Hirdetés

2024. április 14., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  RCS-üzenet

Hozzászólások

(#1) Bl.Gyo.


Bl.Gyo.
őstag

Hali! Nem találtam kifejezetten a témával foglalkozó topicot, úgyhogy gondoltam indítok egyet mert néha-néha felmerülnek kérdések amire nem találok választ, és mivel aránylag új szolgáltatás, lehet még ez téma később is.

Az enyém pedig: RCS üzenet vs. dual-sim
Van egy Voda és Telekom kártyám a telóban. A telekomot akarom használni netre, a Voda minden másra, RCS-re is (ez a fő számom)! Namost arra állítja be az RCS-t a Google messages amire a net is állítva van. Próbáltam törölni Telekom számom az RCS rendszerből itt: [link] , üzenet szerint sikerült is. De mégis vissza regisztrálja a Messages ezt a számot magától. Csináltam egy alapra állást az appban hogy felejtese el a számot, de nem sikerült, 0630... csatlakozva.
A családban van más dual simes teló, és ott azon marad amin kell lennie, és itt jöttem rá miért, mert a másik szám még soha nem volt regisztrálva a rendszerben, ezért azon marad ami igen. Amit meg már regisztráltam de deaktiválom azt mindig vissza regisztrálja az app.

Van valakinek erre ötlete, hogy ezek után hogyan lehetne megoldani hogy Telekom legyen netre de csak a Vodán menjen az RCS?

(#2) krisztian74


krisztian74
friss újonc

Üdv! A Vodafone tavaly márciusban megszüntette az RCS szolgáltatást. Szerintem nem tudod beállítani.

(#3) Bl.Gyo. válasza krisztian74 (#2) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

Működik Vodán az RCS, mert azt használom mai napig. Úgy tudom a voda megszüntette de Google-n keresztül megy a számmal vagy ilyesmi. A lényeg hogy működik az RCS voda számmal (eredeti, nem szám hordozott).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  RCS-üzenet
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.