Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hozzászólások

(#31151) Somatom


Somatom
veterán

Másnál működik a Telenor MyTV kiegészítő? Belépés után nem jelenik meg a csatornalista.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#31152) vargalex válasza nfsu17 (#31150) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Ilyenkor, ha van lehetőségetek, akkor nézzétek már meg a weboldalon is!

Alex

(#31153) nfsu17 válasza vargalex (#31152) üzenetére


nfsu17
veterán

Jó az ötlet, de 50-50%, hogy megtudunk belőle valamit.
Nézzük a mai példámat, mikor folytattam a Columbot. Elment a hang...oké, akkor leülök pc elé és ott folytatom. Tegyük fel végigmegy jól. De ebben az esetben kodiban is végigment már utána. Szóval ha átülök gép elé és konstatálom, hogy ott jó volt, akkor meg azt hinném, hogy kodiban meg nem jó. Közben mint kiderült, ott is jó volt. Lehet értelmetlen, ahogy leírtam, de talán érthető. Inkább azokat kellene megkérdezni, akik csak pc-n nézik, hogy ők tapasztalnak-e hibát...de ők meg nem ide járnak, nem?
Nem gondolnám addon hibának.
Könnyebb lenne a hibafeltárás, ha gyakrabban jönne elő. Persze akkor inkább maradjon így :D

(#31154) Aryes válasza nfsu17 (#31153) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ez nem így működik... :U
Rossz az addon a kodin belül -> eredeti weboldalt megnéz -> az sem működik -> addon hiba kizárva.

(#31155) sz.balazs.95


sz.balazs.95
veterán

Sziasztok!
Telepítettem a Kodit egy Android set top box-ra, és felraktam rá az onlinestream.live addonját, viszont az folyamatosan hibát dob ki, azzal a szöveggel, hogy nem tud csatlakozni az adatbázishoz.
Erre mi a megoldás? :F

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#31156) Gaben92


Gaben92
őstag

Hali srácok.

Sose írtam még ide mivel igazság szerint nem használok Kodit de most felmerült bennem, hogy néha nem lenne rossz IPTV-re ha már van otthon UPC direct. Guglizgattam és az jött le, hogy nincs UPC direct now kodi addon, szóval maradna az app ami viszont nincs Apple TV-re.

Szóval tovább gugliztam és rábukkantam egy Kodi addonra ami eredetileg szlovák és cseh Skylinkhez van. Ha valaki ránéz a cseh oldalra egy az egyben a upc direct now oldala köszön vissza egy kevés extrával (DVR). Belenéztem az addon kódjába és szerintem valaki aki tőlem kicsit jártasabb phyton-ban gyakorlatilag 30 perc alatt össze tudná kukázni az egészet upc direct now-ra úgy, hogy működjön (6 vagy maximum 10 sort kell átírni), max 1-2 nap alatt pedig úgy, hogy 100%-os legyen. A legnagyobb eltérés amit a magyar és a cseh/szlovák oldalon találtam az az, hogy az authetntikációs oldal URL-je egy picit más mivel ez "external service" nem pedig Skylink, illetve az "M7_API_URL" lehet más de azt nem tudom, hogy tudnám lenyomozni.

Szóval ha valaki aki ért a phythonhoz és úgy általában a kodi addonokhoz akar vele szórakozni akkor ajánlom figyelmébe Sorien projektjét.

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31157) e90lci válasza Gaben92 (#31156) üzenetére


e90lci
senior tag

"néha nem lenne rossz IPTV-re ha már van otthon UPC direct"
Akkor nézz szét még a netboard.hu oldalon.Oscam VU+ solo,zero beltéri,meg egy mini pc(pl raspberry pi elég szerintem,de a szakértők megmondják)meg egy kártyaolvasó.Ezzel meg lehet oldani hogy megosztod IP alapon a Sat kártyádat.Kodin meg TVheadend client.De nem értek hozzá,csak próbaképp egyszer DVB-c -t osztottam meg több boxal több szobába Tvheadendel.

(#31158) Gaben92 válasza e90lci (#31157) üzenetére


Gaben92
őstag

A cél lényegében a Direct Now Apple TV 4k-n 2500km-re az eredeti előfizetéstől és pontosan 0€-t vagyok hajlandó hardwerre áldozni.

Legrosszabb esetben előfizetek cardshare-en, de ha már ott a Direct Now akkor jobb lenne azt beüzemelni (főleg amiatt mert gyakorlatilag M4 és Eurosport 1/2 kellene csak), csak hát Apple TV-re még nincs alkalmazás... :U

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31159) e90lci válasza Gaben92 (#31158) üzenetére


e90lci
senior tag

Nekem Németbe Digi van kinn egy kollégámmal ketten fizetjük (2 box),ezért nem kínlódtam még én sem az UPC kártyamegosztásos módszerrel.0euróért csak a semmi van.App nem tudom mennyire lenne megoldás,bár ha van itthon normális net amin a feltöltés legalább 20Mbit/s akkor mennie kellene elvileg normálisan.

(#31160) Gaben92 válasza e90lci (#31159) üzenetére


Gaben92
őstag

0€-ért tudom, hogy semmi van de azt csak eszközökre írtam. Set Top Box már akkor is ki volt paterolva otthonról mikor még Magyarországon laktam, az teljesen kizárt ahogy a parabola is. Van itthon egy QNAP NAS 12TB tárhellyel, Apple TV 4k, PS4 Pro, Xbox One és egy Sony XF-9005 TV szóval van min lejátszani. Cardshare IPTV talán 7$ havonta, szóval nem vág földhöz, Apple TV-re egy jó IPTV app egyszeri 5-10€ szóval az is semmi. Csak gondoltam, minek fizessek havi 7€-t azért mert havonta kétszer két órát akarok sportot nézni és amúgy meg van UPC Direct Now hozzáférésem gyakorlatilag mindennel. Csak ugye a Direct Now megy böngészőből, iPhone/iPad/Android hármason, de Apple TV-re valamilyen okból kifolyólag pont nincs alkalmazás pedig gyakorlatilag mindenre azt használom és szeretném, hogy ez így is maradjon.

Pár napot rászánok, hátha sikerül megoldani, hogy működjön a Direct Now app nélkül is, ha meg nem akkor cardshare.cc, havi 7$ aztán csókolom.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31161) csubyy válasza Gaben92 (#31160) üzenetére


csubyy
tag

Most, hogy a SkyLink addon már készen van Kodihoz, tényleg csak egy lépés a megoldás. Persze kis lépés a hozzáértőknek, de óriási ugrás a laikus felhasználóknak. Bízzunk benne, hogy valamelyik aranykezű és aranyszívű fejlesztőnk rámozdul. Köszönet érte előre is. :)

(#31162) vargalex válasza csubyy (#31161) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Persze, ha valakinek van UPC direct hozzáférése...

Alex

(#31163) csubyy válasza vargalex (#31162) üzenetére


csubyy
tag

Mindent meg lehet oldani. :-)

(#31164) cof


cof
veterán

Annyira nem vagyok irigy most, mert nincs olyan sok csatorna. A HorizonGO lenne a mennyország. :D

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31165) Gaben92 válasza csubyy (#31161) üzenetére


Gaben92
őstag

Játszottam kicsit a Skylink addonnal aztán egy kicsit több módosítás kell neki mint gondoltam (na meg totál kezdő vagyok ebben), de Kodiból már megy a videótár. Az élő TV még nem, de rajta vagyok. :DDD

Szerk: Megy az élő TV is. Alapból angol hangsávval indul és ha hangsávot váltok akkor totál elmegy a hang, de kezdésnek nem rossz. :B

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31166) Gaben92 válasza Gaben92 (#31165) üzenetére


Gaben92
őstag

Na ha valakit érdekel felraktam data.hu-ra és belinkeltem a UPC Direct topikba. Gyakorlatilag tényleg csak "gyorsan összedobtam" így a kódban még mindig sok a felesleg de majd felveszem a kapcsolatot a fejlesztővel, hogy ha akarja akkor beleintegrálhatja a sajátjába és akkor egy appon belül fog menni a Skylink SK, CZ és a UPC Direct HU (és gyanítom a maradék 4-5 országé is ennyire egyszerű lenne).

Szóval ami van:
- Live TV
- Csatornaikonok automatikusan UPC Direct Now-ról lehúzva
- EPG automatikusan UPC Direct Now-ról lehúzva akár 7 napra előre
- Videótár
- Első indításkor minden csatorna angol és nem megy a váltás anomália. Nem tudom mi hozta helyre nálam, én az Eurosport 1-et átnyomtam magyarra, aztán váltottam M4-re. Kodi újraindít, azóta minden magyar.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31167) consono válasza Gaben92 (#31166) üzenetére


consono
nagyúr

Menő!

"In God we trust. All others must bring data"

(#31168) ekrisztian válasza e90lci (#31159) üzenetére


ekrisztian
senior tag

Ha csak kártya CI előfizetésed van, akkor működik a megosztás. Sőt kodiba be lehet tenni a simple IPTV alá az enigma2 csatorna listát m3u-ban. Több tuneres boxon működik a 6-7 kliens különböző adás. Házon belül természetesen.
Ha ez működik akkor, onnna már csak egy ugrás a többi. De ugye ott kell beltéri, lavor, dyndns, stb nyűg az egész.

[ Szerkesztve ]

(#31169) tomazin


tomazin
veterán

Jelenleg Win8+kodi+FF kombóval használom a gépet, aztán kaptam egy ssd-t, gondoltam felrakom rá a libreelecet, mert teljesen felesleges a komplett win.
Fogok tudni olyan browsert felrakni a kodi alá, amivel tudom majd nézni a hbogo, horizont? (elkezdtem keresni a hogyan rakunk fel chrome-ot kodi alá, de vagy halott vagy 5éve updatelt git repora mutattak a linkek, így nem tudom, hogy én nézek rossz helyre, vagy nehézkesebb ez a browser témakör?)

(#31170) cof válasza tomazin (#31169) üzenetére


cof
veterán

Van Chromium böngésző kiegészítő Libreelec Kodi alá x86-n megy. De, hogy tud-e DRM tartalmat lejátszani, azt ki kell próbálni mert nem tudom.

Csak beírod a Kodi kiegészítők keresőbe a Chromium szót.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31171) dlor


dlor
tag

Sziasztok.
A95X MINIQ 01 RK3228A-ra tettem LE-t. Valaki tud segíteni abban, hogy hogyan lehet életre kelteni a távirányítót (vagy lehet egyáltalán?), ha az androidban nem találok remote config-ot a system/etc mappában. Sajnos a CEC sem akar működni, na meg persze a wifi-se de azokkal sokat nem lehet kezdeni, így marad az USB wifi.
A95X Miniq 01

(#31172) Botigta


Botigta
aktív tag

Itt is megpróbálkozom kérdésemmel, mert a Amlogic topicban 3 nap alatt háromszor tettem fel, a kutya meg nem ugatta (gugli barátomat is megkérdeztem, magyarul nem segített :N:
Tanix TX3 Mini CE beállításokban nálam szürke az ALAPÉRTELMEZETT LEÀLLÌTÀSI MÒD menüpont. Miért lehetséges ez?
Hátha van itt hozzáértő, vagy TX3 MINI tulaj, aki megnézné hogy az övénél mi a helyzet...

(#31173) Gaben92 válasza Gaben92 (#31166) üzenetére


Gaben92
őstag

Beszéltem a fejlesztővel, azt mondta nyugodtan csináljak saját forkot mert neki igazából csak plusz meló. Közben észrevettem, hogy én még az 1.5-ös verzióval dolgoztam, szóval lehúztam a legújabb 1.6.6-ot ami alapján elkészült a végleges UPC Live TV Kodi addon. :K

GitHub-on fent van, csak le kell tölteni és telepíteni.

Ami változás az előző "nyers" verzióhoz képest történt:
- Teljes magyar fordítás leszámítva 3-4 szöveget mert őszintén szólva fogalmam sincs mit csinál a funkció és nem akartam félrefordítani.
- Miután az addon legenerálja az m3u és epg fájlt automatikusan kitölti neked az IPTV plugint ha lusta vagy.
- Ha valami miatt nem menne az m3u/epg generálás akkor az addonon belül is elérhető az élő műsor (erre van egy külön csúszka a Videótár részen)
- Ami korábban működött az most is működik, tehát Élő TV és videótár 1 hétre visszamenőleg, csatornaikonok és teljes EPG akár 1 hétre előre
- Van egy "Library/Könyvtár" nevű extra funkció még alpha státuszban ami fogalmam sincs mire jó. Jelenleg minden üres, lehetséges, hogy nem megy UPC Direct alatt, vagy csak valamit módosítani kellene hozzá.

Tapasztalatokat, észrevételeket (helyesírási hiba, valaki rájön mire jó amit nem fordítottam le) szívesen veszek, de még mindig nem igazán értek a pythonhoz. :B

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31174) dh66e válasza Gaben92 (#31173) üzenetére


dh66e
veterán

Nincs vodás eőfizetésem így nem érint,de azért jár a :C és a :R a munkádért! :K

(#31175) cof válasza dh66e (#31174) üzenetére


cof
veterán

UPC Direct és UPC két külön cég volt. Vodafone csak az UPC-t vette meg.

Szóval ez a kiegészítő az UPC Direct-hez készült, műholdas.

Csak tisztáztam a dolgot, mielőtt jönne a kérdés cunami, hogy mivel és hogyan tudok belépni exUPC Vodafone előfizetőként.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#31176) Gaben92 válasza dh66e (#31174) üzenetére


Gaben92
őstag

Ez nem voda. :DDD Vodafone az a kábeles UPC lett tudtommal és nekik talána Horizon van (bár lehet keverem mert mióta külföldön élek nem követem). Ez a tányéros UPC Direct-nek a UPC Direct Now cucca.

A munka oroszlánrésze nem az én érdemem. :B Gyakorlatilag 0 python tudással össze tudtam hozni ezt egy minimális guglizással. Ha megnézed mi lett módosítva, feltűnik, hogy a fordításon kívül lényegében max 10 sor, amiből egyet betippeltem és bejött. :DDD

Szerk: CoF megelőzött. :R
Szerk2: Valaki mod tudná módosítani a "UPC Live TV Kodi addon" részt "UPC Direct Live TV Kodi addon"-ra? Most nézem, hogy én írtam rosszul. :U

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31177) dh66e válasza cof (#31175) üzenetére


dh66e
veterán

Jogos, figyelmetlen voltam,(UPC Live TV név megzavart),köszi hogy szóltál. :R

(#31176) Gaben92

Oké, tisztáztuk!
Ettől függetlenül ,te még mindig legalább 10 sornyival többet konyítasz hozzá mint és. :K

[ Szerkesztve ]

(#31178) csubyy válasza Gaben92 (#31176) üzenetére


csubyy
tag

Köszi a te munkádat és cseh vagy szlovák barátunk munkáját is.

(#31179) PistiSan


PistiSan
addikt

Sziasztok!
Látott ma a gyerkőc egy mesét a tv-ben, erről lenne szó: [link]
Sehol nem találom, esetleg valamelyik kiegészítőben elérhető? Párat végig pörgettem, de itt sem találom, sem zárt oldalakon. Online visszanézésre sem találtam lehetőséget.

(#31180) tomy86 válasza PistiSan (#31179) üzenetére


tomy86
addikt

A Movieshark repoból telepíthető az onlinestream addon. Abban elérhető az m2 is. Azt nem tudom, hogy visszanézésre hol van lehetőség.

(#31181) spiky03


spiky03
veterán

Melyik az a kiegészítő ami minden bekapcsolaskor leelenorzi a mediatarat és frissíti az új filmekkel, valamint törli amik már törölve lettek pl a NASrol?

Köszönöm

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#31182) tomy86 válasza spiky03 (#31181) üzenetére


tomy86
addikt

Library auto update vagy a watchdog.

(#31183) spiky03 válasza tomy86 (#31182) üzenetére


spiky03
veterán

Köszi :R
Ezek benne vannak a gyári addonok között?
Vagy külön kell őket beszerezni?

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#31184) tomy86 válasza spiky03 (#31183) üzenetére


tomy86
addikt

Mindkettő elérhető a Kodi addonok között. A watchdog a szolgáltatások, az library update pedig a program kiegészítők között a Kodi repoban. Próbáld ki mindkettőt és tartsd meg azt amelyik jobban bejön. Vagy várj, amíg ír valaki akinek mindkettővel van tapasztalata! Én csak a watchdogot használtam rövid ideig.

[ Szerkesztve ]

(#31185) gringoka


gringoka
aktív tag

Sziasztok.
Amint rámegyek a médiatár tisztítására azonnal lefagy a kodi,
Kipróbáltam több verzióval is.
Valakinek valami ötlete?

(#31186) Luissimo válasza PistiSan (#31179) üzenetére


Luissimo
veterán

Mediaklikk esetleg?
Nemtom hogy visszanézős e.
A TV GO és a Horizon Go egyes csatornáin egyes müsorok visszanézhetők.
Vagy maradnak az internet virágboltos bugyrai.
Csak megnemond a gyereknek 😃

(#31187) PistiSan válasza Luissimo (#31186) üzenetére


PistiSan
addikt

Nincs mediaklikken, iptv-n elvileg 3 napig minden vissza nézhető, de az m2 a listán sincs, virágboltban semmilyen nyelven nem találtam, bennetek volt minden bizodalmam.;]

(#31188) spiky03 válasza tomy86 (#31184) üzenetére


spiky03
veterán

Koszi a segits, majd megnezem oket.

Neked nem jott be a watchdog?

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#31189) tomy86 válasza spiky03 (#31188) üzenetére


tomy86
addikt

Csak kipróbáltam. Nekem nincs szükségem ilyesmire. Elsősorban zenelejátszásra használom a boxot. Egy külsö merevlemezen vannak a zenék, amiket 1-2 havonta bővítek. Akkor meg lefuttatok frissítést a menüből.

(#31190) Gaben92 válasza csubyy (#31178) üzenetére


Gaben92
őstag

Közben hazaértem végre Finnországba és beüzemeltem a cuccot egy QNAP TS251+ NAS-on. Hogy én mit szívtam az IPTV pluginnal... Maga az addon ment pikk-pakk, de Linux alapon a PVR plugineket terminálból kell leforgatni, de QNAP-on ugye nincs apt-get (meg sudo se, mert nincs root user). Kb hétmillió dolgot kipróbáltam aztán valahogy megjelent a PVR menü, azóta megy.

Holnap majd tesztelgetem mert a Kodiban semmi nincs beállítva még, de maga a Live TV megy mindenesetre. :)

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#31191) pube111 válasza spiky03 (#31188) üzenetére


pube111
senior tag

Ha nem jön össze, nem nálad van a hiba. Sokan szenvednek a NAS+Watchdog kombóval.
[link]

(#31192) Dolphine válasza pube111 (#31191) üzenetére


Dolphine
addikt

Ha nem jön össze, nem nálad van a hiba. Sokan szenvednek a NAS+Watchdog kombóval.

Nálam pontosan ez történt, egyszerűen nem működött normálisan, plusz a CE alapú box működését is megzavarta, esetenként meg is fagyasztotta! :Y

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#31193) Noxy válasza Dolphine (#31192) üzenetére


Noxy
veterán

Hát nem tudom, de jó pár éve használok Kodit, de nálam soha egy eszközön sem volt gond a médiatár frissítéssel, vagy a tisztítással. Az utóbbit csak csak akkor fut, amikor rendet rakok NAS-n.
Tök felesleges ezekre még egy külön kiegészítőt felrakni. Csak a szívás van velük.

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31194) Dolphine válasza Noxy (#31193) üzenetére


Dolphine
addikt

soha egy eszközön sem volt gond a médiatár frissítéssel, vagy a tisztítással.

A KODI saját beépített tisztításával és frissítésével nekem sem, csak a watchdoggal!

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#31195) Noxy válasza Dolphine (#31194) üzenetére


Noxy
veterán

Értem én hogy gőzzel megy de mi.. :D
Erről a watchdog-ról most olvastam itt 1x.
Vannak akik ráérnek oszt írnak egy plugin-t, ami majd biztosan jobban frissít, takarít mint a beépített "gyári", amit csak be kell kapcsolni, oszt minden induláskor lefut. (Ja csak hogy a beállításokat sokan át sem nézik. 1xübb kiegészítőt keresni rá. :W )

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31196) M_AND_Ms válasza Noxy (#31195) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

A lényege, hogy (mint a neve is utal rá) figyeli a forrásokat, és ha ott fájlszintű változást észlel, akkor frissíti a médiatárat. Tudod, sokan vannak, akik nem szokták újraindítgatni a boxot, emiatt az indulás esemény, ritkán következik be, vagyis hiába a gyári ficsőr nekik használhatatlan.

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#31197) Noxy válasza M_AND_Ms (#31196) üzenetére


Noxy
veterán

indulás esemény, ritkán következik be,

Van aki kapcsolgat, van aki nem, de faék 1xü megoldás a médiatár frissítésére. [kép]
(A médiatárat is "tiszticsa".) :DDD
Erre max ezt mondhatod hogy: Kinek a pap, kinek a paplan. :)

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31198) M_AND_Ms válasza Noxy (#31197) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Sok minden faék egyszerű, de ugye nem ördögtől való igény, hogy ezt automatizállni lehessen.

Nem illő, mások igényét cinikusan véleményezni, mert nekünk épp más a fontos. Az én véleményem pl az, hogy semmilyen médiatárra nincs szükség így annak se manuális, se automata frissítésére se. Mégse értetlenkedek, az ezirányú tanakodáson.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#31199) Noxy válasza M_AND_Ms (#31198) üzenetére


Noxy
veterán

Csak annyira volt cinikus, mint amennyire a tied kioktató. :D

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#31200) Gaben92 válasza M_AND_Ms (#31198) üzenetére


Gaben92
őstag

Amúgy ezt a Kodi miért nem tudja alapból? :U Plex fut nálam NAS-on (semmi Plex Pass), az figyeli nekem a 3 mappámat (Filmek, Sorozatok, Anime) amik a NAS-on vannak és Win alatt SMB-n látom őket. Amint bemásolok valamit valamelyikbe, a Plex szépen befrissíti a médiatárba, lehúzza a megfelelő metadatát aztán pár masodperc múlva már látom is Apple TV-n Infuse Pro-ban. Hozzátenném ez menne Plex nélkül is az Infuse is tudja az auto update-et ha változás van. Plex egyedül az Anime miatt van mert annak a metadata része nem annyira evidens mint a filmeké, és a Plexben van egyedül tökéletesen működő anime scraper.

Ha hülye a kérdés akkor bocsi, csak ahogy említettem, nem használok Kodit és most is csak kényszerből raktam fel míg jön rendes Apple TV app UPCD-hez.

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.