Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24474) hevizms


hevizms
addikt

Felhivtam a DHL ügyfélszolgálatát kiváncsiságból.
Hátha valaki még nem tudja,azoknak egy info:

Attól hogy van tracking szám,még abszolút nem biztos hogy csomag is van!
Ugyanis akár online is regisztrálhatnak(kérhetnek) számot a kinai boltok,sőt a DHL rendszere jelzi is a regisztrált számot,de amíg át nem adják a csomagot a DHL futár kezébe,addig több nap is eltelhet.
Valószínű velem is pld ez történt.
Kaptam a reklamáló email-em után egy számot,hogy örülhessek,de érdemben nincs még a DHL-nél a csomagom és hát valószínűleg az ünnep végéig ez már nem is történik meg.

Kérdésem a gyakorlottabb vásárlók felé.
Vajon ha inditok egy refundot a paypalon,akkor a paypal úgymond igazat ad nekem?
Ugyanis pontosan hogy átvágtak,hisz azért rendeltem 1 héttel az ünnepek előtt náluk(geekbuying)DHL-el,hogy biztosan elküldjék még az ünnepek előtt.
Szóval most már úgy vagyok vele hogy ettől a bandától nem is kell semmi.
Van értelme refundolni?Ez elég indok rá?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.