Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9701) axioma válasza feco70 (#9700) üzenetére


axioma
Topikgazda

Mondd neki, hogy tegye felre azt, amennyivel tobb lenne ha fixalna. A hitel befejeztevel meg vagy lesz belole penze es a dontese nem bizonyult hibasnak, vagy ha elfogy onnan a kiegeszitesekre, akkor meg latja hogy mi lett.
Mas kerdes, hogy ez semmit nem mond arrol, hogy "elorefele" hogyan kell donteni. Ellenben emelkedesnel kisebb teher lesz neki, amig a korabban felretettbol a kulonbseget kigazdalkodja.

Mondjuk akinel mind1 lenne, a dragabbik is tul lazan belefer (meg a varhato emelt is), ott en azt mondom mindig, hogy rogzites nelkul kisebb kockazat a banknak, kisebb felarat tesz ra ahhoz kepest, ami a sajat varakozasa, varhato ertekben a rovidebb kamatperiodus olcsobb. De akik eleve tul kiszamoljak, azoknal - inkabb a pszichologia miatt - erdemes.

(#9702) feco70 válasza axioma (#9701) üzenetére


feco70
senior tag

Igen, én is mondtam neki, de jó, hogy kötött lakástakarékot.
Amugy tényleg nem lehet előre gondolkodni, de olvastam a multkor, valahol már emelik a banki alapkamatot, ugye itt is fogják, de hát nagy kérdés, hogy mikor.

(#9703) lajafix válasza feco70 (#9702) üzenetére


lajafix
addikt

"Amugy tényleg nem lehet előre gondolkodni"

jajj ne. Amit nem lehet, az a jövőt előre látni, pláne minden részletében. Ne keverjük össze a kockázat csökkentő, előrelátó gondolkodással...

[ Szerkesztve ]

Rock'n Roll

(#9704) PazsitZ válasza lajafix (#9703) üzenetére


PazsitZ
addikt

Egyetértek.
Ha végig fix kamat van, akkor minden egyértelmű és adott le lehet vezetni a teljes törlesztési időszakot és szummát.
Az öt éves esetében megvan a kiindulás az egyedüli ismeretlen az egyenletben, amit tippelned kell, hogy mekkora értékre megy az alapkamat.
SZóvla meg lehet nézni, hogy mikor egyenlő a kettő, ezáltal kapsz egy alapkamat maximumot, ami alatt a rövidebb futamidő és felett a rögzített hosszabb a nyerő.

Ezután egyedül azt kell "megtippelned" mennyire látod nagynak vagy kicsinek a kapott értéket és ez alapján dönteni.

- http://pazsitz.hu -

(#9705) Viperator


Viperator
őstag

Üdvözlöm!

Hat év után véget ért az előtakarékosságom, megjött a levél a banktól, hogy mik az elképzeléseim… Nekem ez az első. Úgy, hogy nincs tapasztalatom. Annyit tudok, hogy azt a bizonyos összeget (általam befektetett összeg + betéti kamat + állami támogatás) mire használom fel és igazolni kell. Két előtakarékosságom van, az egyiket a meglévő lakáshitel kiváltásra, a másikat pedig a lakásfelújításra fordítom.

Azonkívül még van az úgynevezett „lakáskölcsön” lehetőségem, úgy tudom, hogy ezt nem kell igazolni, igaz? Azt nem tudom, hogy a bank által megjelölt/szerződött összegnél kevesebbet is lehet igényelni?

Kíváncsiságból utánanézettem, hogy a meglévő lakáshitelemnél mennyi lenne a havi törlesztőrészlete (azonos az LTP „lakáskölcsön” összegével és futamidejével), kevesebb lesz, mint az LTP-é. És ezért nekem előny a kevés törlesztő részlet.

Szeretnék beindítani a következő LTP-t, melyik banknál érdemes? (régen más voltak a feltételek, díjmentes volt a számlanyitás, ...)

Előre is köszönöm a választ! :R

"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell

(#9706) axioma válasza Viperator (#9705) üzenetére


axioma
Topikgazda

Kene tudni, pontosan milyen ltp szerzodesrol van szo (funda, otp, masik ketto talan nem lehet me'g 6 eves lejaros), es kiutalasba kerult-e mar. Irtam a topikban tobbszor mar, hogy - fundanal biztos - jobb a megosztas mint az uj nyitasa, a hamarabb felhasznalas miatt (bar koveto szerzodeskent ugyis ingyenes nyitni, de akkor 4 evig nem lehet hozzajutni).
A kolcsonrol majd akkor ha kiderul, melyik szerzodesrol van szo, es a lakashitelnek kamatlaba (es ha van, kez.ktg-e) kellene, a forintalis osszeg onmagaban nem mond semmit - jo, azonos futamido miatt azert valoszinusitheto, de jobb a matekos megkozelites. De igen, amennyit kersz lakaskolcsont, azt is lakascellal igazolni kell.
A kolcson kisebb osszegre persze hogy kotheto, de kisebb futamidore nem; ellenben barmikor barmennyi ingyen elotorlesztheto (azaz ha beutalod a kulonbseget, akkor az betorlesztodik, megiscsak hamarabb vege lesz).
Legerosebb tippem az, hogy ugy jarnal legjobban, hogy:
- megosztod a szerzodest mielott me'g kiutalast kernel (mindkettot)
- amelyikben a penz maradt, azokat kikered (mindkettot), kolcson majd a tovabbiaktol fugg
- az elsore hivatkozva MOST kotsz egy ujat (ingyen nyitas) jo hosszut, de csak 1 havi penzt teszel bele (ne szunjon meg), de azon lemondasz egyelore az alltamrol
- a kovetkezo 1-2 evben nem az ujra, hanem a megosztottra tolod be a penzt, ameddig annyi nem lesz hogy fedez minden lakascelodat - ekkor az felmondhato, kiveheto
- atkered az adoszamokat a frissekre, azon lehet takarekoskodni akar a maradek 8-9 evben egy kovetkezo celra

(#9707) concret_hp


concret_hp
addikt

az miert van, hogy az epulo lakasok ara szinte alacsonyabb, mint ami ~10 eves vagy akar joval regebbi (ertsd akar 40-50 eves hazakban is hasonlo a m2 ar, ami muszakilag nyilvan nem ugyanaz a szint)? ekkora risket hordoz egy uj epitesu haz?

vagy fullba vagy sehogy :D

(#9708) attiati válasza concret_hp (#9707) üzenetére


attiati
veterán

Peldaul?
Ugyanaz az utca?

(#9709) concret_hp


concret_hp
addikt

belatas elleni foliak mi penzbe kerulnek amik befele eresztenek fenyt, de kintrol nem latni be? hirtelen sehol nem talalok ra arat :DDD

vagy fullba vagy sehogy :D

(#9710) DigitXT válasza concret_hp (#9709) üzenetére


DigitXT
félisten

Mivel erősen függ a fóliázandó mérettől, fólia típusától stb. inkább kalkulátor van rá. Szerk: a linkelt céggel csináltattuk anno... Betörés után. Azóta nem próbálkoztak. Nálunk tehát nem belátásgátló, hanem inkább betörésvédelmi, víztiszta, mert azt mondják, a tükrösnek pl. este nincs semmi értelme, hiszen amint bent világosabb van, máris belátni, jobb, ha az ember mindig résen van: függöny/roló...:))

[ Szerkesztve ]

(#9711) adalbert1 válasza attiati (#9693) üzenetére


adalbert1
veterán

Köszi mindenkinek az észrevételeket.
A felsorolt előnyökből egész sok megvan, ami talán kevésbé szimpatikus lehet az új építésűekhez képest: a kisebbik szoba a nagyobból nyílik, nem a folyosóról, illetve különálló konyha van, nem amerikai konyhás (igaz, ez van akinek előny).

darksamu: 51nm, másfél szoba, tégla - a metrómegálló kb. 5-6 perc, a Váci út párszáz méter, igaz a háló ablakán ha jól kinézel, akkor látszik :) , de hosszabb távon oda is épül majd irodaház.

Közben nézegettem még a kerületben új építésű lakásokat, ott is van szórás az árakban, olyan 5-600k között mindenfélét találni.

Áthidaló hitelt tényleg nem lehet úgy felvenni rendes hitellel kombinálva, hogy több pénzt vegyél fel, mint az ingatlan értéke? Tehát ha egy felújítandó lakást/házat vennék, amire pár milliót rá kell költeni, akkor azt ebből nem lehetne finanszírozni? Mert pl. ha csak rendes hitelt veszek fel, akkor megoldható úgy, hogy az eladott lakásom árából megtartok pár milliót, amivel kisebb lesz az önerő, és annál több pénzt veszek fel a normál hitelben, majd az így megmaradt pénzt a felújításra költöm. Kényelmes lenne, ha áthidaló hitellel is meg lehetne oldani így, mert akkor a felújítást ki lehetne húzni még az el nem adott lakásban. :))

(#9712) .tnm válasza DigitXT (#9710) üzenetére


.tnm
addikt

Bocs, de akkor most igazából nem a kérdésére válaszoltál, nem? :)

Csak mert esetleg engem is érdekelne, de nekem pont az kéne, hogy kintről ne lássanak be, elsősorban nappal. Vagy ez kintről nézve milyen hatású?

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#9713) DigitXT válasza .tnm (#9712) üzenetére


DigitXT
félisten

A kérdés az ár volt, az meg a konkrét ablak(ok)tól függ: legjobb esetben
négyzetméterárat adnak meg (az adott típusú fóliára), aztán számold ki.
De én belevenném a telepítés költségét is (mindkettőre ott a kalkulátor)!

Mi is megpörgettük a tükrös fólia gondolatát, de lebeszéltek róla...:R
Betörésvédelmi szempontból sem túl hasznos, mert feltűnő: a víztiszta
nem látszik, nem utal takargatnivalóra, de a benyomást azt meggátolja,
fényt átereszti. A tükrös valamennyit mindenképp lefog. Akár zavaróan.
Ez csak plusz infó, valóban nem volt kérdés, hogy ajánlanám-e...:))
(A céget igen: korrektek voltak, és szépen, rendesen dolgoztak pár éve.)

(#9714) Mercutio_ válasza DigitXT (#9713) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ha van szemben szomszéd örülni fog egy tükröző fóliának ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9715) .tnm válasza DigitXT (#9713) üzenetére


.tnm
addikt

Úgy értem, hogy ez a fólia nem a belátást oldja meg (amit kérdezett a kolléga) hanem az üveg betörését.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#9716) DigitXT válasza .tnm (#9715) üzenetére


DigitXT
félisten

Igen, de ugyanannál a cégnél tud belátásgátló fóliára is ajánlatot kérni...
Mellesleg, ha már fóliázik, több értelme van, ha egyben biztonsági is.;)

Szerk: OFF

[ Szerkesztve ]

(#9717) AMD Power


AMD Power
titán

Banki bedőlt ingatlant vett itt már valaki?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9718) Tombi válasza AMD Power (#9717) üzenetére


Tombi
senior tag

Volt 2013-ban egy bedőlt hiteles pecó, amit végigkísértem a családban. Mi lenne a kérdés?

(#9719) AMD Power válasza Tombi (#9718) üzenetére


AMD Power
titán

Ingatlan.com lattam egy jo pat "olcso" bankos lakast. Egyet fel is hivtam. Szimpatikus ferfival beszeltem. Mondta,hogy teljeskoruen intezik ezeket a lakasokat. 3-4 honapos lefutasi idovel. Egy kollegam is igy vett par eve lakast eve. Nagyon jo aron... Szoval ezen felbuzdulva mentem neki a temanak. Megbizhato irodat tudsz?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9720) Tombi válasza AMD Power (#9719) üzenetére


Tombi
senior tag

Értem, nos megbízható iroda engem is érdekelne, esetünkben még a tulajé volt az ingatlan csak, felmondott szerződéssel rendelkezett. A bank végül elengedte kamatokat (1.5m) , mivel a tőke már megfizetésre került.
Magára a döntésre 1 hónapig kellett várni, miután mindent beadtunk.

[ Szerkesztve ]

(#9721) .tnm válasza DigitXT (#9716) üzenetére


.tnm
addikt

Ahh, értem. Azon az oldalon a "Merre tovább" részt a narancs plecsnikkel a szemem automatikusan ignorálta. Így azt hittem az az egyszem linkelt oldal az infó és ott semmi infó nem volt, csak a kalkulátor (amivel meg nem kezdtem el játszani).

:R

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#9722) Mercutio_ válasza AMD Power (#9719) üzenetére


Mercutio_
félisten

Abba gondolj bele, hogy ha 3-4 hónap és megvan a kégli amit minimum 50℅ haszonnal tovább lehet adni, akkor miért nem maguknak termelik ki ezt a pénzt? ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9723) hurenzon válasza Mercutio_ (#9722) üzenetére


hurenzon
senior tag

legtöbb esetben csak annyit csinálnak hogy a nevedben licitálnak egy kis jutalékért. néha nem.is olyan kicsiért

(#9724) AMD Power válasza Mercutio_ (#9722) üzenetére


AMD Power
titán

Igen ezert is fura nekem. De mint irtam kolleganom igy vett lakast. Lakott is benne vagy 3 evet es 6millioval dragabban eladta.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9725) Mercutio_ válasza AMD Power (#9724) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ha 2014-5 előtt vette az más szitu, akkor még erősen kínálati piac volt és a lakások ára épp csak fedezte a hiteltartozása. Most viszont (egyelőre) kínálati piac van és magas árak aminél a tulaj is eladhatná a lakást.

Az se mindegy, hogy lakást (lakottan, vagy beköltözhetően) veszel vagy a banki követelést, nagyon nem ugyanaz.
Ha lakás és beköltözhető akkor felesleges a közvetítő cég, te is licitalhatsz (és tájékozódhatsz) a webes felületen. Ha követelés ott ők intézik, de a tiéd a kockázat.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9726) AMD Power válasza Mercutio_ (#9725) üzenetére


AMD Power
titán

Jovo heten felkeresunk egy ilyen irodat + van egy ugyvedi iroda is aki foglalkozik ilyen lakasokkal.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9727) concret_hp válasza AMD Power (#9726) üzenetére


concret_hp
addikt

majd irjal par szot rola plz :R

vagy fullba vagy sehogy :D

(#9728) Mercutio_ válasza AMD Power (#9726) üzenetére


Mercutio_
félisten

Arra figyeljetek, hogy mennyire fedi amit mondanak azt ami papíron szerepel. Játsszátok az értetlent és minden jól hangzó állítást kérjétek, hogy konkrétan mutassák meg hol van a szerződésben rögzítve. Esetleg egy diktafon progi telefonra se elvetendő...
Azt pl feltétlenül kérdezd meg tulajdont vagy banki követelést vesztek és utóbbi esetében mi garantálja, hogy abból tulajdon lesz és mennyi időn belül, azt pedig a szerződésben is rögzítik-e?

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9729) AMD Power válasza Mercutio_ (#9728) üzenetére


AMD Power
titán

Jo az otlet. Ez egy jo taktika. A diktafon is jo otlet!

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9730) Fandango válasza AMD Power (#9729) üzenetére


Fandango
veterán

Legjobb tudomásom szerint a hangrögzítést azt el kell mondani, és beleegyezés után mehet csak. Erről ne feledkezzetek meg.

(#9731) .tnm válasza Fandango (#9730) üzenetére


.tnm
addikt

gyakorlatban azonban úgy is csak vitás esetben kerülne elő. olyankor meg általában kisebb vétség a titokban készített felvétel, mint az, aminek a bizonyítására előkerül a hangfelvétel.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#9732) Fandango válasza .tnm (#9731) üzenetére


Fandango
veterán

Azért nem árt tisztában lenni ezzel, hogy ne legyen belőle később probléma, vagy annak tudatában tenni, hogy következménye lehet.

(#9733) AMD Power válasza Fandango (#9730) üzenetére


AMD Power
titán

Ha nincs mitol felni valoja akkor belemegy....

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9734) net91 válasza AMD Power (#9733) üzenetére


net91
senior tag

Ha viszont nem egyezik bele, hogy te felvegyed és még is felveszed, akkor semmilyen eljárásban nem veszik figyelembe. Olyan mintha nem is lenne, sőt ellened indítanak eljárást.

[ Szerkesztve ]

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#9735) AMD Power válasza concret_hp (#9727) üzenetére


AMD Power
titán

Ingatlanos barátunk ezt az oldalt javasolta. Azt mondta ,hogy ami itt nincs fent az kamu hirdetés.

MBVK

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9736) hurenzon válasza AMD Power (#9735) üzenetére


hurenzon
senior tag

akkor a barátod nem ismer mindent.
Mert ezt rosszul tudja.

(#9737) AMD Power válasza hurenzon (#9736) üzenetére


AMD Power
titán

Figyelek! :)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9738) Mercutio_ válasza AMD Power (#9737) üzenetére


Mercutio_
félisten

Tippre ami ott van az már végrehajtás alatti és tulajdonjogot szerzel. Ahol követelést veszel az itt nincs fent (kockázatosabb is) és az sincs ahol banki vagy egyéb követelés van, de még nem lépett végrehajtási szakaszba.
Utóbbi szerintem a ritkább, amíg nincs végrehajtás sz*rnak bele a tulajok, amelyik tudatos az pedig nem ár alatt és közvetítőn keresztül hirdet.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9739) attiati


attiati
veterán

https://index.hu/urbanista/2018/03/04/budapesti_agglomeracio_hanyan_fernek_meg_bele/

(#9740) adalbert1 válasza attiati (#9739) üzenetére


adalbert1
veterán

A Halásztelekről szóló részt részben meg tudom erősíteni, az egyik kollégám onnan jár be autóval, és azt mondja, hogy horror tud lenni a közlekedés, már azon gondolkozik, hogy eladja a házát, és inkább vesz Velencén egyet, autópályán onnan is felér annyi idő alatt (vagy hamarabb) a számítása szerint, és akkor legalább a tó közelében lakna. :)
Szerintem ami érdekes, hogy a közlekedést miért nem fejlesztik, illetve az kinek a feladata lenne?

(#9741) axioma válasza adalbert1 (#9740) üzenetére


axioma
Topikgazda

Az se mindig megoldas... ha fejlesztik az utakat, akkor me'g tobb forgalmat general. Raadasul az 1 emberrel kozlekedo autok lesznek jo nagy szamban, es meg ahol van is ket auto, ott is jellemzoen a pasi a naggyal jar egyedul, mert az az ove / o stilusa...
(megj. nalunk is igy van, de nem ezert, hanem mert a "nagy" egy regi prius ami pont jo fogyasztasilag a dugoban... ja es mi az esetek 3/4-eben befele 4-en szallunk otthon be, csak az ut felere mar kiurul neki az auto, mindenkit kidob utkozben minimalis kerulovel - a delutan mondjuk macerasabb).

(#9742) hurenzon válasza adalbert1 (#9740) üzenetére


hurenzon
senior tag

Halásztelek katasztrófa, csak 1 út vezeti ki a városból, ami 1 sávos.

(#9743) Stanlee válasza adalbert1 (#9740) üzenetére


Stanlee
őstag

Azert nem fejlesztik az utakat, mert egy kisebb elkerulout vagy kapacitasbovites engedelyezessel egyutt evekig tart. Tehat kitablazni a telket es arra uj hazat epiteni sokkal gyorsabban megy, minthogy egy elozetes kornyezeti hatasvizsgalat jogerore emelkedjen. Aztan meg ha tobb hely van az autonak, annal tobben fognak autoba ulni, tehat megint csak a dugoban kell allnia az autosnak.

Megoldas a kotottpalyas tomegkozlekedes fejlesztese es vonzova tetele lenne. Szerintem nem gaz vonattal utazni. Persze megertem, hogy sokszor nem megoldas a tomegkozlekedes, de mondjuk en Bp-en foleg a belvarosba autoval sose szeretek bejarni, mert nincs parkolohely, sokszor metro/villamos gyorsabb, mint az auto...

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

(#9744) Mercutio_ válasza hurenzon (#9742) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ha az eszergomi vasútvonal 1 sínpárral bővült volna a rengeteg EU-s pénzből az az irány egész élhető lenne, de így.... :O

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9745) albiosz válasza Stanlee (#9743) üzenetére


albiosz
őstag

Javaslom a Facebook Elegem van a MÁV-ból nevű csoportját. Ez a Bp-Vác-Szob vasútvonallal foglalkozik főleg. Csak kukkants be, nincs nap, hogy ne lenne gond. Gyakran a 25 perces útból 1 óra lesz és vannak durvább esetek is. Gyakorlatilag én ezért költöztem be 5 éve, mert nem volt túl élhető.

Tizes út csoport ugyanaz, csak az Egom vonal a fő csapásirány, ahogy Mercutio_ is írja.

Ezért is rohadt nagy dilemma nekem, hogy az újpesti 2 szobás lakást mire cseréljük.Nappali + 3 háló kéne. Dunakeszi-Göd szimpatikus, élhetőnek tűnik, de elriasztanak ezek a dolgok.

[ Szerkesztve ]

(#9746) Mercutio_ válasza albiosz (#9745) üzenetére


Mercutio_
félisten

Káposztáson 84 m2-es 2+2 fél vagy 3+1 fél-nek hirdetett kéglik esetleg? (jó elosztás, 2 wc, külön fürdőszoba, nagy étkező, ami olyan elrendezésű ott a folyosó végig pakolható beépített szekrénnyel, így még tágasabbak a szobák)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9747) albiosz válasza Mercutio_ (#9746) üzenetére


albiosz
őstag

Központtól 10 percre lakunk most, tetszik nagyon, hogy közel van minden, ami kell. Lassan 1 éves a gyerek és a feleségemnek egyáltalán nem kellett még tömegközlekedést igénybe venni a napi dolgokhoz.

Tetszik Káposztás, gondolom panelre gondolsz. Kicsit tartok a paneltől, a mostani is tégla. Nincs elvetve a panel, de ha annál döntünk, akkor Káp mellett a Semsey környéke is játszik.

Fő kérdés, hogy mennyiért menne el a mostani. 1 évig még tuti nem aktuális, de inkább 2.

Kertkapcsolatos sorház lenne a legjobb igazából kis kerttel. 30-35 körül felbukkan néha 1-1 jó ajánlat Keszin-Gödön. Nem lesz egyszerű menet...

(#9748) Mercutio_ válasza albiosz (#9747) üzenetére


Mercutio_
félisten

Igen, panel, nyilván meg kell nézni a lakást, (felső és közvetlen-) szomszédokat, és a társasház anyagi helyzetét :K

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#9749) AMD Power válasza albiosz (#9745) üzenetére


AMD Power
titán

Sok kollegam azon a vonalon jar. Olyan sztorik vannak neha... El sem hinnem.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#9750) albiosz válasza Mercutio_ (#9748) üzenetére


albiosz
őstag

Persze, mindenképpen. Az biztos, hogy árban így járnánk a legjobban.

(#9749) AMD Power: 5 éve is durva volt, azért is költöztem el Vácról. Mindenki az akkor indult vonalfelújítástól várta a csodát, de nem jött be. Érdekes módon a busz stabilabb ezen a vonalon. Feleségem Vácon dolgozott, Újpestről járt busszal, 1 óra a menetidő, de max 10 perc késés. Dunakeszi gondolom megvan max fél óra alatt busszal, az élhetőnek tűnik, ha úgy döntünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.