Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Meglepődtem, milyen lassan őrölnek ama bizonyos malmok.
(ugyanis ma hajnali kettőkor annyit láttam mindenütt, hogy megérkezett MO-ra. De ezt tegnap kora délután láttam is már) Ma reggel 9 körül az is látszik, ami eddig nem: Tegnap hajnali egy körül érkezett be, párperccel később vám elé állt.Most meg abban bízom, mégis a tegnapi nap talán át is ért rajta, és akkor meg a hétvégén csak kihozza a postás.
Máskor is 28-30 óra míg egy egy infó megjelenik a tracking lábnyomban?
Én sokkal valósidejűbbnek gondoltam a rendszert..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
- Dobozos ASRock Radeon RX6600 Challenger D 8GB GDDR6 128bit Videokártya
- Siemens AC2729/50 Series 2000i légtisztító és párásító áron alul eladó
- Honor 200 Lite fekete 8/256GB bontatlan, független, Garancia 2026.11.
- ÚJ! Aktiválatlan! iPhone 13 128GB - kártyafüggetlen, 1 év Apple garancia
- Xiaomi Mi Curved 34" / 3440x1440p / 144Hz / WQHD / VA Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest