Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Hintalow #3194 üzenetére
én meg negatívot tudok mondani, dealextreme még mindig tetűlassú (aztán lehet csak engem szeretnek sz*patni) márciusban rendelt csomag tegnap ért ide, china post air mail volt. Amit rá 1 hétre rendeltem (április eleje) még mindig sehol... Mindig megfogadom, hogy hiába olcsóbbak (épp csak minimálisan) többet nem rendelek tőlük, mert ebayről előbb megjön a cucc...
amúgy kamu zippo + cserealkatrészek lettek volna, rendelés után kb 1 héttel írtak, hogy hoppá ilyen fajta zippo épp nincs, mondom attól még a másik része jöhet, ez az mi tegnap érkezett...
-
Hintalow
senior tag
Nos a kicikínai posta most odatette magát: ebay, 2-3 dolláros vásárlás, ingyenes postával.
2-án vettem, 3-án bejelölte, hogy feladva, tegnap a postaládában volt.
Az akárhogy is nézzük 5 munkanap -
LámaZ
addikt
Apropó, csak halkan jegyzem meg, hogy lehet örülni, ha valami átcsúszik a vámon, de ha költségként elszámolod a cuccot (mert pl. egyéni vállalkozó vagy), utólagos adóellenőrzésnél beléd köthetnek, hogy mutasd fel a vámpapírokat. Akkor ugye mehetsz a postához, hogy előkotord a 20$-osként levámolt tok papírjait. De ugye ez nem jellemző eset, 1000-ből, ha egynél fordul elő.
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek,rendeltem egy telefont a Fastcardtech-től és már kaptam tracking number-t 5.-én. A telefont a SingPost szállítja de nem találja ezt a számot, a Fastcardtech oldalán pedig azt írja hogy Shipping status: Shipment company has shipped About Arrival time Shipping time 2013-05-10 20:06:30 Ez azt jelenti hogy tegnap adták fel a csomagot? Illetve tracking szám alapján körülbelül mikor látható a nyomonkövetés?
-
Áá végre, átcsusszant a vámon a thl w7-em, és a barátnőm amoi n821-e is már vám előtt van. Jövőhéten sztem megjön mind2
-
spileraaa
senior tag
Az en csomagom igy all singpost es tmallbox-tol rendltem [link]
29-04-2013, INFORMATION RECEIVED
30-04-2013, Despatched to overseas (Country code: RO)
10.05.2013 20:41, Primit de la expeditor - BSI Bucurestigondolom ezutan fog vam elle kerulni ( de a vamnal dolgoznak hetvegen is ? )
es most kiderul amit kb 2 hete irt valaki hogy a roman vamosok eloszeretettel vadasznak a magyar nevekre ...
vagyis kell vagy sem afat fizesek ( nalunk talan 24 % az afa ) -
Bagira01
veterán
HK post-al rendeltem egy billentyűzetet. 7.-én küldték el. 9-én már vámkezelték is
Szerintem hétfőn meg is kapom. Úgy látszik ez a keddi küldés a nyerő időben.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
kisninja #3183 üzenetére
100%-osan nem lehet ezt sem kijelenteni. Elég követhetetlen logikát alkalmaznak ennél a trackingnél. Lehet, hogy feladott csomagoknál x nap után kell valamit írni a rendszerbe, hogy lássa a nagy vezér, hogy dolgoznak is és feltöltik baromságokkal. Mert kb ennyi értelme van a világ nagyvárosait felsorolni egy Kína > Magyarország útvonalon szállított csomagnál. A lényeg, hogy úton van, előbb-utóbb csak megérkezik.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
kisninja #3180 üzenetére
Valami
Ez még kering az éterben, fene tudja mit csinálnak vele. Úgy néz ki egyébként mintha visszament volna a kiindulási pontra, mert most ugyanazt a státuszt kapta, mint 28-án
Nekem ilyen státuszban minden CN-es csomagom csak egyszer volt, de elég kínai az a követési rendszer, telepakolják minden szeméttel.
Ha ezt látod majd a 17 track oldalán akkor érkezett meg Magyarországra:
到达进口互换局, 布达佩斯, 匈牙利
-
kisninja
őstag
Na erre a csomag számra mondjatok valamit.....
RB374549946CN -
Mr.Csizmás
titán
zavvi kodot milyen gyakran szoktatok kapni? es mekkora %-ot?
-
LámaZ
addikt
válasz
atomchicken #3174 üzenetére
Meg kell kérni a feladót, hogy a terméken és a dobozon ne legyen ilyen jelzés. Ha csak hasonlít, az még nem baj, nem jelent semmit.
-
hunaqua
addikt
válasz
atomchicken #3174 üzenetére
....ha nem nyitják ki,akkor semennyire.
Törökországban a Németek vagdosták ki a címkéket a "Lacoste" pólókból.Azt mondták,hogy az nem gond,hogy van rajta krokodil,de címke nem lehet a nyakában
-
gyuszito
senior tag
Milyen hülye érzés... a várakozás... pedig logikus, hogy nem csak a mi csomagunk van, és nem fogják házhoz hozni egyenes úton repülővel..
Akinek megjött hamarabb, annak szerencséje volt.. mindenesetre nézd meg a dobozt, mielőtt átveszed, ne ragadjon el a HÉV, nehogy átvegyél törött csomagot!! ÉS SENKI MÁS SEM!
-
atomchicken
tag
Aliexpress-ről rendelt, valószínűleg hamisított (fake) termékre mennyire harapnak a vámosok, ha csak 1 darabot rendelek belőle?
-
2013.05.09 17:32, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.05.09 16:54, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.26 13:47, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadköszönöm istenem végre itt van
annyit vártam már azt hittem sose ér ide
gyuszito enyém 20 perccel előbb került vámra, eléggé együtt jöttek a csomagjaink
-
gyuszito
senior tag
JÁÁÁHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!
2013.04.26
14:08
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.09
17:49
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.09
17:52
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
tomidny72
csendes tag
válasz
Kukcaman #3167 üzenetére
Pl. dhgate-en is vannak kínai gopro kiegészítők. Pl. mellheveder (ha már ezt hoztam fel a dx-nél is példaként
)
Ma rekordot döntött a kínai posta - magyar posta kettős. 14 napos szállítást produkáltak
-
SUPREME7
őstag
Angliából (se más Európai Uniós országból) nincs se vám, se áfa!
-
SUPREME7
őstag
Bár még itt nem nagyon volt róla szó, de hátha érdekel valakit. Most rendeltem először a SportsDirect.com-ról. 3KG-ig 3520Ft a szállítás úgyhogy érdemes nagyobb összegben vásárolni, hogy megérje, vagy többen rendelni. Bár elég sok mindent rendeltem (10póló, cipő, 1-2 nadrág + pár apróság) de így se értem el a súlyhatárt. Múlt hét pénteken adtam le a rendelést, és bár pont belecsúszott a hétvége, már tegnap megjött a batyu.
DHL nyomkövetés:
Thursday, May 09, 2013 Location Time Pieces
10 Delivered - Signed for by : **** Budapest Magyarorszag 15:01
9 With delivery courier BUDAPEST - HUNGARY 08:34
8 Arrived at Delivery Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:41
7 Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:41
Wednesday, May 08, 2013 Location Time Pieces
6 Arrived at Sort Facility BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 09:55
Tuesday, May 07, 2013 Location Time Pieces
5 Departed Facility in BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 16:50
4 Processed at BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 16:10
3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 07:29
2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 06:31
Saturday, May 04, 2013 Location Time Pieces
1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00Legnagyobb meglepetésemre, volt a csomagban egy elsőre jó nehéz doboz. Fogalmam nem volt mi lehet, mivel nem rendeltem semmi mást. Hát egy ilyen volt benne:
Egy bazinagy, kb fél literes SportsDirect feliratú bögre ajándékba
Már csak emiatt is megérte rendelni. A ruhákról annyit, hogy iszonyat jó minőségűek ezekért az árakért. A DHL futár is rámcsörgött, hogy akkor ő hozná, úgyhogy velük is meg vagyok elégedve
Egy dolgot nem értettem, elvileg paypal-al is lehetne fizetni, de nekem valamiért nem ajánlotta fel, csak a bankkártyás fizetést, de nem volt gond. Bátran ajánlom a vásárlást!
-
justaview
senior tag
Sziasztok.
A napokban fedeztem fel a Zopo C2-es telefont a neten, amely a paraméterei alapján nagyon megtetszett.
Ugyanakkor sosem rendeltem még Kínából.
Egy ilyen készülék szerintetek mennyibe fog kerülni nekem, mire ideér?Van valami, amire feltétlenül figyeljek a rendelésnél?
-
Depression
veterán
Sajnos nekem se ért ide Magyarországra a csomagom SG posttal
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Az mennyire normális,hogy paypal.-től kaptam egytracking numbert.
Ám SG post oldalán az van nincs ilyen.
Délután kaptam,korai nézni még? -
DGery
aktív tag
Nah a sok NULL után a posta oldalán ma frissült az infó, igaz csak délutánra
2013.05.09
09:18
Küldemény vám elé állítvaRemélem jövő hét közepén a kezemben lesz
-
DJGABI
addikt
5-én rendeltem, ma már "'Item sent abroad" a stájsz. Bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- PLC programozás
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest