25 millás valamid, majdnem újépítésű áron, amiben kb 70%ban már jó ha meg tudtad valósítani az elképzelésed ( a konstrukció, építészeti kötöttségek miatt), illetve pontosan zérő ráhatásod van arra, hogy az épület maga milyen állapotban volt / van / lesz, így lehet jó drágán csiszolgattál egy gyémántot azért hogy a végén egy sz*rkupac tetejére rakhasd....

ez szerintem piac ide vagy oda, de nem épp a legszerencsésebb folyamat / mentalitás, nevezzük aminek akarjuk.
Kicsit afelé haladunk, mintha a szakadt trabantomat akarnám ugyanannyiért eladni mint egy vadonatúj VW Polo-t, mert hát méretre stimmelnek, mind a kettőnek van 4 kereke, akkor az biztos ugyanannyit is ér, vagy nagyon hasonlót....

Persze ezt is lehet folytatni, pörgetni, csak akkor esélyesebb hogy egy következő kisebb roggyanásnál nagyon sokan fognak kicsit keményebben találkozni a valósággal, mint szeretnének

(#8959) Oppenheimer válasza Kobe (#8958) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Ezt aláírom, hogy a kínálat retek, de azért ilyen, mert a magyar emberek szar lakásokban laknak. Ha tízből 7 lakás lepukkant az országban, akkor a piacon forgók között is hasonló lesz az arány. Az árakat meg ettől függetlenül a piaci folyamatok hajtották magasra. Ez van, a társadalomnak előbb utóbb jelentős összeget kell lakásfelújításra költeni, mert az utóbbi években elmaradtak. Most úgy néz ki, hogy a vásárlók kénytelenek ezt a terhet viselni.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#8960) Mercutio_ válasza Kobe (#8958) üzenetére


Mercutio_
félisten

Csak az a baj, hogy a legtöbb esetben az az új polo is valójában dacia logan vw polo árban :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#8961) Zeki válasza Kobe (#8958) üzenetére


Zeki
nagyúr

Amíg bizonyos területekre nagy a (be)költözési hajlam, addig az hajtja az árakat. Majd mikor már nem lesz, akkor nem fogja.
Ahonnan meg inkább csak elmennek, semmit se adnak a lakásokért.
Ugyanez hajtja fel az albérlet árakat is.
Már valaki Kecskeméten is 200-ért akar kiadni 2 szobás új lakást a belvárosban (csak a konyha van berendezve)... most még körbe van röhögve. Még.

(#8962) Kobe válasza Zeki (#8961) üzenetére


Kobe
veterán

ezzel annyiban lehetne vitába szállni, hogy a beköltözési hajlam hajtotta áremelkedés egy elég érdekes fogalom olyan területen, ahol továbbra is tízezres méretekben vannak üresen álló lakások.
Nem szeretem a konspirációs dolgokat, de nyílván ez is úgy van kitalálva, hogy valakinek / valakiknek megéri azt mondani, hogy most épp beköltözési hajlam hajtotta emelkedés van....kicsit mint a stagfláció.....hogy lehet ott hiány hajtotta drágulás, ahol voltaképp többlet van :)

(#8963) attiati válasza Zeki (#8961) üzenetére


attiati
veterán

Szerintem a kulcsszo az ingatlannal, mint termeknel: ujraeloallitasi koltseg.
Konjunkturaban szoktak ingatlanokat "eloallitani" tomegevel. De a kapacitas pont olyankor szukos. Konjunkturaban az ujraeloallitasi koltseg az ingatlanpiac benchmarkja.

Majd ha nem lesz epitkezes, akkor a hasznalt lakasok masodpiaca lesz a benchmark ujra.

Az ujraeloallitasi hullamot pedig valoban az orszagon beluli vandorlas es az alacsony hozamkornyezet generalja foleg.

(#8964) Zeki válasza Kobe (#8962) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nekem csak Kecskemétre van rálátásom, de itt brutál hajtóerő a Merci, a beszállítói, a leendő Merci bővítés, az épülő egyetemváros (10 ezer fős).

(#8965) attiati


attiati
veterán

(#8966) amargo


amargo
addikt

Tudom nem egészen illik ide, de.
Tervezek hitelt felvenni, viszont kevesebbet tervezek dolgozni főállásban. Amennyire néztem 36 óráig nincs semmi változás viszont alatta részmunkaidőnek minősül, ez jelent rám nézve barmi hátrányt hitelfelvételnél, ha 36 vagy 32 órát választok? Anyagi oldalról nem hiszem, hogy probléma lenne, 32 órában is az átlagbér többszöröse jönne munkabérként a számlámra.

[ Szerkesztve ]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#8967) attiati válasza amargo (#8966) üzenetére


attiati
veterán

Van olyan bank, amelyik nem is kéri a jövedelem igazoláson a heti munkaórát. Úgyhogy szerintem az nem lehet gond, hogy találj egy olyan bankot, amelyiknél nem akadály a részmunkaidő. Az általában nagyobb gond, ha határozott időre szól a munkaviszony, vagy felmondás alatt áll a hitelfelvevő.

Legjobb, ha kérsz egy előzetes bonitás vizsgálatot az adott banknál. És megnézed a letölthető jövedelem igazolás formanyomtatányt.

[ Szerkesztve ]

(#8968) amargo válasza attiati (#8967) üzenetére


amargo
addikt

Köszönöm, így teszek!

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#8969) attiati


attiati
veterán

(#8970) axioma válasza attiati (#8969) üzenetére


axioma
Topikgazda

A linken levo magyarazatot nem ertem. Ott van valami irat, alairas nelkul. A kulfoldi kozjegyzonek edes tok mindegy, hogy hottentottaul van-e, hogy ott vagy mas orszagban ervenyes kotelezettseg-e, o azt igazolja - nyilvan sajat nyelven -, hogy azt az alairast az tette meg, aki oda van irva (igazolvanyok stb. ellenorizve, es nem volt kenyszer alatt). Miert kene egy ilyen meghatalmazasnak mas nyelven lennie es forditani? Max. ha a foldhivatal kekeckedik, akkor a kozjegyzot kene forditani.
A jogaszok (jogszabalyok) mindig feleslegesen hulyek. Pont tegnap inteztunk egy Bt felszamolast, amit ott baromsagokat - szigoruan laponkent egy bitnyi informacio kihuzva fel oldalra - ala kell irni, az rohej. Ennyit az egykapus ugyintezesrol. De ez mar az off-nal is off-abb itt.

(#8971) BornToBePuli válasza axioma (#8970) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

Nincs semmi érthetetlen a magyarázatban. Nem általánosítanék, hogy hülyék a jogászok. Vannak hülye emberek és vannak köztük jogászok is, de vasutasok vagy éppen kommentelők. :)

Read only felhasználó

(#8972) axioma válasza BornToBePuli (#8971) üzenetére


axioma
Topikgazda

Jol ertem, finoman lehulyeztel? :DDD

(#8973) Mercutio_ válasza axioma (#8970) üzenetére


Mercutio_
félisten

Szerintem csak az első rész (kevesebb hitelt kap, mint gondolta) miatt lett berakva, a második rész (amire te reagáltál) csak ballaszt, de itt lényegtelen.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#8974) attiati válasza axioma (#8970) üzenetére


attiati
veterán

Igen, csak az elso resz miatt linkeltem.

Anno nekem is javasolta az ugyved beleiratni, hogy onerobol kell potolni a bank altal nem folyositott osszeget. (Kolonben a foglalo bukta lesz)

(#8975) axioma válasza Mercutio_ (#8973) üzenetére


axioma
Topikgazda

Nyilvan off volt, ugy is jeloltem. Csak nem logikus, ezert eleve nehezebben hiszek utana ennek a forrasnak.
Az elso fele meg surun felmerul es erre szoktam mondani a csodamondatot, amit a mi vevonk belerakatott: a vevo mindent megtesz a pozitiv hitelbiralatert de ha nem kapja meg, vis majorkent kezelendo -- igy azert pl. egy direkt be nem adott papirral vagy plane hiteligeny visszavonassal nem lehet kibujni a vevonek sem; bar teny, van neki mozgastere igy is.

(#8976) attiati válasza axioma (#8975) üzenetére


attiati
veterán

Azért az egy cseles vevő volt akkor.

példa kedvéért:
Vevő belemegy egy adásvételi szerződésbe az erején felül, tehát nem hitelképes olyan összegre.

Az eladó erre számítva elindítja a saját vételi ügyletét. Majd a vevője nem tudja megvenni az ingatlant, mert nem hitelképes és ezekután az eladó visszaadja a foglalót. A saját vételi ügyletében pedig elbukja a foglalóját.

Mindezt azért, mert a vevő nem volt körültekintő és nem kapott elég hitelt. Vagy rosszabb esetben önhibáján kívül. Az eladó mit tud tenni azért, hogy a vevő hitelképes legyen? Akkor miért az eladónak kellene ezért felelni? A vevő tud tenni előzetesen a hitelképesség felméréséért? Igen. Bár nem mindent.

A vevő aláír egy fizetési kötelezettséget. A szerződésben felsorort bontásban. X összeg önerőből. Y összeg hiteltből. Ha ebben a felbontásban nem tud teljesíteni, akkor önerőből pótolja. Ha nem tudja, akkor az ő anyagi felelőssége a foglaló elbukása. Szerintem ez így jogos.

Az ilyen csodajogász mondatokat én sem szeretem, ami bíróságon megfoghatatlan: "mindent megtesz".
És mi mindent? Például az ügy érdekében gyorsban megnyeri a lottó ötöst? :D

[ Szerkesztve ]

(#8977) axioma válasza attiati (#8976) üzenetére


axioma
Topikgazda

Azert ne felejtsd el, hogy van olyan, amikor nem igerheti meg hogy a kisebb hitelt kipotolja (pl. szocpol...) legalabbis ugyved elott alairva.
Masreszt teny, ha be vagy szoritva, akkor kevesebbet de keszpenzben fizeto vevonek kell eladni.
Harmadreszt ha a vevo aka'r sajat hibajabol, nalad hagyva a foglalot de nem fizeti ki a nagy reszet (mind1, hogy hiteles vagy sem), es igy szakad meg az adasvetel, akkor a vasarlando szempontjabol tokmindegy a 10% nalad maradasa, abban ugyanugy bukod a foglalodat, mert a nagyobbik tetelt te nem fizeted ki. Szoval en nem gondolom hogy sokkal szarabb alairni ebben a formaban. [Jo, egy reszet a vesztesegnek kompenzalna.]
Azert a gumiszabalyok is csak egy ideig nyulnak. Peldaul amig nincs beadva a banknak minden, addig nem adnak visszautasitast vagy kisebb osszegre kiertekelest sem, tehat ilyen papir (fiz.hatarido elotti bemutatassal) hianyaban sajat hibas lesz.

[ Szerkesztve ]

(#8978) Mercutio_ válasza attiati (#8976) üzenetére


Mercutio_
félisten

Két dolgot tehetsz:
- nem fogadod el ezt a kitételt
- te is megpróbálod belerakatni az általad kinézett lakás szerződésébe a "gumimondatot"+ azt, hogy az önerőd vagy egy része a lakásod eladásából származik, ha az xy-nal mint vevővel folyamatban lévő eladás nem neked felróható okból hiusul meg az is vis major.
Persze ez csak kárenyhítés.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#8979) attiati válasza Mercutio_ (#8978) üzenetére


attiati
veterán

Es akkor korbetartozasi lavina indul a lakaspiacon :) es a láncban az elso ember megszivhatja, akinek a szerzodeskoto partnere nem fogadja el ezt

(#8980) axioma válasza attiati (#8979) üzenetére


axioma
Topikgazda

Ismeros pont egy ilyen lanc vegen van, mazlija, hogy a most mar 2 honapra rugo (koltozesi) csuszast o ki tudja bekkelni a jelenlegi helyen, a lakas ara szerencsere kifizetve mert o volt a lanc vege a kp-s (magankolcsonokkel) vevo igy nem kell szerzodes- meg hitelmodositas, az elado meg berleti dijat fizet neki addig. Mert az eladoja akitol vesz az nem tud kikoltozni, es ott is valami tovabbkoltozesi mizeria van.

(#8981) albiosz


albiosz
őstag

No újra van a fundának netbankja. Ugyanolyan xar, mint eddig, de legalább van. Nem értem miért nem ment vagy fél évig, azt hittem totál új lesz, de ez tök ugyanolyan, mint előtte.

(#8982) Oppenheimer válasza albiosz (#8981) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Ez jó hír. Én is elég reteknek tartom, hogy 2017-ben nincs egy valamire való net bankjuk. Ez a mostani olyan megoldásokat használ hogy a hajamat tépem.

Megnéztem a számláim, az áll ott, hogy 7 hónapja futnak (februárban kezdtem), be van rájuk fizetve 161-161k, de az állami támogatást 0-nak írja. 12. Hónap után lesz ott, 72000? Viszont akkor mi lesz az utolsó évben, amikor a 49. Hónapig nem telik el egy teljes év?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#8983) BornToBePuli válasza Oppenheimer (#8982) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

Szia! Állami támogatást évente egyszer írnak jóvá, mert csak akkor "igényelnek".

Read only felhasználó

(#8984) Oppenheimer válasza BornToBePuli (#8983) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Köszi!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#8985) Zeki


Zeki
nagyúr

Az sztenderd, hogy a NAV megy ki értékbecslésre a vagyonosodási illeték megállapításához?

(#8986) updog válasza Zeki (#8985) üzenetére


updog
senior tag

Vagy nem ugyanarra gondolunk, vagy a szó amit keresel, "vagyonszerzési" illeték :) (amit ingatlanvásárláskor a vevő fizet a NAV felé). Ennek mértéke tudtommal még mindig fix 4%-a az ingatlan értékének, és automatikusan kiszabják, nem kell értékbecslés (nekünk az ügyvéd intézte az adásvétel lejelentést, ezután postázta a NAV, hogy leszünkszívesekugyebárbefizetni).

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#8987) Zeki válasza updog (#8986) üzenetére


Zeki
nagyúr

Az. Akkor nekünk nem intézte ezt az ügyvéd. Azért jönnek ki.

(#8988) hurenzon válasza Zeki (#8987) üzenetére


hurenzon
senior tag

Akkor szoktak, ha alacsony a szerződésben foglalt vételár a piaci árnál.
Valószínű "adócsalónak" tartanak .

Piaci ár alatti összeg volt az adásvételi szerződésben?

(#8989) BornToBePuli válasza hurenzon (#8988) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

Üdv! Túlzás az adócsaló, az adóhatóságnak joga van ellenőrizni. Csacsi kijelentés volt, hogy egyből csalónak tartanak.

Read only felhasználó

(#8990) Melack válasza Zeki (#8985) üzenetére


Melack
veterán

Nekünk mondta az ügyvéd hogy vagy kijönnek vagy nem. Nem jöttek.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8991) Zeki válasza hurenzon (#8988) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nem vettük piaci ár alatt.
Itt voltak, picit jöttek csak be, picit fotóztak, az emeletre sem mentek fel. A házban lévő garázst felértékelték 2 millára. Hogy a házat mennyire, passz. Papírt nem hagytak itt.

(#8992) Zeki válasza Zeki (#8991) üzenetére


Zeki
nagyúr

Amúgy a garázsra valami extra szabály van, az lejön a ház árából? Mert másért nem tudom miért érdekes, hogy az 2 milla. A garázs a ház része, benne van.

(#8993) BornToBePuli válasza Zeki (#8992) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

Szerintem van lakó- és ne lakó ingatlan. De a NAV honlapján bővebb információt tatálsz.m

[ Szerkesztve ]

Read only felhasználó

(#8994) attiati válasza Zeki (#8992) üzenetére


attiati
veterán

Ugyanugy 4% mindkettore, de a garazs illetékét kulon kell kezelni, mivel az arra megfizetett illeteket nem lehet tovabbvinni egy kesobbi lakasra.

Szerintem elintezte az ugyvedetek, amit kellett, de keveselli a nav az illetekkiszabas alapjat.

Az igazi szopo az, hogy az illetekkiszabas alapja az illetekfizetesi kotelezettseg megallapitasakori piaci ar!

Altalaban nem szokott gondot okozni, de elmaszhatnak az arak, ha nagyon elnyulik ez az idoszak az adasveteli megkotesehez kepest.

Nekem egy ev telt el, akkor is konyorognom kellett a navnak, hogy irjak mar elo az illetekfizetesi kotelezettseget.

[ Szerkesztve ]

(#8995) Qtya123


Qtya123
őstag

Üdv!

Szeretnénk venni egy lakást, amelyben jelenleg a tulaj él, aki alkoholista életmódja miatt teljesen eladósodott, viszont a lakás nagyon jó helyen és elrendezéssel bír. A lakást egy követeléskezelő cég hirdeti. Meg tudnék egyezni velük a megfelelő árban, viszont a lakó nagyon erőlteti, hogy 60 napig még ott lakhasson, mert albérletet kell keresnie. A baj ezzel az, hogy egyrészt addig nem tud albérletet keresni, amíg nem jut az adásvételből a neki megjáró összeghez, valamint olyan az ábrázata és a stílusa is neki, hogy valószínűleg sok lakáskiadó el fogja küldeni, nem meri neki kiadni a lakását.

A szerződésben az egy dolog, hogy rögzítve lenne, hogy az adásvétel után 60 nappal ki kell mennie, különben naponta x összeget kell nekem fizetnie. Ezt ugye vagy megteszi, vagy nem, illetve vagy kiköltözik 60 nap után, vagy nem. A kérdésem az, hogyha nem költözik ki mennyi idő lehet a bírósági végrehajtás lefutásának ideje, hogy a rendőrök kirakják? Illetve ilyen esetben is él a december 1-től március 1-ig tartó kilakoltatási moratórium rá nézve?

(#8996) hurenzon válasza Qtya123 (#8995) üzenetére


hurenzon
senior tag

ha jógi útra viszed az nagyon sok idő.

(#8997) axioma válasza Qtya123 (#8995) üzenetére


axioma
Topikgazda

Nincs neki rokona? Aki - ha nem talal 60 napra - atmenetileg befogadna'? Mert ha kapnal ilyen befogado nyilatkozatot, azaz van hova mennie, akkor mintha me'g a rendor is kirakhatna'. De kerdezz utana.
(A befogado nem kell az orszag azonos helyen legyen, a lenyeg, hogy van hova mennie, nem eshet kilakoltatasi akarmi ala.)
Nekunk egy kesobb meghiusult adasvetelinel volt egy gyamsag alatti neni lako, es a mi ugyvedunk kerte ezt a nyilatkozatot a gyamtol, hogy csak igy mehet. De regen volt, ugyhogy "egy kerdest megerhet" jeligere.

(#8998) Qtya123 válasza axioma (#8997) üzenetére


Qtya123
őstag

Rendben, ezzel megpróbálkozom. Köszi!

(#8999) albiosz


albiosz
őstag

Sziasztok!

Határozott idejű munkaszerződés mennyire gáz jelzáloghitel elbírálásnál?

(#9000) Kobe válasza albiosz (#8999) üzenetére


Kobe
veterán

Elegge. Ne nagyon epits arra.
Hacsaka hatarozott vege nem kesobbi datum, mint a hitel lejarati ideje.... Agyis valami extra rovidtavu hitelt akarsz

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.