Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#30518) LógaGéza válasza blakey (#30501) üzenetére


LógaGéza
addikt

Pl nem tudok betűtípust változtatni (nagyon megszoktuk már a Kodiét), valamint volt olyan sorozatrész, ahol egyszerűen kimaradt a felirat. Én észre se vettem, de párom szólt, hogy megint nem volt felirat.

Bozek
Főleg az egyéni kollekciókat. Pl nálam egyben van a Marvel Cinematic Universe összes filmje a rövid filmekkel együtt, az Alien Universe az összes Alien/Predator/Blade Runner filmmel, vagy a Wizarding World az összes Harry Potterrel és Legendás Állatok filmekkel. Vagy egy Középfölde gyűjtemény a Gyűrűk Ura + Hobbit filmekkel. Ezek így egyike sincs fenn TMDB-n, ezért létrehoztam nekik egyéni gyűjteményt, amit beleírtam a filmek melletti movie.nfo-ba, valamint a nézési sorrendeknek megfelelően hozzáadtam a sorttitle mezőket is. Valamint egyéni poster, fanart, background, stb. Ezeket sokkal kényelmesebben lehetne szerkesztgetni PC-n, ha működne, de sajna nem megy... Vagy legalábbis még nem találtam megfelelő klienst hozzá.

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.